Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Charlottenlund:
Stor V65-jackpotomgang i kveld
Tippetips:
Leeds har ikke råd til noen feilskjær
Ski-VM:
Therese Johaug smadrer konkurrentene
Ski-VM:
Emil Iversen skal på pallen
Oddsdobbel 1:
Newcastle må benytte sjansen
Oddssingel PL:
Fet odds på Palace-seier
Oddssingel PL:
Son leder Spurs til en viktig trepoenger
Oddssingel PL: Tunge fravær for Bournemouth
Ski-VM
: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er klart for en gedigen V75-omgang på Bjerke lørdag. Det er nemlig dobbel jackpot og hele 5 504 493 kr ekstra i sjuerpotten, etter at ingen fikk sju rette i V75-omgangene på på Biri 2. februar eller på Forus 9. februar. Nettavisen har hatt bra suksess med sine V75-tips hittil i år og både sist lørdag og på Bjerke onsdag, ble det nye fulltreffere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med strålende tips til V75 Bjerke onsdag 20. februar
Rolf Lerum traff meget bra på sine V75-tips på Bjerke onsdag. Med banker på 14 Dream Builder i V75-7 og ellers gode vurderinger, ble det fullklaff for V75-forslaget med innl.pris kr 960 på Nettavisen. Dette forslaget betalte tilbake meget flotte 7 615 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 24 andelslag. Disse andelslagene betalte tilbake fra 7 615 kr til 9 918 kr.

Leirvåg med flott V75-klaff på Jarlsberg lørdag 16. februar
Det ble hele 34 andelslag inn med sju rette på Jarlsberg denne lørdagen. Disse betalte tilbake mellom 4 355 kr og 4 586 kr per stykk. Leirvågs V75-forslag på Nettavisen med innl. pris kr 945 satt klokkerent og betalte tilbake 4 355 kr. Totalt ble det ca 200 000 kr innspilt i V75 av en omsetning på ca 141 000 kr.

Lerum med topptips på Klosterskogen 18. februar!Absolutt ALT satt i V65-spillet mandag, og Rolf Lerums MINSTE V65-forslag på Nettavise(innl.pris kr 240) betalte ut knallfine 3 642 kr. Sugar Road innfridde som en deilig banker, mens 6 Sager'n (9,4%) slo til som en godbit mot dagens tyngste favoritt, 3 Glade Tider i V65-5. I V5-spillet ble det også fullklaff, og her betalte spilleforslaget med innl.pris på 480 k ut flotte 5 078 kr.

Lørdagens V75-omgang byr blant annet på tradisjonsrike Lars Laumbs løp og Johan Widdings minneløp og både sportslig og spillemessig er det flott nivå på løpene. Jeg finner min V75-banker i Lars Laumbs løp som er V75-4.

Innfrir favorittstempelet?
Det handler om 3 Roli Eld som tok en imponerende V75-seier på Forus sist og enkelt avviste Ulsrud Tea mot mål. Fast kusk Adrian Solberg Akselsen er tro mot Lars O. Romtveit og velger å kuske 14 Odd Herakles, men under normale omstendigheter så hadde Adrian selvfølgelig valgt Roli Eld.

Vidar Hop er vikarkusk, men han kjenner Roli Eld veldig godt og har kusket denne mange ganger i løpet av karrieren. Grunnlagsmessig står Roli Eld veldig fint til i løpet og det er vanskelig å se at Odd Herakles skal hente 40 meter tillegg på Hamre-traveren. Da er nok formsterke 6 G. Jerken en større trussel. Men voltespesialist Vidar Hop fikser nok startsiden og normalt sitter Roli Eld tidlig i tet. Frode Hamre har vunnet Lars Laumbs løp de to foregående sesongene og har den klare favoritten også denen gang. Jeg tror 3 Roli Eld vinner igjen og hesten blir min V75-banker på Bjerke lørdag.
V75-4/V4-1: A: 3 B: 6-14-11 C: 4-9-5-8-1-2-10-12-13-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1/V5-3 - Varmblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Lørdagens store jackpotomgang innledes med et uoversiktlig hoppeløp over tre distanser og med 15 hester til start. Jeg velger å stå på fire hester på de tre minste forslagene og tar med ytterligere en hest på det største.

Under tvil setter jeg spillefavoritten 5 Towanda's Classic først på min rangering. Løpet holder ikke veldig høy klasse og fra strek skal Anderssen-hoppa ha gode seiersmuligheter dersom hun tramper rett fra start. Leverte solide seiersløp både femte sist og tredje sist og satt bom fast i sitt siste løp på Bjerke like før jul.

10 Balaine skuffet kanskje ørlite ved ikke å kunne utfordre Mira Hørst mot mål i et V75-løp på Bjerke nest sist, men holdt koken flott til andre. Kusk Erlend Rennesvik er optimist på forhånd og motstandsmessig ser det bra ut. Fra lengste tillegg er 13 Denise F. Boko også en vinnerkandidat. Veldig bra tredje sist, mens hoppa fullførte fint i en rask avslutning sist. Får denne seiersvante hoppa gode rygger i sisterunden, kan hun vinne. Så betaler jeg også for 6 My Cool Mama. Det er ganske bra kapasitet i denne dama og traver hun feilfritt er hun ikke ueffen.

På det største forslaget betaler jeg også 8 S:M.K. Silvousplait. Denne hoppa opptrer litt ujevnt, men toppnivået er bra og motstanden er heller ikke allverden.

Bak disse fem vrimler det av outsiderer i et løp der det kan komme vinnere fra dypet.
V75-1/V5-3: A: 5 B: 10-13-6 C: 8-9-7-15-12-1-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-2/V5-4 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Det er færre vinnerkandidater i V75-2 enn i V75-1 og jeg markerer for fire hester på de to minste V75-forslagene og fem hester på de to største.

Kapasitetsmessig er det ingen tvil om at 9 Mjølner Marius er best. Mjølnerød-traveren forsvant i startgalopp som stor V75-favoritt på Bjerke i sin siste start. Står på 20 meter tillegg også nå og har ikke tid til noe tøys underveis. 11 Odin Faks er neppe så langt bak favoritten på kapasitet. Tolvtespor og sprint på Klosterskogen i den siste starten, var ikke gode forutsetninger for denne. Nå er det Bjerke og full distanse. Feilfritt er Odin Faks med i seierskampen. 5 Perle Vilja gjorde et meget sterkt seiersløp sist som et 10. valg. Blir langt mer betrodd her, men galopprisikoen er fortsatt høy.

3 Lille Ild er trolig den beste strekhesten og en klar tetkandidat. Matcher kanskje ikke de beste på kapasitet, men vel i tet kan det gå. 7 Modijerva blir ikke mye spilt, men hoppa er i form. Klaffer det fra start, kan Glenn Kramer Stenberg stelle i stand en overraskelse. Jeg strenger på disse fem og mener at vinneren skal være blant disse.
V75-2/V5-4: A: 9 B: 11-5-3-7 C: 4-10-8-1-14-13-2-12

V75-3/V5-5 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Johan Widdings minneløp får sin klare favoritt i 9 S.K.'s Mystic Titan og Tom Erik Solberg. Ja, faktisk ligger hesten an til å bli blant lørdagens aller største favoritter. Fireåringen som trenes av Kjetil Roe er i kalasform og jeg bankerspiller hesten på det minste V75-forslaget. Men det er gode strekhester imot og hesten kommer ikke til noe dekket bord.

Noralf Brækken har en flott fireåring i 2 Panama Rags. Denne var brenngod i siste seiersløpet på Leangen og får Noralf denne avgårde feilfritt fra det vriene andresporet, kan han utfordre storfavoritten. Herman Tvedt har en lekker fireåring i 5 Dimoko Merci som er ubeseiret in sine tre første løp. Herman har ventet inn dette løpet og er også en klar seierskandidat.

På det aller største V75-forslaget betaler jeg også for 4 Hendrix B.R. (lite spilt, men har vist flotte evner hittil) og 7 Gentle Voice (debuterer i regi Alexander Heisholt og viste flott kapasitet ved flere tilfeller i treårssesongen).
Rangering V75-3/V5-5: A: 9 B: 2-5-4-7 C: 8-3-6-1-10

V75-5/V4-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Jeg står på tre hester på samtlige V75-forslaget i dette sprintløpet. Nestfavoritten 5 Master De Pan blir min klare favoritt. Hadde imponert i to strake seiersløp og ble derfor spilt til storfavoritt i V75-7 på Leangen i sin siste start. Der ble det meste feil underveis og hesten var heller ikke på sitt beste. Kapasitetsmessig er det trolig beste hesten i V75-5.

4 Zandra Invalley vært veldig flink i regi Kristine Kvasnes, men motstandsmessig har det ikke vært allverden i de siste seiersløpene. At denne skal stå på over 50 prosent av innsatsene, synes jeg er i overkant. Variable 3 Next Game satt bom fast i V75 sist den gikk travløp. Har deretter levert to gode monteløp. Står til for å kunne få tet her og kan lede hele veien. Disse tre blir mine utvalgte, men det er mange formhester med i løpet og ikke mange direkte sjanseløs.
Rangering V75-5/V4-2: A: 5 B: 4-3 C: 1-10-9-2-6-12-11-7

Varmblodshester. Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
Tradisjonsrike Sigvart Petersens minneløp går over 2640 meter og det er hester fra tre ulike distanser.

Elitetraveren og Derby-vinneren 15 Cokstile blir alltid hardt betrodd, til tross for en meget skuffende femårssesong. Gjorde dog en knallsterk årsdebut på Biri og tok lett ned storfavoritten Phantasm Soa da etter en tøff sisterunde. det var en imponerende prestasjon og åpenbart nok til at hesten blir storfavoritt i V75-6 lørdag. Normalt trives hesten over langløp og det er ikke veldig avskrekkende motstand. Jeg velger å spille to hester i V75-spillet, men bruker 15 Cokstile som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

11 Floris Baldwin hadde en kanonsesong i fjor og løp inn over 600 000 kr og tok seks seire. Etter flere løp med dårlige spor, var hesten endelig tilbake som en vinner på Bjerke 6. februar. Distansen skal ikke være noe problem og 11 Floris Baldwin er det store motbudet til Cokstile i dette løpet.
V75-6/V4-3/DD-1: A: 15 B: 11 C: 14-6-1-4-12-9-7-5-2-3-10-8-13

V75-7/V4-4/DD-2 - Kaldblods. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Et meget fint spilleløp avslutter lørdagens doble jackpotomgang på Bjerke. Jeg står på tre hester på de to minste V75-forslagene og fem hester på de to største V75-forslagene.

Forvandlingsnummeret 6 Troll Ronja blir min småfrekke favoritt. Hun har utviklet seg enormt det siste året. Er ganske kvikk i vei og ikke umulig at Ole Johan Østre sitter tidlig i tet. 8 Lykkje May hadde en strålende treårssesong, men var ikke form rundt Derbytider i fjor høst. Formen er dog mye bedre nå og Djøseland-hoppa kommer til Bjerke med tre strake seire. Magnus Teien Gundersen får kjøreoppdraget lørdag, det er neppe noe minus.

10 Brenne Blissi radet opp seire i hoppeløpene på sommeren/høsten i fjor, men var ikke som best i de tre siste løpene i desember. Er behandlet siden sist og løpets soleklare outsider. Disse tre får plass på samtlige V75-forslag. På de to største betaler jeg også helt bortglemte 14 Tao Elda (mer enn god nok til å vinne på sitt beste) og 13 Trø Hera (utvikler seg fint for tiden og har levert strålende løp på slutten).
V75-7/V4-4/DD-2: A: 6 B: 8-10-14-13 C: 15-2-1-4-11-7-3-9-5