Gå til sidens hovedinnhold

Du kan bli mangemillionær på V75

Du kan vinne 13 millioner i lørdagens V75-omgang! Vi byr på en solid banker, samt flere mulige gullkorn! V75-suksess i vente?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V4/V5 Klampenborg: Dansk lunsj med godbiter på menyen
V65 Hagmyren: Utfordrende V65-omgang til kvelds
Tippetips: Norge på tippekupongen
Oddsdobbel 1: Belgia sender Portugal hjem med tap
Oddsdobbel 2: Kogsvinger kan ta poeng fra
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Bergen Travpark byr på en helt strålende V75-omgang lørdag, og det er en omgang hvor man altså kan vinne 13 millioner! Kong Olavs Æresløp, Rappfots Æresløp, Haukåsløpet, og Eldings Æresløp rammer inn denne fantastisk fine omgangen. Vi har jobbet svært godt i løpsarkivet, og spillmessig ser dette også HØYINTERESSANT ut.

5 Ourastile (V75-2) - Dette er et nytt supertalent fra stallen til Gundersen, og vår BESTE banker i omgangen.

Alt om lørdagens V75 + V5-omgang finner du litt lengre ned i artikkelen.

Solid trøstegevinst på Leangen 28. mai!
Undertegnede sin største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) var ordentlig nære en supergevinst på Leangen denne mandagen. Dessverre fanget ikke bongen opp Lauvås Emma (9-valg) på fire hester, og vi måtte derfor nøye oss med fire femmere i en ellers uløselig omgang. "Belønningen" for dette ble Kr.30 664,-.

Lerum med supertips på Sørlandet 26. mai - Kr.864 ble til Kr.13 736!
Det ble servert KRUTTSTERKE tips på Sørlandet denne lørdagen, og bongen på Kr.864 betalte ut Kr.13 736,-. Ask Eld (5,6% - odds 19,06) / Ervin Boko (3-valg) stod begge først på ranken, og solid info ble servert.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er lørdagens tekst til løpene i Bergen:

V75-1 : 2 Professor Ø.K. – Står med fire strake, og det er en hest det lyser stor klasse av. Avgjorde enkelt etter galopp sist, og viser 25,6 s 300m da. Har med garanti en 26-tid inne, og den blir umulig enkel å fange. Djøseland er veldig opp på sin springer, og på en lynrask bane må vi bare gå til på dette supertalentet.

9 Rofstad Odin – Har blitt en ordentlig topphest, og den bare «spenstet» fra nedover oppløpet sist. Kan nok en 24-tid på distansen, Garberg er også veldig opp på sin springer, og lekre Rofstad Odin er den første som skal med om vår favoritt garderes. 3 Brenne Banker – Er en annen utrolig flott traver som stadig imponerer mer. Avgjorde sikkert sist, den var knallgod etter en tøff sisterunde, og på vår klokke stod det 24,4 s 1000m med krefter igjen. Er Høitomts valg i løpet, og for oss er Brenne Banker løpets STORE outsider.

8 Moe Tyr – Er en lekker hingst etter Tekno Odin, men det har sålangt i karrieren ikke gått på skinner for dette talentet. Rapportene på den før løpet sist var ganske dårlige, men den fungerte uansett fint, og det ble enkelt. Dog møtte den en særdeles billig gjeng da. Er uansett såpass bra at den kan vinne om den leverer på sitt beste. Rapportene på den før dette løpet går dessuten i dur.

Vår rangering : A : 2 B : 9-3-8 C : 4-10-6-7-1-5

V75-2 : 5 Ourastile – Er et STORT LØFTE, og en hest som vi ikke kan spekulere mot. Den var klin overlegen i årsdebuten etter en sisterunde i 14-fart, og den så fakta bare finere og finere ut jo fortere det gikk. Er ikke helt perfekt i stilen, men den er altså effektiv når den kommer opp i fart, og den har en voldsom maskin som den skyver fra med. Kan fort være noe for Derby senere i høst, og mot en billig gjeng er det normalt ikke snakk om saken. Går en 13-tid om nødvendig, og vi tror på tidlig tet og slutt.

10 Next Game – Har løftet seg på slutten, og den har fakta vært riktig så bra. Nå sist ble den sittende bom fast, og den kom ubrukt til mål. Havner normalt nærmest favoritten om det bare klaffer litt på veien. 2 So Superb – Er en hoppe som Odd Storetvedt holder høyt. Etter en rotete innledning på sesongen var den skikkelig god til en enkel seier sist. Er trippelaktuell, men vi tror ikke at den slår vår banker.

3 Hurricane Field – Er ingen stjerne, men den er lynrask fra start, og kan smyge med til en trippelplass fra ryggen til den store favoritten. 12 Ark Born As Twin – Feilet som klar mot oppløpet sist, og den er i veldig bra form. Trenger et høyt oppdrevet tempo for å rekke frem til en trippelplass. 6 Magic In Mind – Er i bunn og grunn en bra hest, og den spurtet riktig så fint nedover oppløpet sist. Har den en MAKS DAG så er den en av mange som kan blande seg inn i trippelstriden.

Vår rangering : A : 5 B : 10-2-3-12-6 C : 9-4-1-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 6 Eikfaksen – Rappfots Æresløp er det fineste monteløpet man har i Norge, og nok et år er det svært utfordrende å ranke. Vi har dog en deilig feeling for hesten som kommer fra Stall Hamre. Eikfaksen har nemlig et «gaveløp» foran seg, og vi er veldig inne på at denne kommer til å fly svært fort under sal. Vi blir alt annet enn overrasket om dette blir en HIT i denne stilarten, og den må bare prøves som altfor lite spilt.

13 Tomeld Ø.K. – Er feltes beste montehest, men den har rotet litt med denne rytteren, og vi føler oss ikke sikker på om hun får den rundt uten noe tull. Kommer nå ut etter pause, det er fine rapporter på den, og den får stå som en stor outsider. 7 Kvikk Tojo – Er i en helt fantastisk form, og den spurtet bra i Sverige sist (21,9 s 700m). Vant sikkert i monte gangen før. Står perfekt til på strek, og vi ranker den høyt opp. 14 Vassbø Fakse – Siv Emilie Løvvold er den beste rytteren i feltet, og slikt betyr mye på en oppjaget sprint. Hesten som hun rir var under pari i dette løpet i fjor, men da trente ikke Killingmo. Han trente den imidlertid i 2016, og da tapte den på foto for Ulsrud Tea. Står igjen hos Killingmo nå, den var positiv i tøffe omgivelser i Sverige sist, og den er interessant i dette monteløpet. Kan komme fykende direkte fra andre omvendt. OBS!

11 Nyland – Fikk aldri Lise Hjetland opp noen superfart på før det var for sent sist (21,9 s 900m). Nå varsler trener et langt mer offensivt opplegg, og hodelaget blir også justert til denne starten. Kan vinne om den gjør sitt beste fra start til mål. 1 Lille Amare – Er en vinnerhest, og den vant også sist. Imponerte oss dog ikke da. Var helt «spenstløs» nedover oppløpet, og den skrittet i mål. Distansen nå er en fordel, rytteren er god, og den er en av mange som kan vinne dette. 12 Bokli Teddy – Er fryktelig god, men den er tøffere ute nå, og en oppjaget sprint trenger heller ikke å være noe pluss. Gikk et solid løp etter galopp sist, og det er ingen fare med formen. Tas med som en sistehest på bongen.

Vår rangering : A : 6 B : 13-7-14-11-1-12 C : 15-5-8-10-3-4-2-9

V75-4 : 5 Calina – Var den moralske vinneren sist, men den ble altså speedet ned av en smygkjørt 1 Kamperhaugs Dina oppunder mål. Var uansett meget god i nederlaget. Er en av få hopper i dette feltet som har litt hardhet i skallen sin, den kommer ut skoløs, og vi tror fakta den kan vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder. Fra eventuelt tidlig tet er løpet over. Er en banker for de som tør å ta en sjanse.

1 Kamperhaugs Dina – Var egentlig svært lovende i fjor, men da rørte den det til for seg. Har innledet året strålende, og den speedet altså inn til en sikker seier når lukene kom sist (11,6 s 800m). Er over middels fra start, og fra tet/rygg leder kan den vinne igjen. 2 Let’s Take A Selfie – Hadde et strålende fjorår med seier i Oaks, og en andreplass i Hoppe Kriteriet. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og den spurtet fint fra køen sist. Er på vei mot formen, og den er selvskreven på bongen.

3 Grace B.R. – Dette er ingen dum hoppe, og den ble altså sittende bom fast etter pause sist. Da kjørte GV ikke noe. Står ikke tilbake for de beste i dette feltet, og får den først ryggløpet sitt er den giftig. OBS! 7 Gaia B.R. – Fikk aldri helt fritt frem sist, og det var nok noe krefter igjen på tanken. Gikk flere fine løp i fjor, men var hakket under de beste. Kan muligens ha tatt store skritt i vinter, og også denne får stå som en aldri så liten outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 1-2-3-7 C : 4-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5 : 12 Villmira – Er en relativt ung hoppe som utvikler seg fantastisk bra. Ble sjenert til galopp sist, fikk en tøff reise etterpå, men fullførte helt fantastisk til seier. Kan nok under 26 på distansen, og da trenger det ikke å bli veldig enkelt for 15 Lykkje Borka å runde til seier… 15 Lykkje Borka – Er i sitt livs form, og den var bunnsolid til seier på Bjerke sist. Står tøffere inne i dette løpet enn tidligere, og det er alt annet enn en enkel oppgave dette. Er dog såpass god at den kan runde til seier om den ikke havner opp i hindringer på veien.

7 Kiro Bia Balderina – Er det meget gode rapporter på, og Steinseth melder at Lykkje Borka skal få slite med å hente det lange tillegget på sin egen stallhest. Vær også OBS på at Kiro Bia Balderina er 40m billigere ute kontra favoritten fra tidligere løp, og den har sjeldent fine betingelser foran seg. At det også er Høitomt som kjører er superspennende. SKAL PASSES! 6 Stensvik Marikken – Satt bom fast nest sist, mens den fullførte solid etter en tøff førsterunde sist. Var dessuten veldig hissig underveis, og det tappet nok den også for krefter. Er 20m billigere ute kontra Lykkje Borka fra løpet sist, den kommer ut skoløs på alle fire, og rapportene går i dur fra trenerhold. Overrasker?

Vår rangering : A : 12-15 B : 7-6 C : 14-1-10-13-2-4-11-5-9-8-3

V75-6 : 2 Deep Sea Dream – Var meget tapper i monteløpet sist, og den holder superform. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen på lørdag, kusken er knallgod, og nå slipper også hesten en langreise når den skal møte eliten. Har en flott mulighet om den bare ikke havner i dødens. 1 Photo Lavec – Var solid i nederlaget mot Donatomite sist, og det er virkelig en hest som ligger i skorpen. Her kommer Tom Erik Solberg til å satse alt for tet, og lykkes han, ja, da kan fort dette løpet være over om det da ikke koster skjorten.

4 Pingus Vang – Var ikke helt på topp sist, men er behandlet etter det løpet. Har ellers vært knallgod, og nest sist hadde den altså kun Ferrari BR foran seg i mål. Tredje sist vant den storløpet på Klosterskogen. Er nok med helt der foran igjen, og den er naturligvis på bongen. 5 Sejr Gammelsbæk – Var tilbake på sitt beste sist, og den leverte et herlig «spenstoppløp» til en overlegen seier. Var knallgod på samme tid i fjor, og den trenger ikke å være helt borte med maksimal klaff.

Vår rangering : A : 2-1 B : 4-5 C : 3-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-7 : 4 Skylander Hill – Kan fort være en klink vinner i finalen. Den har virkelig funnet superformen nå, og sist jogget den altså 14,1 som ukjørt fra tet. Gikk da 09,3 s 300m, og den lettet nesten fra bakken nedover oppløpet. Her burde den bli sluppet gratis til tet, og siden er vel dette over? SPILLES! 1 Mira Star M. – Er ikke akkurat noen favoritthest for oss, men den leverer virkelig varene nå, og den har vel aldri vært bedre noen gang. Spurtet fint sist, feilet i angrep nest sist, mens den fullførte sterkt på en knallgod tid tredje sist. Er sikret et nydelig opplegg her, og det er den første som skal med om favoritten garderes.

9 Revenue Lavec – Plundret med bittet sist, og var under pari. Var god til seier på Åby gangen før. Er klart best når den får gå med i rygger, og fra et spennende smygspor er den ikke ueffen om favoritten presterer under pari. 6 Exclusive G.T. – Er egentlig en feig «lus», men den har funnet storformen, og sist i Årjäng spurtet den fantastisk bra. Er klart best med ryggopplegg, og med et slikt opplegg trenger den ikke å være helt borte.

12 Dream Princess – Kommer til Bergen med toppform, og det er en hest som er SYLVASS på speed. Sporet trekker ned, men mot en motstand som ikke er beinhard gjør den seg ikke bort. 2 S.K.S’ Sagitta – Er god nok, og den skal bli spennende å se i hendene til Tom Erik Solberg. Har dog ikke vist form på slutten, og vi er usikker på den for dagen. På sitt beste er den imidlertid såpass god at den kan skrelle.

Vår rangering : A : 4 B : 1-9-6 C : 12-2-10-8-7-5-3-11

Litt om V5-1 + V5-2:
V5-1 : 13 Jerkla O.K. –
Er betydelig bedre enn raden, og den fortjener virkelig en seier nå. Den feilet med krefter igjen i kulissene på oppløpet nest sist, og den hadde da gått en lav 28-tid uten galoppen. Nå sist spurter den ordentlig fint, og vi hadde 28,0 s 800m på klokken. Er litt hissig underveis, men roer den seg ned, og likevel tar i hele veien, ja, da har den fakta en meget fin mulighet. 6 Lustra Oda – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den ligger skikkelig i skorpen. Nå sist fullførte den bunnsolid etter et tøft opplegg, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Kjemper normalt om seieren her. 2 Kvalviks Snippen – Er med garanti en av de beste hestene i feltet på ren kapasitet, den kommer ut nybehandlet etter pause, og den skal helt klart passes om den bare går feilfritt. Har NULL problemer med å gå 30 på distansen i en feilfri utgave, og vi tar den faktisk med i a-gruppen.

4 S.G. Jerv Blesa – Var under pari sist, men klart positiv i de tre løpene før det. Hopper på denne tiden av året kan være variable, og vi håper at den kun hadde en dårlig dag sist. Tilbake på sitt beste duger den, og den er selvskreven på bongen. 3 Dag Tora – Viser veldig dårlig skalle, og den har enda ikke fått vinne. Gikk kun et helt greit løp sist. Kan vinne mot en overkommelig gjeng, men noe mer enn en liten outsider er den ikke. 7 Sjeras – Har vi fått inn som storskrell før i år, og den er klart god nok om den leverer opp mot sitt beste. Var ikke på topp sist, men det kan bare ha vært en dårlig dag, og den er med på ALT hos oss. Her møter den nemlig riktig motstand…

Vår rangering : A : 13-6-2 B : 4-3-7-10-11-5-12 C : 9-8-1

V5-2 : 2 Red Shankly R.S. – Er en 4-åring som utvikler seg fint for tiden, og den har gjort to bra løp etter pause. Fullførte MEGET fint etter å ha blitt brukt litt underveis sist, og tiden ble også knallgod. Er den klart beste hesten i feltet, den har trukket det beste sporet, og den har normalt en FLOTT MULIGHET.

7 Mr. Sopranos – Har kun vært helt OK i monte, men med vogn nest sist var den fakta veldig god. Tapte da mye på en tidlig galopp (trang situasjon), men kom bunnsolid tilbake, og satt også bom fast over mål. Har bra kapasitet i forhold til grunnlaget, og den trenger ikke å være ueffen på sitt beste. 8 Mr. Malando – Er betydelig bedre enn raden, og den har altså hatt MYE utur på slutten. Feilet seg bort fra start sist, mens den satt bom fast på en god tid nest sist. Har nå fått fire løp i kroppen etter pause, den har vinnerform i kroppen, og skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 2 B : 7-8-6-5-12-9 C : 1-3-11-4-10

Kommentarer til denne saken