*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

21 millioner ekstra i herlig V75-omgang

Global Republic og Thor Borg er en av kun to norsktrente favoritter i lørdagens gedigne jackpotomgang i V75-spillet på Bjerke. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Bjerke byr på storstilt felles nordisk V75 lørdag og det er enorme 21 mill ekstra i sjuerpotten i en herlig V75-omgang.

21.11.15 16:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
Oddstips 1: Real Madrid best i El Classico
Oddstips 2: Garantert målfest med Leicester
Oddslangskudd: Trøbbel i vente for United
Oddstips 4: Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Tennis: Federer blir slått av kompisen

TV-kampene: Helgens TV-sendte kamper
Skaderapport PL:
Disse mister helgens Premier League-runde

Det er en enorm jackpotomgang vi har i vente i lørdagens V75-omgang fra Bjerke. Vi spiller sammen med svenskene og det venter gedigne 21 049 569 SEK ekstra i sjuerpotten. Omsetningen kommer til å bli skyhøy og både sportslig og spillemessig er det en kanonomgang vi har i vente.

Merk at det er innleveringsfrist i V75, først kl 16.20 siden vi spiller sammen med Sverige.

De norske hestene må trolig spille annenfiolin i de fleste V75-løpene lørdag og Nettavisen setter kun to norsktrente hester først på rangeringen i de sju løpene. Bankeren er svensk, trenes av Marcus Lindgren og starter i V75-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leder hele veien?
Vi snakker om fireårshoppa 1 Bula Bula Am som står helt alene på strek i langløpet som går over 3120 meter. Hoppa har sett lysende ut i to strake seiersløp, og begge disse har vært over 2640 meter. V75-2 er ved siden av V75-4 de to løpene som holder svakest sportslig klasse lørdag og meget dyktige Johan Untersteiner kommer garantert til å kjøre med fornuft underveis i dette løpet. Hovedutfordrerne står på hhv 40 og 60 meter tillegg, men verken 12 Pantarei Ans eller 10 Wizard Simoni er noen superstjerner. Det må være topp sjanse for 1 Bula Bula Am og Johan Untersteiner til å lede V75-2 fra start til mål og dette blir Nettavisens klare V75-banker lørdag.
Rangering V75-2: A: 1 B: 12-10-6-14 C: 8-9-5-3-13-11-4-2-15-7

Borg'n fikser norsk seier?
Det er overraskende at fireårige 3 Global Republic enda ikke har startet på sprint, for magefølelsen tilsier at dette kan være hestens beste distanse. Trond Thorseths flotte fireåring blir spillernes favoritt i V7-5/V5-3 og det med rette. Hesten er lynrask fra start og er den meget sannsynlige tethesten i dette løpet. Burde kanskje vunnet V75-løpet på Sørlandet i den siste starten, men måtte se seg slått av gode Love Voice oppunder mål. Svenskene stiller ikke med et kanonlag i V75-5, og på det aller minste V75-forslaget, bankerspiller vi 3 Global Republic.

Peter Untersteiner har kanskje ikke hatt voldsom flyt på sin stall de siste månedene, men det triller jevnt på med seire til hans stallhester. I dette løpet sender han ut kapable 2 Protector som har vært meget stabil og flink i det siste. Er ikke veldig kjapp i vei, men står bra til spormessig og er en hest som går til mål. Første motbud.

1 Cinnamon Prince kan muligens svare ut 3 Global Republic i kampen om teten, men er kanskje enda bedre med ryggløp. Fra et perfekt førstespor blir det uansett et fint løpsopplegg for formhesten. 8 Carlos Greenwood har vunnet fire av de fem siste løpene, og imponert. Men åttendespor på sprint, trekker ned uansett hvilken kapasitet en hest har. Kommer fra en formstall og blir vårt fjerde og siste kryss i V75-5.
Rangering V75-5/V5-3: A: 3 B: 2-1-8 C: 5-12-9-10-4-6-11-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kolgjini lurer storfavoritten
I V75-6/DD-2 kommer 4 Daley Lovin til å bli jackpotomgangens største favoritt og det til tross for at han regelrett tapte for Underpaid Hanover på Solvalla nest sist, til tross for fint løp underveis. Men siden hesten nesten gikk i nærkamp med Nuncio i sitt siste løp, så blir hesten hausset opp. Nå er det sprint og hesten får neppe tet her.

Tetkampen står trolig mellom 3 Explosive De Vie og 5 Buzz Mearas og sistnevnte blir mitt førstevalg i dette løpet. Adrian Kolgjini kommer garantert til å klemme til fra start, og dette er en herlig traver. Sprint er garantert ikke noe minus, og fra tet kommer ikke denne til å bli lett å ta ned. Jeg klinker til med bankerspill på 5 Buzz Mearas i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Daley Lovin naturligvis også seiersaktuell, men følelsen er at hesten blir altfor stor favoritt her. Den norske derbyvinneren 8 Glen Ord Superb er god, veldig god. Spor åtte er naturligvis krevende, men det lukter tempo av dette løpet, og Glen Ord Superb går til mål alle dager i uken. Vi "rydder" plass også til 8 Glen Ord Superb på våre V75-forslag.

3 Explosive De Vie er kanskje tethesten i løpet, men han kommer til å få press, tøft sådan, av Buzz Mearas dersom han velger å ta imot. Da er det fare for stive bein på slutten og selv om sprint helt sikkert er en fordel for Oscarsson-traveren, er det trolig slik at våre tre hester er hakket tøffere, og dermed blir det tre hester på forslagene i V75-6.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 5 B: 4-8-3 C: 9-10-7-2-6

V75-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Trolig er ingen sjanseløse i V75-1, men nå som 9 Star Advisor Joli er strøket, skiller to hester seg noe ut.

5 Punk har levert noen helsvette løp på slutten og kommer Tom Erik Solberg seg til tet, er mye gjort. Tre seire på de tre siste startene og sprint er ikke noe minus. Ganske klart førstevalg.

4 Order By Keeper kommer også fra Daniel Redens meget kvalitetsfylte stall. Så meget lekker ut i seiersløpet på Solvalla sist, og tok lett ned ledende Twigs Voici når han fikk luke fra lederryggen på oppløpet. Lørdag er ikke motstanden like tøff som vanlig og det må dreie seg om en flott vinnersjanse.

Jeg står på de to forannevnte på de tre minste forslagene, men tar med ytterligere to hester på det største. 6 Highspeed Call kan faktisk overfly 5 Punk fra start, og selv om ikke det er overveiende sannsynlig, skal hesten regnes med vinnersjanse dersom han når teten. 12 Tripolini V.P. står ugunstig til spormessig, men det var herlig stil på hesten i seiersløpet sist på Åby og kommer hesten noenlunde til fra fæle tolvtesporet, kan han kanskje rekke fram.
Rangering V75-1: A: 5 B: 4-6-12 C: 2-1-10-8-3-7-11

V75-3 - Varmblodshester. Eliteløp. 1609 meter autostart.
Fem hester på samtlige V75-forslag i dette eliteløpet, som er vanskelig å lese på forhånd.

Jeg setter spurtkanonen 9 Magiccarpetride først, selv om denne skuffet på Wolvega i sitt siste løp. Hesten som imponerte slik i Bjerke cup i juni, har hatt en strålende sesong og står spennende til i dette sprintløpet. 3 Underpaid Hanover tok regelrett knekken på Daley Lovin i seiersløpet nest sist på Solvalla. I sitt siste løp stod hesten iskaldt til i åttendespor bak bilen i et gulldivisjonsløp i Sverige, og Björn Goop valgte å kjøre innvendig underveis. Kom ingen vei derfra og gikk helpigg i mål. Her er det duket for mer offensiv kjøring, men med 2 Remee La Marc på innsiden fra start, blir det neppe tet. Er nok fortsatt avhengig av å få det litt servert underveis, og vinner neppe et slikt løp fra dødens.

8 Tano Bork leverte en gnistrende avslutning til fjerde i storløpet på Wolvega sist, og er på vei tilbake slik vi kjente ham tidligere. Spor åtte er normalt iskaldt i eliteløp, men dette feltet holder ikke toppklasse, og med full klaff underveis kan dansken vinne. Vinne kan også 4 Tycoon Conway Hall som kommer til Bjerke med absolutt toppform. Unngår hesten dødens, kan han vinne.

5 Art On Line kan også flytte beina fra start, men har altså meget startraske hester på innsiden. Det er en tøffing dette, og han er ikke sjanseløs.

2 Remee Le Marc blir endel spilt, men har ikke vist toppform i det siste. Selv fra tet, tror vi ikke hesten vinner mot denne gjengen og vi setter den derfor utenfor våre V75-forslag lørdag. Hedershesten 10 Winmecredit er ikke der han var på samme tidspunkt i fjor, og er klart mer trippel- enn seiersaktuell i dette løpet.
Rangering V75-3/V5-1: A: 9 B: 3-8-4-5 C: 2-1-10-11 D: 7-12

V75-4/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det svakeste V75-løpet sportslig sett lørdag, og samtidig et potensielt skrelløp, selv om jeg nøyer meg med 5 hester på mine forslag.

Spillefavoritten 2 Kax The Flax blir også min favoritt. Står perfekt til spormessig, har dokumentert form og 2100 meter er ikke noe minus.

5 Trophy Spring kommer til start med to strake seire fra Jägersro i bagasjen, og kan være tethesten her. Da skal det være gode muligheter for den tredje strake seierene sammen med Steen Juul. 10 Ilie Faciet har levert varene for Johan Untersteiner i de tre startene hesten har gjort i hans regi. Er distansesterk, tøff og en klar seierskandidat her. 1 New Star Power står i det alltid interessante førstesporet bak bilen og selv om det er tøffere motstand her enn i seiersløpet sist på Eskilstuna, er følelsen at denne kan være med i striden også i dette løpet.

3 Lady Lucky Lindy gjorde ikke noe stort vesen av seg i regi Frode Hamre, men har levert bra for Lars I. Nilsson. Hoppa er bra fra start, i form og selv om hun møter noen som kanskje er for gode, betaler jeg på de større forslagene.
Rangering V75-4/V5-2: A: 2 B: 5-10-1-3 C: 9-12-11-4-7-8-6

V75-7/V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er slett ikke utenkelig at Adrian Kolgjini kan vinne begge DD-løpene, og her i V75-7/DD-2 blir han i motsetning til med 5 Buzz Mearas i DD-1, stor favoritt med 9 Owen Face som så sensajonelt slo Nuncio nest sist. Dermed valgte Lutfi Kolgjini naturlig nok å kjøre i tet med Owen Face i Breeders Crown-finalen på Eskilstuna i det siste løpet, men det ble for tøft og hesten leverte en klart svakere innsats enn i kvalifiseringsløpet. På utregning burde jo hesten være en vinner her i V75-7, men så enkelt er det jo ikke i travløp.

4 Tango Vang er i form, står fint til spormessig og går til mål. Alt det tale for en topplassering for dansken i dette løpet. 8 Ochongo Face har vært overdådig i svensk V75 denne høsten og kommer til dette løpet med fire strake seire. Trener Erik Lindegren har kusket i tre av seiersløpene og skjøttet jobben sin utmerket. Her skal han håndtere et krevende åttendespor bak bilen, men motstandsmessig er det bortsett fra Owen Face ikke noen avskrekkende motstand.

5 Habito blir mye spilt, men det er litt vanskelig å vurdere hvor bra denne er. Har levert bra i vanlige grunnlagsløp på Jägersro, men dette er noe annet. Er dog den svært sannsynlige tethesten, men jeg velger å låse løpet på de tre forannevnte. Det betyr også at heller ikke formsterke 7 Bruno Di Quattro får plass på forslagene. Hamre-traveren er ikke noe lyn fra start og risikere å havne sist fra sitt sjuendespor bak bilen, og da blir det vanskelig å vinne et slikt løp.
Rangering V75-7/V5-5/DD-: A: 9 B: 4-8-5 C: 7-11-3-1-6-2-10-12

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag