Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Harstad: Gnistrende V65-omgang fra Harstad
Tippetips: Spania-Norge på lørdagskupongen
Oddstips 1: Våre norske gutter kan spille jevnt med Spania

V75-omgangen på Momarken er en av de største kjøringene i Norge hvert år, og det er helt enorme kroner i omsetning. De siste åtte årene har V75-omsetningen lagt på knappe 100 millioner i snitt, og lysten for å spille er mildt sagt stor. I løpet av de siste åtte årene har vi hatt en utbetaling på over seks millioner, og en utbetaling på litt over en million, samt at vi har hatt omganger ingen har greid å løse.

Vi håper igjen at det kan gi solid betalt, og på lørdag kan man altså vinne helt ENORME 34 millioner!

Vi var aldri i tvil om hva som var lørdagens beste banker, og den pekte vi oss ut allerede sist søndag når programmet var klart. Johan Untersteiner tar nemlig turen med lynraske 4 Pastore Bob (V75-6), og etter en lekker årsdebut kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt!

Ellers vrimler det av veldig lite spilte objekter i lørdagens omgang, og her er det bare å sjekke ut vår info svært nøye før du leverer bongene før kl.16.20 på lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her er lørdagens tekst på Momarken til både V75 + V4:

V75-1 : 15 Jet Voice – Har en overkommelig oppgave foran seg i V75-innledningen, for dette er ikke et hardt stayerløp. Fullførte godkjent sist, og formen virker å være bra. Vant tre løp på rappen på samme tid i fjor, og den vant også på denne dagen på Momarken over 3200mv. Runder til seier? 10 Sphinx D’inverne – Fungerte ikke som best på pigger i vinter, og man skal ikke vektlegge innsatsene for hardt. Nå er den nybehandlet, og den kommer dessuten ut skoløs. Distansen er kun et pluss, og dette er i det hele tatt en fin oppgave for gjesten fra Sverige. Motbudet! 6 Dooly’s U.N.G. – Satt fast etter pause, og den kom til mål med krefter igjen. Banen den dagen var elendig, og tiden må sees i lys av det. Andre omvendt i volten burde passe bra, og skulle den kanskje komme seg tidlig foran så blir den ikke enkel å fange. OBS!

2 Moruga –
Vant et utrolig billig løp femte sist, men gjorde det på en god tid, og får MANGE tilhengere i totoen. Lutfi Kolgjini er ofte «fartsblind», og vi er spent på hvordan han legger dette opp. Moruga blir etter vår smak for mye spilt, og den er kun en liten gardering om man bruker noen hester. 4 Goeie Gozer – Er i bunn og grunn god nok på ren kapasitet, men den må stadig innom disse galoppene, og det trekker mye ned. Formen er dog noe bedre enn raden, og den gikk PIGG i mål etter veldig sene luker nest sist. Trenger ikke å være helt borte med klaff. 3 Soros Kronos – Gikk godkjent sist, og var da ute i tøffe omgivelser. Er ikke så verst på sitt beste, og bruker man noen hester så er den aktuell på gardering.

Vår rangering : A : 15 B : 10-6 C : 2-4-3-12-11-7-8-9-13-5-1

V75-2 : 4 Balaine – Virker til å gå under raderen, og den var fakta ute som et 10-valg i Sverige med over tre millioner i omsetning. Vær dog OBS på at vi her snakker om en grunnkapabel hoppe som har fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den blir stadig bedre. Satt bom fast som helpigg nest sist, mens den sist fullførte sterkt etter å ha gjort mye jobb selv. Stod da 20m bak 3 Towanda’s Classic som den nå står likt med. Har dessuten slått 6 In Håleryd fra likestart (12.05.2018), og den har en veldig riktig oppgave foran seg. Fra andre omvendt i volten burde den komme seg bra avgårde, og den må med på alt! 11 Miss Åslanda – Har funnet superformen, og den har vært strålende god to ganger på rappen etter å ha gjort det meste av jobben selv. Blir kuskeplusset med Gunnar Austevoll, og fra andre omvendt i volten burde den komme seg OK avgårde. Motbudet, og vi dobler opp a-gruppen.

10 Tourmalet –
Holdt lekestue med 6 In Håleryd fjerde sist, men blir likevel veldig lite spilt nå, og MYE mindre spilt enn In Håleryd. Tourmalet har gått med treningsbalanse på slutten, og den trengte dessuten løpet sist da det ble galopp første gang ut etter pause. På lørdag blir det skorykk, og Jeppe Rask vurderer også å sette på et helstengt hodelag. Nå blir den altså ordentlig rigget til, og mot en overkommelig gjeng skal den passes! 12 Etna B.R. (denne ble strøket lørdag) – Er et annet langskudd. Var klart bra etter pause i monte sist, og den falt med flagget til topps da. Er ofte undervurdert med vogn, men fakta er at den også går gode løp med vogn. Glem ikke at den på Bjerke 18.07.2018 ble toer bak Code Bon, og travet da 12,1/2100ma. Er herdet mot gode hester, og fra et nydelig springspor i volten vil den komme fykende direkte. Kan overraske om Dalen finner de riktige ryggene! Ellers vrimler det av aktuelle hester som kan vinne med klaff, og ingen er fakta helt sjanseløs.

Vår rangering : A : 4-11 B : 10-6-5-3-8-1-7 C : 13-14-9

V75-3 : 3 Harpos Rockland – Er i en fryktinngytende form, og den skal passes her. Avsluttet klart bra sist, og var da treer bak gode hester som Perfect Dynamite/Je T’aime Explosive. Gangen før fikk den en helt umulig reise, men satt likevel fast med krefter igjen over mål. Distansen takler den normalt bedre enn de fleste, og fra et fint spor er i hvertfall vi på vakt. SPILLES! 6 Kicking Classic – Når skal det egentlig lykkes for denne? Har gjort det ene flotte løpet etter det andre, og den var dessuten klart positiv etter pause sist bak topphoppen Madelen LTC. Ventes MYE forbedret til denne oppgaven, og distansen takler den fint. Vær også klar over at den har 7-1 i innbyrdes oppgjør mot stallkompisen 7 Kick Off Classic. OBS!

1 Adiago Trot –
Blir en av dagens tyngste favoritter, og hadde løpet vært 1000m kortere hadde vi skjønt det. Er dog ikke veldig hard i skallen sin, og den er i tillegg noe usikker bak bilen ned startsiden. Fikk vinne sist, men da ble løpet kjørt opp i halsen på den, og det ble veldig riktig. Kan vinne, men blir etter vår smak for hardt betrodd. 2 Global Takeover – Blir det nok en del skriking på fra Sverige da den ble sittende bom fast i løpet til Adagio Trot sist. Har imidlertid ikke vist en veldig hard skalle tidligere, og nest sist trakk den seg veldig enkelt fra tet. Er etter Pastor Stephen, og de avkommene er ikke veldig tøffe. Kan uansett vinne om det løser seg i billige omgivelser.

10 Annie’s Boy –
Ble visst sårbeint sist, men vi vet ikke helt om vi skal kjøpe det. Har nemlig slitt en god del med aksjonen sin om man da ser bort fra løpet nest sist hvor den var finere enn på lenge. Kan vinne, men da må den fungere. 7 Kick Off Classic – Hadde et «gratisløp» sist, og da taklet den distansen fint. Har tidligere slitt med stayerdistanse, og mot en langt tøffere motstand så ranker vi den litt ut. 5 American Cheque – Galopperte med vinnerkrefter igjen på tanken sist, og den var positiv før denne galoppen. Har dog skuffet oss mye i Norge, og den er derfor ikke noe annet enn en liten gardering.

Vår rangering : A : 3 B : 6-1-2-10 C : 7-5-8-4-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 1 Tripsson Ø.K. – Salen glemmer veldig fort, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus femte sist var Tripsson Ø.K. et HETT OBJEKT for de aller fleste, og med tilsvarende betingelser som dette stod den da til 3,0 i odds, mens 6 Roli Eld stod til 7,0. Tripsson Ø.K. så da ut som en KLINK vinner 300m fra mål, men mistet så travet og ble kun fjerde, mens Roli Eld ble tredje. Sjette sist gikk Tripsson Ø.K. 21,5/1609ma fra dødens, og vi er klart inne på at det løpet preget den i løpene etterpå. Kommer nå ut etter pause, den står nesten på kronen riktig inne i dette løpet, og rapportene går i dur. Blir rigget ordentlig til, og fra tet blir denne umulig enkel å fange. MÅ BARE PRØVES TIL FLOTTE ODDS I LUKENE! VI TROR PÅ HJEMMESEIER!

6 Roli Eld –
Var positiv sist, men tiden skal man ikke vektlegge for hardt da den fikk løpet kjørt opp i halsen. Gangen før gikk den kun helt greit fra tet, og det er ikke akkurat en hest som rader opp lengre. Har naturligvis en fin oppgave foran seg her, men er den modig nok til å gå frem utvendig for vår ide og plukke den ned? Vi er fakta litt usikker på akkurat det, og ranker «gigafavoritten» ned som et 2-valg. 8 Pave Faks – Var bunnsolid i Lars Laumbs-løp på Bjerke sist, og ikke veldig langt bak Roli Eld da. Har kapasitet til å overraske, og den skal med om man plukker med noen hester. 10 Eldvin – Gikk helt greit i Sverige sist, og den er litt pågang etter pause. Trives dog best med Linda Forsberg som kusk, og den pleier ikke å være like modig for Jörgen Westholm. Fra et fint spor er den uansett garderingsaktuell i et løp som dette. 3 Emil Mollyn – Er meldt veldig opp nå, men den får likevel mange tilhengere i totoen. Er normalt mer trippelaktuell enn en veldig het seierskandidat. Skal dog med om løpet garderes med en del hester.

Vår rangering : A : 1 B : 6-8-10-3 C : 4-11-2-12-13-9-14-7-15-5

V75-5 : 1 M.S. Triple J. – Var egentlig helt uvirkelig god sist, og etter en åpning på 11,7 f 1000m skulle den normalt ha fått det litt tilslutt. Var dog helt ekstremt heroisk, og gikk altså 13,0/2100ma. Til denne starten skal den lettes ytterligere i balansen, og med tilsvarende innsats som sist er sjansene store for at den leder hele veien. Vi vil dog se den prestere slik noen ganger før vi føler oss helt trygg på den. Det store objektet i løpet er uten tvil 10 Mega Star. Av en eller annen grunn går denne under raderen, og da må i hvertfall vi varsle. Glem ikke at vi her snakker om en traver som jogget 12,7/2120ma til en enkel seier i fjor, og den gikk også 11,2 på en kjapp sprint. Er rett og slett veldig bra, men blir likevel sjeldent tatt på alvor av spillerne. Var enormt tapper i nederlaget nest sist, og en moralsk vinner da. Nå sist badet den hjem løpet fra tet, og hetten var urørt over mål. Er i toppform, og på lørdag rykker man skoene for første gang på en stund. Da er denne som best, og den MÅ passes! Dobbelt a-valg!

12 My Dream Art –
Er en annen svenske med flott grunnkapasitet, og den har møtt vel så gode hester som dette tidligere. Var god til seier sist, og med tempo feller den mange nedover det lange oppløpet. 3 Red Bar – Fullførte bra etter pause sist, og det løpet gjorde nok også godt etter et lengre opphold. Kan fort få rygg leder nå, og da kan dette bli veldig riktig… 5 Crackajack – Tapte knepent sist, men gikk da i tet, og der skal den ikke gå. Gangen før satt den bom fast som helpigg, og våre svenske venner sperret øynene opp da. Er perfekt ute i grunnlaget nå, og den gjør seg ikke bort om den får ryggløpet sitt. 8 Dream Builder – Banket vi sist, og det var lekestue fra dødens da. Har løftet seg enormt den siste tiden, men fra dette sporet må vi uansett ranke den litt ut. Vi tror nemlig ikke den vinner dette løpet fra dødens.

9 Amazing Dream –
Trakk seg litt etter pause sist, men hadde nok godt av den blåseren i kroppen. Til denne starten blir skoene rykket for første gang i karrieren, og det kan fort gi et ekstra kick. Skal med om man bruker en del hester. 11 Calypso AM – Gikk OK etter galopp sist, og er stadig noe bedre enn raden. Er en av flere som ikke er helt borte. 2 S.K. ‘S Mystic Titan – Er veldig bra, men er meldt kraftig opp nå, og vi tror derfor den er mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 1-10 B : 12-3-5-8-9-11-2 C : 7-6-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Pastore Bob – Er dagens beste banker, og normalt leder den et løp som dette fra start til mål. Var et lekkert skue i årsdebuten, og den jogget 13,9/2140ma som helt ubrukt da. Var med i Elitloppet i fjor, og de målsetningene er der i år også, Dette er et gaveløp for Pastore Bob, og det vil overraske oss mye om ikke Johan Untersteiner får gjøre litt som han vil der foran. Jogger en 10-tid om banen blir kjapp, og det straffer normalt ingen. TET OG SLUTT!

1 Clemenza AM –
Vinner ikke, men den kan bli nummer to fra rygg leder. Vi er nemlig inne på at Untersteiner får kjøre i sitt tempo, og da burde Clemenza AM henge med til en plass blant de tre. Fungerte ikke optimalt i debuten for Gundersen sist, men slet da med en hovsprekk. Blir toer fra ryggen til favoritten, og det til en BRA tvillingodds? 9 Lionel – Er en av våre favoritthester, men vi er usikker på den nå. Etter å ha blitt matchet i verdens hardeste løp i flere år var det en sliten hest som kom til Norge i februar, og Gøran Antonsen fortalte at nå var det en pause som gjaldt. Nå velger man likevel å starte igjen, og det etter en veldig kort pause. Kan naturligvis få et overskudd den første tiden av «snillere trening», men vi blir uansett overrasket om denne kommer opp på det nivået som den har vært på for Reden/Souloy. Får stå som en outsider til den viser samme taktene med Gøran Antonsen som trener.

6 Cokstile –
Var god sist, og den virker å være på vei tilbake. Her er det imidlertid vingelrisk, og den er neppe mer enn aktuell for den siste trippelplassen. 2 Donatomite – Er en flink sprinter, men den pleier å bli mør tilslutt når det går i jevnt /hardt tempo. Fra et bra spor er den dog aktuell for den siste trippelplassen.

Vår rangering : A : 4 B : 1-9 C : 6-2-3-5-10-8-7

V75-7 : 2 Marcello Wibb – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og vi tror på en topp sjanse. Man skal være OBS på at denne avslørte kapasitet som 3-åring, og fjerde sist jogget den 14,7/2640ma med krefter igjen. I årsdebuten sist gikk den 12,5 s 800m, og den avsluttet fint i et bløffløp. Er normalt MYE forbedret med det løpet i kroppen, den er kjapp i vei, og dette ser altså veldig riktig ut på forhånd. Skulle den komme seg foran så burde dette fakta være over. ER EN BANKER FOR DE FREKKE!

9 Ecu De Mieloui – Blir fort favoritten i finalen, og det er snakk om en ordentlig bra hest. Vi er dog spent på den når banene nå blir veldig kjappe, og motstanden stadig tøffere. Vi blir ikke overrasket om vår ide kan under 14 på distansen, og da skal Ecu De Mieloui virkelig begynne å flytte på beina om den skal vinne. 8 Derby Simoni – Er knallgod, og den var heroisk i nederlaget sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den er veldig grunnkapabel, og tåler altså å bli brukt underveis i løpene. Har møtt vel så gode hester som dette tidligere, og dette er løpets klare outsider. Bak disse tre er det veldig jevnt/åpent.

3 Gigolo – Vant et billig løp til lunsj nest sist, mens den hadde et helt riktig løp foran seg sist. Var dog god også da. Har en tøffere oppgave foran seg nå, og den er derfor kun en liten gardering. 11 Rebella Matters – Matches mot de største hoppeløpene i år, og vi blir overrasket om Hamre ønsker å tømme den i et løp som dette. Var fin i debuten for Hamre, og den kan rekke frem om det blir kjørt i et høyt oppdrevet tempo. Vi føler dog at den er mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 2 B : 9-8-3-11 C : 1-7-4-12-5-10-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Litt om V4-omgangen på Momarken:

V4-1 : 9 Angelina Hall – Et svakt løp innleder denne lørdagen, og her skal det ikke veldig mye til før man blir ropt opp. Draget vårt virker å være veldig pågang, og vi er litt inne på at det kan bli hjemmeseier. Feilet fra seg en lav 14-tid i den siste svingen sist, og den hadde vært blant de tre uten galoppen. Kan fort får det fine løpet nå fra et perfekt smygspor, og på hestens beste distanse må man være litt på vakt. Tar en etterlengtet seier?

V4-2 : 15 Vesle Maia – Er MYE bedre enn raden, og den har form til å storskrelle i et ellers veldig jevnt løp hvor få er sjanseløse. Så veldig fin ut sist når den var på rask vei via tredjespor, men ble så grovt sjenert til galopp ca 800m fra mål, og dermed var det game over. At den står alene på det lengste tillegget er kun et pluss, og feilfritt er den god nok til å runde en gjeng som dette. OBS!

V4-3 : 3 Cash Okay – Er det bra rapporter på, og den har avsluttet jobb under sal i 12-fart. Virker å trives under sal i trening, og det skal bli utrolig spennende å følge den i montedebuten. Kan være en vinner direkte, og vi plassere den knepent foran montespesialisten 9 Radieux.

V4-4 : 12 Faust Boko – Hadde et sterkt fjorår, og den var altså ti ganger på trippelen på elleve forsøk. Går bra i tet, og den går også bra bakfra. Burde ha en god mulighet å skylle rundt en gjeng som dette, og det er snakk om en veldig motivert favoritt. Skrellen i finalen er 2 Riva Renn. Er grunnkapabel, det er gode rapporter på den etter pause, og skulle favoritten være under pari, ja, da er Riva Renn den vi frykter mest.