Enorm V75-jackpot med 21,2 millioner ekstra

Ulf Ohlsson med Ready For More er manges favoritt i V75-4 denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson med Ready For More er manges favoritt i V75-4 denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Topp banker som er perfekt matchet mot oppgaven! Alternativ banker på under 10%! Over 21 millioner ekstra i potten! På lørdag jakter vi V75-millionene!

Sportspills meny lørdag:
V4 Solvalla: Et herlig vorspiel
V65 Drammen lørdag kveld: En frekk banker
Oddstips 1: Klopp sier farvel
Tippeligaen: Oversikt skader/karantener
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Den enorme elitloppshelgen er over oss, og det betyr gedigne potter og stor sport! På lørdag er det en FANTASTISK JACKPOT med hele 21,2 millioner ekstra i V75-spillet, og menyen som er i vente er SVÆRT UTFORDRENDE! Vi jakter millionene med flere frekke drag samt en topp banker! Alt om lørdagens V75-omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Om søndagen så braker det til med selve ELITLOPPET! Norske BBS Sugalight er manges favoritt, og også norske Support Justice regnes som en av dem som kan vinne. I kaldblodsløpet så får vi drømmemøtet som alle har sett frem i mot lenge: Hele Sverige sin kjæledegge, Månprinsen AM, blir utfordret av våre stjerner Tekno Odin og Lannem Silje! Det kjøres også en ekstra V75-omgang denne søndagen med ca 23 millioner til en alenevinner! Vi kommer med fyldige tips i løpet av lørdagskvelden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt fra Lindesberg 24. mai! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. Totalen fra stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

På Eskilstuna tirsdag 26. mai så serverte vi ideer som Tequila Palema 3-valg og banker på siste info bongene) og Love Ain't Easy (6-valg / Odds 18,59). Det ble fem riktige på samtlige bonger, mens det ble full pott og seks riktige på vårt ene system. Her ble utbetalingen flotte 26 347,-.

Fra Forus samme kveld så satt alle siste info bongene, også de lille med en innleveringspris på Kr.500 (4 andeler a 125). Her spilte vi inn ca.50 000,-

På Bjerke onsdag 27. mai så ble det syv riktige for 37-andelslag. Den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 suste også inn! Totalen her stoppet på ca 130 000 innspilt.

28. mai på Klosterskogen så ble det fullklaff på vårt A-forslag i V5-spillet med en innleveringspris på Kr.960,-. Dette betalte ut fine Kr.5 848, og totalt sett så spilte vi inn vel 60 000 på Klosterskogen denne kvelden!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til Solvalla:

V75-1 : 10 Delicious U.S. – Ble treer i fjorårets Elitloppet, og det var nok der man ønsket å være med i år også. Slik skulle det dessverre ikke gå, for i årsdebuten nå sist ble hun for het bak bilen, og det ble galopp og game over direkte. Så helt enorm ut etter galoppen, og vi har 10,4/1300m på klokken. Da virket det faktisk ikke som om Daniel Reden kjørte henne spesielt aktivt heller! Den blåseren skal bare ha gjort godt, og den kan ventes enda et hakk forbedret. Gikk 09,0 denne helgen i fjor, og hun skal ikke bli lett å stå imot her. VÅR FREKKE IDE kan faktisk være en banker for dem med litt is i magen! 9 Preamnce Simoni – Vant Dansk Mesterskap sist, og den gjorde en svett sisterunde da. Har vært strøket for en bagatell etter dette løpet, men rapporteres å trene meget bra. Vant på en 11-tid i 2013, men den er bedre nå. Står ypperlig til i en startrask rygg fra start, og den kan fort få løpet. Garderes løpet så må denne med som en spennende skrell! 3 Aida Boko – Stod til over 40x i stoeliten i fjor på samme dag. Gikk da et helt vilt løp med tredjespor/dødens. Tapte knepent, og landet altså på 10,7. Er bra i fra start, formen virker stigende, og den trenger ikke å være ueffen. 4 Rosella Ross – Gikk et MYE bedre løp enn D’one nest sist hvor den var fantastisk for dagen. Tapte da knepent etter et tøft opplegg. Nå sist i Danmark gjør den også et fint løp, men den passet da ikke helt på banen hvor det er noe krappe svinger. Står her riktig til, og den er med i fremste rekke. 5 D’One – Blir nok favoritten, men hvordan er det egentlig med formen der i gården? Den imponerte ikke tredje sist, den var under pari nest sist, og vi ble heller ikke direkte imponert av den sist. Skulle den komme seg foran så kan det selvfølgelig gå, men vi er usikker på favoritten, og ranker den derfor litt ut.

Vår rangering : A : 10 B : 9-3-4-5 C : 11-7-2-8-1 D : 6-12

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-2 : 2 Tonicetobetrue – Utvikler seg strålende for tiden, og måten den plukket ned en såpass god hest som Whithouse Express på sist, ja, det var svært imponerende. Har trent sterkt inn mot denne oppgaven, og her får Jeppe sin springer andre/tredje utvendig. Med tanke på at det ofte er tøff kjøring på disse dagene så blir det opplagt ikke feil å komme med sparte krefter nedover oppløpet. SE OPP! 4 Edge Boko – Er en traver som vi liker skarpt, og skulle den bli sluppet til tet så dreier det seg om en vinner. Var dog ikke noe veldig fin i aksjonen sin sist, men den er nok behandlet til denne finalen. Rader altså opp, og jakter stolpe i programmet. Skal med på alt, men den blir uansett litt for hardt betrodd, og vi spekulerer. 1 Nose Gear – Er under utvikling, og det er helt sikkert snakk om en av de tøffeste i feltet. Står interessant til her, og den vil være garantert et bra opplegg. Duger om den bare ikke blir fast. Nå sist vant den sikkert etter 11,0 s 700m. 9 Eder Bob – Var ikke som best hverken nest sist eller tredje sist. Nå sist går den 10,6 s 800m i kulissene, og den virket klart forbedret. Står interessant til her, og den kan fort få det fine løpet. Skal ikke sages helt, og den må med om løpet garderes. 5 Rio Grande fullførte bra sist etter pause, og 6 Mellby Collector duger på kapasitet er andre mulige hester som skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 2-4-1 B : 9-5-6 C : 3-8-10-7-12-11 D : -

Her fant vi vår alternative banker denne lørdagen:

V75-3 : 10 Archangel AM – Feelingen på lørdag sier at denne vil gjøre et kanonløp. Den har nå fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og vi føler den ligger ordentlig i skorpen. Den feilet som vinner første gangen ut, så var den knallgod tredje sist etter et tøft opplegg, fulgte opp med å galoppere på en oppjaget sprint nest sist, mens den var OK sist i Danmark etter nok et tøft løp. Står i en bra rygg fra start, og den vil komme fint gjennom på startsiden. Er slik vi ser det klart best på kapasitet, og rapportene på den er fine. Skyller rundt disse, og innfrir som et av dagens beste spill!? Bankeraktuell for de frekke på jakt etter millionene! 3 Västerbo Highflyer – Er rett og slett veldig bra nå, og den er ikke ueffen fra helt riktige betingelser. Nå sist var den enormt tapper fra dødens på Royal Fighter. Nest sist er den strålende i nederlaget mot Nuncio. Tredje sist taper den kun for Nahar. Har altså de tre siste gangene gjort toppløp mot hester som er klare for Elitloppet! Må med om løpet garderes! 4 Falcon Håleryd – Har gjort en rekke fine løp på slutten, og den avgjorde enkelt sist via siste indre. Er veldig reell, og den har en passende oppgave foran seg her. Aktuell! 8 Coldtown – Har fått tre løp i kroppen, og det ble billig sist. Sporet gjør det hele svært sjansebetont, og for oss er den kun en liten outsider. 2 Nok’en Fräkkert – Er formbomben i feltet, og den har sett helt voldsom ut på slutten. Avsluttet knallbra nest sist, og passerer da mål med krefter igjen bak Falcon Håleryd. Nå sist så avgjør den på to steg når lukene kommer! Så lekker ut i målgangen med mye krefter igjen. Skal med på alt om løpet garderes!

Vår rangering : A : 10 B : 3-4-8-2 C : 9-1-7-6-5-12 D : 11

Her fant vi vår banker denne lørdagen:

V75-4 : 1 Ready For More – Dette er dagens banker, og vi tror bestemt at den leder rundt om. Gjør et strålende løp etter pause nå sist, og den kom da via tredjespor ca 1100m fra mål da. Henter meter helt hjem, og den taper ikke med mye. Vi hadde 12,0 s 1000m på klokken, og den så fantastisk fin ut for dagen. I finalen nest sist så innleder den i tredjespor, før den får dødens ca 1400m fra mål. Er helt fantastisk heroisk i nederlaget, og den taper på foto etter å ha gått 07,6 s 500m! Er meget kjapp ut når den blir laddet med, og med en blåser i kroppen etter pause så er vi altså klart inne på at den tauer dette rundt om. At den er vant til å gå med sko er et pluss om banen skulle bli hard. 8 Carabinieri – Dette er en STOR LURING for dem som garderer vår banker. Gikk positivt bak de beste i finalen av Konung Gustaf Pokallopp nå sist, men da var den fakta tett i halsen, og da er prestasjonen enormt sterk! Gangen før så avslutter den strålende i kvalen bak gode Cash Gamble. Kan felle alt på speed om det skulle bli et høyt oppdrevet tempo. 7 Napoleon C.D. – Er en traver med en herlig innstilling, og den så meget bra ut som toer i steintøffe omgivelser sist. Her er det billigere imot, den har fått en blåser i kroppen etter pause, og den er opplagt en av de som skal tidlig på om bankeren vår garderes. 2 Amour Du Coglais – Hadde vært forkjølet før løpet sist, og med tanke på det så var den imponerende god. Vant veldig enkelt fra tidlig tet, og det var krefter igjen. Vi tror ikke at den henter en lengde på Ready For More, men den vil uansett få et bra opplegg her, og den er aktuell. 4 Royal Prince – Var ikke på topp etter pause sist, men da slet den med en hovsprekk. Avsluttet fint bak Napoleon C.D. nest sist, og den er helt der oppe på kapasitet. Kan ventes mye forbedret til denne starten etter at man har fått kontroll på hovsprekken, og den kan overraske om bankeren vår ikke innfrir!

Vår rangering : A : 1 B : 8-7-2-4 C : 3-11-12-6-10-9-5 D : -

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V75-5 : 15 Felicia V.E. – En meget vrien hoppefinale venter. Ideen vår vant finalen tredje sist, og den var helt enorm da. Bare bombet inn til seier via en sugende avslutning. Følger opp nest sist med å avslutte strålende bak Geisha Sund/Dernier Viking. Nå sist etter pause så leverer den en helt vill avslutning etter en passiv styring, og den «flyr» over mål. Vi har 11,4 s 700m på klokken, og den hadde mer igjen da. Det løpet i kroppen etter pause har helt sikkert gjort godt, og Peter Untersteiner pleier å være flink å sette hestene sine opp for finalene. Er bra i fra start, og springspor på tillegget er et pluss! Kan overraske! 11 Roxie Lavec – Var tapper etter en dårlig styring nest sist. Nå sist vinner den svært sikkert med krefter igjen. Det løpet i kroppen etter en liten pause vil trolig gjøre den enda skarpere på lørdag. Har meget gode avslutninger, og den må med på alt! 12 Geisha Sund – Imponerer, og den jakter sin fjerde strake seier. Er dog ingen «overlegen» hest blant disse, og på lørdag føler vi den blir overspilt. Kan vinne, men her skal vi spekulere. 14 Dernier Viking – Er ursterk, og den går hele dagen lang. Nå sist ble det fullstendig feil for en betydelig dårligere kusk enn hvem som sitter bak den på lørdag. Gikk fine løp for Peter Ingves både nest/tredje sist, og den blir ikke enkel å stå imot tilslutt. 13 Super Ariel – Gikk et utrolig sterkt løp etter pause nå sist, og den ble nok sjenert fra en mulig seier mot oppløpet da. Avslutter likevel helt spinnvilt nedover oppløpet, har full spenst over mål, og vi har 11,1 s 1000m på klokken. Er nok kanskje enda et hakk forbedret nå, og skulle det klaffe for Michael Melander på veien så er dette opplagt en luring!

Vår rangering : A : 15-11-12 B : 14-13-3-5-2-8 C : 1-7-6-9-10-4 D : -

V75-6 : 12 Sauveur – Å vinne fra spor 12 på Solvalla denne dagen er ikke lett, og det vil kreve en enorm prestasjon. Vi er dog litt inne på at et stk Kolgjini kan gjøre det surt for Jeppas Maxi her, og det kan gå ekstremt radig unna innledningsvis i dette løpet. Da vil draget vårt plutselig være inne i leken, og Sauveur er VELDIG hard tilslutt! Var bunnsolid fra dødens sist, og den viser da 10,9 s 1000m. Nest sist så bare skyller den rundt feltet, og den vinner veldig enkelt via 10,7 s 1000m. Blir spennende å se om man velger å rykke skoene på lørdag for å makse den enda mer. SPILLES! 4 Jeppas Maxi – Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og etter to billige løp så var den sist ute i et av de beste stayerløpene som vi kan huske å ha sett. Det løpet kom kanskje et løp for tidlig med tanke på at den fikk to såpass billige løp til å begynne med i 2015. Må sist gi seg helt oppunder mål, men det er ingen skam å tape for On Hold/Mellby Viking over den distansen. Skulle ikke innledningen bli aldeles for vill her, ja, da snakker vi om en kanon mulighet! Disse to høyer seg litt over de andre. 10 Staro Fendi – Ligner veldig på et nytt rått forvandlingsnummer av Peter Untersteiner, og den er blitt 40-60m forbedret i hans regi i løpet av kun kort tid. Jogger 10,8 s 1000m nest sist, og den vinner svært lett i billige omgivelser da. Nå sist var den enorm etter en kort startgalopp i V75’en, og den bare bomber inn en enkel seier da. Kan muligens ned på 11-tallet over denne distansen, og den er ikke sjanseløs om det skulle klaffe på veien. 3 Montdore – Er veldig hard i skallen sin, og den virker stadig bedre. Vant enkelt sist etter en sisterunde i 12-fart. Siste 500m gikk fakta etter lynraske 08,3! Står fint til, og skulle denne få litt hjelp på veien så er heller ikke den helt ueffen.

Vår rangering : A : 12-4 B : 10-3 C : 8-2-5-6 D : 1-11-7-9

V75-7 : 13 Mellby Viking – Var strålende i årsdebuten, og den går 11,5 s 1000m med krefter igjen da. Imponerte enormt når den bare bombet rundt feltet i fjorårets Harper Hanovers, og vant på den sensasjonelle tiden 12,5! Siktet har vært innstilt på dette løpet en stund, og med en blåser i kroppen etter pause så er nok den noen meter forbedret til lørdagens oppgave. Oppgaven er tøff, men sjansen for dacapo fra i fjor er opplagt tilstede! 9 Narold Vox – Er en herlig kriger, og den viste en enorm skalle sist når egentlig løpet var tapt 500m fra mål. Da var det langt frem til On Hold, men den tar noe så voldsomt i greiene, og den fightet seg fremst kort før mål. Var fjerde i dette løpet i fjor, og den var da slått med fire tideler av Mellby Viking/ett tidel av Alfas Da Vinci. I år er Narold Vox bedre, og det er gode rapporter på den før denne oppgaven. SKAL MED SOM EN SPENNENDE SKRELL! 14 Alfas Da Vinci – Har vært noe treg å få i gang i år, men sist på Lunden så var den et blendende vakkert skue. Danset i fra til en helt overlegen seier, og vi likte den skarpt. Det er meldt regn på lørdag, og man skal ha det litt i bakhodet da Alfas Da Vinci tidligere ikke har vært som best på sølebane. 4 Order To Fly - Satt bom fast sist med vinnerkrefter bak On Hold, og det er en traver som er på vei mot storformen. Er ikke ueffen her med fortsatt fremgang, og den skal med om løpet garderes. 5 Usian Henna – Er en annen tøffing som står spennende til på strek. Jogget en lav 15-tid med sko på beina sist, og på lørdag så er det varslet en skoløs utgave. Nest sist så er den god i nederlaget bak steintøffe Savour. Tredje sist så slår den Ready For More etter et morskt løp, og vi har 09,5 s 800m på klokken. Er en av flere som kan vinne om favoritten skulle svikte.

Vår rangering : A : 13 B : 9-14-4-5-12-11-10-6 C : 2-1-7-15-3-8 D : -