Yellow og Hamre ordner helgecash på Jarlsberg


Tiffany Yellow har en god sjanse i V65-3 i kveld. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com
Tiffany Yellow har en god sjanse i V65-3 i kveld. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com

Vi tror bankeren er klink! I tillegg synes vi det er flere sårbare favoritter. Alt i alt, en meget spennende omgang!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Drammen: To sterke bankere i Drammen
V64 Gävle:
Banker allerede i V64-1
V65 Solvalla:
Herlig lunsjomgang på Solvalla
Oddsdobbel 1:
Feit hjemmedobbel til 5,42 i odds
Oddsdobbel 2: Tysk dobbel til flott odds
Eurojackpot fredag: Hva skjer hvis du vinner 531 mill kr?
VM skiskyting: Her er programmet


Vi har en herlig WEEKEND foran oss, og det er liten tvil om hvor det store høydepunktet skjer. Drammen disker nemlig opp med en praktfull V75-omgang lørdag, og her kan du altså vinne 13 millioner. Løpene i Drammen begynner som vanlig kl.15.00. Nå det gjelder dagen i dag så er det litt av hvert å glede seg til. Solvalla er først ut med sin V65-lunsj kl.12.45, og dette er en lunsjomgang vi liker skarpt! Jarlsberg står for den norske V65-omgangen, og løpene fra Tønsberg begynner til fast tid kl.18.55. Gävle avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå skal vi ta for oss V65-omgangen fra Jarlsberg. Vi er optimister som vanlig, og tror på en herlig opptur fredagskveld!

Sjekk ut våre V65-analyser: 

V65-3:  1 Tiffany Yellow. Denne synes jeg har en utmerket oppgave foran seg. Motstanden er lite å bekymre seg for. Hoppa er nemlig klart best i dette løpet. Det er det ikke noe vits å tvile på. Hun debuterte for Frode Hamre for ni dager siden. Muscle Massive-datteren hadde da hatt pause i over fem måneder. Hun hadde syvendespor og kom feil på det fra start. Innsatsen til andreplassen var derfor klart godkjent. Nevnte Hamre sa etter løpet at hesten slet litt i svingene og var nære galoppen ned oppløpet. Normalt sett så har Hamre-stallen optimalisert utstyret til hoppa enda mer i dag, og da tror jeg dette dreier seg om tet og slutt. Hun er nemlig ganske flink ut, men det er så lite felt at det løser seg uansett i kveld. All in!

V65-1: 7 Gigant Invalley blir klar favoritt i den første avdelingen. Det synes jeg er greit, men dette blir ingen banker for meg. Hesten gjorde årsdebut for ni dager siden. Blåste da til tet og åpnet første 500-meteren på 11,9. Inn mot mål firet hesten noe, og slapp Clemenza Am og Cockstile forbi seg. Ingen skam det. I dag står hesten på utsiden av 4 Winmecredit. Frode Hamre har annonsert at han vil sitte foran med sistnevnte. Jeg tviler kanskje på at Winmecredit svarer en pigg Gigant Invalley i 500 meter, men dette betyr hvertfall at Invalley ikke nødvendigvis kommer gratis til tet. 

4 Winmecredit. Skulle han klare å fange opp favoritten og sitte i tet underveis, så kan han vinne. Han var positiv til fjerdeplassen i løpet Gigant Invalley ble fjerde i sist. Winmecredit er en hedershest og trives på denne årstiden. Med på alle bonger. 

Jeg tar og med 1 Umaticaya og 5 Falcon Dragon på de fleste forslag. Førstnevnte gjorde det sterkt sist. Hun er veldig kapabel, og jeg tror hoppa kan overraske. 

V65-2: Dette synes jeg er et løp som krever garderinger. Favoritten her blir 10 Alfa Betty. Med to strake seire er det forståelig. Men la det være klart, dette er ingen traver som kommer til å rade opp mange seire. Et tap er rett rundt hjørnet. Til tross for to feilfrie løp på slutten, har hun galoppert i fem av ni starter i karrieren. Ingen banker. 

4 Tilde Ø.K er en hest jeg vil gi oppmerksomhet her. Hoppa kom ut etter tre måneders pause sist og var veldig positiv. Hun galopperte runden igjen, men opphentingen til tredjeplassen var hyggelig. Nå var Jentefuten og Omer Stjerna langt foran i mål, men det er ikke viktig her. Det som var viktig var å se at Tilde Ø.K kom ut i fin forfatning etter pausen. Hun er garantert god for en rekordforbedring denne dama, og jeg synes dagens motstand er klart billigere enn sist. Passes. 

Jeg har mine tvil om at 1 Tinsokka eller 6 Amazona setter nesa først, men resten kan jeg se med seierssjanse. 

V65-4: 4 Armani Flamingo har jeg sjekket opp i det danske arkivet. Ut i fra de siste fem løpene jeg har sett i Danmark, så skal hesten regnes med hyggelig sjanser mot dagens motstand. Vallaken er kjapp ut og tar trolig teten her. I tillegg at det er en liten rask kriger, så er det også styrke å finne. Ble tredje fra dødens nest sist og kjempet tappert mot en meget god traver fjerde sist til andreplassen. En god favoritt dette, men nok en gang så har jeg lyst til å se hesten prestere i ny regi her. Jeg vil ikke bare spille han alene. 

7 Harley Quinn er en opplagt strek i mot favoritten. Innsatsen sist likte jeg veldig godt. Etter en måned borte fra løpsbanen var hun dønn overlegen konkurrentene. Dette er en 4-åring med talent, som ikke helt har fått det ut enda. Men det virker som Per Gottling kan ha funnet ut av henne nå. Blir spennende å se i kveld. 6 Master Joshua tar jeg og med på alt av bonger. Han har vist en god del fart og i dag dreier det seg om kort distanse. Vi skal og nevne at Anders Andersen som trener og kusker denne hesten har ekstrem form på stallen for tiden. 

Merk: I dette løpet er det V5-start. Her tror jeg 1 Mjølner Apollo er en vinner I V5-5. Hesten har gjort et løp i karrieren, men det var tilbake i oktober. Slet da med aksjonen, men man så at dette var en flott traver som trolig vil tjene fine penger fremover. Horgen Tore-sønnen har vist klart bedring i trening og er hesten så god som jeg tror, så skal 4-åringen ta seg av dette. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5: 7 Alsaker Piril (STRØKET FREDAGS ETTERMIDDAG) blir uten tvil min favoritt i dette løpet. Dette er en herlig kriger som nå er blitt 12 år. Han elsker årstiden vi er inne i nå, og gjør alltid gode løp. Fire løp har hesten nå fått etter en lang pause. Hele tiden har hingsten vist bedring, og jeg likte virkelig måten han svarte opp til seier sist på Bjerke. Vidar Hop kusker hesten her i dag, og Piril trives godt med nevnte Hop. De har feiret flere triumfer sammen. Normalt sett så er dette en god sjanse. Klart førstevalg.

3 Galileo. Hvordan står det til med formen her da? Hesten blir stadig sendt til start, så det må vel snart løsne. De siste innsatsene har dog ikke vært veldig gode. Nest sist var hesten sjanseløs på Ådne Odin fra dødens. Nå sist var han ute i Lars Laumbs, og hentet egentlig ingen verdens ting ned oppløpet. Järvsöfaks-sønnen må ha vist noe bra i trening, når han igjen blir sendt til start. Jeg håper og tror flinke Flåten har fått hesten på bedre tanker, for da skal jo dett dreie seg om en god hest i feltet. 

V65-6: 1 Kaptein har en svært fin oppgave foran seg her - om han holder seg til rett gangart underveis! Det er ikke alltid like enkelt for Järvsöfaks-sønnen. Han viste dog hvor mye kapasitet han innehar femte sist. Var svært god til seier med innlagt galopp da. Motstandsmessig kunne ikke hesten fått et bedre løp i kveld. Uten galopp tror jeg dette er en vinner. I øyeblikket er det snakk om en 10-prosenter. Det er veldig spillbart. Jeg sjanser og spiller hesten banker i DD-spillet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-spillet får 6 Trø Yr, 7 Nattens Fyrste og 8 Dæmro Kjempen plass på alle forslag.