V75 på en søndag

Foto: hesteguiden.com

Det er voldsomme penger i luften når Axevalla byr på V75 søndag ettermiddag. Sjekk våre V75-tips.

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Biri: Schuvablessa for tredje gang
Tippetips: Poeng til Bergen, igjen
Oddstips 1: Sterke Bruntrøyer
Oddstips 2: Nå vinner Vålerenga

V5-5 Sørlandet: Hamre viser muskler

Det er stor aktivitet på travfronten søndag. I Norge sskal det avvikles trav både på Sørlandet og på Biri. På Sørlandet er det kun enkel V5, mens kveldskjøringen på Biri byr på dobbel V5. I tillegg er det en meget spennende V75-omgang på Axevalla der det svært tradisjonsrike Stochampionatet med hele 1 million SEK til vinneren er det store sportslige høydepunktet.

Innleveringsfrister søndag:
V5 Sørlandet: kl 13:55
V75 Axevalla: kl 14:30
DD Axevalla: kl 16:23
V5A Biri: kl 17:00
V5 Biri: kl 17.50
DD Biri: kl 18:50

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Vi byr på to bankere i denne omgangen og det er to av Sveriges aller beste kusker som sitter opp bak våre bankere. V75-7

i V75-7 er det Ulf Ohlsson som setter seg opp bak 2 Crys Dream. Hoppa var en av de bestei sin årgang – om ikke den beste som treåring i USA. Det tok litt tid å akklimatisere henne når hun kom over til Anna Forssell i Sverige, men den siste månedene har det virkelig løsnet for Taurus Dream-hoppa. Søndag står hun helt perfekt til med et bra spor bak bilenog kusken kan kjøre rett frem fra andresporet. Normalt innebærer det andre/tredje utvendig underveis og da blir hun ikke enkel å stå mot nedover det lange oppløpet på Axevalla.

Sist så ble Crys Dream totalt bortkjørt av normalt dyktige Dominque Locqueneux da han valgte rygg på en hest han knuste fra dødens i kvalen. I mål hadde den fireårshoppa alt spart og det får hun brukt for denne gangen når hun møter eldre hopper. Vi tror på seier i ettermiddag sammen med svært dyktige Ulf Ohlsson.
Vår rangering V75-7/DD-2: A: 2 B: 3-1-9-4 C: 6-7-5-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Tet hele veien?
2 Electra Sund har vunnet sportrekningen kontra sine verste konkurrenter og da tror vi at Erik Adielsson sitter på nøkkelen av dette løpet. Normalt er Cantab Hall datteren meget kjapp fra start å spinner til tet selv om det står noen på utsiden som vil prøve seg en bit. Stig H hoppa har vært seig og få i gang under dette året, så selv om hun var positiv nest sist etter galopp var hun ikke på topp sist. Nå er rapportene fra Stig H sin førstemann Reijo Liljendahl at hun virker mye mer spenstig hjemme i jobbene så normalt skal det være en fin vinnersjanse.

Leser vi løpet riktig så skal Electra Sund sitte i tet inn mot første sving og vi blir overrasket om Adielsson slipper til noen, selv om Åke Svanstedt trolig prøver seg en bit med 5 Celica Palema som slo vår friske banker sist de møtes på Lindesberg den 27 Juni. Vi stoler på at Erik Adielsson sporer hele veien i V75-4 og bankerspiller også denne.
Vår rangering V75-4: A: 2 B: 5-1-6 C: 3-10-8-9-12-11-4-7

V75-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
4 Baht Launcher er en hedershest som sliter med helsen, men Goop-traveren er fryktelig god de gangene han kommer til start. Nå sist vant Tap In-sønnen lett etter tidlig tet på Åmål, der oppløpet er fryktelig kort. Nå er oppløpet mye lengre og synes Goop-traveren blir for stor favoritt, for han møter spesielt en hest som vi mener er vel så god. Skulle uansett Baht Launcher komme seg tidlig foran så leder han lenge og kan vinne, men det er ikke utenkelig at Johnny Takter sender 9 Jackal Face tidlig frem i posisjonen utvendig leder for å låse dette løpet.

Viking Kronos-sønnen til Helena Burman er en av de beste hestene i dette grunnlaget og når Burman er superoptimist etter det siste intervalljobbet, så tror vi at Jackal Face kan slå den store favoritten selv fra utvendig leder. Vi står på et lås med disse to hestene i V75-1.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V75-2 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
3 Balticas Yahoo har fått to løp i kroppen nå etter en lengre pause, så han nærmer seg storformen. Normalt så skal Jag de Bellouet-sønnen ha en fin sjanse på tet og da er det en fin sjanse til å lede dette løpet fra start til mål selv om han er meldt opp i grunnlaget.

7 Going For Gold Zaz skuffet sist da han galopperte som slagen 500m fra mål, men heldigvis var det en forklaring på det problemet da Scarlet Knight-sønnen mistet en sko tidlig i løpet og sprang seg trøtt. Nå blir det skoløs bak og så håper vi skoene sitter på foran under hele løpet for da skal denne flotte fireåringen regnes med en solid vinnersjanse, selv om det måtte bli en reise utvendig leder. 4 Danne Fame avsluttet fint fra køplass sist og nest sist galopperte han fra seg en klar seier på Åmål. Fint spor og står også fint inne i dette løpet.

9 Caliber T.T er en kapasitetshest som duger alle dager i uken mot denne motstanden, men han må fungere. I sine tre løp dette året har ikke aksjonen vært bra for Cromwellsønnen. Rapportene fra Fredrik Persson er at han har behandlet bakknærne og håper han skal fungere bedre.
Vår rangering V75-2:A: 3 B: 7-4-9 C:2-1-10-12-5-8 D: 6-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V75-3 - Femårsløp. Varmblodshopper. 2140 meter voltestart.
11 Angie Boko er ei solid travermerr som skuffet kapitalt når hun var storfavoritt i et V75-løp i Kalmar i Mars. Nå sist kom hun ut etter fire mnd pause og vant selv om hun ikke var imponerende. Løp i kroppen – gode rapporter fra stallen og at vi alle vet hennes store kapasitet gjør at vi setter henne først selv fra et dårlig spor.

6 Delmonica Sund har hatt en enorm utvikling den siste tiden og fra et perfekt spor blir det fort tidlig tet på Credit Winner-hoppa som skal kjøres av Torbjörn Jansson. Skal regnes helt i toppen selv om står ovenfor sin tøffeste oppgave noensinne. 2 Paisley er meget interessant i dette løpet for Rite On Line-datteren er herdet fra knallharde løp hele sommeren og hun har avsluttet meget bra etter sen luke noen ganger nå. Rapportene fra Lönborg er meget positive – stor outsider som kan felle favorittduoen hvis det endelig skulle klaffe.
Vår rangering V75-3:A: 11 B: 6-2-5 C: 15-3-8-13-9-7-10-14 D: 1-4-12

V75-5 - Fireårsløp. 2140 meter voltestart.
Et åpent løp der vi setter 9 Ochoa Bob først. Han svepte feltet på noen få hundre meter sist og det virker som Enjoy Lavec traveren har det som trengs for å bli en topphest på sikt. Rapportene fra Untersteiner-stallen sier det er en hest som har hatt litt problemer med helsen så de trener ham ikke noe tøft, men at han skal gå fremover med løp i kroppen.

10 Buba Boko ser ut som en elitetraver når du ser han rører seg i banen, men han er valpete denne Conway Hall-sønnen for han springer ennå litt med håndbrekket som det heter. Rekker langt bare han konsentrer seg. 4 Baretta Boko er en hest som har skuffet, for dette var en hest de snakket fryktelig varmt om tidlig i karrieren hos Stig H. Nå var han brukbar sist og hesten skal ha virket mye spenstig i de siste intervalljobbene. Klarer sporet, så er han der kretsen rundt hesten ønsker han så ender han i toppen.

5 Super Streamline gjør ikke annet enn å vinne når han går feilfritt. Takler normalt sporet, men han får ingen god start så det er litt opp til tilfeldighetene hvor han havner underveis. Kapasitet for en plass i toppen og må krysses på gardering. 14 Benno Kievitshof er en flyvemaskin for klassen, men 20m på mange fine hester blir en tøff oppgave for Muscles Yankee-sønnen til Stenströmer.
Vår rangering V75-5: A: 9 B: 10-4-5-14-2 C: 1-15-13-7-12-11-3 D: 6-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V75-6/DD-1 - Finale Stochampionatet. 4-årshopper. 2640 meter autostart.
Så er det finalen i Stochampionatet der det altså venter hele 1 million SEK til vinneren. 3 Kimono Pearl er interessant i StoChampionatet 2012 for det virker som Stig H har prikket storformen helt riktig på Super Arnie-datteren til denne finalen. Sikker fra tet i kvalen, og voldsom avslutning fra køplass nest sist. Perfekt spor da hun er kjapp fra start, så det skal normalt bli en fin posisjon etter startrushet.

2 Askens Valencia er fryktelig bra, men hun blir for pigg hvis Uffe skal kjøre foran med henne over dagens distanse. Er mye bedre med ryggløp Rite On Line-datteren slik vi ser det. Fin vinnersjanse med ryggløp, favoritt i fare fra tet. 5 Digital Darling er den hesten vi tror sitter i tet etter 300-400m og Kihlström i tet da har han normalt låst løpet for du ser ingen som kommer frem og trykker opp farten i front når han sitter først. Har vært fryktelig positiv den siste måneden Digital Darling, så hun kan vinne StoChampionatet 2012 slik hun opptrer nå.

9 Chat Chip har trukket et helt perfekt spor for hennes del da Pine Chip-datteren er helt klart best med rygg løp underveis. Blir det litt tempo i front så er Chat Chip en het seierskandidat og Fredrik Persson melder om en hoppe som skal være 110% klar for denne oppgaven.
Vår rangering V75-6/DD-1: A: 3 B: 2-5-9 C: 4-6-8-12-1-7-10-11