*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Wassberg fikser lørdagskvelden

Ove Wassberg og Lille Jerkeld har imponert. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To solide bankere! Spennende info på to sjokk! Cashen skal hentes på banen mellom de syv fjell! Du blir vel med på moroa!?

07.11.15 15:11

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg lørdag:
Vidunderlig V75-omgang i vente
V5 Jarlsberg:
Support Justice er for god
Oddstips 1:
Blackburn leverer varene igjen
Oddstips 2:
Hull vil tilbake på første forsøk
Oddstips 3:
Celta Vigo er ingen bløff
Oddssingle:
Warnock får svar direkte
Tippetips:
United er bunnsolide hjemme
TV-fotball/streaming:
Sjekk helgens oversikt

En vidunderlig travhelg står foran oss med V75 både lørdag og søndag. Lørdag er Jarlsberg travbane vertskap for en fantastisk flott V75-omgang her hjemme, og søndag er det duket for en kanonfin ekstra V75-omgang fra Eskilstuna med Breeders' Crown-finaler som det sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark avrunder lørdagen med et herlig V65-spill! Innledningen i dagens V65-omgang blir neppe veldig vrien da det kommer ut to hester som normalt sett ikke taper. De fire siste løpene er dog meget krevende, og her kan det virkelig smelle! Sjekk ut følgende:

Banker nummer 1:
V65-1 : 5 Lille Jerkeld –
Blir tungt betrodd i innledningen, og det med det rette. Har radet opp med sterke prestasjoner i ny regi, og også sist i V75’en var den knallgod! Burde kunne «trille» tidlig til tet her, og da skal dette løpet normalt sett være kjørt. TOPP MULIGHET!

Banker nummer 2:
V65-2 : 10 Explosive Lane –
Er totalt overlegen på kapasitet, og her må det et uhell til skal den tape. Ronny Lauritsen har gjort det bra i vognen, og dette er nok et løp han gleder seg mye til. I sitt siste løp var Explosive Lane helt overlegen på en knallgod tid, og vi tror hardt på seier igjen. Går ikke å spekulere imot!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 The Winner – Hadde et rykte på seg for å være kapabel tidligere, og det viste den også ved noen anledninger. I Bergen har den imidlertid floppet. Nå sist viste den dog gamle takter, og den så meget fin ut etter galopp. Satt bom fast i mål, og vi hadde 16,8 s 1000m på klokken. Kan skrelle om den viser tilsvarende takter som sist, og vi roper et aldri så lite varsko!

V65-4 : 3 Elinett – Må være spennende på lørdag. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og sist røpet den storform! Ble grovt hindret ca 1500m fra mål, og den tapte mye. Kommer råsterkt tilbake, og vi hadde 27,7/1000m på klokken før den feilet i den siste svingen. Gikk da glipp av en plass helt der foran! Rapportene på den er positive, den er hyggelig ut, og her må vi i lukene! STOR OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Tangen Tia – Rader opp, og dette har vært et aldri så lite eventyr for trener/eiere. Var helt strålende sist når den distanserte feltet, og den fikk to pluss i kanten av oss. Kommer nå ut etter pause, og den møter på tøffere motstand enn noen gang. Motivert tipsener, men her er det opp til bevis!

V65-6 : 10 Deep Sea Dream – Startrush i vente! Her lukter det full bøtt fra flere, og dette blir fort dagens mest severdige løp! Ideen vår var ute mot eliten sist, og den gjør et fint løp. Går 09,9 s 800m i kulissene, og av oss fikk den et pluss i kanten. Stor fart = Da kan Deep Sea Dream komme på lette bein tilslutt… OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.