Westergaard reiser ikke forgjeves

Ultimate Photo og Bo Westergaard er Nettavisens V65-banker på Leangen mandag.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ultimate Photo og Bo Westergaard er Nettavisens V65-banker på Leangen mandag.Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bo Westergaard er på plass på Leangen mandag med fem stallhester. En herlig treåring blir Nettavisens V65-banker i jakten på nye fulltreffere i Trondheim.

Sportspills meny mandag:
V64 Mantorp: Herlig V64-omgang
Trippeltips: Tre sikre fra Sverige?
Oddstips: Norge slår Sverige på Ullevaal


Vi har en vidunderlig uke foran oss på hestefronten. Til helgen er det Oslo Grand Prix og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det altså Oslo Grand Prix med Oslo Grand Prix. I tillegg er det fantastiske galoppløp med 29 norske hester til start på Täby tirsdag som byr på V64. Utover dette er det spill til svensk V75 lørdag kveld, der storløpet Norrbottens Grand Prix er hovedattraksjonen og byr på 1 mill SEK i førstepris. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før alt dette skal skje skal vi igang med en mandag bestående av V4 fra Årjäng, V65 fra Leangen og V64 fra Mantorp.

På Leangen mandag er blant annet Bo Westergaard på plass med fem stalllhester og på denne banen, har som kjent undertegnede har voldsom flyt med tipsene det siste halvåret. Sjekk listen under:

Mandag 25. mai innfridde Amanda Robertsen med Nettavisens V65-banker mandag når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3. Men også min alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt forrige mandag.

Suksessen sist mandag føyer seg pent inn i rekken av en rekkeflotte gevinster på Leangen det siste halvåret. Sjekk dette utvalget:

Mandag 30. mars ble det strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra min favorittbane mandag.

Mandag 23. mars suste 15 andelslag på Eksperten inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 15 000 kroner. Totalt ca 250 000 kroner innspilt den kvelden. I tillegg lanserte jeg 2.valget Bottem Viktor som dagens store outsider og bankerspilte hesten i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60.

Lørdag 24. januar hadde jeg kanonsuksess i V75-spillet fra Leangen.
Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26.000 kroner. Totalt ble det spilt inn mer enn 1,2 millioner kroner den dagen.

Mandag 12. januar ble det påny strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste spilleforslaget ( innl.pris kr 448) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 626 kroner.

Tirsdag 20. januar var det lunsjtrav på Leangen og da ble det igjen herlig klaff i V5. Spilleforslaget på 1980 kroner (seks andeler a kr 332) traff med fem rette og ga solide 22 761 kroner i utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag 22. desember i fjor ble det V5-fest på samme bane. Det minste V5-forslaget (innl.pris kr 168) satt klokkerent og betalte tilbake 3 142 kroner. Mandag 29. desember ble det klaff for de største andelslagene på Eksperten (seks andeler a kr 339 og fire andeler a kr 500) fikk fem rette og sørget for meget pene 10 277 kroner i V5-utbetaling.

Mandag 8. desember i fjor serverte jeg også strålende V65-tips. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt den dagen.

Westergaard-banker
Så over til mandagens tips der Bo Westergaard kusker min V65-banker. Hesten heter 9 Ultimate Photo og starter i V65-3 som er et løp i DNT's unghestserie for treåringer. Toppstammede Ultimate Photo (etter Frode Hamre flotte Madam Lavec), har innledet karrieren med to kruttsterke seire og gjort jobben selv i begge seiersløpene hittil. Bakspor i kveld betyr lite i et ujevnt felt og en feilfri Ultimate Photo er garantert beste hesten i feltet. Banker i V65-3.

Stor galoppfare
I V65-2 kommer også Bo Westergaard til å bli stor favoritt, ja trolig kveldens største med 3 Delec Hanover. Kapasitetsmessig er nok hesten overlegen denne gjengen, men hesten ville ikke ta et travsteg i volta o norgesdebuten. Kun fem hester på strekdistansen i kveld og således bedre plass i volta. Men blir så mye spilt og galopprisikoen fra start er så stor, at her sper jeg på med noen garderinger. 

Blekkan styrer showet
I V65-6/V5-2/DD-2 blir trolig Bo Westergaard-trente 11 Aiming for Gold favoritt, men dette er ingen stjerne. Fireårshoppa møter riktignok klart billigere motstand enn normalt, men det lange oppløpet på Leangen er normalt ikke til hennes fordel.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Da er det klart mer interessant å spille Jomar Blekkan's 12 Handsome Gent som har imponert i Blekkan-regi. Tre starter på Leangen i hans regi har gitt tre overbevisende seire og hesten har et fint løp på papiret i kveld. Det er fin verdi i 12 Handsome Gent i kveld og både i V5 og i DD bankerspiller jeg.