18 millioner på en torsdag

Stefan Melander kusker vår V75-banker på Halmstad torsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Stefan Melander kusker vår V75-banker på Halmstad torsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Ekstra V75-omgang med 18 millioner til en alenevinner! Sprintermesteren med Nuncio! Toppobjekter i flere av løpene! Vi går for gull! Du tar vel rygg!?

Sportspills meny torsdag:
V65 Jarlsberg: Gundersen presenterer ny kanon
Lunsj-V5 Bergen: Stortalentet bankes
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball:
Sjekk ukens oversikt

En helt strålende dag er i vente, og høydepunktet, ja, det skjer i Sverige hvor det skal kjøres en EKSTRA V75-omgang. Sprintermesteren er hovedoppslaget på Halmstad, og her får man igjen stifte bekjentskap med fantastiske Nuncio. Hele 18 millioner ligger å venter på en alenevinner, og vi byr på flere godbiter som fort kan rydde litt opp i kuponghaugen! Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene på Halmstad:

V75-1 : 12 Mellby Viking – Gjorde jobben sin på Bjerke sist, men vi har sett den bedre tidligere. Nå har den fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og normalt sett skal det ha gjort godt. Her møter den med få unntak på en helt riktig motstand, og sjansene for at den innfrir skal være gode. 13 Alfas Da Vinci – Denne skal man dog passe. Ble aldeles for defensivt disponert på Bjerke sist, og den fikk veldig langt frem. Leverer en fantastisk avslutning, og henter MYE på Mellby Viking. På klokken vår stod det 11,6 s 800m på Alfas Da Vinci, og den var ikke tom på det. Utfordrer den store favoritten med en bedre flyt nå. Disse to føler vi at høyer seg mye over de øvrige, og det burde være et sikkert lås. Velger man å spekulere litt videre så er det 10 For Pleasure AS som også var meget godpå Bjerke sist, samt 3 Tor Mento som skal passes. Sistnevnte avsluttet solid bak Sorbet etter sene luker nå sist. Vi låser dog løpet på to.

V75-2 : 4 Nuncio – Er et herlig individ, og den store favoritten til å vinne Sprintermesteren 2015. Ble treer sist i Elitloppet, og da gikk den i tredjespor fra start til mål. Leverte en prestasjon som vi knapt nok kan huske å ha sett tidligere. Å gjøre et slikt løp skal nesten ikke være mulig. Nå går den ut mot jevngamle, og da skal det ikke være snakk om saken om alt går riktig for seg. Stefan Melander forteller at han har planer å kjøre den med samme balanse som i Elitloppsfinalen allerede i forsøket. Dagens sikreste vinner. Velger man å gardere Nuncio så er det en hest man skal ta med i mot, nemlig 2 Sylvester America. Denne er enorm på kapasitet, men den skuffet oss uten pisk på Bjerke sist. På sitt beste så er den fryktelig bra, og den blir normalt sett annen bak vår banker.

V75-3 : 1 Hillustrious – Dette er et MEGET SPENNENDE spill på torsdag. Debuterte for Anders Svanstedt nå sist, og den startet mot eliten direkte. Feilet da i stengt posisjon i den siste svingen, og den hadde gått en lav 12-tid over 2140ma uten denne galoppen. Da gikk den med sko. Nå skal man rykke skoene, den blir kraftig kuskeplusset med Johnny Takter, og sjansene for at den leder dette løpet rundt om skal være store! Blir normalt sett betydelig mindre spilt enn 2 Volstead, men det mener altså vi er helt feil. Hillustrious kan være en banker for de virkelig frekke. Vi dobler dog opp bongen med 2 Volstead. Var strålende når den vant Konung Gustafs Pokalløp på Åby nest sist, mens det ble helt feil for den i Ina Sctos Æra nå sist. Var ikke helt tom over mål i kulissene da. Stefan Melander advarer skarpt for denne i svensk presse, og mener den ikke er så mye dårligere enn Nuncio. Vi spiller derfor to, men tror uansett klart mest på delikatessen Hillustrious.

V75-4 : 3 Jontte Boy – Var best blant 3-åringene i fjor, men det i år har blitt magert. Den har slitt med litt sykdom, og den har derfor ikke vært på topp i et par av løpene. Nå sist på Bjerke så den dog helt enorm ut etter en kort galopp, og den passerte mål med alle kreftene sine igjen etter sene luker. Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Nå har man vunnet i sporlottoen, og her vil nok Tuomas Korvenoja trykke gassen i bånn direkte. Burde normalt sett komme seg tidlig foran, og da skal dette løpet være kjørt. 7 Spartan Kronos – Er et «monster» av en traver, og den fikk en fortjent storløpsseier nå sist. Fra dette sporet så blir det en tøff reise, men vi er faktisk ikke helt sikker på om Conrad Lugauer ønsker å tømme sin traver i kvalen. Det kommer trossalt et viktigere løp senere på kvelden… Vi tror på et halvdefensivt opplegg, og at man er fornøyd med å kun kvale til finalen. Motbudet! 4 Be Spontaneous – Har vært lekker de siste gangene, og den utvikler seg helt strålende for tiden. Nå sist jogget den hjem seieren fra tet, og den vant veldig lett. Har tatt store skritt de siste mnd, og med flyt så er den opplagt en av dem som står nærmest til å utfordre Jontte Boy.

V75-5 : 6 Graffiti Artist – Her er det jevnt, og her er det flere aktuelle kandidater. Draget vårt går ned en klasse denne torsdagen, og den fullførte klart bra sist mot bedre hester enn dette. Likevel føler vi at det skal være litt å gå på, og det er NÅ denne må spilles. OBS! 4 Taffy – Utvikler seg bra for tiden, og den skal bli spennende å følge fremover. Nå sist så passerte den mål som pigg med mye krefter igjen. Så rett og slett veldig bra ut for dagen. Med en strykning i volten så får den bedre plass fra start, og den burde trampe OK avgårde. Kan overraske! 1 Dolan Spring – Har vi ikke latt oss imponere av, og den stummet den siste biten nå sist. Sporet er sjansebetont, men den vil uansett være garantert et bra opplegg. Kan vinne om den ikke blir fast, men vi kjøper ikke at den skal være noe klar favoritt. Bak disse tre så ser vi følgende aktuelle: 5 Haraldinho Zon, 7 Devs Dragon, 10 In Vain Sund, og 11 Tobacco.

V75-6 : 2 Triton Neergård – Har fått seg noen løp i kroppen nå, og den er på vei mot formen. Nå sist var den ikke helt tom over mål, og Jeppe Juel var fornøyd med den. Er kjapp fra start, og sporet tror vi bestemt den takler. Er en hest med riktig innstilling, og den er verdt et forsøk som en frekkis nå! 6 Eder Bob – Kom ut i regi Johan Untersteiner nå sist, og den gjør et bra løp direkte. Viser 12,4 den siste runden, og den står på bra helt hjem. Er kjapp i vei, og skulle den komme seg foran så blir den vrien å ha med å gjøre. 1 Snabba Cash – Ble plukket ned helt oppunder mål sist, men den var uansett godkjent etter pause. Har MYE inne, og blir den bare ikke fast så dukker den nok opp der foran. Outsideren! 3 Sharif America – Imponerte oss sist. Gjorde da et bunnsolid løp, og den avgjorde lett nedover oppløpet. Er på vei mot storformen, og den er helt sikkert en av de beste på kapasitet. En av fire som vi tror mye på.

Frekk DD-banker! Kjøp en ferdig utfylt DD-bong hvor vi banker den:

V75-7 : 4 Raffinos – Har sett helt voldsomt bra ut etter at man bestemte seg for å rykke skoene på den. Nest sist så leverer den en helt spinnvill sisterunde, og vi hadde 10,4 s 1000m/08,5 s 500m med krefter igjen. Du verden hvor bra den var da. Nå sist blir den ekstremt passivt disponert, og man ender opp med å bli sittende bom fast i mål. Inntrykket var lekkert påny! Har blitt strøket inn et spor, og nå må vel det være duket!? 2 Nangijala Face – Er en annen spennende hest. Nå sist feilet den som pigg i stengt posisjon i den siste svingen, og den varslet form. Står her svært interessant til, og den er sikret et bra opplegg. Kan overraske i en feilfri utgave. 7 Bear Glide – Er milevis bedre enn raden, og den ligger virkelig i skorpen nå. Leverte en helt strålende avslutning nå sist, og da har vi 10,8 s 800m på den med krefter igjen. Gangen før så feiler den i et skummelt angrep, og den varslet også da form med å komme knallsterkt tilbake i kulissene. Kan gå med flyt nå! Andre som kan vinne: 5 Coco De Vie, 6 Västerbomagnifique, 12 Elma Lane.