*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V75 med Johan og superomsetning

En konsentrert Johan Untersteiner.

Sveriges nye kuskekomet Johan Untersteiner får Nettavisens bankertillit i lørdagens V75 fra Åby der det ligger formidable 60 millioner i premiepotten.

26.04.14 19:53

Sportspills meny lørdag
V4 Åby:Norske innslag i en gnistrende V4-omgang
V65 Sørlandet (lørdag kveld):Solberg tilbake på topp
Oddstips 1:Desperate Fulham må vinne
Oddstips 2:Ryan Giggs har noe å bevise
Oddstips 3:Inter har funnet formen
Tippekupongen:Kan vi stole på Tottenham?

Med voldsomme 60 millioner i premiepotten og sykt utfordrende løp, er det duket for fest på Åby lørdag. Med Olympiatravet som hovedattraksjon og Yarrah Boko på plass i et svært åpent Olympiatrav, er det bare å glede seg.

Denne lørdagen er jokerpotten såpass stor (over 38 mill), så en alenekupong levert i Norge vil være verdt hele 64 millioner kroner. Nettavisen og Sportspill er selvfølgelig svært påleste for å veilede til den voldsomme premiepotten. På lørdag er det undertegnede som har tipsansvaret på Nettavisen, men Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg vil bistå med sine eksperttips på en rekke andelslag på Eksperten. Rabjerg som følger svensk travsport svært så tett.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Oppdatert lørdag formiddag Det ble en strålende fredag for Nettavisens travtips. Det ble treff for ni andelslag på Eksperten under den store jackpotomgangen på Solvalla fredag ettermiddag og ca 23 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det treff for det største spilleforslaget her på Nettavisen. Og totalt c a 220 000 kroner innspilt på Solvalla.

På Biri fredag kveld var det også stor jackpot, og der gikk fire av Leirvågs andelslagEksperten inn med seks rette, da hans helfrekke banker 3 Moe Kringsjå vant overlegent i V65-1. Disse fire andelslagene ga ca kr 29 000 tilbake på hvert og i tillegg ble det femmere på det meste annnet på Biri. På Biri ble det ca 150 000 kroner tilbake i gevinster og totalt spilte Nettavisens inn ca 350 000 kroner fredag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Banker på direkten
Her skal det dog handle om lørdagens V75, og vi går altså på bankeren direkte. Vi snakker om 1 Youana og ei femårshoppe som har vist kanonform det siste året. 3. november i fjor så tetvant Pearsall Hanover-hoppa finalen i Breeders Crown for fireårige hopper på Eskilstuna og fikk voldsomme 850 000 SEK for den bragden. Youana årsdebuterte i Halmstad 30.mars i år og gjorde et strålende løp til andre da etter en gnistrende avslutning fra køen. Således var det alt annet enn overraskende at Youana ledet hver meter av Folke Hjalmarssons løp for femårige hopper på langfredag.

Lørdag er det spor en på open stretch-banen Åby, det er meget sannsynlig 3 Sahara Fairytale og Lutfi Kolgjini i tet og da er det vips siste indre og en vinner. Ihvertfall er det et meget sannsynlig løpsscenario og selv om jeg har veldig sansen for Sahara Fairytale, tror jeg Youana tar ned denne. Johan Untersteiner kusket Youana nest sist i Halmstad, og all den tid den faste kusken Peter Untersteiner må velge sin stallhest M.T. Harmony i dette løpet, er det ingen kuskesvekkelse, snarerer tvertimot. Vi går all-inn på 1 Youana og Johan Untersteiner i V75-1 på Åby lørdag.
Rangering V75-1: A: 1 B: 3-5-10-4-2 C: 9-7-6-12-8-11

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V75-2 - Klass 1 Forsøk - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
I V75-2 kommer 1 Pedro Bi til å bli en av lørdagens aller største V75-favoritter. Femåringen var som kanskje noen husker også stor favoritt på Momarken under Unionstravet 22. mars, men da forsvant hesten i galopp direkte. Spor en betyr sannsynligvis tet her, men vi er litt usikre på hvor tøff denne er og siste indre kan bety andre vinnere og vi garderer.

Først med kapasitetshesten 2 Alec Hornline som gjorde et helsvett løp på Jägerso fjerde sist. Vant også nest sist, men Zerberus-sønnen til Roger Malmqvist er litt variabel. Skal uansett tidlig på. 4 Send In The Clowns burde vel strengt tatt vunnet på Momarken nest sist, men skuffet en smule ved å tape for Pericle Bi da. Anders Svanstedt er som vanlig svært optimistisk i sine forhåndsuttalelser, men vi nøyer oss med tredjevalg.

Ørjan Kihlstrøm får sjansen bak Fredrik B. Larsson-trente 5 Ground Proximity, og den kuskeforsterkningen gjør hesten tidlig aktuell. Vi stopper på disse fire, men får ikke sjokk med noen annen vinner i et flott spilleløp.
Rangering V75-2: A: 1 B: 2-4-5 C: 10-7-11-8-3-9-6-12

V75-3 - Olympiatravet. 2140 meter autostart.
Spillemessig og sportslig er Olympiatravet blitt en perle. Det er svært vrient å sette et fornuftig førstevalg her, men vi lander på 4 Brad De Veluwe. Mest av alt på grunn av startsporet og at det er den svært sannsynlige lederrygg-hesten. Finnen var kanskje ikke som best i årsdebuten på Vermo, men er nok betydelig forbedret nå.

5 Raja Mirchi ligger an til å bli spillefavoritt. Ikke så rart da det trolig er tethesten. Kan selvsagt vinne derfra. 8 Yarrah Boko har vært svært uheldig i sportrekningen og det er ikke lett å vinne fra spor åtte på en bane med siste indre. Løpets klare outsider. 10 Noras Bean har vært gnistrende i sine tre siste løp og er selvsagt aktuell, men sporet er krevende.

Oppkomlingen 6 Solvato var enestående i seiersløpet sist, der 1,2 oddseren Formula One regelrett ble frakjørt mot mål. Vi må ha med Veijo og Solvato. 9 Harry Haythrow, 3 Mr Picolit, 7 Sanity og 2 Ed You er heller ikke sjanseløse i kampen om seierssjekken på 1,5 mill SEK.
Rangering V75-3: A: 4 B: 5-8-10-6-9-3-7-2 C: 1

V75-4 - Klass 2 forsøk - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Bjørn Goop opp på Fredrik B. Larsson-trente 1 Reims Gasti og da setter vi femtevalget først. Reims Gasti er bra fra start og da kan Goop velge taktikk her.

Undertegnede har latt seg begeistre av 10 Ni Talar Bra Latin. Petri Puro var mannen som skapte Commander Crowe og selv om det er svært langt fram dit, har fireårsvallaken litt av det samme ved seg. Det er ikke lett å vinne via sporene på Åby, men denne kan gjøre det. 9 Kincannon Hanover får Ørjan Kihlstrøm opp som kusk istedenfor trener Stefan Melander, og hesten har gjort noen strålende løp på slutten. Nede som et sjuendevalg i spillet fredag formiddag.

Spillefavoritten 3 Hobard varslet jeg kraftig for nest sist på Jägersro og Løvgren-traveren gjorde da et toppløp utvendig for storfavoritten Sentosa. Men det er kraftig skjerpet motstand for Hobard nå. 11 Confectioner står med fire strake seire og har imponert voldsomt. Likevel blir ikke hesten mer enn mitt femtevalg og det forteller noe om kvaliteten på dette klass 2-løpet. 6 Salina D.K. bankerspilte vi i V75-omgangen på Momarken, her blir hun vårt sjettevalg.
Rangering V75-4: A: 1 B: 10-9-3-11-6-2 C: 12-5-4-7-8

V75-5 - Olympiatravstayern - 3140 meter voltestart
Andrevalget 12 Paying Guest blir vår klare favoritt her og på det minste V75-forslaget så bankerspiller vi den Robert Bergh-trente hesten. Førstemann Jimmy Jonsson hos Robert Bergh mener dette er stallens klart beste sjanse i omgangen. Paying Guest så lysende ut sist i Boden og tåler offensive opplegg.

3 Kemas Magic blir spillefavoritt. Jeg har fortsatt følelsen av at denne mangler det lille ekstra for å vinne V75-løpet, men hesten drar selvsagt fordel av å stå på strek. 7 Costatantisolid må være vinterens største stallskrik. Gang på gang på gang er vallaken til Risto Airaksinen hausset opp som stallskrik og det kommer sikkert til å skje lørdag også. Men hesten er bra den den og skal selvsagt med. Det skal også 9 Alfas Di Vinci og storskrellen 1 Askhults Sigvard i et nytt strålende spilleløp.
Rangering V75-5: A: 12 B: 3-7-9-1-14 C: 15-13-5-11-10-8-4-2-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V75-6/DD-1 - Silverdivisionen - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Vi kan ikke krysse hester i hytt og pine og derfor må vi stå på to hester i dette silverdivisionsløpet. Vi setter Lutfi Kolgjini og 6 Olympic Kronos først da vi tror denne kjører seg til tet etterhvert. 12.9/2140 meter i seiersløpet sist på Jägersro og det så ikke ut som det var tomt i mål.

1 Arazi Boko gjorde en flott åredebut og med løp i kroppen er Henrik Sødervalls flotte Varenne-vallak det klare motbudet. Det kan være Arazi Boko kan få tet eller lederrygg, utfordringen er startraske 4 Democrat som kan overfly. Med dobbel siste indre kan det dog løse seg også fra tredje innvendig. Vi skulle gjerne betalt også for 3 By Air da vi har litt feeling for denne, men lommeboken er tom.
Rangering V75-6: A: 6 B: 1-3-4-9 C: 8-2-10-12-11-7-5

V75-7 - Bronsdivisionen - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Norskeide og norsktrente 9 McSteamy gjør en svært spennende start her og kan så avgjort vinne. Men bakspor på Åby er alt annet enn lett og derfor setter vi hesten ned som andrevalg.

4 Mr. Pellegrino blir Nettavisens favoritt. Blir ikke favoritt og det er rart. Hesten står perfekt inne i bronsdivisionen og er lynkjapp fra start. Vallaken har radet opp det ene toppløpet etter det andre og har ventet på dette løpet.

9 McSteamy var lysende i årsdebuten på Bjerke og kan som nevnt vinne. Det er gnistrende kvalitet på dette løpet og nesten alle kan vinne. Favorittspilte 1 Paramount har vi derimot ikke allverdens tro på.
Rangering V75-7: A: 4 B: 9-3-6-2-1-12 C: 8-7-5-11-10Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag