*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Westergaard har bankeren

Jaccaroo og Bo Westergaard bankerspilles i alle spilleformer på Biri fredag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

I en strålende V65-omgang på Biri fredag, tror vi Bo Westergaard og seiersmaskinen Jaccaroo knekker konkurrentene i V65-6.

18.05.15 10:23

Sportspills meny fredag:
V75 Bergen: Millionjakt mellom de syv fjell
V64 Hagmyren: Blekkan utfordrer svenskene
Oddstips 1: Boro jakter millionene
Eurojackpot: Les om rekordpotten
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Undertegnede traff bra med sine tips til løpene på Bjerke onsdag. I V5-spillet ble det fem rette for det største forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) og pene 6158 kroner i utbetaling. I V76-spillet lanserte jeg 8 Baritron som et herlig objekt og førstevalg mot kveldens nest største favoritt i V76-4 og spilte også singel utgang på denne på et systemspill (fire andeler a kr 1000). Dette systemet suste da også inn med sju rette og betalte tilbake meget anstendige 24 593 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også tirsdag ble det bra uttelling for mine tips. Til V5-løpene i Drammen ble det flott klaff for det minste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 144). Den bongen betalte tilbake meget pene 2 254 kroner. også det minste V4-forslaget (innl.pris kr 168) her på Nettavisen satt klokkerent og betalte tilbake 1 297 kroner.

Vi står foran en helg med nasjonaldag på søndag, men i trav- og galoppverdenen ruller det på for fullt. Øvrevoll har som vanlig sitt galoppstevne søndag og byr på V5 og V4. I tillegg kan vi spille V75 til finske Vermo og Rolf Lerum byr på sine vurderinger til de løpene. Før den tid skal vi gjennom en fredag som byr på V65 fra Solvalla, på V65 fra Biri, mens Jomar Blekkan er på plass med to spennende stallhester til V64-løpene på Hagmyren.

På Biri ser det ikke lett ut denne fredagen og bankerkandidatene glimrer med sitt fravær. Vi må sjanse litt og velger å gå for 4 Jaccaroo i V65-6, vel vitende om at den hesten blant utfordres av en av mine favoritthester fra Leangen, 3 Chanto Photo. Men sistnevnte fungerte slett ikke bra sist og kan være på vei ut av toppformen nå, etter å ha vært strålende i mange måneder nå.

Sykt bra sist
Dessuten er jeg rimelig overbevist om at 4 Jaccaroo er en bedre hest og hesten så dunderfin ut på Forus i siste starten. Bo Westergaard satt langt bak innvendig i det løpet med Jaccaroo, og når først åpningen kom ut på den siste langsiden, valgte Bo å dundre på via både tredje og fjerdespor i den siste svingen. Til tross for at favoritten Rattigan hadde fått dirigere i tet og nestfavoritten Admiral Baggi satt i lederryggen underveis og fikk luke ut mot oppløpet, så faktisk Jaccaroo seiersfarlig ut mot oppløpet. Den helt "syke" forseringen rundt den siste svingen hadde dog kostet litt for mye og Jaccaroo klarte ikke helt å utfordre disse to mot mål.

All-inn
Fredag er det en viss risiko for dødens, men denne er så bra at han kan vinne derfra også. 2600 meter er garantert en fordel og spesielt hvis 2 Nikka Broline skal sitte foran. I en svært spennende omgang, velger jeg å gå all-inn på 4 Jaccaroo i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

To hester ligner heldekk
I V65-5/V5-2 synes jeg to hester skiller seg klart ut på forhånd. Også her har Westergaard en av favorittene i form av treårige 8 What Ru Going Todo. Hoppa var urtapper fra tet i norgesdebuten på Bjerke 29. april, men måtte strekke våpen for Hamre-hesten Luck Follows Me og Tornerose Gardenia oppunder mål. Fra et litt bedre startspor, hadde jeg nok bankerspilt hoppa i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Derfor garderer jeg med gode 9 Sidsel. Vi bankerspilte hoppa sist på Momarken, men da kom hun seg aldri forbi en god Varenne's Image. Strålende vinner fra dødens på Biri nest sist og vil utfordre What Ru Going Todo i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag