Dobbel-syverpott i en praktfull V75-omgang


Baritron, og Thomas Mjøen er det store hjemmehåpet denne lørdagen. kusk: Thomas Mj¿en. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com
Baritron, og Thomas Mjøen er det store hjemmehåpet denne lørdagen. kusk: Thomas Mj¿en. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Hjemmehåp bankes! Hjemmehest skreller! Det oser store kroner av lørdagens meny, og vi jakter V75-millionene på Leangen!

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dobbel: Bournemouth skyter ut av startblokkene
Langskudd: Spennende langskudd til 5,15 i odds
Singlespill: Sarpsborg har kniven på strupen
Tippekupongen:
Endelig er den engelske kupongen tilbake

Dannero (V4): Tjomsland jakter nye laurbær

Opptur i Sverige!:

På Solvalla fredag så fikk våre kunder servert Knaborgs Folke (9,6%) som en herlig delikatessevinner! 

Om kvelden på Umåker så satt vårt mellomste V64-forslag med en innleveringspris på Kr.480 og det betalte ut fine Kr.2 384,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende helg i vente: dobbel-syverpott + jackpot:

En helt strålende helg venter, og skal man legge litt ekstra kroner inn i noen bonger så er dette helgen å gjøre det på! Lørdag er det nemlig igjen duket for dobbel-syverpott i V75-spillet, og det er høyoddsbanen Leangen som står for omgangen. Vi kan love deg MYE snadder, og alt om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

Glem heller ikke at vi avrunder helgen på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner denne helgen:

8. august: Kl.12.20 - Dannero (V4)
8. august: Kl.18.30 - Leangen (V75+V5+V4)

9. august: Kl.12.45 - Hagmyren (V4)
9. august: Kl.15.10 - Jägersro galopp (V64 + V4)
9. august: Kl.18.00 - Drammen (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leangen byr på en praktfull V75-omgang denne lørdagen, og det at vi i tillegg får DOBBEL-SYVERPOTT som en ekstra bonus, ja, det gjør oss ikke mindre sugen på det som er i vente. Vi har jobbet frem en rekke spennende objekter, og bankeren er en kanon som vi bestemt tror går en lys tid i møte! Sjekk ut følgende:

* Dagens banker: 2 Baritron (V75-3 - 33,6%)

* Dagens beste objekter/sjokk: 6 Gullhøna (V75-2 - 3,4%), 9 Gjerv Prinsen (V75-4 - 1,8%), og 11 Strong Forte (V75-6 - 6,8%).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til løpene:

V75-1 : 10 Viking Va Bene – Er overlegen på kapasitet, og løpet sist hvor det ble en utsettelse osv er det bare å sette en tykk strek over. Har ellers levert varene, og den har fått gjennombruddet sitt i eliten i år. Takler den sporet, og at det ikke blir helt feil på veien, ja, da skal sjansene være gode. 8 Special Envoy – Leverte sitt beste løp i livet nest sist, og da var det sånn at man nesten ikke trodde det man fikk oppleve. Var rett og slett fantastisk! Nå sist ble den igjen aldeles for hissig, og det løpet velger vi å se bort ifra. Skulle den komme seg tidlig foran her så blir den ikke enkel å fange om den er på topp. 7 L’orage – Er en ordentlig god traver som ikke hadde fått i seg nok væske før løpet sist. Hadde ikke reist som best da. Har tidligere kun vært noen lengder bak Glad Hall T. fra likestart, og L’orage har et gunstig løp foran seg nå. Spennende OBS-hest som tas med om løpet garderes. 14 Glad Hall T. – Var heroisk i NM sist, og den gjorde et helt fantastisk løp da. Har hatt stigende form en stund nå, og skulle denne komme for fullt fremover, ja, da skal man være forsiktig med å undervurdere den. OBS! 11 Seaborn Simona – Kom ut etter behandling sist, og den gjør et klart bra løp i NM. Har nok fort gått litt frem med denne blåseren i kroppen, og dette er alltid en hoppe som gjør sitt beste. Kan dukke opp på foto om ikke Viking Va Bene er på topp.

Vår rangering : A : 10 B : 8-7-14-11 C : 3-4-5-9-13-1-12-2-6

V75-2 : 6 Gullhøna – Dette er for oss et av dagens beste objekter, og vi setter på alt som er av varsellamper! Vi snakker her om en hoppe med fire løp i kroppen sin etter et lengre avbrekk, og den er i sitt livs form! Feilet når den ble tatt i på startsiden sist, og den tapte mye. Havner opp i mye dårlige rygger underveis, men du verden hvilket oppløp som den leverer når det etter hvert løste seg! Oppløpet går i 24-fart, og den så rålekker ut over mål med masse krefter igjen. Viste 30,1/2000m som ubrukt, og den kan langt under 30 på distansen. Er kjapp i vei, og vi blir ikke overrasket om den fyker til tet. MÅ SPILLES! 3 Griffin – Er imidlertid ordentlig god når den går feilfritt, og den var utrolig bra til seier sist. Er god i fra start, og HC vil nok prøve seg litt direkte. Dette er motbudet, og går den feilfritt så er sjansene fine. Dog er det langreise med overnatting, og akkurat det er vi usikker på hvordan slår ut. 9 Høiby Kabben – Dundret rundt feltet sist, og la inn 27,3 s 1000m med krefter igjen. Den leverte et ordentlig herlig formbeskjed, og den er ikke borte om den fortsetter utviklingen. 2 Lauvås Dina – Dette kan være noe for dem som fisker på dypt vann. Feilet i fra seg en tid langt ned på 30-tallet sist, og er neppe dårligere med denne blåseren i kroppen. En 4-åring som er under utvikling kan skrelle om den ligger nedpå.

Vår rangering : A : 6 B : 3-9-2-1 C : 13-11-14-8-12-5-10-15-7-4

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V75-3 : 2 Baritron – Dette er noe ekstra, og det er en kanon i grunnlaget. Avgjorde veldig enkelt fra dødens sist, og da kjørte ikke Mjøen en meter. Vi hadde 11,7 s 500m på klokken som ubrukt… Har nå fått seg en blåser i kroppen etter pause, og den skal være ytterligere skjerpet til denne oppgaven. Sporet er trangt, men vi tror bestemt den takler det, og da skal de andre få kjørt seg. STOR SJANSE selv om den skulle havne utvendig leder, og vi tror hardt! 6 Varenne’s Image – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og her er det stigende form. Vant på en god tid sist, men da var den også særdeles billig ute. Nå er det opp et par klasser, men det takler den. Har ikke det samme maks nivået som vår ide, men den skal uansett regnes tidlig om man garderer 2 Baritron. 12 Bettini – Gikk det noen voldsomme ord om som 3-åring, og dette skulle være årgangens beste osv. Slik skulle det imidlertid ikke gå. Nå er hesten som 4-åring på riktig vei, og den var positiv i nederlaget nå sist. Er meget kjapp ut på volte, og vi blir ikke overrasket om Blekkan prøver seg på en frekkis på startsiden. Kan overraske i helt riktige omgivelser. Bak disse så er løpet vidåpent, og ingen er sjanseløse.

Vår rangering : A : 2 B : 6-12 C : 4-5-3-1-10-11-9-7

V75-4 : 9 Gjerv Prinsen – Her blir det full bøtt fra flere i første rekke, og vi er litt inne på at dette ikke trenger å gå den store favoritten sin vei. Ideen som vi heiser opp holder vi meget høyt på kapasitet, og den blir spennende å følge på lørdag. Var ikke på topp sist på en noe spesiell bane i Oviken. Gangen før gikk den helt rått etter galopper. Er behandlet før denne oppgaven, og med tempo så kan den felle alt. PASSES! 2 Prins Tom – Er kommet flott tilbake etter skade, og den vant lett sist på en god tid. Blir altså utfordret fra flere i første rekke her, og det blir nok ikke noen billig første 500m. Kan selvfølgelig vinne uansett, men vi ser ikke for oss at dette er en hest som knekker ned denne gjengen fra dødens. Den store favoritten garderes! 12 Gandolf – Kom ut etter pause sist, og den var fantastisk bra. Gikk store deler av løpet i dødens, og vi har 23,3 s 1000m på klokken. Kan fort være den hesten som kommer lengst ute i banen, og feller alt på speed. Per Oleg Midtfjeld opp er jo også høyinteressant! Denne troikaen hever seg en bra bit over de øvrige, og vi låser dette på tre!

Vår rangering : A : 9-2-12 B : 11-4-6 C : 8-1-5-7-3-10

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V75-5 : 1 Pine Piner – Er et av disse forvandlingsnumrene som man ikke ser for ofte. Var forbedret med 100m på under en mnd, og den debuterte altså med seier på imponerende 14,4 fjerde sist. Har fulgt opp, og den har gjort det ene fine løpet etter det andre. Nå sist så fullfører den fint, og vi har 12,0 s 500m på klokken. Er kjapp ut med volte, og vi blir ikke overrasket om Edvard Kristiansen velger å kjøre den foran. Her er det såpass billig imot at dette kan gå veien. PASSES! 6 Smashing Lind – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den varslet full form sist. Går da 11,2 s 500m, og den var mye forbedret. Her er den dønn riktig ute, og fra andre omvendt i volten så burde den få en god start. OBS! 5 Diana BR – Er ikke noe spesiell hest, men den var forbedret for Hamre sist. Den prestasjonen blir nok overvurdert, og glem ikke at den da gikk på en «oljeglatt» bane. Her er det tøffere imot, og denne favoritten må vi prøve å felle. 2 Frances Marita – Er en av de beste på kapasitet, og den var tapper i nederlaget nå sist. Varslet form, og motstandsmessig så kan den ikke få et finere løp enn dette. Skal tas på alvor, og den er HET om den bare takler sporet. 10 Debbie BR – Har nok størst fart i kroppen sin, og får den spare speeden tilslutt så kan den felle alt. Vi er noe usikker på hvor glad den er i distansen på lørdag, og ranker den derfor ut som et 5-valg. 12 Halti H. – Går det noen enorme meldinger på, men Andersen fra spor 12, ja, det høres nesten ut som et eventyr om det skal kunne gå. Skal dog med om løpet garderes utover de fem vi tror mest på.

Vår rangering : A : 1 B : 6-5-2-10 C : 12-7-8-4-9-3-11

V75-6 : 1 Choco Sun – Fikk maks på Axevalla i tøffe omgivelser sist, og da har vi 11,0 s 800m på klokken. Er utrolig kjapp i uttaket, og feelingen sier tet. Da må det bli litt overpace her om de andre skal komme inn i leken, ellers lurer nok Hamre dette hjem fra spiss. Motivert tipsener. 9 Patricia Hastrup – Har løftet seg i ny regi, og den har en kolossal toppfart i kroppen sin. Var et imponerende skue sist, og da lager den altså hakkemat av en såpass god hest som Denver. Her må Oleg sjanse i ryggen på Choco Sun da Nozler er dårlig ut. Løser det seg så kan Patricia Hastrup felle alt nedover det lange oppløpet. 11 Strong Forte – Er i en helt strålende form, og her lyver raden veldig. Nest sist hadde den gått 13,0/2100ma om ikke AH Stensen hadde kjørt oppi som pigg kort før mål. Nå sist ble den forstyrret til galopp ned mot første sving, og den tapte «alt». Kommer imidlertid helt svett tilbake i kulissene, og den gjør nok karrierens beste løp. Holdt lekestue med en såpass god hest som Cadabra Tooma i V75’en på samme distansen, og på samme bane tidligere i år. Er ikke borte heller nå, og den er verdt oppmerksomhet om løpet garderes. 2 Nozler – Har vinnerform i kroppen sin, og den kan sitte der med flyt. Var tapper etter et upassende opplegg nå sist, og den varslet igjen form. Her sitter den normalt sett i tredje/fjerde utvendig, og med fart så er den giftig tilslutt. 10 Red Mile Front – Er bra på kapasitet, men den svinger litt i prestasjonsnivået. Nå kommer den ut med flotte rapporter i ryggen sin, og den trenger ikke å være helt ueffen selv om den nå er tøft ute.

Vår rangering : A : 1 B : 9-11-2-10 C : 8-5-7-12-6-4

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V75-7 : 5 Gaardens Viktor – Er en veldig bra hest for klassen, og den var god direkte etter pause nå sist. Viser da 23,1 s 500m, og den kniper seieren på streken. Skal bare ha hatt godt av den blåseren i kroppen, og man har nok hatt dette løpet litt i tankene. Står ikke tilbake for noen her, og den prøves som en frekkis i finalen! 6 Pave Faks – Ble fjerde i svensk Derby sist, og selv om det var maks så var det en fin prestasjon. Slike løp koster ofte litt mer enn det smaker, og vi er spent på hvordan den har tatt disse løpene. Her er det selvfølgelig billigere imot, og den skal uansett tidlig med på bongen. 14 Remkvikk – Utvikler seg strålende for tiden, og den vant lett i billige omgivelser sist. Står iskaldt til denne lørdagen, men løser det seg så kan det uansett gå veien. 12 Søyset Kaiser – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er skikkelig pågang nå. Vi hadde litt feeling for den sist, og da gjør den også et bra løp. Hever den seg ytterligere til dette løpet så kan den skrelle. PASSES!

Vår rangering : A : 5-6 B : 14-12-8-3-4-11 C : 9-13-2-10-7-1-15

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 6 Lavrans – Er feltes klart beste hest, og hadde vi vært sikker på at den gikk feilfritt så hadde det dreid seg om en klink banker. Dessverre så slo den på galoppen igjen sist, og det gjør oss usikker, spesielt med tanke på at den galoppen ble varslet. En oppjaget sprint er heller ikke noe pluss, og vi nøyer oss med å plassere den først på ranken. 1 Sprov Hiljar – Hadde full spenst over mål sist etter en galopp, og den varslet form. Har nå fått seg noen blåsere i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. OBS! 5 Oddsi – Gikk et OK løp etter pause sist, og tiden ble bra. Har normalt sett gått frem med denne blåseren i kroppen, og den kan ventes forbedret til lørdagens løp. Distansen er den riktige, og sporet er OK. Kan fyke til tet, og lede dette svært lenge…

Vår rangering : A : 6 B : 1-5 C : 7-9-10-8-3-2-4

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V5-2 : 3 Simply Red – Nytt dårlig løp med et relativt stort skille på hestene. Ideen vår kom ut etter pause sist, og den ble da grovt sjenert til galopp på startsiden. Gikk sterkt i kulissene etter galoppen, før den feilet igjen ut på oppløpet. Har kapasitet til å legge dette feltet på rygg, og med eier/trener tilbake i vognen så gir vi den en sjanse! 7 Sally CN – Gikk OK sist på Biri, og den holder sin jevne/fine form. Her er den nydelig ute når det gjelder grunnlaget, og motstanden skremmer heller ikke. MÅ MED PÅ ALT!

Vår rangering : A : 3-7 B : 6-5 C : 4-2-9-8-1