28 millioner i ekstra V75-omgang

Örjan Kihlström kusker vår V75-banker i Boden lørdag kveld.
Örjan Kihlström kusker vår V75-banker i Boden lørdag kveld. Foto: hesteguiden.com

Diger pott i sammen med Sverige! V75-1 starter 2030! Bankeren har sett lysende ut, og nå er det dags! Flere herlige objekter! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny lørdag/søndag:
V75 Bjerke søndag: OGP-fest med norske favoritter
V4 Bjerke søndag: Et herlig vorspiel
Oddstips: Danmark skal til EM
Tippetips: EM-kvalik og bonuspotten stiger
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en vidunderlig helg foran oss på hestefronten. Da er det Oslo Grand Prix og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det altså Oslo Grand Prix. Utover dette er det også spill til svensk V75 lørdag kveld, der storløpet Norrbottens Grand Prix er hovedattraksjonen og byr på 1 mill SEK i førstepris.

VÅRE V75-TIPS TIL BJERKE FINNER DU HER

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken tirsdag 9. juni ble det servert knallsterke tips i V5-spillet! Shiraz JC (4-valg) var med på kun to hester på den lille-bongen. Tarndon (4-valg) ble servert som vår ide i monteløpet mot en av dagens tyngste favoritter. Vårt lille forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut flotte Kr.3 796,-. Vi gratulerer så mye.

På Bergen torsdag 11. juni så suste SAMTLIGE V5-forslag inn i B-spillet, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.216, ja, den betalte ut fine Kr.1 501,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Menyen som er i vente fra Boden denne kvelden er helt herlig, og det går fort mot store kroner i V75-spillet. Vi fant vår banker i finalen, og her tror vi MYE på at hesten som ble toer i fjorårets Elitlopp, Panne De Moteur, fikser biffen! Løpene ellers er krevende, og her er våre objekter:

V75-1 : 2 Juno F. – Er kjapp ut når den løser, og skulle Sandra Eriksson finne tet her, ja, da skal den ikke bli lett å knekke ned. Var rett og slett HEROISK i nederlaget nå sist, og den viste sine enorme krefter da. Nest sist så avgjorde den sikkert etter en langt bedre reise. Tåler distansen bedre enn de fleste, og har ikke løpet sist knekket den inn mot denne oppgaven, ja, da duger den alle dager i uken. 6 Dialog In – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den vant lett nå sist på en OK tid. Legger da inn 12,5 s 500m uten at den var tom på det. Har tidligere løst veldig bra ut fra samme spor (07.10.2014), og skulle denne komme seg foran så er det hesten å slå. Løpet ellers holder svak klasse, og her er det bare å gardere opp.

V75-2 : 3 Blixtsnabb – Noe skurrer når man velger å årsdebutere på hjemmebane, og at man tar den rett ut i V75. Da må ingen fortelle meg at denne ikke har trent bra… På kapasitet er den helt RÅ, og man må ikke glemme at den jogget 28,8/2900m på 800m banen Drammen i fjor. Kan 100% sikkert 25/2100mv, kanskje under, den er kuskeplusset med Claes Sjöström, og den står riktig inne i dette løpet. Man har nok hatt dette løpet i tankene en stund, og når en slik hest omtrent ikke blir spilt, ja, da må vi varsle! 11 Hulte Magnus – Er det store skriket i løpet, og noen mener faktisk at dette er dagens banker. Har vært strålende den siste tiden, og den var solid til seier sist. Motivert og tidlig. 6 Art Kjarvald – Fortjener en seier etter flere bra løp den siste tiden. Burde kanskje ha vunnet i Finland nest sist hvor den taper knepent, men den gjør uansett et bra løp. Nå sist er den bunnsolid, går 22 s 1000m, men blir altså plukket ned av Hulte Magnus den siste biten. Blir den bare ikke fast så kjemper den om seieren her. 10 Mel Odin – Hadde man ambisjoner om å være med på Solvalla mot de beste med. Ble dessverre forkjølet, og dermed gikk ikke det. Nå blir det sko på beina, og det trekker ned selv om den har fungert på den balansen tidligere. Må med på gardering.

V75-3 : 9 Venkatesh – Har sett VELDIG BRA ut i hendene på Kenneth Haugstad, og det er tydelig at de to passer perfekt sammen. Nest sist blir den sittende bom fast, og den så helt enorm ut for dagen! Nå sist avgjør den en meget tett oppløpsfight til sin fordel, og på klokken hadde vi 09,4 s 800m. Det var langt ned til tredjehesten. Står her i et tilsvarende spor som sist, og med tempo så kan den bombe alt. 8 Quality Questioned – Suste til tet fra samme spor nest sist, og den solgte seg da meget dyrt. Gikk 11,0 s 1000m, men det holdt altså ikke helt hjem. Nå sist på Solvalla sitter den bom fast i kulissene med alle kreftene sine igjen, og den så helt lysende ut for dagen! Skulle den komme seg til tet på lørdag så blir den ikke enkel å fange. OBS! 2 Montdore – Var hardt betrodd mot bedre hester enn dette sist. Fullfører da tappert, og det er ingen fare med formen. Må muligens gå med sko bak på lørdag, og det er nok ikke helt optimalt for en hest som har vist seg å være best skoløs. Er dog såpass bra, og den har så fine betingelser at den må med på alt!

V75-4 : 6 Unique Julia – Er dagens «HYPE» i Sverige, og selvfølgelig har den et fint løp foran seg. Skulle den komme seg foran så har den også en bra sjanse, men vi vil først se den i noen løp på sitt nye sted før vi føler oss 100% trygg på den. I debuten for Reijo Liljendahl nå sist så ble den sittende litt fast, men den fikk uansett maks. Favoritten, men vi lar den ikke stå alene. 7 Global Revolver – Dette er slik vi ser det en av de med størst kapasitet i feltet, og den tas med på samtlige bonger. Glem ikke at den i fjor var ute i Kriteriet, og den er klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto. I Kriteriet så feilet den i fra seg en andre/tredjeplass i stengt posisjon oppunder mål. Den var helt ubrukt på det tidspunktet, og hadde den blitt to/tre der så hadde den hatt over en million i grunnlag… Har vært litt tung å få i gang i år, men nå sist var det klart positivt. Avgjør da sikkert via 12,8 s 1000m med krefter igjen. OBS! 10 MT Insider – Her har Olle Alsen fått seg noe ordentlig å kjøre med. Lekte hjem seieren på et imponerende sett sist i V75. Gangen før på Solvalla gikk den lynraske 06,7 s 500m. Har stor fart i kroppen sin, og det er en av dem som kan vinne. Det er tydelig at den har fått et nytt gir etter at man valgte å rykke skoene.

V75-5 : 7 Desuper Filius – Har sett helt enorm ut to ganger på rappen, og den må bare prøves nå. Nest sist blir den sittende bom fast med krefter igjen, mens den så skikkelig fin ut etter sene luker nå sist. Hadde full spenst over mål, og det var mye krefter igjen. Møter helt riktig motstand, og den blir etter vår smak for lite spilt. OBS! 13 Danne Edel – Har møtt bedre hester enn dette på slutten, og den har radet opp med fine innsatser. Nå er den noe billigere ute, den står i springspor på tillegget, og distansen takler den bedre enn noen andre. Klar OBS som blir altfor lite spilt. 6 La Lahar – Vant direkte for Per Linderoth sist, men den fungerte ikke noe bra, og den mistet aksjonen sin veldig tilslutt. Vi er svært usikker på denne storfavoritten, og velger helt klart å gardere den. 8 Count Response – Dette er et av dagens SKRIK fra Boden, og det er også snakk om en god hest. Gikk et solid løp etter galopp nå sist, og den er bra for klassen. Er kuskeplusset med Torbjörn Jansson, det er gode rapporter på den, og også vi velger å varsle!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 Love Dancer – Var helt LYSENDE i V75’en nest sist, og da var det lekestue via 12,1 s 1000m. Nå sist i finalen på Solvalla så fullførte den fint, og også her gikk den 12,1 s 1000m. Stall Larsson tar den lange turen på 100mil med en hest dem tror på denne lørdagen, og skulle han finne teten som nest sist, ja, da er dette opplagt hesten å slå. 6 Raz Mackenzie – Er en hest vi elsker, og dette er hjemmehåpet! Har en veldig riktig innstilling, og rapportene rundt den er også fantastisk fine før dette løpet. Har løst meget bra ut fra betydelig trangere spor enn dette i volten, og Roger Nilsson kommer nok til å klemme til direkte! Skulle han komme seg foran, ja, da skal Raz Mackenzie ikke bli lett å ha med å gjøre. OBS! 3 Speed Delicious – Feilet igjen sist, men det er slik denne kan være. Var brenngod til seier nest sist, og da har vi 11,0 s 1000m på klokken. Er veldig tøff/reell når den har dagen, og alt høres bare positivt på den før dette løpet. Skal med om løpet garderes.

V75-7 : 5 Panne De Moteur – Har sett helt fantastisk ut i comebacket, men uttellingen har likevel vært mager. Nå sist ser den rålekker ut nedover oppløpet som ubrukt med mye krefter igjen. Vi har 07,2 s 800m på den, og da så det ut som om Kihlström hadde nok i tømmene å kjøre med. På lørdag brenner den fort til tet, den får dempe, og da burde dette være over! I en omgang hvor det ikke var helt lett å finne et sikkert holdepunkt i så føler vi dog MYE for det som var Hultmans Elitlopps håp for året. Begynner man først å gardere i finalen så er få eller ingen sjanseløse, og derfor er det ekstra deilig å gå kort!