Drømmelørdag i V75 med 22,2 millioner ekstra i sjuerpotten


Frode Hamre og Vainqueur R.P. Lørdag kommer de ut i V75-6. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Frode Hamre og Vainqueur R.P. Lørdag kommer de ut i V75-6. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Lørdag skal vi til både Forus, og Boden! Her blir det V75 x to, og vi jakter storcashen i høyinteressante menyer!

En av årets største V75-lørdager venter, og det blir ikke så veldig mye bedre enn dette. Først denne lørdagen skal vi til Forus, og hvilken fantastisk omgang vi har foran oss i Stavanger.

Her er det HØY kvalitet på løpene, du kan vinne 13 millioner, og vi byr på flere altfor lite spilte ideer som vi skal dele med deg når vår tipssak blir lagt ut ca 1300 fredag.

Hovedløpet på Forus, Stavangerløpet, med 200 000 i førstepremie, inneholder stortalenter som Vainqueur R.P, Ourastile, og Robin G.T, med flere.

I spillboksen under kan du kjøpe deg inn i undertegnedes bonger/systemer til Forus. Her finner du valgmuligheter fra Kr.50, og helt opp til Kr.2 000,-

Når Forus sin gedigne V75-kjøring er ferdig forflytter vi oss til Boden hvor lørdagens store høydepunkt skjer. Her venter det nemlig DOBBEL V75-JACKPOT med helt spinnville 22 269 953 ekstra i sjuerpotten!

Det er som vanlig ALLTID spennende når det arrangeres løp i Boden, og det pleier alltid å skje noe på den banen. Vi blir alt annet enn overrasket om det går mot store kroner til de med riktig V75-rekke, og også vi skal være med å kjempe om den "ekstra deigen".

Dagens hovedløp, Norrbottens Stora Pris, med 1 000 000 i førstepremie, innholder superhester som Propulsion, Nadal Broline, og Arazi Boko med flere.

Undertegnede ligger ut et gedigent eksklusivt system med andeler på Kr.3 995 per stk (blir kun levert en gang), men det vil naturligvis også være muligheter å kjøpe bonger med andeler fra Kr.50 og oppover per stk.