V75-potten på 13 millioner kan gå

Geir Mikkelsen vant Kniksens Æresløp med Broadway Legs i fjor. På lørdag har de sjansen igjen..._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Mikkelsen vant Kniksens Æresløp med Broadway Legs i fjor. På lørdag har de sjansen igjen..._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en helt fantastisk V75-omgang i vente fra Bergen Travpark denne lørdagen, og det ville overraske oss om det ikke blir store kroner. Vi banker frekt...

Sist lørdag så serverte Nettavisen og Kurt Leirvåg, Frode Hamre og Denise F. Boko, som sin hovedbanker i V75-spillet på Leangen lørdag og Fjord Jerven i V75-2 som sin alternative banker. For de flate bongene på Nettavisen gikk det dessverre skeis, men på Eksperten komponerte han også et systemspill under navnet "Jervensystemet". Fire andeler a kr 1250 og det systemspillet suste inn med sju rette og totalt drøye 160 000 kroner tilbake. det systemspillet stod for øvrig igjen med seks hester i V75-7 og hadde andrehesten 10 Preston vunnet det løpet hadde sju rette betalt ut formidable 373 446.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag så finnes det nye sjanser til å vinne MYE penger når løpene går av stabelen på banen mellom de syv fjell. Bergen Travpark har nemlig komponert en svært utfordrende V75-omgang, og her er det meget vrient å være spiller. At Bork Odin blir en av dagens tyngste favoritter i et møte med Tekno Odin forteller det meste om hvor vrient dette er.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V5: 14.10

V75: kl.15.00

V4: kl.16.06

DD: kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Før vi går over til gjennomgangen av løpene til Bergen vil vi også minne på følgende : Dagen i dag starter fra Sverige kl.12.45 med et V4-spill fra Åby. På omtrent samme tid så starter Klampenborg sitt V5-spill, og fra Klampenborg denne lørdagen er det SVÆRT VRIENT! Bonger til galoppen kan du kjøpe her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten Om kvelden i Norge så er det Drammen som kjører, og V65-spillet der starter kl.18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er vår tekst foran løpene på Bergen Travpark:

V75-1 : 9 Master Kemp – Dette er en utrolig fin 3-åring som skal ut for Stall Hamre for første gang denne lørdagen. Den har tidligere jogget 11 med krefter igjen, og det er en traver som skal bli uhyre spennende å følge her. Står i en helt OK rygg fra start, det er gode rapporter på den, og vi velger å varsle direkte. Bør følges i varming før løpene. 1 Chocolate Day – Var ikke kurant i sitt siste løp, men den noterte seg likevel for en bra tid. Kommer nå ut etter pause, og det er gode rapporter på den. Kan få løpet i dragsuget bak en rusende Special Envoy.

7 Juniata Hanover – Er den Frode Hamre tror mest på. Vi er dog usikker på formen da den har slitt med sykdom. Dessuten kan den havne skikkelig på vingel her om Special Envoy skulle ruse unna i tet. Må med på gardering, men for oss er dette kun en outsider. 10 Duke – Denne kan faktisk være litt spennende som et supersjokk i omgangen. Den står perfekt til i ryggen på Special Envoy, og skulle for eksempel GV Gundersen finne ryggen til den hissige Hamre-traveren, ja, da kan dette bli aldeles sydd opp. Har gjort sine beste løp for GV, og med en form som er bedre enn raden så er i hvert fall vi litt på vakt.

Vår rangering : A : 9-1 B : 7-10-12-2 C : 3-4-6-5-8-11

V75-2 : 8 Mister Pepper – Har vel vi knapt nok sett rettere, og finere enn etter pause nå sist. Vant veldig lett fra tet, og la inn 10,6 s 500m med krefter igjen. Har nok uansett hatt godt av en blåser i kroppen, og vi ser ikke bort ifra at den kan fyke til tet selv fra dette sporet. Har nemlig en helt enorm toppfart, og den skal ikke bli lett å svare på den første svingen. Magefølelsen er at Eirik Høitomt kommer seg foran med vårt store drag, og da burde fakta dette løpet være kjørt. Topp mulighet, og vi tror hardt!

3 Osceola – Er folkehesten Klosterskogen, og den gjør stortsett bare fine løp. Gjør et av de beste løpene i karrieren nå sist når han bare forsvinner i fra tilslutt til en lekende lett seier. Kan neppe svare Mister Pepper, men den kan likevel vinne med litt flyt. Er en opplagt gardering for dem som går utover Mister Pepper. 11 Concorde W. – Er i en fantastisk form, og den vant VELDIG enkelt sist. Gangen før så ble den sittende fast med krefter igjen, og hadde med luker den dagen omtrent vært på linje med Osceola over mål. Fra dette sporet så må det selvfølgelig løse seg, men gjør det, det, ja, da kan denne formbomben overraske.

Vår rangering : A : 8 B : 3 C : 11-2-10-1-4-7-6-9-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 4 Ossmann – Er en hest med et bra maks nivå, og den solgte seg dyrt fra likestart mot Sjø Odin i Kriterie-kval nest sist. Kommer nå ut etter en liten pause, det er gode rapporter på den, og den er billigere ute her enn tidligere målt opp imot flere av de den møter. Er god i fra start med volte, og den vil sitte langt der foran direkte. Prøves som et deilig frekt bud. 3 Homme Balder – Har på ren utregning et FRYKTELIG riktig løp foran seg. Den er for eksempel 60m billigere ute her kontra Jærvsørappen fra sist. Den er ellers 20+40m billigere ute kontra en rekke av de den har møtt på tidligere. Burde normalt sett komme seg tidlig foran her, og da kommer den til å lede dette svært lenge. Må i a-gruppen!

6 Steinfaks – Er i en helt strålende form. Er nå 40m billigere ute i fra løpet sist målt opp mot Biffen ØK, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Er ganske jevngod med Ossmann, og kommer bare Steinfaks seg rundt banen uten galopp, ja, da burde den dukke opp helt der foran. OBS! 13 Jærvsørappen - Ble kjørt helt ned i kjelleren i Norsk-travkriterium nest sist. Nå sist i Sverige kjører Jomar Blekkan melkesyre på sin springer med en 1000m i 23 fart. Jærvsørappen ble LEI tilslutt, og den går 35,7 s 300m. Vi er usikker på favoritten, og det at den her skal ut på en LANG-reise er nok heller ikke noe pluss. TJA!

Vår rangering : A : 4-3-6 B : 13-10-11-12 C : 9-1-8 D : 2-5-7

V75-4 : 8 Vertigo Ella – Møter denne lørdagen på helt riktig motstand, og selv om Håkon Steine ligger lavt på forhånd så velger vi å lansere den. Den samme Steine meldte nemlig kapp på samme hest etter en tilsvarende pause før løpet på Bergen 11.01.2014, og da gikk den helt rått i kulissene. Har utviklet seg MYE i år, og dette er en hest som ikke har noen problemer å bevege seg ned på 26 tallet. Kan aldri få et finere V75-løp enn dette, og for oss er dette et VELDIG spennende objekt. 5 Trø Molly – Om denne bare orker på lørdag så leder den fra start til mål. Gikk helt enormt sist etter en galopp på 60-70m. Var også god mellom galoppene tredje sist. Fyker normalt sett til tet her, og får bare Øystein Tjomsland kjøre en relativt rolig første 1000m, ja, da blir den blytung å fange.

1 Haukeli Hildur – Har vært strålende på slutten, og dette er en traver som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kan garantert ned mot 29,0 på distansen, og da burde den være med på foto her. 3 Ulydia – Ligger man lavt med etter pause, men allikevel så reiser man til Bergen. Da er det noe som ikke stemmer i mine ører. Denne Ulydia har hatt masse utur, og den har et perfekt løp foran seg her. På Bjerke 28.05.2014 så slår den for eksempel Motveit Mari fra likestart… Står 40m billigere ute kontra den nå, og det meste ser her riktig ut på forhånd. OBS!

Vår rangering : A : 8-5-1-3 B : 15-9 C : 6-11-4-10-13 D : 7-12-14-2

V75-5 : 5 Fakir Va Bene – Var helt strålende i nederlaget nå sist. Var med på en knallhard åpning før han ble avløst ca 1100m fra mål. Angrep igjen på siste bortre, og den gjør rett og slett et toppløp. Banen den dagen var garantert ikke noe pluss da den var hard/stum. Nå har den fått seg et løp i kroppen etter pause, og den burde fakta være enda et hakk opp på lørdag. Er KJAPP ut, og skulle Bungee Jumper feile, ja, da får Rune Wiig tet med sin springer. Vil uansett ha en bra sjanse nå, og den må med på alt!

4 Bungee Jumper – Feilet direkte sist, og da var det game over. Har vært bra i løpene før det, og den er ikke så verst på sitt beste. Er dog ingen stjerne, og får den for mye trykk på seg så kan den bli stum den siste biten. Må uansett regnes i fra flotte betingelser. 8 Be My Gangster – Gikk en meget bra sisterunde nå sist, men greide ikke helt å stå imot Keegan L. oppunder mål. Er tøff, og den tåler harde opplegg. Sporet trekker ned, men blir dette ikke helt feil så duger den.

Vår rangering : A : 5-4 B : 8-10-11 C : 2-12-3-7-1-6 D : 9

V75-6 : 1 Broadway Legs – Har fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og den er på vei mot den samme fine formen som den fant på denne tiden i fjor. Hadde identiske betingelser i det samme løpet i fjor, og da var det tet og slutt. Vant da lett, og betalte ut fine 6,6x i totoen. Skulle Geir Mikkelsen greie teten denne lørdagen så har vi solid tro på dacapo fra i fjor, og for oss er dette løpets soleklare favoritt. Vi banker!

6 Mr. X.F. Royal – Er nok på vei mot formen, men vi synes uansett at den ikke var helt på topp sist. At distansen nå er lengre er intet minus, men den skal ha litt flyt fra dette sporet for å senke vårt herlige drag. 7 I’M The Answer U.S. – Holder en helt RÅ form for tiden, men dette løpet vinner den ikke fra dødens, og den vil bli overspilt på lørdag. Er en naturlig garderingshest, men ikke noe mer. 9 Winmecredit – Er en hedershest, og den gjør jevne/fine løp år etter år. Kan få ryggen på Broadway Legs her, og skulle da lukene komme tilslutt så er det ikke helt langsøkt å tro at den kan ta seg av Kniksens Æresløp. 4 Thai Broadway – Har skuffet stort i år, og den har kun vært en skygge av seg selv. Vil nok bli laddet fra start, men den greier normalt sett ikke å «røve» teten fra Broadway Legs uten hjelp. Er mer trippelaktuell enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 1 B : 6-7-9-4 C : 8 D : 5-2-3-10

V75-7 : 9 Tekno Odin – Har hatt et OK år, og de siste gangene så har den vært knallbra. Sololøpet nå sist på Sørlandet var av det helt svette slaget, og den er kanskje på sitt beste for året før denne Bergens-starten. Sporet er sjansebetont, men velger Tin Tveiten å svare teten så kan dette bli mer enn riktig for Tekno Odin. Vi tror på seier for hesten som er eid i Bergen. 7 Bork Odin – Er to forskjellige hester med, og uten sko. Det er meldt et veldig regnvær over Bergen denne lørdagen, og da blir banen hard. Det betyr trolig at Bork Odin må gå med sko, noe som er et stort minus. Kan selvfølgelig vinne, men den blir for tungt betrodd nå, og for oss er dette kun en gardering.

10 Timian Scott – Kan være et spennende objekt i finalen om den skulle få flyt på veien. Er nemlig i toppform, og det viste den igjen sist. Etter å feilet direkte da så havner den flere lengder bak feltet. Gjør en helt svett opphenting, og den varslet altså storform! I tilsvarende løp i fjor på Bergen så kom den akkurat for sent til å innhente Tekno Odin, og den viste allerede da, som 4-åring, at den blir å regne med i de store løpene. Timian Scott får nå Vidar Hop tilbake i vognen, og med toppform i kroppen på draget vårt så burde den være meget spennende i avslutningsløpet!

Vår rangering : A : 9-7-10 B : 4-1 C : 11-5-6 D : 3-8

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 11 Sky Strong – Kan fort vise seg å være spennende i innledningsløpet denne lørdagen. Er matchet mot bedre hester enn hva den møter her, og den var skikkelig positiv etter pause nå sist. Legger da inn 14,3 s 1000m / 13,3 s 500m. Her møter den på en helt riktig type motstand, og blir det bare litt tempo på forestillingen så skal mulighetene være fine. Prøves som en frekkis! 12 M.T. Heleconia – Har vært litt «seig» i kroppen etter pause, men normalt sett så skal formen komme nå fremover. Var helt strålende på samme tid i fjor, og den vant 6 av 8 løp i det samme tidsrommet da. Er enormt giftig på speed, og får den bare de riktige ryggene på veien så kan den felle alt tilslutt. Dette er dessuten en hest som vi tror vil passe Gunnar Austevoll perfekt. OBS!

5 Reggae La Marc – Er en traver som Ove Wassberg har GOD tro på, og den har også gjort det OK etter den kom ut i ny regi. Ove er dog ikke like lett å sveive inn som tidligere, men med Reggae La Marc så er han uansett en STOR OUTSIDER her. 3 Crazy Camto – Er noe tøft ute grunnlagsmessig, men den skal absolutt kunne duge her. Røpet dessuten toppform nå sist hvor den ble sittende bom fast, og den så helt lysende ut for dagen. Kan helt klart være en spennende hest å ha med på bongen.

Vår rangering : A : 11-12-5 B : 3-8-7-10 C : 9-2-4-6-1

V5-2 : 6 Ramsjerven – Har oppført seg eksemplarisk i ny regi, og en seier MÅ være rett rundt hjørnet. Den fullførte solid nest sist etter en lengre pause, og den fullførte også bra sist på en upassende hard bane. Her står den nydelig inne i løpet, og den må bare prøves i fra slike betingelser. 10 Førlands Knerten – Er i en veldig bra form, og det at den feilet mot oppløpet nå sist har helt sikkert med en knallhard bane å gjøre. Her står den interessant spormessig til, og Per Eivind Tjordal er nok raskt på vei fremover med sin springer fra første omvendt. Er normalt med på foto i en feilfri utgave. Disse to hestene høyer seg litt over de andre i et på papiret jevnt løp.

Vår rangering : A : 6-10 B : 14-11-12-4 C : 5-3-1-13-9-2 D : 8-7