Gå til sidens hovedinnhold

V75-fest på Bjerke

18 millioner kroner venter en eventuell alenevinner, når det er ekstra V75 på Bjerke i kveld, og vi har en spennende banker å by på.

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett, og i kveld er det ekstra V75 på Bjerke, der en eventuell alenevinner kan ta med seg 18 millioner kroner hjem.

Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75, og dersom ikke jokerpotten ryker i kveld, vil det minimum være mulig å ta med seg 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Andelslag fra 100 til 2000 kroner
Både til kveldens V75-omgang på Bjerke og til lørdagens V75 på Jarlsberg har Nettavisens traveksperter satt opp en rekke lag til 100, 200, 300 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag til 1000 og 2000 kroner andelen. Klikk på lenken under for å direkte til V75-menyen til Nettavisen på Eksperten.

Klikk her dersom du ønsker å kjøpe andeler i Nettavisens V75-andelslag på Eksperten

Nettavisens travredaksjon fortsetter med storgevinster. Under mandagens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen klaffet det bra for undertegnede, når bankeren Moe Svarten innfridde i V65-1. To systemspill på Eksperten suste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen mandag kveld.

Suksessen for Sportspill fortsatt i lunsjen på Bjerke på tirsdag, når undertegnede prikket fem rette på samtlige andelslag (16 stk.) på Eksperten, og da var nye 32 000 kroner innspilt et faktum. Vårt mellomste forslag på 420 kroner på Nettavisen betalte tilbake tett oppunder 2000 kroner, og i tillegg satt mitt DD på forslaget til 300 kroner til en utbetaling på flotte 2200 kroner!

Etter at løpene på Täby galopp i Sverige er ferdig i lunsjen denne onsdagen, skal Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg forhåpentligvis veilede Nettavisens lesere til fem rette under ettermiddagsløpene i Odense. Til kvelden denne onsdagen er det en spennende ekstra V75-omgang på Bjerke som står for tur, og vi fant vår banker for kvelden i et sprintløp for kaldblodshester i V75-2.

I tillegg har undertegnede et meget spennende drag å by på i V75-5, og den hesten er nede som et niendevalg i spillet i skrivende stund! Det er svært spennende, og jeg har lagt ut et andelslag på Eksperten, som går under navnet "Hansens sjokksystem" på seks andeler a. kr. 500. Der vil denne hesten bli bankerspilt, og dette er et spill for de som virkelig vil lukte på de store kronene!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.30
V75 kl. 19.20
V4 kl. 20.26
DD kl. 21.08

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Suser til tet, og blir der?
Ja, vi er ganske sikre på at 6 Stjerne Vinn sitter tidlig i tet i et sprintløp for kaldblodshester i V75-2, og da skal i så fall vinnersjansene være solide. 4-åringen var i ferd med å nærme seg de beste i årgangen i fjor, før en skade i forbindelse med Kriteriet satte ham tilbake, og det sier sitt om kapasiteten på denne.

Således alt for lite penger på seg i forhold til faktisk kapasitet, og dagens konkurrenter egner seg ikke til å skremme. Vi tror ikke 1 Valle Ann kan svare ut favoritten fra start (da "dør" i så fall hun, hvis hun prøver på det, for kusk Tom E. Solberg gir seg ikke før han sitter i tet), og da sitter trolig Valle Ann i "sekken".

Vi synes Stjerne Vinn leverte et flott comeback til tredje på fine 28.4 full vei i den siste starten etter et års pause, og den storvokste krabaten har garantert gått veldig mye fremover på form med det løpet i kroppen. Han vant et sprintløp på 27.9 med halve oppløpet i fjor sommer, og vi tror han går en lav 27-tid i kveld.

Vår rangering V75-2: A: 6 B: 1-4 C: 7-2-3-9-11-12-8-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1, 2140 meter voltestart
Et hoppeløp for kaldblodshester innleder denne V75-rebusen, og storfavoritt blir 14 Ulsrud Tea. 6-årshoppa har vunnet hele ni løp i år, og i pengevei har det blitt mer enn 700 000 kroner innkjørt. Strålende det, og selv fra 40 meter tillegg skal det dreie seg om en topp vinnersjanse, for den steintøffe Åsajerven-datteren.

Hun har løst tilsvarende oppgaver mange ganger før, men vi må syne henne i kveld. Hun slet med å hente 20 meter tillegg på Hålands Liz ved triumfen på 25.9 full vei i den tredje siste starten, på nettoppp dagens arena, og da er vi ikke sikre på at hun henter 40 meter tillegg på svært formsterk 6 Frøyu Oda i kveld.

Sistnevnte var en totalt overlegen vinner på 27.0 full vei i den siste starten, og vi synes ikke det så ut til at hun så veldig plaget ut i målgangen den dagen. Således trolig litt mer å gå der, og da skal storfavoritten være helt på topp for dagen, for å kunne fange Frøyu Oda (kun 13% av innsatsene på seg), til slutt i kveld.

Vår rangering V75-1: A: 14-6 B: 12-8-10-2-3 C: 1-7-13-5-9-4

V75-3, 1640 meter voltestart
Vi synes dette sprintløpet for varmblodshester i V75-3 ser veldig åpent ut på forhånd, og vi tyr da til bred gardering. Feide rundt ovalen på Biri på solide 12.8 til seier gjorde 11 Crown Pointer i den nest siste starten, og han må få godkjent for innsatsen til sølv på 16.8 på den samme distansen sist (skal være favoritt).

En fin debut for Sigbjørn Kolnes leverte 10 Spider Bee ved triumfen på 14.5 over aktuell distanse, og 4-åringen er neppe noe dårligere med løp i kroppen etter litt pause til kvelden dyst (skal regnes tidlig da). Vi er litt usikre på hvor god 10 Peel And Stick er (ikke imponert oss så langt), men Frode Hamre er optimist.

Uforandret fin form holder 9 Just Me (sølv på fine 15.6 full vei i Sverige i den siste starten), men det ser ut til at 4-åringen har litt vondt for å vinne løp (kan muligens få hull på byllen i kveld). Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 7 Wayne, mens 2 Lucky Hall er en habil sprinter på sitt aller beste.

Vår rangering V75-3: A: 11 B: 10-12-9-7-2 C: 6-3-8-1-4-5

V75-4, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for kaldblodshester støter vi på i V75-4, og vi har klart mest tro på to hester. En solid vinner på 24.7 over aktuell distanse i den siste starten var 6 Anneros Karl, og 5-åringen er snakk om hesten å stå i mot til slutt på ny. Vandret i "dødens" sist, og da var det sterkt å avgjøre løpet til sin fordel til slutt.

Støter dog på litt bedre hester i kveld, og en feilfri 5 Viktor K. kan bli en lei nøtt å knekke. Sistnevnte har galoppen som sin verste fiende, men i kveld står han riktig til. Løste veldig fin bak bilen i fra et tilsvarende spor i et seiersløp på solide 23.4 over aktuell distanse i et løp i sommer, og han er ikke rørt i totoen i kveld.

Han har kun 6% av innsatsene på seg, og det er spennende. Han gikk et godt løp til tredje på 27.6 full vei fra "dødens" nest sist, og da tror vi formen er uforandret fin. Vinnerviljen er ikke spesielt god hos verken 4 Viking Faks eller 10 Alsaker Torres, mens 9 Balderina står i en iskald rygg fra start (og da står vi over disse).

Vår rangering V75-4: A: 6 B: 5-10-9-4-7-8 C: 1-3-11-12-2

V75-5, 2140 meter voltestart
Et nytt kladblodsløp har vi å se frem til i V75-5, og her har vi et spennene drag å by på. Latterlig lite spilt med kun 2% av innsatsene på seg er 8 Komnes Viktor, og han må være snakk om dagens underspill! Dyktig trener Morten L. Johnsen har fått brukt litt mer tid på ham nå, og kapasiteten på ham er udiskutabel.

Han fikk hhv femte og sjette i to langløp tidligere i høst, og det mot klart bedre konkurrenter enn dagens. Etter litt pause sist, synes vi han fungerte bedre enn noensinne i aksjonen. Der fikk han sølv på 32.4 i et monteløp, og da avsluttet han strålende til slutt (fløy forbi hester med langt høyere grunnlag siste biten der).

Da er vi fryktelig spent på hva Alm Viktor-sønnen kan utrette foran sulky i kveld, og han blir vår superfrekke banker på lillebongen. En solid opphentning til fjerde på 31.4 full vei etter tidlig galopp sist leverte 11 Rigel Scott, og i en feilfri utgave i kveld, skal 4-åringen regnes tidlig (lite spilt med 6% av innsatsene på seg).

Storfavoritt blir 7 Bokli Vind, men det er opp en klasse for 5-åringen i kveld. Sporet er sjanseartet, og det er galoppfare på ham. Dog vunnet tre av fire starter i år, og da er det farlig å avskrive ham (vi har dog ikke ståltro). Kuskeforsterket blir med respekt å melde 3 Spik Il i kveld, og hun krysses på storbongen.

Vår rangering V75-5: A: 8 B: 11-7-3 C: 13-5-6-9-10-4-12-2-1

V75-6, 2100 meter autostart
Det er høy klasse på en rekke av deltagerne i dette varmblodsløpet i V75-6, og når en hest som 2 Novize (vunnet to strake) er nede som et åttendevalg hos oss, sier det sitt. Vinnerkandidatene er således mange, men vi får ikke råd til mer enn fire hester på våre forslag (dog gode sjanser for å være igjennom på det).

En svært spennende start i regi Frode Hamre gjør 12 Bruno Di Quattro, og på tross av sporet, dreier det seg trolig om en topp vinnersjanse direkte. 5-åringen er herdet i tøffe lag i Sverige, og ved triumfen på 15.6 over 2640 meter sist slo han en såpass god hest som Poker Kronos. Sterkt det, og han skal være favoritt.

I en feilfri utgave er det trolig slik at 3 Oscar Ribb sitter tidlig i tet, og da leder i så fall den seiersvante 4-åringen i det aller lengste. Han har vunnet to strake triumfer i billig lag nå på slutten, men han duger trolig også her. Kapasiteten er skyhøy på ham (vant på 14.3 full vei fjerde sist), og han må krysses tidlig.

Solid form er det på 9 Pompano Dream, og sporet er perfekt for henne i kveld. 5-årshoppa fikk tredje på sterke 14.6 full vei i den nest siste starten, og sist vant hun lett på 13.8 over en sprint. En solid innsats til fjerde på 15.3 full vei i tøft lag leverte 5 Marionmetropolitan i den nest siste starten, og han er en outsider.

Vår rangering V75-6: A: 12 B: 3-9-5 C: 1-10-8-2-4-7-6

V75-7, 2600 meter autostart
Et herlig varmblodsløp for den nest høyeste klassen støter vi på i V75-7, og her skal ti skarpskodde travere ut å måle krefter over 2600 meter. Det er trolig mange kusker som er hissig på grøten ned startsiden i dette løpet (både 1,2 og 7 er ute etter føringen), noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg litt opp.

Vi er således ikke helt fremmed for at det kan komme en smell her, og på vårt største spilleforslag, krysser vi da av for hele åtte hester. Vi er litt usikre på om distansen er den rette for 2 Ultimate Lindy, men sporet er fint for ham i kveld. Teten kan være innen rekkevidde for ham nå, og da skal han i så fall regnes tidlig.

Det ble helt feil for Hamre-traveren i den siste starten, men han var steingod til seier på solide 11.3 over en sprint i den nest siste starten. Hvis det blir tøff kjøring om teten er han trolig sårbar, og profitere på tøft tempo innledningsvis vil 3 Kalle gjøre. Sistenvnte er sterk som få, og formen er helt på topp der i gården.

Han var en sterk vinner på 14.5 full vei sist han gjestet dagens arena, og sist bekreftet han sin fine form ved å bli toer på 12.1 på en upassende kort distanse. En strålende høst i regi Anders L. Wolden har 7 K.L.M. Buymethemoon hatt (gått fine løp i Sverige), og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat i kveld.

Vår rangering V75-7: A: 2 B: 3-7 C: 11-1-6-8-4-9-10

Kommentarer til denne saken