Lerum med solide V4-tips til Skellefteå 6. februar - Kr.960 ble til Kr.20 973!
Tipsene til undertegnede satt bra denne søndagen, og etter justeringer av bongene på Eksperten pga strykninger så ble det fullklaff for totalt åtte bonger. Disse kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250/fem andeler a Kr.200) til Kr.1 800 (fire andeler a Kr.500). Utbetalingen på bongene ble meget solide Kr.20 973,-. Chocliq Bishop (22,9%) og Enge Kevin (20,1%) innfridde som våre tipsenere. Du var vel med på moroa?

Lerum med flere fulltreffere i V86-spillet fra Sverige 2. februar
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne onsdagen (kom for høyt på poeng), men flere av de flate bongene satt som de skulle. Ninja's Kiss (38%) lekte hjem seieren fra dødens, og innfridde som kveldens i særklasse beste banker. Mellby Hoffa (12%) dundret til tet i finalen, og den ble trukket frem som en mulig godbit på vår rank. Totalt fem flate bonger ble det 8-riktige på, og disse hadde en pris fra Kr.1 822,50 (10 andeler a Kr.200 / fire andeler a Kr.500) til Kr.2 916 (fire andeler a Kr.750). Disse bongene betalte ut fra Kr.70 709 til Kr.73 169,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


OBS! Bork Viking ble strøket lørdag, og vi må derfor endre banker. Nå banker vi 4 Smedheim Staut (V75-6).

Forus Travbane byr på en svært spennende V75-omgang lørdag, og det er en omgang som vi har trengt litt ekstra tid på. Tipsene kom derfor ut litt senere enn hva de pleier om fredagen. Det var ikke helt enkelt å finne en "klink" banker i denne omgangen, men etter å ha vært i tenkeboksen en god stund så landet vi på 11 Bork Viking (V75-2) som den beste bankeren. Har en overlegen kapasitet, nå er den frisk igjen, og da er vel det ikke snakk om saken? Våre fyldige tips er som følger:

V75-1 : 2 Kissmymuscles – Kammet med seg åtte seire i fjor, og leverte meget solid sesongen gjennom. Kommer nå ut etter pause, men pleier å være bra når den først starter, og den må passes. Har tidligere slått 5 Jailhouse Banker/10 Conquestador B.R. fra likestart, og den kan nesten ikke få bedre betingelser enn dette. Prøves direkte etter oppholdet! 1 Photolicious – Er en flink traver, men heller ikke noe veldig mye mer enn det. Er egentlig ikke en hest som vinner V75, men den har funnet superform, og var god når den jogget en 12-tid til seier sist. Dukker nok opp på foto, og kan vinne på en svært god dag.

6 Classichap – Er feltes i særklasse beste hest, men den har vært skadet, og vi er alt annet enn sikre på at denne bare vinner direkte. Gjorde sine beste løp når den stod hos Tengsareid, og vi er usikre på hvor bra den kan bli hos sin nye trener. Det er nemlig stor forskjell på Tengsareid og Tjosevik. Kan vinne, men den blir altfor hardt spilt, og den er ikke annet enn en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 2 B : 1-6-10-4-8-5 C : -

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-2 : 11 Bork Viking – Var indisponert sist, og det løpet kan man bare se litt bort fra. Nå er blodverdiene i orden igjen, den har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og det kan fort være slik at denne bare gjør kort prosess. Skal stå først på ranken. 7 Kleppbest – Utvikler seg meget fint, og går en spennende sesong i møte. Vant sikkert sist, og gjorde det på en knallgod tid. Er ikke mye dårligere enn favoritten på ren kapasitet, og er den vi frykter mest.

8 Kleppe Jesper –
Har slitt med blodverdiene sine, og har derfor hatt en pause. Er en traver som vi holder HØYT på ren kapasitet (var 6 ganger blant de to beste på 7 forsøk i fjor), og den er mer enn god nok å kjempe blant de beste her om den bare leverer som den skal. Får stå som løpets klare outsider. Ellers er dette et svært jevnt oppgjør hvor det skiller lite på hestene om man ser bort fra Bork Viking. En bred gardering trenger derfor ikke å være feil.

Vår rangering : A : 11 B : 7-6-8-3-5 C : 4-14-10-15-13-1-9-2-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-3 : 2 Jeffrey B.R. –
Har fått to løp i kroppen etter en treningspause, og den holder flott form. Gikk en bunnsolid sluttrunde sist, og på klokken stod det 14,4 s 1000m. Her blir det gratis tet, vi ser ikke helt hvem som kommer tidlig frem i dødens her, og da trenger ikke vår tipsener blir veldig enkel å fange i sluttrunden. Prøves som en frekkis! 7 Double Trouble E.P. – Blir HARDT betrodd her, men vær litt OBS på at denne trives klart best når den får gå i tet, og tet blir det ikke her. Var heller ikke som best sist, og er behandlet i oppholdet. Er BEST på ren kapasitet, men vi kjøper altså ikke helt at den skal være såpass hardt betrodd, og nøyer oss med å ranke den inn som et 2-valg. Mye skriking blir det nok på 6 Orlando G.M. som ble sittende fast med krefter igjen sist. Har dog aldri vunnet når Heisholt har kjørt, men det kan være litt tilfeldig. Er meget bra på sitt beste, og har denne nå funnet formen så kan den ta en etterlengtet seier. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 7-6-10 C : 3-4-5-1

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-4 : 13 Sambo Ø.K. – Er stadig noe bedre enn raden, og den kom fint tilbake etter galopp sist. Får opp Høitomt på lørdag, og det er naturligvis et pluss. Prøves som en frekkis i helt riktige omgivelser. 9 Honannas Trolljeger – Dobler vi naturligvis opp a-gruppen med. Gjør bare gode løp, og var også solid når den kun tapte knepent sist. Slipper dessuten å reise nå, og det er ofte en fordel for hingster. Må med på alt, og vi har altså to hester i a-gruppen.

4 Verdals Torden – Er i toppform, og var igjen god under sal sist. Møtte Honannas Trolljeger på Forus 15. august i fjor, og stod da 20m bak favoritten. Er altså billigere ute nå, og man rykker dessuten skoene på alle fire. Noe som er et stort pluss. Har en voldsom fart i kroppen sin, og er alt annet enn ueffen i et løp som dette. Vi ranker den inn som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 13-9 B : 4-8-7-2-5-12 C : 6-3-15-11-1-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 11 Thai Greenwich – Er feltes i særklasse beste hest, og den kommer ut med gode rapporter i ryggen etter en treningspause. Husk på at vi her snakker om en hest som var brenngod i nederlaget mot svært kapable Broadway Don tredje sist, og gikk da 14,4/2140ma etter ganske luftig kjøring underveis. På lørdag så rykker man av fremskoene for første gang i karrieren, og man fester på en BIKE for andre gang i karrieren. Blåser fort rundt et felt som dette om den leverer på topp, og den er svært spillbar. 5 Corleone – Har til gode å imponere etter den kom inn på stallen til dyktige Buer, men var forbedret i et billig løp sist, og fikk vinne da. Vi vil gjerne se litt mer av denne før vi ranker den inn som noe annet enn en liten outsider. Her er det ellers et stort skille på hestene, og flere av de som er med er helt sjanseløse.

6 Oh U. Sexylady – Er helt håpløs, og det blir galopp nesten hver gang. Feilet igjen sist, og nok en gang kom den solid tilbake i kulissene. På ren kapasitet er den ikke veldig mye dårligere enn vår ide, men pga at den er så utrolig usikker så rankes den likevel ganske langt bak den vi tror mest på. Er og blir en outsider!

Vår rangering : A : 11 B : 5-6-12 C : 7-9-4-1-8-2-3-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 4 Smedheim Staut – Her volter de 3 + 3, og dermed skal Smedheim Braut få en bra start fra tredje omvendt. Blir nok sluppet til tidlig tet, og siden er dette hesten å slå. Hadde et råsterkt fjorår med hele 8 seire, og var dessuten knallgod på denne tiden av året da. I årsdebuten lekte den hjem seieren fra tet, og vant med masse krefter igjen. Går 25 fra strek, kanskje under, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. Vi tror MYE på favoritten her. 8 Emil Mollyn – Gikk bra etter galopp sist, og varslet form direkte for sin nye trener. Vi liker når hingster skifter regi, og ofte kan de tenne voldsomt til når de kommer på et nytt sted. Skulle kanskje Emil Mollyn være ytterligere forbedret nå, ja, da dukker den opp helt der fremme, og den må med på en tidlig gardering om man spekulerer mot favoritten.

10 Tangen Frikk – Er tilbake hos Geir Mikkelsen, og leverte et meget bra løp før galoppen på oppløpet sist. Trykket faktisk på Stumne Fyr underveis, og hadde blitt firer uten denne galoppen. Er en veldig reell traver, og den får stå som løpets klare outsider. Geir Mikkelsen vurderer å prøve den skoløs for første gang, om da banen ikke blir aldeles for hard. Ellers er det jevnt i dette løpet, og det er ikke mange sjanseløse om man først begynner å spekulere.

Vår rangering : A : 4 B : 8-10-1-9-3-13-6-11 C : 12-14-7-5-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 3 Leroy Schermer – Kom via siste indre sist, og tapte kun med minste mulige marginal. Har gjort flere gode løp på slutten, den kan fort sitte tidlig i tet her, og da er dette hesten å slå. Vi stoler dog ikke helt på den, og plukker med oss noen hester i mot. 6 Radagast Ammik – Har vært matchet mot vel så gode hester som dette på slutten, og har den først dagen så er den spennende. Knep seieren nest sist, mens den var langt under pari sist. Tilbake på sitt beste så er den alt annet enn ueffen, og det er den vi frykter mest.

4 First In Line E.P. –
Var ikke helt tom på en 14-tid nest sist, mens den skuffet i debuten for Buer sist. Nå er den fikset litt på, og Buer føler seg fakta ikke helt slått på forhånd. Sporet skal ikke være noe problem, og den får normalt en god start fra tredje omvendt. Rankes inn som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 6-4-7-12-5-15 C : 1-13-9-2-10-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.