Åpen V75-omgang med dobbel-syverpott


Vi tror på NM-gull for Lannem Silje på lørdag.
Vi tror på NM-gull for Lannem Silje på lørdag. Foto: hesteguiden.com

Dobbel-syverpott! Flere av løpene er krevende! Lome Brage skal få kamp! Kanskje ikke på topp 10, men nå kan bomben slå til! Vi jakter V75-millionene på lørdag!

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
Oddstips 1: Fram Larvik er i slag
Oddstips 2: Hareide har slitt i år
Langskudd: Molde virker resignerte
Tippekupongen: Glimt er i sitt livs form

V4 Axevalla: En strålende V4-omgang 
V65 Jägerso Galopp: Derbydag med jackpot på Jägersro

Sørlandet byr på en PRAKTFULL V75-OMGANG denne lørdagen, og ekstra interessant blir det når det igjen skal dreie seg om en DOBBEL-SYVERPOTT! Begge NM-løpene inngår i V75-spillet, og der er det selvfølgelig ikke mange vinnerkandidater, men man skal være klar over at de fem øvrige V75-løpene er svært krevende, og dette er en omgang som det OSER store kroner av! Vi banker fantastiske Lannem Silje (V75-3) som bare er best. Alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS! Glem ikke at det på søndag kjøres en ekstra V75-omgang fra Sverige og Axevalla...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til V75-omgangen på Sørlandet:

V75-1 : 2 Tangen Jerkila – Dette er en meget fintstammet hoppe som vi har stor tro på denne lørdagen. I sitt første løp ut nest sist så blir den ikke presset for fulgt, og da følger den lett en såpass god hest som Galileo. Møter ikke motstand av et slikt kaliber her. Nå sist så forsvarer den seg heroisk, og den avviser lett kapable Moe Garm. Vi har da 27,6 s 1500m på klokken. Skal lettes i balansen til dette løpet, det er den klart beste strekhesten, og fra tet så blir den meget vrien å fange. STOR OBS HEST, og vårt herlige drag! 7 Sjø Kongen – Er ekstremt bra på kapasitet, men selv om den står med to seire så har den enda ikke fungert optimalt. Nå er den ifølge Flåten forbedret i jobbene etter at den er blitt behandlet, og den skal jo selvfølgelig regnes tidlig her om vår ide garderes. 4 Ingbest – Var enormt forbedret i ny regi sist, og den leverte en helt fantastisk sisterunde da. Vi har faktisk 24,7 s 1000m på klokken. Skulle den ha løftet seg ytterligere til denne starten, ja, da er den med helt der foran. 9 Tripsson ØK – Er som de fleste av disse ØK-hestene, kapabel, men akk så ustabil. Er god nok om den skulle oppføre seg, men vi kan ikke plassere den på noe mer enn outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 7-4-9-5 C : 1-3-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-2 : 6 Glitter In The Air – Blir latterlig lite spilt i et felt hvor flere spillere lukker øynene og tar med alle. Åtte hester kan vinne dette løpet, men vår sjokkide må tas på alvor. Den gikk enormt etter galopp nest sist, og da ble den sittende med vinnerkrefter igjen over mål. Gikk et betydelig bedre løp enn Alwaysinblackpedia den dagen. Fulgte opp nå sist med igjen å bli sittende bom fast, og vi snakker her om en hest som er i toppform! Skrellkusk Gunnar Austevoll får nå sjansen, og skulle det klaffe på veien så kan bomben slå hardt ned. Var ute som et sistevalg når vi la ut tipsene våre fredag… 1 Open Del Rio – Fra å være en hest helt uten skalle så har Kathrine Strand gjort det til en traver som nå tar i. Har vært strålende x to for henne, og den har rett og slett vært veldig forbedret. Her er den garantert et bra opplegg, og den skal opplagt passes om lukene kommer tilslutt. 10 Alwaysinblackpedia – Sliter litt med aksjonen sin, og den er klart best når den får gå på innerspor. Nå blir det nok et løp bakfra, så får vi se hvordan den fungerer for dagen. Var brenngod sist, og med tilsvarende innsats her så duger den. 11 Nikka Broline – Denne er også spennende, og den kan overraske. Sist ble det feil, mens den avgjorde nest sist til en bunnsolid seier. Da viser den 11,8 s 800m på et veldig bra sett. Kan felle denne gjengen på speed om den får løpet. OBS!

Vår rangering : A : 6-1-10-11 B : 8-5-2-12 C : 4-9-7-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 12 Lannem Silje – Flere mener visst at dette skal ende i en duell. Vi tror dog ikke at årets NM ender i noen duell, for er Lannem Silje som hun skal, ja, da er hun minst et hode høyere enn Ulsrud Tea. Så den «hypen» går ikke vi med på. Lannem Silje har vært ute i noen treningsarbeid i Sverige de siste to gangene, og hun har sett bra ut. Sist så tok hun en liten siesta tidlig på siste bortre, men startet opp igjen, og bare forsvant i fra til en klin overlegen seier. Har større fordel av distansen enn hva Ulsrud Tea har, og normalt sett så er Lannem Silje en helt klink V75-banker! 11 Ulsrud Tea – Er også en fantastisk hoppe, og hun strålte i monte sist. Var også knallgod på Bjerke nest sist. Er den klart nest beste, og går alt riktig for seg så blir hun nummer to. De andre må kjempe om plassen bak disse to fantastiske inidvidene.

Vår rangering : A : 12 B : 11 C : 4-5-9-3-7-2-1-6-8-10

V75-4 : 12 Sejr Gammelsbæk – Et meget interessant løp venter, og vi har sansen for slike løp hvor dem med det høyeste grunnlaget står dårligst til. Slike løp blir severdige! Vi har uansett mest tro på Sejr Gammelsbæk. Det at den nå får gå med i rygger, og spare speeden sin er et stort pluss. Fikk maks i eliten nå sist, mens den ble fanget kort før mål nest sist. Her er det riktig imot, og blir det bare litt fart så burde den være HET! Kan fakta være en banker for dem med litt is i magen. 9 Cadabra Tooma – Har forbedret seg oppsiktsvekkende mye i en alder av 9-år. Det er svært sjeldent man ser slikt, men ekstra gøy er det når slike ting skjer også med de litt eldre hestene. Var helt enorm til seier sist, den kan få løpet her, og den går til mål. Skal med om løpet garderes. 4 Up To Love – Dette er ingen dum traver, og den forsvarer garantert sitt grunnlag med glans her i Norge. Debuterer for ny trener, og rapportene på den før dette løpet er sterke. Med tanke på at Anette Douglas Talbot tidligere har lagt noe lavt, og kommet ut med hester som er helt klink, ja, da er det selvfølgelig spennende når hun nå har tro på sin springer! Dette er en av dagens mest spennende hester. STOR OUTSIDER! 1 Bonjovi BR – Har utviklet seg enormt mye i år, og den trengte virkelig en vinter med litt god trening. Er selvfølgelig tøft ute nå, men den er bra, og vi er klart inne på at Øystein Tjomsland vil kjører så lenge det er krefter på tanken. Vi kan aldri tenke oss at han slipper teten på hjemmebane, og den går en lav 13-tid fra tet.

Vår rangering : A : 12 B : 9-4-1-7-3 C : 10-6-11-2-5-8

V75-5 : 8 Flirtin Beach – Fant en fantastisk form på samme tid i fjor, men i år er den enda bedre. Nå sist så jogger den en 12-tid/2100ma med krefter igjen. Det var egentlig en helt vill prestasjon, og vi gav den tre plusser i kanten. Går en 11-tid om nødvendig på lørdag, og blir det bare ikke helt feil så skal dette dreie seg om en solid sjanse. 7 Chellas Girl – Denne var også i storslag på samme tid i fjor, og den vant fakta på denne dagen med samme kusk i fjor. Etter pause nå sist er den knallgod i nederlaget, og det er en stund siden vi har sett den så opplagt. Er kolossalt kjapp i uttaket, men den kommer neppe til tet da det er brennkvikke hester innvendig. Håpet kan være at man kanskje ønsker en rygg med Punters Point som rett og slett ikke viser noen vilje når den går i tet. Skulle Chellas Girl greie å komme seg foran, ja, da blir den livsfarlig. Motbudet! 5 Jackhammer – Dette kan være luringen i feltet. Den er noe bedre enn raden, og på kapasitet er den ekstremt bra. Skulle den fungere prikkfritt i aksjonen sin så er den såpass god at den kan overraske. Skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 8 B : 7-5-10-4 C : 3-2-9-6-11-1-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 6 Gylden Balder – Gjorde et sterkt comeback på Drammen sist. Hadde vært lenge ute med skade, og den skiftet dessuten miljø i denne perioden. Kom ut igjen for sitt vanlige team sist, og vi likte det vi fikk se selv om den var tung i kroppen. Nå rapporteres den å trene enda bedre, og den er på hugget i jobbene. Er den hesten i feltet som har størst fordel av distansen, og her kan det bli revansje for det som skjedde i fjor. 1 Lome Brage – Er best på sprint, men den takler også mellomdistanse. Nå er det stayerdistanse, og det er et minus uansett hva trener sier. Det er dessuten meldt litt utrygt vær over Sørlandet denne helgen, og skulle det bli regn så er det også et minus. Er imidlertid den hesten med best form i feltet, den kommer til å lede lenge, men dette er langt ifra noen grønne lykter. 2 Tekno Odin – Skal forsvare sitt NM-gull fra i fjor, og det kan den gjøre. Vi var dog ikke fornøyd med den sist hvor den gikk å kaklet litt i aksjonen sin. Dog er Øystein en mester på å sette hester opp, og vi regner med at han presenterer en Tekno Odin i en flott skikk her. Skal med, men den blir ikke noe mer enn en liten outsider for oss.

Vår rangering : A : 6-1-2 B : - C : 8-10-9-5-11-3-4-7

V75-7 : 1 Bale MB – Er for oss det STORE DRAGET i finalen! Vi snakker her om en traver som har en flott grunnkapasitet, og etter at den er blitt kastrert så virker den også til å ha stabilisert seg. Den så rett og slett helt enorm når den bare forsvant i fra de andre nedover oppløpet nest sist, og vi likte den skarpt da. Nå sist fikk den aldri sjansen, og den passerte mål med krefter igjen. Vidar Hop opp fra et perfekt spor med en hest under en kraftig utvikling = MÅ MED PÅ ALT! 2 Smiley – Blir kraftig kuskeplusset på lørdag, og på ren kapasitet så løper ingen i fra denne. Nå sist gikk den 12,8 s 800m i kulissene, og det er klart bra. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og kommer den seg bare sånn noenlunde avgårde så er den HET. PASSES! 12 Restless Cash – Er i toppform, og den feilet i fra seg en plass langt der foran sist. Var dog halt for dagen da, men er nå fikset opp, og den kommer ut med sterke rapporter i ryggen. Sporet var det beste som den kunne få, og distansen er kun et pluss. Skal inn i A-gruppen som en stor outsider!

Vår rangering : A : 1-2-12 B : 6-14-9 C : 15-7-11-8-4-13-3-10

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 5 Elize Boko – Har et straffespark foran seg her, og normalt sett så dreier det seg om tidlig tet og slutt. Burde ha vunnet sist, men den gjør uansett et helt OK løp. Nå passer distansen bedre, og fra tet lar den seg neppe stoppe. SPILLES! 9 Balanced Budget – Så lekker ut sist, men den første runden gikk nok litt i raskeste laget, og den stummet nedover oppløpet. Nå har den fått seg tre blåere i kroppen, og det har nok gjort veldig godt. Her skal den ut på sin beste distanse, og viser den bare litt vilje så trenger den ikke å være ueffen med tempo på forestillingen.

Vår rangering : A : 5 B : 9-3-1-8-6-7 C : 10-4-2-11

V5-2 : 2 Kolnes Tom – Er i bra form, og dette ser billig ut på forhånd. Nest sist så vinner den lett fra tet, mens den går helt greit fra en dårlig utgangsposisjon nå sist. På lørdag så burde det bli tidlig tet, og da er definitivt dette hesten å slå. Den som kan være litt spennende om det skulle bli fart her er 5 Moi Jerka - Denne venter vi enda på, og nest sist så viser den for eksempel 25,6 s 800m i kulissene. Kan sitte der nå med tempo på forestillingen.

Vår rangering : A : 2 B : 5-6 C : 4-3-1