Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Harstad: Internasjonal V65-omgang med kuskematch
Oddstips 1: Everton gir Liverpool kamp
Oddstips 2: Chelsea valser over Fulham
Tippetips: Vi går for ny tolver på søndag

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Undertegnedes bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut hele Kr.11 423,-. Kleppe Varden og Helen Boko ble begge løftet frem, og følgende info ble servert:

V75-2 : 3 Kleppe Varden – Må ha en STOR mulighet her, og det er snakk om en banker for de som ønsker å gå tynt. Var flere ganger ute mot de beste 3-åringene i fjor, og den rakk også å imponere oss i løp. I Kriteriet nest sist ble den stum, men da var den også med på 23/1000m innledningsvis, og fikk naturligvis syre til oppetter ørene da. Her jogger Kleppe Varden til tet, den har trent knallfint før årsdebuten, og den taper ikke dette løpet om den bare leverer som den skal.

V75-3 : 6 Helen Boko – Dobler vi dog a-gruppen opp med. Dette er en svært god hoppe, den er nybehandlet før denne oppgaven, og lynrask fra start. Skulle Buer komme seg foran, ja, da tror vi fakta på en topp mulighet for denne. Rapportene på den etter oppholdet er positive, og den må med. Disse to skiller seg klart ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna knaller til med en EKSTRA V75-OMGANG denne søndagen, og det betyr altså at det er store penger å spille om! Merk også at løpene begynner kl.14.30.Når det gjelder denne omgangen så er den alt annet enn lettløst, og de helt klare bankerne finnes ikke i denne omgangen. Vår banker er en hest vi liker, og en hest som kan være en potensielt grunnlagsklatrer. 4 Bijoux De Fer (V75-3) har sett strålende ut i årets to første løp, og det skal bli høyinteressant å se den mot litt bedre motstand. Dette er dog ikke et blodig V75-løp, og vi tror altså mye på seier. Ta rygg på følgende:

V75-1 : 1 Linus Boy – Var bunnsolid fra dødens sist, og den varslet form direkte etter pause. Er den beste hesten i feltet på ren kapasitet, og blir bare ikke sporet en felle så skal sjansene være gode. 3 Pebbe Simoni – Pleier å heve seg med pisk i Sverige, og det skal bli spennende å følge den mot en ikke så altfor hard gjeng. Sporet passer bra, formen er bra, og får den smygløpet er den vass. OBS!

V75-2 : 12 Anna S.H. – Ble bortkjørt av Jepson sist, men den var uansett knallbra. Leverte en helpigg avslutning etter å ha blitt grovt hindret, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Sporet i mot, men mot en relativt overkommelig gjeng kan den blåse alt om det bare klaffer litt på veien. 7 Head For Home – Er grunnkapabel, og den var oppløftende i årsdebuten sist. Fullførte da klart godkjent. Ventes mye forbedret, og den skal tas på alvor.

V75-3 : 4 Bijoux De Fer – Er en fin 5-åring som virker å ha veldig mye inne i forhold til sitt beskjedne grunnlag. Har vunnet lett i årets to første løp, og den har sett lekker ut i banen. Her kommer det en ny seier? VI BANKER! 2 Remarkable Feet – Er det ikke så verst kapasitet i, og den gjør en spennende årsdebut. Har gått med sko i hele sin karriere, men i årsdebuten skal skoene fremme rykkes. Rapportene på den etter pause er dessuten fine, og det er helt klart denne vi frykter mest.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 10 Starforlife Palema – Var strålende opplagt i årsdebuten selv om den altså kun ble nummer to. Til denne starten vil den være ytterligere forbedret, det blir trolig skorykk foran, og vi roper et stort varsko for en av feltes beste hester. 1 Winner Bac – Innledet veldig lovende med to strake seire, og den så ordentlig bra ut. Fikk så problemer, og leverte nok ikke som man håpet. Ble sittende bom fast med masse krefter igjen i årsdebuten, og blir ekstremt spennende å følge i hendene på supertalentet Magnus Djuse. OBS!

V75-5 : 3 Chinaman – Så veldig fin ut etter sene luker sist, og den var ikke tom over mål. Har vært litt tjukk rundt magen sin, og disse to løpene etter pause har garantert gjort godt. Nå blir det svensk yankervogn for førstegang, det blir skorykk foran, og også et halvstengt hodelag. Er ikke så verst fra start, og her klemmer nok Rikard N. Skoglund til direkte! MÅ MED PÅ ALT! 2 Showtimejackflower – Ble kusken sittende med sist, men den avsluttet meget radig når den fikk beskjed (12,4 s 800m). Kom da til mål med krefter igjen. Er kuskeplusset med Jepson nå, og den skal absolutt passes fra et nydelig spor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 9 Leader Brodde – Er vi litt inne på denne søndagen, og den kan altså få det sydd opp fra et nydelig smygspor. Fikk aldri helt fritt frem sist, og selv om det ikke var mye krefter igjen var den positiv. Nå skal skoene fremme rykkes for første gang på veldig lenge, og dette har pleid å gi et ekstra kick. OBS! 7 Jaques Noir – Er nok feltes beste hest, men også en av de i feltet som aldri er helt enkel å stole fullt ut på. Var MYE forbedret med løp i kroppen sist, og er den ytterligere forbedret nå, ja, da kan det være duket.

V75-7 : 4 Sete – Trengte noen løp i fjor før den fant noe form, og faren er tilstede for at den også gjør det i år. Rapportene på den er dog fine, og det blir skorykk direkte. Kan vinne fra tet/eventuelt rygg leder, og vi iler til med tipsnikken. 7 Colonello – Kan være rundens store stjernesmell, men da må det også klaffe for kusken. Gikk voldsomt tilslutt sist etter å ha blitt grovt hindret, og den fikk et STORT PLUSS i kanten av oss. Vinner av det løpet var knallgode Vincent As… Var ti ganger blant de tre beste i fjor, og med superformen i anmarsj så er i hvertfall vi på vakt.