Ekstra V75-omgang med Svenskt Kallblodskriterium


Kos Odin og kusk Simen Bjørbæk Jessen. Søndag kommer de ut i V75. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Kos Odin og kusk Simen Bjørbæk Jessen. Søndag kommer de ut i V75. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi har en topp V75-omgang foran oss, og her skal vi blant annet kjøre Svenskt Kallblodskriterium. Vi jakter V75-cashen med to deilige bankere.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Sørlandet: Internasjonal V65-omgang med stor omsetning
Oddstips 1: Ingen walkover for United
Oddstips 2: Strømsgodset har funnet formen
Oddstips 3:
Juventus setter skapet på plass
Tippekupongen:
Brann trenger sårt en seier

Lerum med systemfullklaff på Klosterskogen 10. august!
Våre flate bonger fanget dessverre ikke opp supersmellen Lord Bexley (10-valg), men på systemet (fire andeler a Kr.1 000) var samtlige hester med i det løpet, og dermed var det duket for en herlig fullklaff. Utbetalingen ble meget fine Kr.26 439,-

V64-opptur på Jägersro 8. august
Vi kom ikke i mål på systemet vårt (manglet en utgang), men på den største flate bongen til untertegnede (fire andeler a Kr.500) ble det fullklaff. Her kunne man hente ut Kr.7 813,-. Det ble også en fin opptur for de som kjøpte seg en andel i våre V4-bonger på samme bane. Bongen på Kr.480 betalte ut Kr.1 997,- 

V5-fest på Leangen 7. august!
Det ble en ordentlig V5-fest på Leangen denne mandagen, og undertegnedes minste bong på Kr.180 betalte ut Kr.2 464,-. Theodor (2-valg) + Rebekka (3-valg) ble begge servert som herlige førstevalg.

Samlebongfest på Bjerke 7. august!
Alt satt i lunsjen på Bjerke denne mandagen! Undertegnede serverte hele fire rene tipsenere i dagens V5-omgang, og Lobster's Sam (2-valg), Dats Soberano (3-valg), Victorio (banker), samt Tyri Loko (2-valg) stod alle første på ranken. Nettavisens minste bong på Kr.180 betalte ut Kr.789,-. DD-forslaget på fem rekker med banker på Tyri Loke gav en odds på 24,17,-.

Storskrellen Charlie Harmoni (6-valg) fikset opptur på Färjestad 5. august!
Tipsene satt knallbra denne kvelden, og i V4-spillet gjorde vi nesten rent bord. Undertegnedes mellomste forslag på Kr.432 satt nemlig som spikret, og det betalte ut fantastisk fine Kr.8 189,-. Charlie Harmoni (V4 steg fra Kr.68 til Kr.1 137) skrellet enormt, men vi hadde faktisk singel utgang på den...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dannero byr på en herlig EKSTRA V75-OMGANG denne søndagen. Svenskt Kallblodskriterium er dagens hovedoppslag, og her fant vi en av våre to bankere. Kos Odin velger nemlig vi å banke, og vi tror på en topp mulighet for norsk seier. Nadal Broline er en annen banker som vi tror hardt på. Ellers finnes det flere spennende objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V75-1 : 8 Sailfish – Innledningsløpet denne søndagen er VIDÅPENT, og ikke mange er sjanseløse. Vi prøver oss med en fra dypet, og en formtoppet Sailfish gjør seg ikke bort i omgivelser som dette. Har fått tre løp i kroppen i ny regi, og den avgjorde sikkert med krefter igjen sist. Blir nå kraftig kuskeplusset med Kihlström, den står nesten på kronen riktig inne i dette løpet, og vi roper et varsko.

V75-2 : 2 Myrs Hera – Er et SUPERLØFTE, og den var brenngod i forsøket. Kom da helt alene til mål etter en LYNRASK avslutning, og den så fakta ubrukt ut. Har utviklet seg mye, og dette er vår klare favoritt i Kriteriestoet. Vi tør dog ikke å banke en såpass fersk hoppe, og tar med både 1 Brenne Bitti + 3 Stjärnblomster på bongene. Disse hadde et herlig nappetak i det andre forsøket, og begge ventes forbedret til finalen.

V75-3 : 3 MT Lovely Lady – Ble det feil for sist, og det løpet ser vi bare bort fra. Nest sist imponerer den, og viser 12,5 s 800m. Kan åpne, og feelingen er at den kan overraske fra tet/rygg leder. Rapportene på den er veldig fine, og trener Westholm melder om ambisjoner for hesten som Rikard Skoglund kjører. Plasseres knepent først i et småskummelt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 3 Husnäs Elving – Helskummelt kaldblodsløp hvor det finnes mange vinnerkandidater. Hesten som vi plasserer først er ikke helt stabil, men feilfritt duger den godt, Var helt enorm når den vant tredje sist, og så god kan denne hesten være. Søndag prøver man trolig den skoløs på alle fire, og det kan fort gi et ytterligere kick. Rutinerte Jan Norberg får nå sjansen, og det synes vi er spennende. PASSES!

V75-5 : 2 Nadal Broline – Er dagens halmstrå. Har radet opp med sterke prestasjoner mot de beste som den internasjonale eliten har å by på, og den fortjener virkelig å få vinne igjen. Har vært to tideler bak Propulsion i mål de to siste gangene, og det er ikke noe å skamme seg over. Går ned MANGE klasser når det gjelder motstand, og vi vil tro at ALLE er interessert i denne ryggen underveis. Her blir det normalt tidlig tet, og da er dette løpet over. VI BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 2 Kos Odin – Har vært årgangens beste, og vi håper virkelig at han lykkes i årets hittil største løp. Plukket ned Järvsö Birger i forsøket, og kom til mål med krefter igjen. Var dog ikke helt 100% i stilen, og den er fikset litt på før finalen. Har aldri vært kjørt i bunn, og det skal enda være litt å gå på. Her har den fått det beste sporet, og Jessen kan gjøre litt som han ønsker. Plukker ned disse, og viser igjen at den er årgangens beste? VI MÅ BARE TRO HARDT! BANKER!

V75-7 : 6 Dennis De Castella – Er et av dagens beste skrellobjekter, og den må bare prøves i finalen. Den gikk en sterk sisterunde nest sist, og da hadde vi 12,8 s 1000m på klokken. Nå sist feilet den med masse krefter igjen ned mot siste sving, tapte mye, men kom sterkt tilbake nedover oppløpet. Hvordan er så denne hesten over 2600m? Den har startet fire ganger på den aktuelle distansen, og det har blitt tre seire. Springsporet burde passe, og skulle Dennis De Castella komme seg foran, ja, da skal de andre få kjørt seg. MÅ BARE PRØVES!