*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ekstra V75-omgang med høy vanskelighetsgrad

Robert Bergh er tilbake på sin gamle hjemmebane onsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Formtoppet banker! Årets frekkeste lås (5,1%-9,9%)! Uspilt 30-oddser heises opp som løpets store outsider! Dagen før dagen kan bli noe helt spesielt!

23.12.15 15:07

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: Tom Erik Solberg regjerer på Bjerke
Tippekupongen:
Førjulsfotball på kupongen
TV-kampene: Slik ser du fotball i høytiden

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

OBS! Mandag 28. desember venter en gedigen V75-omgang fra nettopp Momarken. Rolf Lerum er din veileder, og under kan du kjøpe deg inn på bonger som han har satt opp i jakten på millionene:

Bergsåker klemmer til med en ekstremt utfordrende V75-omgang dagen før dagen. Hele 25 millioner ligger altså å venter på en alenevinner, og det er ikke akkurat feil. Det kan fort bli tidenes julepresang på forskudd! Vår banker kommer ut i V75-6, og her tror vi MYE på 5 Bodbäckssiv. ALL IN! Ellers vrimler det av mulige godbiter, og her er det bare å sjekke ut følgende:

V75-1 : 6 Kicki The Dancer (5,1%) – Er etter vår smak latterlig lite spilt i innledningen. Dette er nemlig den store formbomben i feltet, og vi kan ikke gjøre annet enn å rope et STORT VARSKO! Gikk en blytung sisterunde nå sist, og da viser klokken 11,5 s 800m med krefter igjen. Nest sist sitter den BOM FAST med alt igjen, og den så helt rå ut. Tredje sist kniper den seieren etter en bunnsolid avslutning i 12-fart. Står ikke tilbake for denne gjengen, og skulle den få løpet, ja, da feller den fort alt! MÅ MED! 2 Force One (9,9%) – Har vunnet 10 av 22 løp, men nå står den med en råtten rad, og den trenger ikke å bli mye spilt. Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den har ved begge anledninger avsluttet meget bra etter passive opplegg. Har kommet til mål med krefter igjen, og vi har likt den skarpt. Mika Forss er opp på sin springer, og mener den ikke er ueffen. DOBBELT A-VALG, og vi låser innledningsløpet på kun disse to.

V75-2 : 5 Canmore BF (12,0%) – Et relativt dårlig løp med hester i lavt grunnlag. Vårt store drag har virkelig levert varene den siste tiden, og dette er et veldig riktig løp for den. Fjerde sist var den helt rå når den trakk et felt i fillebiter, og kom alene til mål. Nest sist er den tapper fra dødens, mens den nå sist leverer en bra sisterunde. Da har vi 11,9 s 800m på klokken. Er litt over middels fra start, og skulle den komme seg foran så kjemper den med garanti om seieren. MÅ BARE SPILLES! 9 Antonio Tabac (6,2%) – Ser stadig bedre ut, og den avgjorde på to steg når den fikk lukene på oppløpet sist. Kom til mål med mye krefter igjen, og hesten var klart bra. Står her i en perfekt rygg fra start, den kan igjen få det fine løpet, og den har kapasitet til å overraske mot en såpass slett motstand. OBS! Løpet er ellers åpent, og her er det bare å gardere så bredt du har råd til.

V75-3 : 2 Oh Godness (69,5%) – Blir kolossalt hardt betrodd i dagens V75-omgang, og det er selvfølgelig snakk om en veldig bra hest for klassen. Går imidlertid fra lunsj på Solvalla, og ut i V75 denne onsdagen. Her er det BETYDELIG tøffere imot, og selv om hesten er veldig bra, ja, så har den tidligere ikke vært til å stole på. Den er dessuten ikke helt 100% i gangen. Motivert favoritt, men vi velger å spekulere. 5 La Fille (1,7%) – Blåser normalt sett til tet, og fra den posisjonen trenger den ikke å bli lett å fange. Holdt helt strålende sist etter pausen, og den ventes enda bedre onsdag. Er dessuten kuskeplusset med Claes Sjöström, og den kan supersjokke på en god dag! 15 Shelly Ann Frazer (3,0%) – Har et veldig høyt maks nivå, og skulle det klaffe fra en dårlig utgangsposisjon, ja, da er den ikke borte. Var bunnsolid i nederlaget sist, og da ble den brukt MYE underveis. Står ikke tilbake for en av disse, og den må ikke undervurderes.

V75-4 : 4 Turbo Gothia (11,9%) – Er veldig bra for klassen, og den har et aldeles for lavt grunnlag målt opp mot kapasitet. At det er en strykning innvendig her gjør jo at sporet også blir betydelig bedre. Var helt nede på en lav 15-tid nest sist, og leverer den noe slikt her så dreier dette seg om en flott sjanse. Legg også merke til at Leif Witasp trolig har ventet på nettopp denne oppgaven, for hesten står helt perfekt inne på pengene. OBS! 8 Feeka SE (16,4%) – Blir et av dagens store skrik, og den kan selvfølgelig vinne dette. Satt bom fast sist, og den så helt lysende ut for dagen! Skal bare bli bedre og bedre fremover, og den må tidlig på. 2 Cigor Coyote (2,3%) – Har fått tre løp i kroppen etter at man gjorde et inngrep på den, og den ser stadig bedre ut i banen. Fikk lukene for sent nest sist, mens den fullførte bra sist. Er kjapp ut, og den er sikret et meget fint opplegg. Dette kan helt klart være løpets store skrellobjekt! OBS!

V75-5 : 4 Hagentoy (47,1%) (Ble strøket onsdag ettermiddag)– Blir vår banker i en SVÆRT VRIEN V75-OMGANG. Har nå fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har den fakta trengt. Den har sett veldig fin ut, men den har vært noe «dau», og det var nok ikke uten grunn at de tok den ut på en sprint sist. De ville rett og slett frese den litt opp. På onsdag kommer den ut i et dårlig løp, og dette er altså ikke noe V75-løp når det gjelder premieskala. Erik Adielsson opp er et DIGERT PLUSS, og nå er vi inne på at det blir full bøtt fra start. Møter her en gjeng som den normalt sett slår, og vi går ALL IN! Begynner man å gardere dette svake løpet så er det mange som må med. PS. 12 Västerbo Exclusive (2,4%) – Er en av de beste i dette feltet, men et dårlig spor trekker ned. Var imidlertid veldig bra etter pause sist, og den jogget da 13 s 800m til en lett seier. Med tempo, og om ikke Hagentoy presterer som vi håper = Da er dette et HETT skrellbud som skal med på bongen! Etter at Hagentoy er blitt sent strøket så er Västerbo Exclusive et solid spill i dette løpet! SKRELLER!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 5 Bodbäckssiv (51,3%) – Har vært helt RÅ, og dette er så visst ingen bløff. Står denne gangen svært gunstig inne i dette løpet, og den er 20-40m billigere ute enn hester den har banket tidligere. Har en voldsom fart i kroppen sin, og får bare Bodbäckssiv gå med i rygger, ja, da skal den ikke bli lett å stå imot. Taper ikke dette om den bare kommer seg OK avgårde fra start! 15 Qravatt (3,8%) – Blir lite spilt her, og det er mulig at den ikke trives som best når skoene må på. Er uansett i en fantastisk form, og den vant meget lett sist. Er en av de hestene som har stor fordel av distansen, og kusken er igjen rutinerte Torbjørn Jansson. Tas med om vår banker garderes. 6 Monster Monsun (5,6%) – Blir det nok litt snakk om i dag pga kusken. Örjan opp er selvfølgelig meget spennende. Viste dessuten form sist ved å gå en bunnsolid sisterunde. Passes feilfritt!

V75-7 : 1 Re Doc (19,5%) – Mange går på denne som en mulig frekk banker i finalen. Var unnskyldt sist, og det ble helt feil da. Har dog aldri prestert som best med sko, og vi vil først se denne gjøre et godt løp før vi kan gå tyngre til på den. Motivert, og tidlig, men heller ikke noe mer. 4 Love Lini (16,6%) – Rader opp med flotte innsatser, og den var også tapper i nederlaget nå sist. På onsdag er det opp med Jorma Kontio, og det er i våre øyne et meget spennende PLUSS! Sporet er bra, den trives med sko, og det vil overraske oss om den ikke er på foto. VÅRT KLARE DRAG! 3 Lina Liv (17,7%) – Har gjort veldig bra løp på slutten, og sist var den bra til seier via 12,5 s 800m. Örjan Kihlström opp må være spennende, og sporet ble perfekt. Kan felle disse om den får løpet. Klar OBS!

Litt om V4-løpene:

V4-1 : 13 Jaccie – Skummel innledning, og her er det MYE dårlige hester i feltet. Draget vårt var bedre enn raden, og den tok en fortjent seier sist. Springsporet på tillegget er perfekt, og henger den bare sammen i aksjonen så dukker den garantert opp helt der foran.

V4-2 : 3 Grude Eld – Blir ekstremt hardt betrodd, og normalt sett så dreier det seg også om en vinner. Har levert veldig fine løp på slutten, og den utvikler seg bra. Det man skal være litt oppmerksomme på er at det er kommet sykdom på Tjomsland sin nye plass, og det gjør at vi ikke tør å gå all in. Motivert, men ingen banker!

V4-3 : 3 Casper WF – Gikk en meget sterk sisterunde etter pause sist, og innsatsen var klart plussbetont. Burde normalt ha gått fremover med den blåseren i kroppen, og den har kapasitet til å duge godt her. PASSES fra en ypperlig utgangsposisjon!

V4-4 : 1 Cool Keeper – Er i en helt strålende form, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Møter ikke akkurat en formsterk gjeng, og den bør faktisk taue et løp som dette rundt om. Beste hesten i feltet er selvfølgelig 5 Nahar, men der er formen noe usikker, og den er kun en outsider første gangen ut etter pause.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Under kan du kjøpe deg inn V75-bongene som kan gjøre deg til millionær dagen før dagen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag