Gå til sidens hovedinnhold

V75-søndag på Solvalla med Goop og Kontio i hovedrollen

Toppkuskene Bjørn Goop og Jorma Kontio kusker våre to V75-bankere på Solvalla søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den byr på en flott V64-omgang med galopp fra Jägersro og deretter byr Solvalla på en meget fin V75-omgang. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Leangen med nesten 700 000 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om V75-løpene på Solvalla. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Det er litt varierende sportslig kvalitet på V75-søndagene, men sportslig er det meget bra klasse på Solvalla. Snoken byr på to bankere i omgangen.

Gocciadoro/Goop innfrir i V75-3
Stall Gocciadoro presenterte en meget opplagt Benedetto O.P. i V86-4 på Solvalla onsdag som lenset unna for Andreas Løvdal. Søndag blir 2 Alpago W.F. klar favoritt i V75-3 med Bjørn Goop som kusk. Fra andrespor bak bilen lukter dette tidlig tet og da sitter Goop normalt bak en vinner. 2 Alpago W.F. i V75-3 blir den ene av våre to V75-bankere søndag.

Enorm i debuten for Timo Nurmos
Timo Nurmos presenterer vinnere på løpende bånd og i V75-6 skal 12 Arquana As gjøre sin andre start for Nurmos. Gjorde en helt ellevill debut for Nurmos på Solvalla for en måned siden og landet på 11.3/1640 meter etter en voldsom sisterunde via sporene. Søndag er det spor tolv på sprint, det er normalt krevende. Men gjentar hesten prestasjonen fra seiersløpet sist, vinner han igjen. 12 Arquana As blir vår andre V75-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig kaldblodsløp i V75-4/V4-1
Seiersmaskinen 6 Gorm kommer nok til å bli stor favoritt i V75-4/V4-1 som er et fantastisk fint kaldblodsløp. Men Båth-traveren har sviktet som storfavoritt i sine to siste løp og møter flere sterke konkurrenter i dette løpet. Kapable 1 Moe Tyr gjør sin første start i regi Ole Johan Østre og får opp Ørjan Kihlström som kusk. Den hesten er et av flere sterke motbud mot den store favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Horpestad skal utfordre Nurmos
Det er ikke uvanlig at Timo Nurmos-trente hester blir store favoritter på Solvalla og i V75-5/V4-2 er 3 Amalencius B.B. en slik favoritt. Vant på sterkt vis sist, men Tom Horpestad har en spennende hest med her i 4 Flash Gordon Sisu som imponerte med flott seier første gang ut i regi Tom Horpestad. Klart motbud til den store favoritten i V75-5/V4-2.