Lerum med knallsterke V75-vurderinger 3. mai! Kr.240 ble til Kr.12 708!
Det ble servert mildt sagt solide tips i søndagens V75-omgang fra Vaggeryd. Bankeren, Perfect Gede (2-valg), vant som ventet enkelt fra tet. Smevikens Cruiser (4,4%) sjokket i finalen, men på vår rank stod den først, og solid info ble gitt. Den MINSTE V75-BONGEN til undertegnede på Kr.240 suste inn, og betalte ut solide Kr.12 708!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt 32 av undertegnedes andelslag, mens vår samarbeidspartner, SNOKEN, traff på 14 av sine andelslag (samtlige). Prisen på andelslagene var fra Kr.500 (4 andeler a Kr.125 /10 andeler a Kr.50) og helt opp til Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000/20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.13 695 til Kr.16 198 hver seg.

Totalt ble Kr.640 715 innspilt på disse 46 andelslagene. Omsetningen til Nettavisen på Eksperten til V75-løpene fra Vaggeryd var Kr.67 176.

21 andelslag med fullklaff i V75 på Ørebro lørdag 2. mai
Det var enorm omsetning i V75 denne jackpotlørdagen. 21 av undertegnedes andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette, og de fleste av disse stod med bankere på 3 T. Rex Face i V75-1 og 3 Very Kronos i V75-2. Andelsprisene var fra kr 100 til kr 750. Utbetalingen på hvert av disse 21 andelslagene ble på ca 18 000 kr.

Totalt ble det 380 559 kr innspilt på disse 21 andelslagene.

Det betyr altså at Nettavisen spilte inn over en million kr i V75 lørdag og søndag ( 1 021 274 kr) på Eksperten og omsatte totalt for 467 667 kr i V75 de to dagene.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 begynner klokken 16.20:

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Åby byr på en praktfull JACKPOTOMGANG, og dette er nok årets beste V75-omgang. Hele 42 millioner ligger ekstra i sjuerpotten, og her skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været. Dagens beste V75-banker kommer ut i det ene hovedløpet (V75-7), og vi spekulerer ikke mot KANONEN 5 Green Manalishi. Var knallgod i sitt forsøk, og da skal man huske på at den kom ut etter en lengre pause samt at den ikke var rigget til i det hele tatt. Det blir den nå, og vår feeling er tidlig tet og slutt. Vi tror også MYE på 4 Zarenne Fas (V75-4), og også dette er en banker på våre flate bonger. Noen av løpene ellers er svært krevende, og her er det bare å sjekke ut all vår tekst nøye :

V75-1 : 9 Whipped Eggs – Har dummet seg ut to ganger på rappen med galopper nå, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Kommer her ut etter en liten pause, den «ELSKER» Åby (2-2-1 på de siste seks startene på den banen), og glem heller ikke det stayerløpet den gjorde på Åby 27. april i fjor. Var da klink overlegen på 14,2/3140mv, og da var banen tung… Hestene til Robert Bergh går ekstremt bra for tiden, og plutselig har han også fått denne i 100% orden. Har en dønn riktig oppgave foran seg, og den skal passes. 5 Ontrack He’s Black – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den spurtet sterkt nedover oppløpet sist. Kom til mål med litt krefter igjen, og tiden ble knallgod. Blir kolossalt kuskeplusset med Adielsson på lørdag, den takler normalt sporet, og på ren kapasitet holder vi denne høyt. Overrasker?

6 Andre Ward – Havnet feil på det etter pause sist, og selv om den viste 11,1 s 800m i det nevnte løpet sist, ja, så ble det kun en fin premie. Er ganske sikkert betydelig forbedret, andre omvendt passer bedre enn sporet sist, og ikke mange takler distansen bedre enn Flemming sin hest. Outsideren. 10 Nero Maximus – Denne kunne vi faktisk ha banket med Björn Goop, men den skal uansett med som en helaktuell gardering. Sist satt den i fjerde utvendig, kom via tredjespor på siste bortre, og avsluttet sterkt. Vi hadde 09,6 s 800m med krefter igjen. Duger i massevis på ren kapasitet, og får bare Marc Elias til styringen så kan det gå veien.

1 Enzo AM –
Har vært solid i de to siste løpene, og mange går nok litt ekstra til på denne. Vær dog OBS på at den ikke akkurat rader opp, den er normalt avhengig av et optimalt ryggløp, men det kan den også få her. Vi nøyer oss uansett med å ranke den på som et 5-valg. 2 Fleet Admiral – Varmet dårlig sist, og så vel heller ikke mer enn brukar ut i selve løpet. Ser ut til å bli favoritten i innledningsløpet, men den må opp flere hakk skal den vinne mot en såpass tøff motstand som dette. Nå blir det skorykk rundt, så får vi nesten bare se om det er et pluss eller ikke. Bak der ranker vi 7 Athos Race som er god nok, men som trakk seg MYE etter pause sist.

Vår rangering : A : 9-5 B : 6-10-1-2-7 C : 4-8-3-11-12

V75-2 : 10 Roofparty – Har motstandsmessig et veldig billig løp foran seg nå, og at det også skal dreie seg om en kjapp sprint er intet minus. Har sett veldig tung ut etter pause, og vi liker at det nå blir tettere starter. Står i en bra rygg på startsiden, den kan komme fint gjennom, og duger normalt i massevis i et halvbillig løp som dette. Blir etter vår mening aldeles for lite spilt. SKAL MED PÅ ALT! 1 Broad Vision – Har i følge Bo blitt for hissig i oppkjøringen de siste gangene, og det skal være grunnen for galoppene. Hadde vi vært 100% sikker på feilfri avgang så kunne vi muligens ha anbefalt dette som en banker for de frekke. Er nemlig lynrask fra start, den er bedre enn grunnlaget sitt, og har rett og slett knallfine betingelser foran seg. DOBBELT A-VALG!

3 Sugarcraft – Avsluttet bra uten å være 100% i stilen sist. På klokken stod det 10,7 s 800m med litt krefter igjen. Nå blir det skorykk/BIKE, den er over middels fra start, og får stå som en stor outsider. 11 Thai Explosive – Er en FLYVEMASKIN når den står på fire friske bein, og har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto. Jogget 12,1 med krefter igjen nest sist, og da var det vinter ute. Vi blir ikke sjokket om denne kan en 11,0 tid, og det skal også bli spennende å se den i hendene til Adielsson. Var syk sist, men er behandlet, og skal være tilbake på sitt beste. Kan storskrelle med klaff! 2 In Love Boko – Var utrolig dum i hodet før, og feilet for den minste ting. Står nå med tre strake, har hevet seg i ny regi, og blir dermed hardt betrodd i V75’en. Vi er ikke sikre på om den går feilfritt, og vi er heller ikke sikre på om skoløs på alle fire er et pluss. Vi ranker den derfor noe ut.

9 Pere Ubu – Untersteiner har elendig form på stallen sin, og det trekker ned. Denne var imidlertid fin sist, og ytterligere forbedret etter at man festet på en BIKE for første gang. Kan garantert senke rekorden sin mye, den har trukket et interessant smygspor, og skal med på gardering. 7 Zlatan Knick – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og det skal ha gjort godt. Husk på at denne sprintet en 11-tid femte sist, og da åpnet den på 08/10. Har stor fart i kroppen sin, og er derfor aktuell om den bare hever seg litt inn mot denne oppgaven. Vi ranker 4 Zeppelin Kyu Bar en god bit ut, og det gjør vi pga fredag begynte det å gå rykter om at Gocciadoro sine hester ville bli strøket. Følg dog med på dette under lørdagen. Hesten er nemlig god nok på ren kapasitet, og selvskreven på bongen om den starter.

Vår rangering : A : 10-1 B : 3-11-2-9-7 C : 4-6-8-12-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 1 Alaska Kronos – Er en hoppe som Reden alltid har trodd mye på, og den virker i 2020 til å ha tatt nye steg på utviklingskurven. Så morsk ut etter en sluttrunde i dødens i forsøket, og vi hadde faktisk 09,7 s 800m på klokken uten at den var tom på det. Er KJAPP fra start når den blir laddet med, Jepson er en spennende kusk i finalen, og fra innersporet må det nesten bli riktig uansett. SKAL MED PÅ ALT! 6 Ganga Bae – Ble fanget på streken i forsøket, og var kanskje ikke helt på topp. Nå rykker man skoene rundt for første gang i karrieren, og dette kan fort gi den et ytterligere løft. Minuset er at den kanskje må vinne finalen fra dødens, og det blir ikke enkelt. Skulle den bli sluppet til tet så er sjansene store. Dobbelt a-valg.

10 Sashay My Way – Var knallgod når den leverte som best i fjor, og dette er en utrolig bra hoppe. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og selv om den ble plukket ned i forsøket så gikk den en sluttrunde i 10-fart. Er ganske sikkert ytterligere forbedret til finalen, den står i en bra rygg fra start, og fra for eksempel tredje utvendig, ja, da er den alt annet enn ueffen om det skulle bli tempo på forestillingen. Skreller? 3 Dontlooseallmoney – Leverte et blendende forsøk, og var nok den som imponerte mest. Så ut som ren dynamitt i banen, og på klokken stod det 11,4 s 800m. Er normalt best med ryggløp (nå blir det tet?), og Jim Oscarsson er dessuten ikke kusken som rader opp seire i storløpene. Vi nøyer oss derfor med å ranke den inn som et 4-valg. 5 Diana Zet – Er Kihlström sitt valg i løpet, men det valget kan umulig ha vært lett. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den gikk bra i sitt forsøk, men var likevel en bra bit bak Dontlooseallmoney. Skal være ytterligere forbedret til finalen, og skal med om man bruker noen hester.

2 Tonique – Er en hoppe vi alltid har hatt et godt øye til, og den har egentlig fått dårlig betalt med tanke på sin flotte kapasitet. Spurtet voldsomt i forsøket, og plukket altså ned Ganga Bae på streken (09,1 s 800m). Står nydelig til nå, den er vass når den får gå med i rygger, og er opplagt en av de som kan vinne dette med klaff. 7 Schweppes – Satt i femte innvendig i sitt forsøk, gikk så på via tredjespor ca 400m igjen, og spurtet fantastisk bra ute i banen (11,4 s 800m – 09,3 s 300m). Er på vei mot superformen, og kan være en artig skrell å plukke med. Spesielt når man ser hvilken kusk den får opp nå… Gikk i vanlig vogn i forsøket, og det blir en tilsvarende vogn nå.

Vår rangering : A : 1-6 B : 10-3-5-2-7 C : 9-12-4-8-11

V75-4 : 4 Zarenne Fas – Dette kan bli et «BLØFFLØP» om Rikard N. Skoglund kjører seg til tet, for hvem vil da frem i dødens å trykke opp tempoet på storfavoritten? Neppe noen… Zarenne Fas gikk en morsk sluttrunde bak steingode Missle Hill sist, og på klokken stod det 08,2 s 700m med krefter igjen. Er garantert ytterligere forbedret til denne starten, og ingen skal bli overrasket om dette kan være en hest som etterhvert får den rosa billetten som gjør den klar for Elitloppet… Favoritten skal stå først, og den har også en stor sjanse. 2 Forfantone AM – Var LEKKER i årsdebuten, og så helere/finere ut enn hva vi kan huske å ha sett denne tidligere. Fulgte ryggen til Zarenne Fas helt hjem, og på klokken stod det 08,1 s 800m med krefter igjen. Dette er en hest med et gedigent potensial, og det skulle vært spennende å sett den hos en supertrener som Bazire i Frankrike. Burde nemlig kunne løfte seg videre, og tjene store kroner. Nå varsler Walmann et defensivt opplegg, og da lukter det litt rygg leder på storfavoritten. Forfantone AM er en hest vi liker skarpt, men velger man ikke å «konkurrere», ja, da blir det også vrient å vinne.

9 Maxus – Gikk PIGG i mål med krefter igjen bak Attraversiamo nest sist, og så bra ut da. Formen er bedre enn raden, og skulle det bli kjøring her så er Kihlström aldri vond å be. Outsideren. 8 Thrust Control – Feilet bort noe som lignet på en seier mot Attreversiamo nest sist, mens det ble galopp direkte sist. Er bedre enn raden, den har stor kapasitet, og det at den får opp svært rutinerte Kontio er nok intet minus. Kan være løpets storskrell. 7 Noble Superb – Satt fast i årsdebuten, og så fin ut for dagen. Nå rykker man skoene rundt for første gang, og distansen på lørdag passer dessuten bedre enn sist. Adielsson opp er interessant, og også denne er skrellaktuell om man først velger å spekulere.

10 Ferrari Sisu – Fungerte ikke som best i årsdebuten, selv om den da feilet fra seg en mulig seier i skrotomgivelser. Fungerte heller ikke optimalt sist, og galoppen kom som brevet i posten da. Nå fester man på en BIKE, men før denne fungerer som den skal er den ikke veldig HET for oss.

Vår rangering : A : 4 B : 2-9-8-7-10-6 C : 3-1-12-11-5

V75-5 : 1 Niky Flax – Var tvers av i målgangen nest sist, men uansett en bra toer bak en såpass god hest som Prosperous. Fungerte bedre sist, men da ble det helt feil. Er lynrask fra start, og på lørdag kjører Johan Untersteiner etter å få rygg leder. Kan da slå til som en godbit via siste indre, og skal passes. 2 Harran Boko – Var svak etter pause sist, og det er klart at slikt gjør oss usikre. Har en smellfin oppgave foran seg nå, og med toppform så hadde fort dette dreid seg om tet og slutt. Motbudet. Fra samme stall kommer 7 Night Brodde ut, og det er ikke helt utenkelig at den kan bli sluppet til tet. Gikk fullt godkjent sist, og er noe bedre enn raden. Marc Elias er sugen på å ladde fra start, og da blir det nok slik. Outsideren.

5 Wild Love – Ranket vi først sist, og den innfridde til fulle. Spurtet som en demon, og knep seieren. WOW, for en avslutning! Er utrolig speedig når den er på et slikt humør, og det kan komme en ny seier med de riktige ryggene underveis. 4 Island Life – Hadde et gaveløp sist, og det ble enkelt da. Var også god mot eliten tredje sist, og formen virker ordentlig bra. Kommer ikke til tet nå? Vi ranker den derfor litt ut. 9 Jet Voice – Er god nok på ren kapasitet til å skrelle, men den har vært syk, og man ligger litt lavt før denne oppgaven. Man velger dog å melde den rett i V75’en, og da er nok formen ikke så ille…

Vår rangering : A : 1-2-7 B : 5-4-9 C : 3-6-11-8-10-12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 1 Billie De Montfort – Et herlig felt med flere hester som kan tenke seg å være med i Elitloppet. Sporene er veldig ofte svært avgjørende i slike løp som dette, og det er liten tvil om at Björn Goop smilte litt ekstra bredt etter sportrekningen. Her kan det bli tet, eventuelt rygg leder, og på speed er denne hoppen utrolig vass. Spurtet også enormt sist, men da hadde det gått for sakte underveis. Man ønsker en plass til Elitloppet, og Goop er en mester å bedømme hvordan han skal legge opp løpene for å få maksimalt ut av hestene. Blir klar for Elitloppet etter denne starten?

2 Cyber Lane – Tapte veldig knepent sist, og virker kun å bli bedre og bedre. Vi liker dessuten skarpt at den ser helere/freshere ut i kroppen sin i år, og da burde den også få en bedre sesong enn hva den gjorde i fjor. Til denne starten fester man på en BIKE, og det vil gjøre den om mulig enda raskere fra start. Får tet om Goop velger rygg leder, og da vil den lede dette svært lenge. Kan naturligvis også vinne fra rygg leder. 10 Cokstile – Gikk enormt sist, og så ut som den skulle blåse rundt feltet. Holdt så på å feile, Christoffer Eriksson måtte korrigere den, men fullførte likevel sterkt. Har en enorm toppfart i kroppen, og med tempo blir den skummel for noen og enhver. Outsideren.

8 Racing Mange – Har ikke hatt marginer med seg i årets to første løp, men fakta er at den har varslet form i begge løpene. Sist havnet den i tredjespor, før den etter hvert ble bakket sist. Avsluttet knallbra nedover oppløpet, og på klokken stod det 09,4 s 800m. Står «KALDT» til nå, og den trenger derfor litt flaks for å bli ropt opp.

Vår rangering : A : 1 B : 2-10-8 C : 5-9-7-3-4-6

V75-7 : 5 Green Manalishi – Er en KANON, og en hest man allerede snakker Elitloppet/PDA som aktuelle mål med. Fullførte meget solid etter en sluttrunde i dødens i forsøket, og det gjorde den altså på sin treningsbalanse samt en vanlig vogn. Dette er en hest med litt størrelse, og som garantert er forbedret med den blåseren i kroppen etter en lengre pause. I finalen blir det dessuten på med en BIKE, og man rykker også skoene på alle fire (på fredag ryktes det kun skoløs foran, men dette er noe som Goop også ønsker). I Hambo-forsøk i fjor plukket den ned 1 Osterc fra dødens, og den viste også ved flere anledninger at den kan åpne bak bilen. Vår feeling er at Goop ladder mot tet, og leder dette rundt om. Burde kunne gå ned mot 10,0, og det straffer vel ingen?

2 Aetos Kronos – Satt bak Green Manalishi i forsøket, og tok seg enkelt forbi tilslutt. Så betydelig mer harmonisk ut enn hvordan den var i fjor, og inntrykket var bra. Greier neppe å svare vår soleklare ide, og da er den fort i trøbbel. Er dog motbudet. 4 Power – Så helt klink ut i forsøket, men ble altså kontret ut av Click Bait. Har garantert hatt veldig godt av to løp i kroppen, og vi forventer den en hel del forbedret til denne finalen. Kanskje er det slik at den også kan åpne bedre enn tidligere? Får stå som løpets klare outsider. 11 Admiral AS – Blir lørdagens STORE snakkhest etter sitt helt spinnville forsøk. Viste altså 11,6/1800m – 07,5 s 300m på en helt enorm måte etter galopp, og det var virkelig slik at man sperret øynene opp. Det man skal vite er at det aldri er enkelt å vinne såpass tøffe finaler som dette fra spor 11, og spesielt ikke når det står kanoner i første rekke. Admiral AS kan gjøre et nytt superløp, men likevel kun bli 4-5… Skal uansett med om man bruker noen hester.

1 Osterc – Er litt uslepen enda, men var bra i forsøket. Her ønsker Adielsson ryggen til Goop, og smyger med til en topp tre plassering? Kan også vinne om Green Manalishi ikke er helt på topp. 7 Upset Face – Har fått to løp i kroppen etter pause, og ble altså plukket ned av Green Manalishi i forsøket. Er normalt betydelig forbedret med noen løp i kroppen, og på ren kapasitet holder vi denne høyt. Kan overraske med maks klaff. 6 Don Fanucci Zet – Spurtet meget sterkt sist, og kom til mål med krefter igjen. Sporet trekker ned, og den kan fort havne på vingel. Da blir det også vrient å vinne mot såpass tøff motstand som dette.

Vår rangering : A : 5 B : 2-4-11-1-7-6 C : 3-9-8-10-12