Du kan bli millionær i Bergen


Cash Street, og Eirik Høitomt er V75-favoritten i den andre avdelingen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Cash Street, og Eirik Høitomt er V75-favoritten i den andre avdelingen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Ny herlig V75-omgang! Bankeren så strålende ut i kulissene sist! Superobjekt feller en tungt spilt favoritt! Du kan faktisk bli V75-millionær denne lørdagen...

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips: Vålerengas overmenn er i form
Langskudd: Haugesund må skjerpe seg
Tippekupongen: Kan Stabæk reise seg?

V4 Hagmyren: Båths nye stjerne holder lekestue

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er millioner i spill når V75-sirkuset inntar byen mellom de syv fjell denne lørdagen. Vi velger å spekulere i mot et par tunge favoritter, og gir deg noen herlige objekter i mot! Her er det bare å få med seg all infoen før du leverer inn V75-bongen! Dagens banker kjøres av Eirik Høitomt, og det hele føles alltid litt mer trygt når man banker en toppkusk. Cash Street (V75-2) heter hesten, og vi tror på tidlig tet og slutt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Få ellers med deg følgende til V75-løpene på Bergen:

V75-1 : 15 Sejr Gammelsbæk – Vi kunne ha lukket øynene, og gått all in på den store favoritten, men det kan vi bare ikke gjøre. Vi velger nemlig å spekulere i innledningen, og denne formbomben må tas på alvor. Står i første omvendt med løpesnor på tillegget, og den er meget kjapp i vei. Kan komme fykende direkte, og kommer den da bare ned foran i feltet, ja, da skal den bli svært spennende å følge. Nå sist på Sørlandet gjør den en meget skarp sisterunde, og vi har 12,6 s 1000m på klokken. Kommer til å sprinte VELDIG fort denne lørdagen, og vi roper et varsko! 6 Royal Ice – Var helt enorm sist, og det er en kapasitethest litt utover det vanlige. Man skal dog være klar over at den floppet for Frode Hamre som storfavoritt nest sist, og da møtte den en betydelig enklere motstand enn dette… At den ikke har vært ute med volte før gjør oss ikke akkurat mer sikker på den store favoritten. At den er lang i takene forteller oss at den ikke trenger å kunne åpne noe veldig bra… Kan selvfølgelig vinne, men på lørdag er det verdi i å spekulere! 14 Cadabra Tooma – Har løftet seg noe helt enormt i år, og den rader opp med toppløp. Nå sist gikk den et like godt løp som Sejr Gammelsbæk, og det er ingen fare med formen. Skulle Åsbjørn Tengsareid greie å svare vårt drag nedover startsiden, ja, da har fakta han en bedre sjanse.

Vår rangering : A : 15-6-14 B : 2-11 C : 5-13-3-9-8-4-12-1-10-7

V75-2 : 4 Cash Street – Har et veldig riktig løp foran seg her, og om dette går normalt for seg så er det tidlig tet og slutt. Feilet sist, men den gikk 16,1/2000m bak feltet etter galoppen, og det er ingen fare for formen. Kan motstandsmessig ikke få et billigere løp enn dette, og vi må bare tro hardt. 1 Last Tsambika – Er en ordentlig bra hoppe, og den virker dessuten å utvikle seg riktig så bra. Nå sist så feiler den i strid, mens den nest sist er ordentlig tapper til seier. Er over middels fra start, den står spennende til, og den er ikke ueffen om favoritten skulle feile. 12 Xantippe – Er ikke stabil, men den har bedret seg. Fullførte sterkt til seier sist, og den er i toppform. Trenger tempo denne lørdagen om den skal rekke frem, først da er den aktuell.

Vår rangering : A : 4 B : 1-12 C : 2-6-8-5-3-7-10-9

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V75-3 : 5 Tangen Stegg – Dette er for oss det store objektet i løpet. Her må man ikke glemme at denne hadde banket Bacchus ØK på Forus 02.05.2015 om det løpet ikke hadde blitt innringt. Løpet ble innringt mot oppløpet, og Tangen Stegg hadde vunnet visst ikke. Ble passivt kjørt sist på Biri, og den kommer til Bergen med form. Er kjapp i uttaket, den blir kraftig kuskeplusset med Erlend Rennesvik, og skulle den komme seg foran her, ja, da er dette et VELDIG BRA SPILL! 11 Bacchus ØK – Har virket veldig stabil, og den har gjort det ene solide løpet etter det andre de siste gangene. Tåler tøffe opplegg, og feilfritt så er den med på foto. Vi sier dog som tidligere: Vi stoler aldri helt på disse ØK-hestene, og det gjelder også når Åsbjørn Tengsareid skal kjøre. 10 Førlands Pil Fax – Er på kapasitet like god som Bacchus ØK, og den kommer nå ut med fine rapporter etter pause. Er behandlet i denne pausen, og den ser fin ut. Gikk to enormt sterke løp på Forus 02.05.2015, og det var nok der den fikk en knekk. Pausen var derfor fornuftig, og tilbake i form, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. 3 Føynland Jerven – Er en vinnerhest av sjeldent slag, og den har vunnet 14 av 15. Nå møter den BETYDELIG bedre hester enn tidligere, og distansen er heller ikke noe pluss i slike omgivelser. Hadde det vært sprint så hadde vi hatt en OK tro. Over denne distansen så har vi fakta ikke noen veldig feeling, og vi ranker den derfor litt ut.

Vår rangering : A : 5-11-10 B : 3-1-8-7 C : 12-4-2-6

V75-4 : 1 Arn – Her er det et veldig stort skille på hestene, og leser vi dette løpet riktig, ja, da er 1 Arn en banker. Så fantastisk ut etter pause sist, legger inn 12,9 s 1000m / 10,5 s 500m fra dødens, og den er ubrukt i mål. Har tidligere slitt med mageproblemer, men dette er noe man nå skal ha full kontroll på. Arn er en hest som vi liker skarpt, og den burde hatt et grunnlag på minst en halv million. Prikker Andre H. Stensen starten så leder den dette løpet rundt om, for hvem skal/kan egentlig lage fart utvendig her? Ingen… 3 Alphatron – Dette er hesten imot, om den fortsetter der den slapp sist. Ble da sittende bom fast første gang ut for ny trener, og den så bra ut. Er veldig grunnkapabel, og Eirik Høitomt melder om klare ambisjoner på lørdag. Skal med om vår lekre tipsener garderes. 12 Hope And Love – Er best når den får gå på innerspor, derfor blir det ofte defensive opplegg når den står litt dumt til. Har sett klart forbedret ut de siste gangene hvor den har passert mål med krefter igjen. Kan vinne, men den trenger flyt! 10 Gary’s Coktail – Leverte en sterk sisterunde sist, og den var bra. Gikk dog ikke fortere enn 15,0 s 1000m, så man skal være forsiktig å vektlegge prestasjonen for hardt. Må ha maks flyt om den skal rekke frem.

Vår rangering : A : 1 B : 3 C : 12-10-4-13-14-7-9-8-2-6-5-11

V75-5 : 15 Ness Tjo Stjerna – Er høykapabel, og den har et altfor lavt grunnlag i forhold til kapasitet. Nå sist jogget den en 27-tid, og vi hadde da 25,9 s 1500m på klokken som ubrukt. Kan nok langt ned på 26-tallet, og kommer den seg bare rundt uten noe hinder på veien så skal sjansene være GODE! BANKER FOR DE FREKKE! 7 Elding Frøya – Fikk lukene mellom hester på oppløpet sist, og den knep seieren. Har stor fart i kroppen sin, og den er ordentlig bra når den har dagen. PASSES MED FLYT! 12 Trons Torila – Prøvde å utfordre Øystein Tjomsland sin vinnermaskin sist, men så kom galoppen. Er i en helt hysterisk form, og den fortjener virkelig en seier. Kan komme her om den bare skulle få litt klaff, for en gangs skyld… 8 Tyri Mai – Er ordentlig bra på sitt beste, men nå forteller trener om en hest som har vært på beite, og han er usikker på formen. Er uansett såpass bra på kapasitet at den ikke skal avskrives.

Vår rangering : A : 15 B : 7-12-8 C : 1-10-3-11-13-5-2-6-14-9-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 2 Nozler – Har et meget interessant løp foran seg på lørdag. Formen virker dessuten stadig å bli bedre, og den har sett VELDIG BRA ut de siste to gangene etter sene luker. Får den lukene på lørdag, ja, da kan den skrelle. Har nemlig et høyt toppnivå! 5 Osceola – Skulle den få tet uten at det koster skjorten så snakker vi om en vinner. Var bunnsolid sist, og den gjør veldig bra løp gang etter gang. Distansen nå er imidlertid intet pluss, og skulle den få en tøff åpning i beina så kan det fakta bli trøbbel tilslutt. 12 Denise F. Boko – Denne må også i a-gruppen. Leverte en helt spinnvill sisterunde sist, og vi hadde faktisk 10,6 s 1000m / 08,2 s 500m uten at den var tom på det. Distansen er intet problem, og den er HET om den er i nærheten av det den viste sist. 11 Strong Forte – Hadde slått Sejr Gammelsbæk med luker sist, og tidsmessig hadde den gått ca 12,9/2100ma. Varslet altså form direkte. Er ordentlig bra på sitt beste, og en blåser i kroppen har garantert gjort godt. Skal ikke dømmes bort her, og den kan være spennende å ta med på V75-kupongen.

Vår rangering : A : 2-5-12 B : 11-9-7 C : 1-8-6-4-10-3

V75-7 : 11 Nyland – Galopperte, og rotet mye på slutten av fjoråret/begynnelsen på dette året, men det var det altså en grunn for. Hesten hadde vondt, og den var fakta skadet. Denne skaden ble så fikset, og det var en helt ny utgave vi fikk se sist. Tapte på foto, men den fungerte bra selv om den selvfølgelig var noe tung i kroppen sin. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, den er kjapp i vei, og den vil få seg en fin posisjon langt der foran direkte. MÅ TAS PÅ ALVOR! 1 Teddy Gutten Støen – Feilet som vinner sist, og det er ingen fare med formen. Sporet på lørdag er imidlertid sjansebetont da den ikke kan svare Alsaker Torres fra start. Skulle det løse seg så er den uansett aktuell. Man skal dog være klar over at den ikke har samme toppfarten i kroppen som de tre andre vi har i a-gruppen samt at man helt sikkert tenker mot et større løp senere i år. 6 Bokli Vind – Var helt RÅ sist, og den kommer ut med strålende rapporter i ryggen. Sporet er sjansebetont, men blir den bare ikke fast så dukker den opp på foto. Disse tre tror vi klart mest på. 12 Kleppe Slauren – Er imidlertid så formtoppet, og dessuten langt mer stabil enn tidligere. Får den ryggløpet sitt så er den enormt giftig på speed, og den tas med som en siste hest.

Vår rangering : A : 11-1-6-12 B : - C : 7-4-5-8-10-9-13-3-2

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 7 Eigelands Spretten – Er i en helt egen klasse i innledningen om den går feilfritt. Da vinner den dette løpet med akkurat så mye som Åsbjørn Tengsareid ønsker. Var helt strålende i debuten for Kåre Refsland nå sist etter galopp, og den leverte et toppløp. Skal vi sette fingeren på noe, ja, så var den litt skakk, men ikke verre enn at Åsbjørn kunne kjøre på den. Her har den et gaveløp foran seg, og uten galopp så er den altså overlegen. 6 Gomnes Birk – Har fart/kapasitet til å følge favoritten, men viljen er dessverre ikke helt som den skal være. Kommer nå ut i ny regi, og den er kastrert siden det siste løpet. Kan være et artig motbud å ta med om man velger å banke et annet sted. 11 Dag Silje – Dette kan være noe for dem som fisker på dypt vann. Var sensasjonelt forbedret sist, og da hadde vi 26,6/1900m på klokken etter galopp. Om den skulle vise tilsvarende takter her så kan den fakta overraske om favoritten skulle galoppere!

Vår rangering : A : 7 B : 6-11-4 C : 13-9-3-2-5-12-10-1-8

V5-2 : 9 Hopeful Tooma – Er feltes klart beste hest, og vi hadde banket den om Svein Ove Wassberg hadde kjørt. Ove stoler vi dog ikke helt på, og vi lar den derfor ikke stå alene på våre forslag. Vant sist, men vi ble likevel ikke sånn veldig imponert. Er bra, og den er motivert om Ove angriper i tide. 1 Diego Kievitshof – Tom Erik Solberg opp på denne er et stort pluss. Vi snakker her om en hest som får en helt ny type kusk opp, og dette er en hest som vi tror vil passe Tom Erik meget godt. Blir skummel om det bare løser seg! 2 See Me Brogård – Feilet seg vekk sist, mens den ble sittende bom fast etter pause nest sist. Er kjapp i vei, og dette ser riktig ut på forhånd. Outsideren!

Vår rangering : A : 9 B : 1-2-10-7 C : 3-4-8-6-5