En av årets beste V75-omganger


Geir vegard Gundersen, og Viking Va Bene får mange tilhengere i V75-spillet lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Geir vegard Gundersen, og Viking Va Bene får mange tilhengere i V75-spillet lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som duger i større sammenhenger! 1%'er som duger, og vi byr på kreminfo rundt stjernesmellen! En av årets beste V75-omganger venter! Du tar vel rygg!?

Sportspillsmeny lørdag:

Bodø: Jackpotkveld med 250 437 ekstra

Dagens dobbel 1: Nye problemer for Skjelbred og Nyland
Dagens dobbel 2: Nå gjelder det for Stoke
Tippekupongen: Ikke stol på Liverpool

Tippemagasinet: Se en splitter ny episode!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter en sommer med småtynne V75-menyer så ser det BETYDELIG bedre ut på lørdag! Fulle felter, mange seierskandidater i løpene, og dette er en omgang etter vår smak! Glem heller ikke at det ligger svimlende 13 millioner og venter på kanskje nettopp deg om du skulle bli alene!

Vi støtter oss til 1 Viking Va Bene (V75-6) som dagens sikreste banker, og normalt sett så skal dette dreie seg om en klink vinner!

Alt om dagens millionomgang finner du lengre ned i denne tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

OBS! Før vi går over på teksten til løpene på Sørlandet så vil vi også minne deg på at det denne kvelden kjøres en JACKPOTOMGANG I V65-spillet i Bodø! Her ligger det 250 437 ekstra i sekserpotten!

Her er dagens tekst til Sørlandet:

V75-1 : 4 Global Republic (42%) – Var ikke stabil med volte i Sverige, og det gjør oss selvfølgelig noe usikker. Er nemlig i særklasse den beste hesten, og dette er en ordentlig kanon. Vant ukjørt sist på Drammen, og det var full tank igjen over mål. Distansen er neppe noe problem, og kommer den seg bare ut fra start her så skal sjansene være gode. Med tanke på at det er galopprisiko fra start så kan fort 2 Peder Mykla være den interessante hesten å ha med ved siden av. Den har nemlig et MEGET fint løp foran seg her, og den er dessuten MILEVIS bedre enn raden. Kommer til Sørlandet med en flott form i kroppen, den er meget kjapp ut med volte, og vi blir ikke overrasket om Geir Vegard Gundersen er å finne tidlig i tet med Peder Mykla. PASSES! Skal man gardere V75-innledningen videre så er dette løpet ekstremt åpent. De 12 første hestene på vår rank kan faktisk vinne med flyt, men vi tar stilling i innledningen, og går tynt!

Vår rangering : A : 4 B : 2 C : 12-9-15-6-3-5-11-13-14-8-1-10-7

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V75-2 : 10 Moi Jerka (1%) – Vi prøver oss med et sjokk fra hjemmebanen denne lørdagen. Moi Jerka har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den virker å være veldig på vei opp i form. Nå sist viste den 25,6 s 1000m etter hjulhekt/galopp, og den gjør et fint løp. I fjor så fant den en herlig høstform hvor den kammet med seg tre seire, og den tok også med seg en V75-seier da. Her møter den en klart riktig motstand, og når en slik hest ikke blir spilt så må i hvertfall vi sette på varsellampene! MÅ MED PÅ ALT! 4 Tyri Mai – Er 20m billigere ute enn tidligere, og den har et gnistrende fint løp foran seg om den bare kommer seg ut fra start uten å galoppere. Har gjort to knallsterke løp etter pause, og den er i sitt livs form. Kan nok en lav 26-tid feilfritt, og det kan neppe noen straffe, men det er altså galoppfare i fra start. 11 Vestpol Dronninga – Blir hardt betrodd, og det er liten tvil om at hesten er bra. Dog må man være klar over at den har skiftet miljø siden sist, og vi vil se denne en gang ut for sin nye trener før vi heiser den høyere opp. Outsideren! 1 Finnskog Oda – Har stor fart i kroppen sin, men den er humørbetont. På en god dag så kan den fort lede dette veldig lenge, og den trenger ikke å være ueffen om noen av våre ideer skulle rote det til for seg.

Vår rangering : A : 10-4 B : 11-1 C : 13-9-5-7-14-12-3-8-6-2-15

V75-3 : 7 Taja Be Young (5,4%) – Her er faktisk ingen helt sjanseløse, og vi blir ikke overrasket om det kommer et sjokk. Tipseneren vår kommer ut etter et lengre avbrekk, og det er MEGET gode rapporter på den. Har altså jogget 16/2000m lekende lett i jobb, og Gunnar Austevoll var strålende fornøyd med den da. Glem ikke at den gjorde flere solide løp mot årgangens beste i fjor, og den ble treer i fjorårets Hoppe Derby. Nå er det billigere imot, den er blitt strøket inn et spor, og den kan helt klart overraske om det skulle løse seg! OBS! 2 Deweyscamper – Kommer ut fra formstallen til Bo Westergaard, og det er gode rapporter på den etter pausen. Er veldig bra på sitt beste, og skulle den komme seg foran så skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. MÅ MED PÅ ALT! 3 Dream Superb – Har utviklet seg kolossalt i år, og den har radet opp med flotte løp. Nå sist ble det feil i tøffe omgivelser, men den gikk uansett bra i kulissene. Er kjapp i fra start, og skulle Dream Superb komme seg foran, ja, da er den HET. Vi tror mye på disse tre, men her kan altså alt bak komme, og for dem med mye penger: GARDER BREDT!

Vår rangering : A : 7-2 B : 3-10-4 C : 1-12-9-11-8-5

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V75-4 : 9 Tyri Gubben (20,7%) – Er hesten med en stor H i dette feltet. Vi snakker om den klart beste hesten på ren kapasitet, og den imponerte veldig i sitt siste løp hvor den vant sprettlett på en lav 25-tid. Har hatt litt småplunder etter det siste løpet, men den har sett fin ut inn mot denne oppgaven, og den er godt forberedt. Kan komme fykende tidlig, og den må bare spilles! BANKER FOR DE FREKKE! 5 Phillip Lyn – Har gått tre løp på Sørlandet, og den har vunnet samtlige. Var under pari i sitt siste løp, men nå har den sett merkbart forbedret ut i trening, og Per Gottling er opp på sin springer før denne starten. Er kjapp ut, og vi ser ikke vekk fra at Tom Erik Solberg klemmer til direkte. Må med om vår favoritt garderes! 4 Tangen Stegg – Gikk godkjent sist, men da var den ute på feil distanse/feil baneprofil. På lørdag ser alt mye bedre ut, den er kjapp i vei, og den er igjen kuskeplusset med Erlend Rennesvik. Går den opp mot sitt beste så står den ikke tilbake for noen minus Tyri Gubben. 14 Solør Svarten – Har vært et eventyr som Folkehesten Forus, og den har vunnet 10 av 15. Fikk en blåser i kroppen sist etter pause, og den er fort hakket forbedret til denne starten. Klaffer det med gode rygger på veien så er den giftig på speed, og selv om den står litt dumt til så må den med om man garderer Tyri Gubben.

Vår rangering : A : 9 B : 5-4-14 C : 3-15-12-6-11-13-2-7-10-8-1

V75-5 : 8 Idealistic (2,4%) – Ble det feil for sist etter pause, og man skal være forsiktig med å vektlegge det løpet for hardt. Er bra for klassen, og på kapasitet så er den opplagt av de beste. Eirik Høitomt opp er et pluss, og sporet er perfekt for å smyge med. Kan overraske om lukene kommer, og den skal ikke undervurderes! 7 Varenne’s Image – Er ikke helt enkel, og volte er intet pluss. Løser den, og om den har dagen så er ikke mange bedre enn den. Trengte nok løpet sist, og viser den bare sitt rette jeg nå så dukker den opp på foto. 1 Last Hooray – Ny Halle hest som har løftet seg voldsomt i år. Dette trodde ikke vi skulle bli noen hest, men den har radet opp med bra løp den siste tiden, og den vant enkelt sist. Er kjapp i uttaket, Lars Anvar Kolle er av våre beste når det gjelder å volte, og Last Hooray skal med ved gardering. 6 Crunch Classic – Avsluttet bra etter pause sist, og den varslet form. På volte er den brennkvikk ut den motsatte veien, og det kan bli tet om Gunnar Austevoll prikker starten. Om moralen er på topp så kan det gå veien, og den tas tidlig med.

Vår rangering : A : 8-7 B : 1-6-10-3-12 C : 11-2-5-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 Viking Va Bene (74,5%) – Blir vår banker på lørdag. Feilet kort etter start i volten sist, mens den hisset seg veldig opp når løpet ble utsatt nest sist. Vi føler at det har vært grunner til at disse galoppene har kommet, og det vil overraske oss om den feiler på lørdag. Har fått «spisestuen» fikset siden det siste løpet, og den har sett fin ut i jobb før denne oppgaven. Er brennkvikk i uttaket, og de siste to gangene den har hatt innerspor så har den forsvart det lett. Vi tror på tet, og da er dette løpet over. BANKER! 9 Winmecredit – Har vært strålende etter pause, og fra ryggen til Viking Va Bene så kan den bli to. 5 Mr. X.F. Royal – Har fått to løp i kroppen etter skade, og den er på riktig vei. Fullførte fint sist, og den fikk et pluss i kanten. Opplagt trippelaktuell om den fortsetter sin fine fremgang.

Vår rangering : A : 1 B : 9-5 C : 3-4-10-7-6-2-8

V75-7 : 7 Bokli Vind (51%) – Avgjorde enkelt sist etter et passende opplegg. Gangen før så avsluttet den strålende i et løp det ikke klaffet helt. Startsiden på lørdag vil være avgjørende i hvor god sjanse den store favoritten har. Innvendig er det nemlig flere kjappe hester, og det er en viss vingelrisk. Blir det ikke aldeles feil så snakker vi selvfølgelig om en BRA sjanse for favoritten. 9 Kleppe Slauren – Vi dobler imidlertid opp a-gruppen med denne. Har vært ekstremt bra etter at den kom inn på Stall Gundersen. Etter pause nå sist gjør den en sterk sisterunde i kulissene, og vi hadde 22,1 s 1000m på klokken. Siste 500m gikk etter 20,3! Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og fra dette sporet så får den fort ryggløpet sitt. TAS MED PÅ ALT! Bak disse så banker flere på døren. 1 Storm Odd – Var bra til seier sist. Er kjapp ut, og det er ikke helt utenkelig at Eirik Høitomt velger å kjøre foran om han forsvarer sitt innerspor. 4 Mino – Avsluttet fint i kulissene sist. Gjør uansett sine beste løp i Sverige hvor den får ha pisken med seg. Kan vinne om den får smyge med i det lengste, og spare speeden sin tilslutt.

Vår rangering : A : 7-9 B : 1-4 C : 8-2-10-11-5-12-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 9 Limerick – Vinner dette monteløpet med et kvarter om den er i nærheten av sitt siste løp. Dog har den vært småskadet siden det siste løpet, den står for tiden på en ny plass, og den blir dermed bare en motivert tipsener for oss. I full form så hadde det dreid seg om en banker! 2 Arthurian Hanover – Var strålende i nederlaget sist, og den gjør et pangløp da. Det løpet kan dog ha kostet mer enn det smakte, men viser den tilsvarende takter her så den opplagt en av dem som kan vinne. At Norges i særklasse beste rytter rir er aldri noe minus. 6 General Ideal – Er vi veldig usikker på. På kapasitet så duger den, men med tanke på at den er kommet på et nytt sted, og at treneren vraker sin egen hest, ja, det gjør oss usikker. På en god dag så kan det imidlertid gå! Outsideren!

Vår rangering : A : 9 B : 2-6 C : 10-3-4-1-7-5-8

V5-2 : 1 Hot Fighter – Har et knallfint løp foran seg på lørdag, og dette er vår V5-banker! På Bjerke sist ble det delvis feil, men den gikk uansett helt greit i kulissene. Da var den ute på en upassende distanse. Nå er distansen den riktige, sporet er perfekt, og på en lynrask bane lørdag så ligger ALT til rette for at Silje Kristin Eilertsen tauer dette løpet rundt om med vår lekre banker. 12 Rimini Lavec – Dette kan være noe for dem som leter etter et sjokk i løpet. Var positiv etter pause nå sist, og den har bra fart i kroppen sin. Skulle det bli et høyt oppdrevet tempo så trenger den ikke å være borte. 2 Darcy Classic – Er kjapp, men den sliter med viljen sin. Henter normalt sett ikke en hel lengde på Hot Fighter, og dermed så blir dette sjansebetont. Er uansett en HET trippelkandidat.

Vår rangering : A : 1 B : 12-2-9-11 C : 10-3-6-5-4-7