Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Det virker som om mange tar lett på lørdagens V75-omgang fra Bergen, og at dette er en omgang som ikke vil gi noe. Vi er langt fra like sikre, og trengte faktisk litt ekstra tid på å gjøre ranken ferdig. Det finnes nemlig fallgruver i denne omgangen, og det skal svært lite til før utbetalingen skyter i været i en V75-omgang. Den beste bankeren i omgangen sparte vi til finalen, og der står 1 Ble Du Gers alene. Må ha en stor sjanse om den ikke blir fast, og vi tror den leker med denne gjengen selv om den skulle havne utvendig leder. Ellers finnes det mye snadder i lørdagens rank, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V75-1 : 6 Ask Leo – Likte vi etter pause sist, og den solgte seg da dyrt mot en såpass god hest som Langlands Høvding (stod på tillegg). Kan være ytterligere forbedret til denne starten, og skikker den seg så dukker den normalt opp på foto. SPILLES! 8 Kavaleren – Har rotet det til for seg på slutten, og det er ikke samme hesten nå som tidligere i sesongen. På Sørlandet sist var den ikke optimal i aksjonen, og galoppene kom ikke direkte overraskende. Vinner om den skikker seg, men på lørdag blir den kun en gardering for oss. 7 Prinsen – Er tilbake hos eier nå, og da pleier den ikke å være like god som når den står hos Østre. Var riktignok ordentlig positiv etter et tøft opplegg sist, og den fikk et pluss i kanten av oss da. Har kapasitet/fart til å vinne dette, men vi nøyer oss uansett med å sette den på outsiderplassen. 3 Dag Viktor – Utvikler seg fint, og vant på en dårlig dag sist. Har litt inne, og trenger ikke være helt ueffen om favorittene skulle være litt under pari.

Vår rangering : A : 6 B : 8-7-3-4 C : 2-1-5

På lørdag er det V75-fest i Bergen, og du kan vinne 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-2 : 10 Janet Newport – Var smellbra etter et lengre avbrekk sist, og vant utrolig enkelt med masse krefter igjen på en 13-tid. Er normalt en god del forbedret med det løpet i kroppen, nå passer distansen bedre, og med tempo er denne TUNG til slutt. Prøves som en frekkis i et ellers meget fint løp. 7 Falcon Eye – Er BEST, og den var god sist. Var ikke seg selv nest sist, og hvordan blir det å overnatte i regnfylte Bergen? Vil den få nye problemer med sykdom? Sporet trekker dessuten ned, og det er vingelrisk. Vi ranker den klare favoritten ut som et 2-valg, men dobler naturligvis a-gruppen med den. 5 C. Nu Gilbak – Galopperte på den første svingen sist, den tapte mye, men gikk et voldsomt løp i etterkant. Ble da testet skoløs for første gang, og den balansen er også meldt lørdag. Spinner til tet, og leder dette lenge?

6 Hubert B.G. –
Har ikke vært den samme hesten etter at den travet 12,1/2100ma på Bjerke femte sist. Har slitt mye med aksjonen, og ramlet også sammen i aksjonen sist. Skal nå ut på en bane som trolig vil bli hard, og selv med gode rapporter ranker vi hjemmehåpet litt ut.

Vår rangering : A : 10-7 B : 5-6-9-3 C : 4-12-1-11-8-2

På lørdag er det V75-fest i Bergen, og du kan vinne 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-3 : 4 Vest Bris – Her er det småskummelt om da ikke bare favoritten gjør kort prosess. Var meget god til seier på en knallgod tid sist, og leverer den slik igjen, ja, da vinner den. Var dog veldig nære en galopp på oppløpet sist, og helt stoler vi ikke på denne enda. Skal dessuten ut fra et trangt spor i volten, og det med full volte. Vi setter den naturligvis først, men avstår fra et bankerspill. 11 Alm Begna – Har veldige fartsressurser i kroppen sin, og den er alltid skummel når den får spare speeden. Kommer ut etter pause, rapportene er fine, og det skal bli spennende å se denne hoppen med Dalen i «jolla». Motbudet! 7 Maifrøkna – Tar den lange turen til Bergen etter pause, og den blir utstyrt med en BIKE for første gang. Rapportene er dessuten fine, og dette er slett ingen dum hoppe i grunnlaget. Regnes som en stor outsider med toppkusken Tom Erik Solberg opp!

6 Karmøy Mars – Skrøt Gudmestad veldig av før den kom ut etter pause nest sist, og da feilet den i kamp om seieren mot 10 Aure Joker’n. Sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Er betydelig bedre enn raden, og må ikke glemmes om løpet først garderes.

Vår rangering : A : 4 B : 11-7-6-8-10-1-3 C : 5-15-12-2-13-9-14

På lørdag er det V75-fest i Bergen, og du kan vinne 12 millioner. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-4 : 3 Take This Society – Blåste rundt feltet runden igjen sist, og vant enkelt på en bra tid. Kom ut med et veldig godt rykte i debuten for Hamre, og det viste seg å stemme. Har trukket et perfekt spor bak bilen, og skulle Hamre komme seg tidlig foran så er fort dette løpet over. Er en veldig motivert favoritt. 6 All In Sox – Har gjort OK løp i tøffe omgivelser i Sverige, og er billigere ute nå. Er dessuten KJAPP fra start, og Magnus Teien Gundersen vil nok være med litt innledningsvis. Er den vi frykter mest, og den må med om favoritten garderes.

1 Custom Cash – Har gjort tre løp etter et lengre avbrekk, og blitt gradvis bedre. Sist falt den med flagget til topps, og var bunnsolid i nederlaget da. Har ikke vært noe rask fra start i Sverige, og innersporet kan bli en felle. Er meldt uten sko på alle fire + BIKE nå, og det vil forbedre den ytterligere. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 6-1-2-5 C : 7-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 10 Grand Princess – Er Svein Ove Wassberg litt opp på, og mot en veldig overkommelig gjeng så skjønner vi det. Var klart bra etter sene luker sist, og møtte da bedre hester enn dette. Har trent knallfint inn mot denne oppgaven, og den er verdt et forsøk som for lite spilt. OBS! 9 Hjelle Revenue – Var ikke tom bak 8 My Princess Dream sist, og den har funnet storformen. Det lukter litt tempo i dette løpet, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Har bra grunnkapasitet, og duger i dette løpet om det bare klaffer underveis. OBS!

5 Glamour Tilly – Har gjort flere sterke løp mot tøffere motstand enn hva som venter her. Har dog vært strøket etter det siste løpet, og skal dessuten gå med sko på alle fire nå. Er best skoløs, og balansen på lørdag trekker derfor ned. Blir kun en outsider for oss. 4 Karlotta – Fullførte godkjent fra dødens sist, men greide ikke å ta ned en tetløpende Quickstep O. da. Risikerer å måtte gjøre en del jobb igjen på lørdag, og vi ranker den derfor litt ut. 8 My Princess Dream – Står med tre strake, og den har også vært ordentlig god. Nå har den et elendig spor, og det reduserer sjansene for seier. Skal med på gardering, men den blir kun et 5-valg for oss.

Vår rangering : A : 10-9 B : 5-4-8-3-6-1 C : 2-11-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 5 Ulsrud Tea – Gjør sin siste start for Ove Kenneth Karlsen, og nå skal Ulsrud Tea hjem til eieren. Karrieren som denne hoppen har hatt har vært helt fantastisk, og Ove Kenneth Karlsen har rett og slett gjort en fenomenal jobb med «SUPER TEA». Er behandlet i bakknærne for første gang, og er også behandlet i et kne foran i forkant av dette løpet. På «kaldinger» pleier dette å ha en veldig effekt, og vi er klart inne på at vi får se en Ulsrud Tea prestere på sitt beste igjen etter oppholdet. Har dessuten vært knallgod i nettopp dette løpet de siste årene, og vi er inne på at det kan dreie seg om tet og slutt. MÅ BARE PRØVES!

2 Søndre Jerkeld – Klaffet det ikke helt for sist, og vi velger å ikke vektlegge innsatsen der for hardt. Er en av våre bedre hester i eliten, nå står den i et perfekt spor, og her lukter det dessuten tempo. Er meget spurtsterk, og kan komme på lette bein når de andre har kjørt fra seg. 6 Troll Solen – Hadde en «umulig» oppgave sist, og imponerte noe kolossalt ved å bli toer da. Det er vingelrisk fra dette sporet, men klaffer det bare litt så har den form til å vinne dette løpet, og den er selvskreven om løpet garderes.

Vår rangering : A : 5 B : 2-6-3-1-7-10 C : 8-9-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 1 Ble Du Gers – To hester kan vinne årets Kniksens Æresløp, men vi spiller kun en av disse. Vi trenger nemlig en banker i denne omgangen, og det ble Ble Du Gers som har hatt et nytt strålende år hos Hamre. Avgjorde lekende lett sist, hadde mye krefter igjen, og jogget altså 11,7/2100ma… Innersporet er ikke optimalt, men det er lynraske hester i spor 2-3-5, og det vil overraske oss mye om ikke Ble Du Gers kommer seg tidlig ut. Kan vinne dette fra dødens, men vi blir egentlig overrasket om noen tør å svare om Hamre kommer tidlig. Må ha en stor sjanse, og den står altså alene hos oss.

Velger man å gardere så er det oppkomlingen 8 Cicero T.G. som er det selvskrevne motbudet. Gikk PIGG i mål på Solvalla sist, og så ordentlig fin ut etter sene luker. Vi er dog usikre på om man ønsker å tømme denne i dødens når den skal ut mot eliten for første gang, og blir ikke veldig overrasket om det blir et noe defensivt opplegg. Motbudet.

Vår rangering : A : 1 B : 8 C : 3-7-4-2-5-9-10-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.