*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ekstra V75-omgang med 18 millioner i potten

Erik Adielsson kjører vår banker på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som er betydelig forbedret etter et inngrep! Supersjokk med all utur i verden sist! Vi er tagget før den ekstra V75-omgangen fra Sverige søndag!

29.11.15 18:33

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Leangen: 1 651 662 kr ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Kane er i superform
Oddstips 2: Hvorfor er FCK og Solbakken favoritter?
Oddstips 3: Lazio er katastrofale borte
TV-kampene: Dette er søndagens oversikt

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Örebro inviterer til en herlig V75-omgang på søndag! Hele 18 millioner ligger å venter på en alenevinner, og her skal vi være med å kjempe om fine kroner! Bankeren har vi spart tilslutt, og her tror vi knallhardt på 5 Seedorf OMF! Vær OBS på at V4-tipsene våre ligger lengre ned på siden.

Få med deg følgende:

V75-1 : 8 Tack Wee (1,4%) – Vi åpner denne søndagen med en stjernesmell i totoen. Når det gjelder Tack Wee så har vi truffet på den tidligere, og dette er en ordentlig bra hest i klassen. Distansen på søndag burde ikke være noe minus, for denne går alltid til mål! I finalen nå sist på Solvalla var den uheldig, og den ble tatt helt vekk i den siste svingen. Kom fint tilbake i kulissene på oppløpet, og draskylappene ble aldri brukt. Står i springsporet på tillegget, og med flyt så har den form til å sjokkere! 10 Dernier Viking – Har ikke vært så glad i Örebro tidligere, og den har dessuten ingen fordel av volte. Formen er imidlertid strålende, og den var brenngod i sitt siste løp. Blir uansett en litt for tung favoritt, og det er på søndag man skal prøve å felle den! 3 Caddie Hit – Er en annen luring i dette løpet som er klart bedre enn raden, og skulle det bare klaffe litt på veien søndag, ja, da er den ikke borte. Skal med!

V75-2 : 1 King Sir Kir (45,8%) – Er den beste i feltet, og blir den bare ikke fast, ja, så tar den seg av dette løpet. Var klart bra i nederlaget nå sist, og da tapte den kun for kanonen Day Or Night In, og en slik hest finnes ikke i dette feltet. Fra spor to så hadde dette vært helt grønt, men fra spor en så er det selvfølgelig en risk for at den kan bli overflydd. Vi håper/tror på tidlig tet, og da skal altså dette være over. 2 Sun Esterel – Er motbudet. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den gikk sterkt i kulissene nå sist. Står her nydelig til, den er sikret et bra opplegg, og skulle det bli feil for favoritten, ja, da er dette den vi frykter mest.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 11 Underpaid Hanover (16,4%) – Er en formbombe av de sjeldne, og vi er litt inne på at den kan speede ned denne gjengen med tempo. At det er blitt tre strykninger i feltet er selvfølgelig et pluss, og Kihlström opp er også spennende. Sist på Bjerke ble det helt feil for den, og den kom til mål med krefter igjen. Nest sist så kommer den også til mål med krefter igjen, og også da så den voldsomt fin ut. Tredje sist så slår den en såpass god hest som Daley Lovin, og den så meget bra ut for dagen. Her møter Underpaid Hanover på riktig motstand, den er spurtsterk, den har fordel av pisk, og vi roper et varsko! 8 Allaballakaitoz – Har blitt strøket inn to spor, og her blir det nok full bøtt fra Untersteiner. Formen virker også stigende, og den fullførte fint nå sist. Er helt pervers på sitt beste, og når den nå er kommet inn to spor, ja, da er den i hvert fall med på alle våre bonger.

V75-4 : 14 Kicki The Dancer (4,9%) – Småskummelt hoppeløp hvor det kan smelle. Ideen vår varslet form nest sist, og da kom den til mål med krefter igjen på tanken. Nå sist knep den seieren etter en strålende avslutning, og vi hadde 12 s 800m på klokken. Er ingen voltespesialist, men fra springspor så burde den komme seg fint avgårde. SE OPP! 12 Corinne Af Solnäs – Har blitt beinhardt matchet mot de beste i årgangen, og den har også gjort det bra selv. Nå sist leverer den et klart positivt oppløp, og det var i et løp hvor det gikk fort tilslutt. Sporet burde den takle, og motstandsmessig har den møtt bedre hester enn dette tidligere. MÅ MED PÅ ALT! 9 Jennie Lovecroft – Er et annet sjokk i dette hoppeløpet. Vi snakker her om en traver som var helt strålende i noen løp på sommeren, før den altså ble tatt ut av løpene. Fikk seg en blåser i kroppen sist, og selv om nok ikke superformen er der enda, så velger vi å ta den med som en uspilt kantball! Har nemlig kapasitet nok i slike omgivelser!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5 : 3 Conlight Ås (32,3%) – Etter at denne vant Derby for fire starter siden så har den vært uheldig med sporene. To x spor tolv, og en x spor ni! Nå står den endelig fint til igjen, og her kan det bli tet. Er nemlig kjapp i vei når den blir laddet med! Sist feilet den med krefter igjen ned mot siste sving, dog uten å være helt 100% i aksjonen. Rapportene på den før dette løpet er imidlertid oppløftende, og vi ILER til med førstevalget! 5 Volstead – Var helt RÅ i sommer, men så vass er den ikke nå. Har ikke vært helt på topp de siste gangene, men rapportene fra stallen lyder bra før denne oppgaven. Er såpass grunnkapabel at den ikke må undervurderes!

V75-6 : 11 Bryssel (21,5%) – Er en ordentlig kanon, og vi trodde på den sist. Da møtte den imidlertid noe helt spesielt, og selv om klokken viste 10,5 s 700m på Bryssel så kunne den ikke ta ned Breidabliks Nubbe. Gangen før var den helt rå til seier etter en strålende sisterunde. Har utrolig mye inne, og med tempo blir den ikke lett å stå imot! EN BANKER FOR DE FREKKE! 2 Cupido Sisu – Skal imidlertid passes fra slike betingelser. Fikk sene luker sist, og den passerte mål med litt krefter igjen. Var da ute i tøffe omgivelser. Er kjapp i vei, og skulle den komme seg tidlig foran her, ja, da blir den ikke enkel å fange. MOTBUDET!

V75-7 : 5 Seedorf OMF (53,3%) – Kom med godt rykte, men måtte innom disse galoppene. Da fikk Stig H. nok, og kastrasjon var eneste utvei. Etter dette inngrepet så har hesten vist sitt rette jeg, og den har vært helt strålende god. Har imponert noe kolossalt på slutten, og den har lite penger på konto i forhold til kapasitet. Her blir det full bøtt fra start, og vi tror at Erik Adielsson presser seg tidlig til tet. Vi anbefaler et bankerspill, og tror bestemt at den står med stolpe i programmet etter løpet. ALL IN!

Litt om V4-omgangen:

V4-1 : 10 Vincere Scis Win (11,2%) – Vi prøver å spekulere litt imot den store favoritten da den vil få det verre på en bane som Örebro kontra Solvalla. Draget vårt er en montedebutant, og en hest som vi er spent på. Har møtt mye bra hester med vogn bak seg, og den burde duge godt i denne stilarten mot en klart overkommelig motstand. Jennifer Persson opp er aldri feil i monte, og her må man være på vakt!

V4-2 : 9 Whisky Akema (20,6%) – Har en riktig oppgave foran seg på søndag, og den må med på alt! Nå sist avsluttet den helt rått etter en passiv styring, og den kom til mål med krefter igjen. Med et litt mer offensivt opplegg nå, ja, da blir den ikke lett å ha med å gjøre! 2 Vikens Beer Hunter (2,1%) – Kan være sjokket! Har nå fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den gikk ordentlig pigg i mål sist etter sene luker. Virket å være MYE forbedret! Tas med som en smellkaramell på stigende form!

V4-3 : 7 Seethestar (51,59%) – Her er det åpent! Favoritten er ingen stjerne, og den sliter dessuten med aksjonen. Er dog best på kapasitet, og den er en motivert favoritt. Her garderer vi uansett med mange da vi ikke stoler helt på denne favoritten.

V4-4 : 4 Brianna (30,6%) – Småskummel finale hvor vi står på kun fire hester. Favoritten er imidlertid motivert, og er den der den skal være etter dette avbrekket så spør den ingen om seieren. Har MYE inne, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. 8 Good As Candy Zaz (7,7%) – Er luringen i feltet, og den skal ikke undervurderes her. Er nemlig noe bedre enn raden, og den avsluttet fint nå sist. Motstanden skremmer ikke, og med flytkusk Jepson opp, ja, da kan det endelig være duket! OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag