V75-jackpot med 13,6 millioner ekstra

Torbjørn Jansson kjører en av våre bankere denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Torbjørn Jansson kjører en av våre bankere denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To bunnsolide bankere! Herlige objekter mot en tung favoritt! På søndag jakter vi jackpotkronene på Romme! Du tar vel rygg mot lukene?

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen:
Les Nettavisens gjennomgang

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

Høydepunktene kommer tett denne helgen, og på søndag har vi igjen en gnistrende V75-omgang å glede oss til. At det er jackpot med 13.670.862 ekstra i potten gjør oss ikke akkurat mindre sugen på omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi velger å bankerspille to eventyrhester som hele Sverige elsker. 12 Månprinsen AM (V75-5) så lysende ut i årsdebuten, og mot en svært overkommelig motstand så må det nesten et uhell til om den skal tape.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Banker nummer to kommer ut i avdelingen etter, og også 8 Jeppas Maxi må ha veldig motflyt på veien om den ikke skal vinne sitt løp. Så nemlig helt strålende ut på Solvalla sist, og den var da finere enn noen gang...

Vi kan ellers by på følgende:

V75-1 : 10 Västerbo Highflyer – Småskummel innledning hvor det ikke trenger å bli helt lettløst. Draget vårt har ikke vist mye på en stund, men etter at man hadde justert hodelaget til løpet sist så virket den betydelig forbedret. Passerte mål med krefter igjen etter at den ble grovt sjenert mot oppløpet. Står i en bra rygg fra start, og skulle den fortsette sin fine fremgang fra sist så er den opplagt aktuell i riktige omgivelser. 2 Nato Dream – Har fått seg to blåsere i kroppen etter at den delvis floppet i fjor. Nå sist var dog inntrykket betydelig forbedret, og vi hadde 12,9 s 1000m på den med litt krefter igjen. På søndag kan det kanskje bli tet, og da leder den garantert dette lenge. OBS! 3 Mellby Apollo – Blir nok favoritten for mange etter at den var meget god sist. Står dog i fare for igjen å måtte gjøre grovjobben, og det gjør at vi føler klar verdi i å spekulere imot denne. 6 Super Otto – Er også en som må med på alle bonger. Ligger stadig i skorpen, og nå sist viser den 10,4 s 800m i Bronsedivisjonsfinalen. Skummel med flyt!

V75-2 : 1 Cab Hornline – Var fullt godkjent på Momarken sist. I startene før det så har den vunnet lett. Nå er det Bjørn Goop opp, den har en bra sjanse på tet, og det varsles også om et mulig skorykk før første gang på en stund. Motivert favoritt fra et perfekt spor. 10 Man In The Mirror – Hadde vært gjennom en solid treningsperiode før den kom ut nest sist. Var da meget god direkte. Fulgte opp med en ny seier sist. Har MYE inne, og den skal bli spennende å følge mot litt tøffere hester. Kan overraske med flyt! 12 Mellby Cheeky – Er i bunn og grunn en veldig bra hest, og den var fin til seier nest sist. Nå sist var den ikke som best, men vi håper at det bare var en dårlig dag. Nå varsles den fin igjen i jobbene, og distansen er normalt sett bare et pluss. Løpet ellers er meget åpent, og garderinger er å anbefale.

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V75-3 : 6 On Track Piraten – Blir BLYTUNGT betrodd, men man skal være klar over at dette ikke er hesten sin beste tid på året. I fjor vant den ikke løp fra April-August. Året før så vant den kun et løp fra Mars-August. Vi liker dessuten ikke å gå all in på hester som nettopp har vært i Frankrike, og selv om hesten har en bra sjanse på normal form så velger vi altså å spekulere litt. 3 Porthos Amok – Dette kan være et artig drag i dagens gulldivisjon. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og den gikk helt strålende i kulissene sist. Satt altså sist runden igjen med langt frem, men viser 11,0 s 1000m i kulissene, og av oss fikk den to plusser i kanten. Står her nydelig til, og vi roper et varsko for denne! 10 BBS Sugarlight – Det norske eventyret er tilbake i Sverige. Så betydelig bedre ut i aksjonen sist kontra slik den var på slutten av fjoråret. Trivdes dog ikke på Momarken sin krappe svinger, og der slet den. Var dessuten innom en kort galopp. Er likevel mer enn godkjent for dagen, og den går 11,1 s 1000m. Må med på alt, for den blåseren har garantert gjort godt!

V75-4 : 4 Obi Degato – Hadde et strålende fjorår, og nå virker formen å være i anmarsj også i år. Gikk en sterk sisterunde sist etter pause, og vi hadde faktisk 10,7 s 800m på klokken. Burde ha gått ytterligere frem med den blåseren i kroppen, og den prøves som en frekkis i riktige omgivelser. 5 Digital Motion – Har sterkt stigende form, og den har sett bra ut på slutten. Sist fikk den ikke sjansen før det er for sent, og den passerer mål med krefter igjen. Kan overraske som nest sist med flyt nå! 9 Speed Hill – Var fin til seier sist, og det løpet i kroppen etter pause burde bare ha gjort bra. Står interessant til for å smyge med, og den skal med på gardering. 6 Quick On The Draw – Melder treneren grønne lykter på, og den skal visst gå en 12-tid denne søndagen. Skal fungere enormt bra på skoløs rundt om, og på den infoen så må i hvertfall dette outsiderbudet tidlig på.

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V75-5 : 12 Månprinsen A.M. – Hele Sverige sin kjæledegge blir BLYTUNGT betrodd her, og det med rette. Hesten var litt tjukk over magen i årsdebuten, men den så likevel helt strålende ut i banen. Greit nok at det stemte med posisjonene på veien, men det var måten den bare forsvant i fra på som imponerte. Her har den et GUNSTIG løp foran seg, og kusken skal gjøre mye feil på veien om han ikke skal vinne dette med Månprinsen A.M. Dette er vår første klare banker for dagen. Neste gang venter normalt sett litt annen motstand for en av de beste som finnes i kaldblodsverden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 8 Jeppas Maxi – Er et eventyr, og du verden hvor denne utviklet seg gjennom fjoråret. Den gjorde det ene kruttsterke løpet etter det andre, og den støtte også på en helt annen verden av hester kontra det den møter her i noen av løpene da. Fjerdesist så holder den samme fart som Support Justice de siste 800m i Jubileumspokalen på Solvalla, og vi blir ikke veldig overrasket om den har store ambisjoner med Jeppas Maxi i år. Litt større enn hva kanskje noen tror… Så nemlig fantastisk fin ut i årsdebuten, og den avgjorde lett nedover oppløpet da. Fungerte veldig fint, og vi har vel knapt nok sett den så fin tidligere. Gikk 08,8 s 400m sist, og da bare jogget den. Vinner normalt sett dette løpet uansett posisjon, og vi kan ikke gardere den i slike omgivelser.

V75-7 : 1 Jane’s Hugo – Har vært strålende de siste gangene, og den kan helt klart lede dette rundt om. Nå sist så bare fosset den unna der foran, og etter en sisterunde i 12-fart så vant den lett. Var dog ikke som best på samme distanse tredjesist, og det er grunnen til at vi garderer den nå. 7 Caddie Hit – Er en tøffing med to løp i kroppen etter pause. Gikk helt strålende sist, og vi har da 12,2 s 800m på klokken. Sporet er ikke det beste, men over denne distansen betyr det mindre. Må med på gardering. 9 Razor Kronos – Er en hest vi liker, og den skal bli svært interessant å følge mot litt bedre hester. Sist så jogget den 11,1 s 700m, og den så enormt fin ut med krefter igjen. Kan få løpet her, og distansen skal ikke by på problemer. Motivert og tidlig! Bak disse så vrimler det av mulige kandidater, men tre hester kan fort være et solid lås.