*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V75-vinner får det enkelt?

vant overlegent som vår banker på Leangen 29.12.08 Foto: hesteguiden.com

Dersom lørdagens løp ikke sitter alt for mye i beina har trolig en formtoppet Mille Mollyn ingen konkurranse i et billig lunsjløp.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi var litt skeptiske til full distanse for 3 Mille Mollyn nå på lørdag, men det var det ingen grunn til å være. Moe Odin-datteren var en strålende vinner ved den anledningen på sterke 29.5, og på dagens distanse som trolig er den optimale for 6-årshoppa kan hun nok prestere en lav 28-tid. En slik tid er ikke dagens konkurrenter i nærheten av å matche, og med de antatt tøffeste i mot i svært sjanseartede spor ser vi ingen grunn til å gardere.

En vinner fra tet?
Vi syntes det lukter 5 La Contessa lang vei i V5-innledningen. Brief Encounter-datteren har dummet seg vekk fra start ved et par anledninger nå, men nå varsles det om at det helstengte hodelaget blir byttet ut med åpent. Det vil sannsynligvis gjøre 5-årshoppa litt roligere for dagen, og selskapet er ikke verre enn at Garberg-traveren leder dette løpet rundt om sammen med dyktige Simen B. Jessen. Formen så ut til å være inntakt i den siste starten, der vår banker på det minste forslaget samt samlebongen gikk relativt pigg i mål etter startgalopp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Oversiktlig
De tre øvrige avdelingen ser på forhånd ikke ut til å telle mange vinnerkandidatene, og vi satser på at vi har løst dagens rebus på 40 rekker på den store samlebongen. I den andre avdelingen står 1 Tapio til for å kunne lede svært lenge, muligens helt inn. Nordli Svarten-sønnen glimter til med ujevne mellomrom, og at Sørmo-traveren gjentar bedriften fra lunsjen 4. november hvor en overlegen seier på fine 28.5 ble notert er slett ikke utenkelig. Vår favoritt utfordres i første rekke av en forbedret 5 Tina Mi, og en feilfri utgave av 8 Salsnes Sokken. På vei opp i form er både 3 Perle Maria og 7 Skarpvinna, og vi krysser tidlig.

Begredelig kvalitet på hestene i V5-3, men vi satser på at vinneren er å finne blant våre fire utvalgte. 6 Real Nice er ingen stjerne, men det må heller ikke Gator Trout-sønnen være for å lede dette løpet rundt om. 5-åringen har nå fått et par løp i kroppen etter litt pause, og formen bør være sterkt stigende. 3 Shaigan står fint til, og Living Pride-sønnen holder uforandret fin form. 7 Brief`s Girl må løfte seg et hakk for å kunne gå til topps fra dette sporet, og 5-årshoppa får stå som en outsider sammen med årsdebuterende 9 Shakira La Septieme som står veldig fint inne i løpet.

To hester skiller seg litt ut i finalen i form av 4 Canny Boy og 6 Creek`s Temtation. Førstnevnte kommer tilbake etter litt pause med helt riktige forutsetninger, og dersom formen er sånn noenlunde inntakt etter hvilen kjemper Wold-traveren om seieren i et løp som dette. Sistnevnte gikk helt greit til tredje mot bedre konkurrenter enn dagens i den siste starten, og Tamin Sandy-sønnen som var helt nede på 14.2 som 4-åring bør heve seg et hakk for hvert løp.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 432 og 1000 kroner.

Det største forslaget er en samlebong, og vi forøker her å ta V5`en 25 ganger.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 13.30-14.30!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag