Ekstra V75-omgang med 3-åringene i fokus


Kenneth Haugstad kjører vår V75-banker på Solvalla søndag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Kenneth Haugstad kjører vår V75-banker på Solvalla søndag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ekstra V75-omgang med 18 millioner i potten! Meget spennende omgang med en solid banker samt flere sjokkbud! Du blir vel med oss i jakten på millionene!?

Sportspills meny søndag:
V5 Harstad:
Myr Faksen ordner opptur
V65 Sørlandet: Kolle har bankeren i en vrien omgang
Oddstips 1: Siste sjanse for Sandefjord
Oddstips 2: Stabæk må omstille seg
Oddstips 3: Fredrik er med på leken
Oddstips 4: Oppturen fortsetter for Moyes
Tippetips: Viking på defensiven
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Slotts Uffa (Odds 47,37) - Var vår vinner på Bjerke 24. september!
En godbit av det helt sjeldne slaget ble servert i lunsjen på Bjerke denne torsdagen. Slotts Uffa innfridde våre forventninger, og det til praktfulle 47,37 i vinnerspillet! Vi serverte våre kunder følgende info:

V5-4 : 1 Slotts Uffa – Her er det åpent. Hesten vi velger å varsle litt for har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er slett ikke verst. Den har nå gått tre klart godkjente løp etter dette avbrekket, og normalt sett skal den bare bli bedre og bedre fremover. Er sikret et optimalt opplegg her, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en ekstremt spennende V75-omgang i vente denne søndagen, og vi blir ikke overrasket om potten går! Treåringene er i fokus, og årets Trav-Kriterium er dagens høydepunkt! Vår banker burde ha vært med der, men nå blir det kun trøsteløpet for 6 Heavy Sound (V75-5). Vi tror på tidlig tet og slutt!

Her er dagens tekst til V75+V4 løpene på Solvalla:

V75-1 : 10 Global Supremacy (3%) – Vi prøver oss med et mulig sjokk direkte denne lørdagen, og vi gjør det på en hest som er MYE bedre enn de siste resultatene. Nå sist ble det altså galopp, og game over. Nest sist i Danmark går den en helt svett sisterunde, og den avslutter rått via sjettespor i den siste svingen. Var hakk i hel på en såpass god hest som What R.U. Going Todo, og det var en meget sterk prestasjon. Har en voldsom fart i kroppen sin, og klaffer det bare med løpsopplegget så er den ikke ueffen. Erik Adielsson opp er jo heller ikke feil. MÅ TAS PÅ ALVOR! 9 Timbal – Har man veldig tro på, og den ble derfor tatt ut mot hingster/vallaker sist. Det gikk ikke, og hesten fikk et beintøft opplegg. Nå møter den bare hopper, og det er selvfølgelig et klart pluss. Har det meste, og den er tidlig på vår bong. 6 Come And See – Gjorde et helt strålende løp etter pause sist, og sisterunden som den leverte var av det knallsterke slaget. Vi hadde 12,7 på den siste runden, og vi ble fakta imponert. Skal normalt sett ha gått frem med denne blåseren i kroppen, og den er dermed helaktuell her. OBS!

V75-2 : 7 Sylvester America (5%) – Er en kanon, og den blir for lite spilt. Kom ut etter en liten pause sist, og den skulle ha en blåser i kroppen til denne oppgaven. Ble derfor passivt kjørt, men viser faktisk 08,3 s 500m med krefter igjen. Gangen før så klinker Bjørn Goop til mot Nuncio på siste bortre, og det er klart at slikt straffer seg. Fikk syre tilslutt, men på klokken stod det likevel 09,6 s 1000m… Har BLYTUNGE avslutninger, og med flyt på veien så kan skrellen være et faktum! 10 Volstead – Blir hardt betrodd, men man skal være klar over at den ikke er i en like god form som i juli, og det er ikke den faste kusken som skal kjøre den, og heller ikke det trenger å være optimalt selv om Johnny Takter selvfølgelig er en god erstatter for Ørjan Kihlstrøm. Det er nå man skal prøve å felle denne, og vi gjør et forsøk på nettopp det! 2 Global Revenge – Avsluttet helt vilt i Derby sist, og den hadde fort vært vinneren med litt mer klaff på veien. Viser 10,9 s 800m / 07,9 s 400m med alt igjen! Har her trukket et perfekt spor, og treneren melder på forhånd at dette skal være en klink vinner. Det er det ikke, men et spennende bud er den!

V75-3 : 13 Candor Hall (7%) – Er en fantastisk stayer som vi velger å gå for mot en relativt grei motstand. Var rett og slett helt fantastisk mot Volstead nest sist, og den viste igjen hvor bra den kan være når de rykker skoene bak. På søndag blir det igjen optimal balanse, og hesten har sett perfekt ut i jobbene før dette løpet. Er vant med å møte de beste stayerne i Sverige, og den må med på alt nå! 10 Sauveur – Er det opplagte motbudet. Er nemlig i toppform, og den fortjener en seier. Nå sist så fullførte den helt strålende, og det gikk fort tilslutt! Gangen før så sitter den langt bak, men fullfører igjen knallbra, og da viser klokken 07,5 mot hester som Nimbus CD/Papagayo E.! Distansen skal den ikke ha noe problem med, og vi plasserer den rett ved siden av Candor Hall i a-gruppen! VI LÅSER LØPET PÅ DISSE TO!

V75-4 : 9 Cayenne Ovel (20%) – Er vår vinner av Svenskt Trav-Oaks 2015. Dette er en hoppe som utvikler seg kraftig for tiden, og nest sist så speedet hun for eksempel ned ruseren Swiss Account. I forsøket nå sist så fikk hun en blytung vei frem i dødens, men koblet likevel et sikkert grep oppunder mål. Viser da 11,9 s 1000m / 09,6 s 500m uten at det virket å være maks. Her blir det tempo, og da kan dette bli aldeles riktig for Cayenne Ovel! SPILLES! 11 In Toto Sund – Kan være supersjokket! Raden er riktignok ikke den beste, men inntrykket i forsøket var ekstremt bra! Sitter langt bak, men leverer en svett sisterunde, og vi har 10,4 s 1000m / 08,3 s 500m på klokken. Ingen gikk en raskere sisterunde i forsøkene, og med flyt på søndag så kan bomben smelle! 4 Traiding – Fikk en tøff innledning sist, men holdt likevel sikkert unna tilslutt. Skal normalt sett ha nytt godt av denne blåseren i kroppen, og den er fort hakket bedre her. Står fint til, og skulle den komme seg ned innvendig i dragsuget på Swiss Account, ja, da kan det bli helt riktig. 3 Swiss Account – Er en ruser, men måten den vant på sist var likevel veldig imponerende. Var altså totalt overlegen, og den virket fakta ikke helt sluttkjørt heller. Vi er dog skeptisk til slike hester som dette, og spesielt i storløp. Her er det nemlig vasse motbud, og ligger Swiss Account på som sist, ja, da er det fare for at den blir plukket ned tilslutt.

V75-5 : 6 Heavy Sound (76%) – Er en motivert storfavoritt i en ellers VRIEN V75-omgang denne søndagen. Det ble feil for den sist med dødens, og tøft tempo. Han holdt lenge svært bra, men fikk det ordentlig den siste biten, og mistet også aksjonen litt da. Det er klart at slikt liker vi ikke, men ifølge Roger Walmann så har den sett ordentlig bra ut i jobb før denne oppgaven, og det skal ikke være noen «fare» med den. På søndag blir også skoene rykket, og da får den et helt annet kick i steget. Her er det billig imot, og vi vil bli kraftig overrasket om noen tør å svare. Tidlig tet og slutt! Banker! For dem som vil prøve en annen banker, ja, de skal spandere en strek for 12 Alan Wadd. Dette er nemlig en skikkelig bra hest, men vi tror den først vil slå ut i full blomst som 4-åring. I forsøket sist går den et solid sisterunde, og på klokken stod det 12,3 s 1000m. Skulle det skje et eller annet med vår banker så er det Alan Wadd som er dekkhesten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 4 M.T. Kingofthehill (8%) – Er vår vinner av Svenskt Trav-Kriterium 2015. Vi er fakta litt inne på at Bjørn Goop har valgt feil hest i årets Kriterium, men så er det nok heller ikke lett å vrake en hest som står med imponerende ni strake! Når det gjelder vår ide så er det en uslipt diamant, og den har en lys fremtid foran seg. Imponerte noe kolossalt i forsøket med måten den avgjorde på, og den fungerte bedre enn noen gang. Legger inn 09,3 s 500m, og det var den ubrukt på. På søndag så blir det for første gang skoløs på alle fire, den får rutinerte Peter Ingves opp, og sporet er bra. MÅ MED PÅ ALT! 5 Readly Express – Har gått tungt balansert tidligere, og den var MYE lettet til sitt forsøk. Vant da på et imponerende sett, og tiden ble bra. Det vi ikke liker er at den fort må vinne dette løpet fra dødens, og det er aldri lett. Er uansett såpass bra at den selvfølgelig er tidlig. 2 Mister JP – Har aldri tapt, men det gjør den nå? Vi er fakta usikker på den store favoritten, og den var ikke helt optimal aksjonsmessig i sitt forsøk. Skal Goop vinne dette løpet fra tet så vil det koste noe enormt, og hvordan vil da aksjonen se ut tilslutt? Nei, denne storfavoritten må vi bare spekulere imot. 3 Pythagoras Face – Utvikler seg fint for tiden, og den var bra i sitt forsøk etter en tøff innledning. Vi har 10,9 s 500m på klokken, og den vant mer enn sikkert. Sporet er bra, den er kjapp fra start, og den har en kusk bak seg som det er aldri feil å ha i slike storløp, nemlig Ørjan Kihlstrøm.

V75-7 : 1 Seattle Zet (20%) – Vant nok sikrere enn hva det kunne se ut for sist, og vi hadde 12,4 s 800m på klokken. Gangen før så er den toer bak «monsteret» Some Summit. Møter ikke hester av et slikt kaliber her, og skulle Johnny Takter holde opp føringen, ja, da snakker vi om en bra sjanse for favoritten! 8 MT Illustrious – Er bra på speed, og den kan få løpet bak vår favoritt. Skulle lukene komme tilslutt, ja, da kan den skrelle! Var riktignok ikke helt på topp sist, men fikk da en upassende reise. Gangen før så er den strålende i nederlaget, og på klokken vår stod det 10 s 700m. OBS! 4 Raffinos – Er god nok, men sporet trekker ned. 15 Alvena Take It – Pleier å spurte sylvasst når den får løpene, og den blir skummel med klaff.

Litt om V4-løpene:

V4-1 : 4 Heaven’s Door – Er motivert i innledningen. Imponerte på Halmstad nest sist, men ble så litt syk etter det løpet. I comebacket nå sist så gjør den en klart godkjent sisterunde, og det gikk fort tilslutt. Tåler å bli brukt underveis, og favoritten må ha en fin sjanse i innledningen. SPILLES!

V4-2 : 5 Carmine AM – Har ikke fått ut hele sitt potensial, men den utvikler seg strålende nå, og den skal bli spennende å følge som 4-åring. Satt fast nest sist, mens den gjør en god sisterunde fra en beskjeden posisjon sist. Nå møter den billigere hester igjen, og dette kan være en banker for de frekke!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

V4-3 : 2 Balzac Du Chatelet – Er veldig bra de gangene den «oppfører» seg, og da duger den godt utover det grunnlaget som den har på konto. Var meget fin i seiersløpet nest sist, mens det ble galopp sist. Jorma Kontio opp er selvfølgelig et pluss, og utgangsposisjonen er perfekt. SE OPP!

V4-4 : 5 Tro Lo Lo – Har vi prøvd oss med før, men uten å lykkes. Dette er ingen dum traver, og den har gjort bra innsatser mot ganske tøffe hester. Nå ser det noe billigere ut, den liker seg i tet, og fra den posisjonen trenger den ikke å bli lett å knekke ned. TAS MED PÅ ALT SOM EN SKRELL!