Ekstra V75-omgang fra Østersund

Robert Bergh kusker vår V75-banker i Østersund lørdag kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Robert Bergh kusker vår V75-banker i Østersund lørdag kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Herlig omgang! Bankeren leder rundt om! To helt uspilte sjokk i V75-5! Spennende frekkis i hovedløpet! Det oser store kroner denne kvelden, og vi er på ny jakt!

Sportspills meny lørdag:
V75 Bergen: Millionjakt i Bergen
V4 Gärdet: Galopp for titusener
Champions League-finaletipset: Messi bryter nye barrierer
Langskudd: Sandefjord har nådd bunnen
Tippekupongen: Begge to har treble-sjanser
Tippeligatips: Vålerenga byr opp til fest
Tippemagasinet: - Brannspillerne må fortjene lønna si
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen
TV-guide: Slik ser du fotball i helgen

V75 om lørdagen er hovedspillet hver uke, og dette er noe vi alltid ser frem i mot. Det er nemlig her de beste hestene møtes, og det er her det er best løp å spille på. Bergen Travpark byr på en klart interessant V75-meny denne lørdagen, og vi velger faktisk å spekulere litt mot to av dagens tyngste favoritter.

HER FINNE DU DAGENS V75-TIPS TIL BERGEN

PS! Denne lørdagen kjøres det en EKSTRA V75-omgang. Vi kan nemlig denne kvelden spille inn i den gedigne V75-potten som Sverige har. Løpene kjøres på Östersund, og V75-1 starter 20.30! Alt om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Tipsene har satt helt strålende den siste tiden, og totalt sett har vi spilt inn godt over 1,7 millioner kroner. Høydepunktene har vært MANGE, men det vi husker best skjedde på Leangen mandag 25. mai hvor vi spilte inn hele 750 000,-. Sjekk ellers ut følgende gevinster på over 10 000 den siste tiden:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

* Lindesberg 24. mai - 150 000 innspilt! Banker: Tangen Stegg (4-valg)!

* Sørlandet 24. mai - 60 000 innspilt! DD-banker: Sagitta (5-valg)!

* Halmstad 25. mai - 60 065 innspilt!

* Eskilstuna 26. mai - 26 347 innspilt!

* Forus 26. mai - 50 0000 innspilt!

* Bjerke 27. mai - 130 000 innspilt!

* Klosterskogen 28. mai - 60 000 innspilt!

* Solvalla 30. mai - Over 200 000 innspilt!

* Klampenborg 30. mai - 60 000 innspilt!

* Romme 2. juni - 27 000 innspilt!

* Jägersro galopp 3. juni - 131 922 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Östersund denne lørdagen så er det en VRIEN V75-omgang i vente. Flere av løpene er direkte åpne, og vi tror på flotte kroner for dem som kommer til lukene. Vi velger å støtte oss til Robert Bergh, og anbefaler et bankerspill på 1 Space Photo (V75-4).

Husk at V75-1 starter kl.20.30, og dette er vår tekst til omgangen:

V75-1 : 8 Te Freddo Knick – Utgangsposisjonen er ikke den beste, men blir den bare ikke fast på innerspor så forventer vi at den er med og kjemper om seieren mot en billig gjeng. Vi snakker nemlig her om feltes beste hest, og den kommer med toppform til Østersund denne lørdagen. Har gått med sko de siste to gangene, og den har fungert fint på den balansen. Har fra tid til annen ikke vært helt stabil, men etter å ha sett den på slutten så virker den fakta finere enn noen gang. MÅ MED PÅ ALT! 1 Royal Apanage – Er den store favoritten i innledningen, og fra tet leder den selvfølgelig lenge. Er dog ikke alltid like fightervillig, og vi velger derfor å gardere favoritten denne lørdagen.

V75-2 : 13 Titan Tabac – Er i en helt hysterisk form, og på lørdag er den dessuten kraftig kuskeplusset. Gikk et helt RÅTT løp etter drøy reise og galopp sist. Galoppen var ikke hesten sin feil, for kusken kjørte oppi. Står i springspor på tillegget, den tåler tøffe opplegg, og motstanden er den riktige. Kan være en banker for dem med litt is i magen! 15 Eldvin – Dette kan være SUPERSMELLEN i omgangen! Her er det nemlig stigende form, og den så strålende ut som fastlåst etter galopp sist. Hadde mye krefter igjen, og av oss fikk den et klart pluss i kanten! Skal med om løpet garderes, og denne blir ikke spilt…

V75-3 : 9 Liberty Face – Har fått seg to løp i kroppen etter en liten pause, og den er på vei mot storformen. Fullførte fint sist, går en knallbra tid, og vi har 11,8 s 1000m på klokken. Kan få løpet denne lørdagen, og den tåler å bli brukt litt i sisterunden. Er normalt sett stabil, og den MÅ tas på alvor! 2 Speed Delicious – Vinner trolig om den oppfører seg. Var solid til seier sist på Solvalla, og den har mye inne. Er dog ikke en hest som vi stoler fullt ut på, og vi velger derfor å spekulere litt.

V75-4 : 1 Space Photo – Har fått seg noen løp i kroppen etter en lengre pause, og den er spillbar nå. Greide med minste mulige marginal å ikke forsvare sitt innerspor sist, den får sjansen tilslutt, og den er kun knepent slått på en god tid. På lørdag er det en ting som gjelder, og det er å svare ut 2 King Of Mine. Greier Robert Bergh det, ja, da skal dette løpet være kjørt, og i en vrien omgang så velger vi å banke! Garderer man vår banker for dagen så er det i første rekke 3 Desuper Filius som man skal se litt opp for. Fikk aldri sjansen sist, og også denne er på vei mot formen.

V75-5 : 15 Ariane D’Atout – Hadde kun 4% på seg når vi la ut denne tipsartikkelen, og det er aldeles for lite. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter lengre pause, og den har nok hatt godt av noen blåsere i kroppen. Nå sist så passerte den mål med krefter igjen i kulissene, og da viser den faktisk 11,5 s 1000m. Interessant denne lørdagen er at man skal rykke skoene på den, og det kan få en VELDIG EFFEKT her! Fortsetter den sin fine fremgang så burde den være med på foto, og vi roper et stort varsko! En annen vi velger å stormvarsle for er 9 Rondine D’Asolo – Blir altså ikke spilt, og den hadde kun 3% på seg når vi la ut denne tipsartikkelen. Nest sist så sitter den fast med vinnerkrefter bak Geisha Sund. Ja, du leste riktig. Geisha Sund hadde blitt BLYTUNGT betrodd i dette feltet. Nå sist fikk den heller aldri sjansen, og den passerte mål med krefter igjen. Sandra Eriksson vant et større dameløp på Østersund med Windy Ways på fredag, og hun er i toppform! SKAL I A-GRUPPEN, og den må med på alt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 El Mago Pellini – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og dette er en hest som vi føler kan slå til når som helst. Gjør et strålende løp sist, og da henter den mange lengder på årets vinner av Elitloppet – Magic Tonight. Gangen før var det dødens på BBS Sugarlight, og med 10,5 den første runden så ble det for tøft. Tredje sist er den meget solid i nederlaget mot Noras Bean/Maven. Greier Adrian Kolgjini å forsvare sitt innerspor så skal dette dreie seg om en KANON SJANSE. SPILLES! Av andre aktuelle i årets Jämtlands Stora Pris så nevner vi : 2 Cool Keeper med toppform, og perfekt spor. 4 Creatine som var forbedret sist, og som Robert Bergh holder meget høyt. 5 Backfire med to løp i kroppen, og som er i flott form. 6 Oasis Bi om den får smygløpet som den behøver.

V75-7 : 1 Highspeed Call – Har et MEGET fint løp foran seg på lørdag, og sjansene for at den leder rundt om må være store. Den fullførte angrepet sitt sist på Solvalla på et OK sett, og tiden ble knallbra. Nå skal skoene rykkes foran, og det skal gi den et ytterligere KICK. Motivert favoritt. 10 Nimbus CD – Er en utrolig bra hest som kommer til Østersund med en form som er klart bedre enn raden. Ble bortkjørt av Ørjan Kihlstrøm sist, og den passerte mål med krefter igjen. Med tempo på forestillingen så kjemper Nimbus CD garantert om seieren. MOTBUDET!