Enorm V75-omgang med 13 millioner i potten


Jomar Blekkan, og Jærvsørappen blir hardt betrodd på lørdag. foto_RogeR Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jomar Blekkan, og Jærvsørappen blir hardt betrodd på lørdag. foto_RogeR Svalsr¿d_hesteguiden.com

Praktfull omgang! Banker med gode rapporter i ryggen! Hjemmehåp senker mye spilte hester! Frekkis tar seg av en tung favoritt! Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Fra vondt til verre for United
Dagens singel:
Sassuolo blir bare bedre og bedre
Dagens dobbel: Tidligere storscorer trenger god start
Dagens langskudd 2: Trollmannnen Donadoni gjør det igjen
Lørdagens tippekupong:
Hel-engelsk tippekupong
TV-kampene: Slik ser du helgens fotballkamper

Kr.960 ble til Kr.18 210 i Boden! Tok du rygg på oss fredag 11. desember?
Under Boden sin herlige jackpotomgang gjorde vi det skarpt! Nettavisen sin bong med en innleveringspris på Kr.960 satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine Kr.18 210,-. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn. 

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris fra Kr.500 (4x125/5x101) til Kr.2 000 (4x500),-. Disse betalte ut fra Kr.4 870 til Kr.5 385,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En praktfull V75-omgang venter på Forus lørdag. Hele 13 millioner ligger altså i potten, og vi er klart inne på at det skal svært lite til før det kan være duket for store kroner. Menyen har nemlig flere fallgruver, og her gjelder det virkelig å være på vakt. Jomar Blekkan er LYRISK til 6 Jærvsørappen på lørdag, og dette er normalt sett en sikker vinner. Sjekk ut følgende:

V75-1 : 6 Jærvsørappen – Er i en helt fantastisk form, og dette må dreie seg om en flott mulighet! Var overlegen i billige omgivelser nå sist, mens den nest sist viser 21,8 s 1000m / 19,6 s 500m. I dette lille feltet kan Jomar Blekkan kjøre på rygger akkurat så lenge han ønsker, og når han da vrir ut i angrep så feller han disse på ren speed. STOR SJANSE, og vi tror hardt! 3 Tomeld ØK – Tror vi kommer til å gjøre et meget bra løp på hjemmebanen lørdag. Det virker som den trives best hjemme, og på ren kapasitet står den ikke tilbake for den store favoritten. For dem som spekulerer er Tomeld ØK den første som skal med. Glem ikke at den trossalt travet 22,0/2060mv i prøveløp før i år… 7 Ness Tjo Stjerna – Har utviklet seg noe kolossalt, og dette er en traver som også duger mot hingstene/vallakene. Kom til mål med mye krefter igjen sist, mens den ble sittende fast med vinnerkrefter igjen nest sist. Toppform, og også denne er aktuell for dem som spekulerer.

Vår rangering : A : 6 B : 3 C : 7-4-1-2-5

V75-2 : 10 Avery – Er et STORT LØFTE, og den har sett helt fantastisk fin ut etter den kom tilbake. Inntrykket sist var helt rått, og den kom fullstendig ubrukt til mål da. På klokken stod det 11,8 s 500m, og det bare jogget den. Kan garantert ned mot 14,0 på distansen, og dette er en hest som virkelig går til mål. SPILLES! 2 Whatsoflying SS – Er et annet stort løfte. Har sett meget fin ut i regi Geir Johansen, og det har blitt to billige seire. Har mye inne, og tramper den bare rundt banen feilfritt så blir den meget spennende å følge. 8 Bale MB – Avsluttet strålende etter litt hinder på veien nest sist, mens den vant svært enkelt nå sist. Har MYE inne, men sporet trekker ned. Kan vinne med flyt. 5 I Am The Tiger – Var indisponert sist, men allikevel travet den altså en 14-tid… Er veldig hard i skallen sin, og den går til mål så det suser når den fungerer som best. Det er gode rapporter på hjemmehesten før dette løpet, og det er en opplagt gardering om løpet garderes. Disse fire skiller seg klart ut. Garderer man videre så kan nesten alt komme.

Vår rangering : A : 10 B : 2-8-5 C : 1-6-3-12-7-4-11-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 6 Reveleer – Var meget god etter pause sist, og den presterte bedre enn hva vi forventet fra den kanten. Skal normalt sett ha gått mye frem med den blåseren i kroppen, og den kan ventes forbedret til lørdagens oppgave. Skulle den komme seg foran, og gå en 13-tid, ja, da dreier dette seg trolig om en vinner. 1 Haras Du Pin – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den går jevnt bra hver gang. Har sprintet 12 i Norge før i år, og skulle denne komme seg foran, ja, da skal favoritten på tillegget få litt å bestille. 15 Sejr Gammelsbæk – Hadde et tilsvarende løp som dette på Bergen Travpark før i år. Da greide den så vidt å hente 20m tillegg på en såpass ordinær hest som Timber Mile… Nå har favoritten i løpet en klart tøffere oppgave foran seg, og med tanke på at det i aller høyeste grad er vingelrisk så må vi bare spekulere mot denne favoritten. 9 Perfect Toll – Har Gaute Lura funnet ut av, og den har gjort klart bra innsatser de siste gangene. Er meget kjapp i vei med volte, og distansen nå er ikke noe minus. Den virker rett og slett bedre på litt kortere distanser, noe som ikke er unaturlig når den stadig blir eldre. PASSES MED FLYT!

Vår rangering : A : 6-1 B : 15-9-12 C : 5-4-7-8-11-3-13-10-2

V75-4 : 1 Eloise Scott – Har jogget på 16-tallet med krefter igjen, og fra tet lørdag, ja, da burde den kunne ned mot 15,0. Da skal de på det lengste tillegget virkelig være på topp for å fange igjen hoppen til Pål Buer. Kan faktisk være en banker for de frekke! 13 Soho – Er den beste fra Stall Westergaard, og den gjorde nok et veldig bra løp sist. Blir da kun plukket ned av Love Voice, og en slik hest finnes ikke med i dette feltet. Trenger dog flyt fra det lengste tillegget, men får den det så feller den fort denne gjengen på speed. 14 Kijafa – Rangerer vi hakket bak Soho, men fra de riktige ryggene så er den også aktuell. Gikk bra i Drammen sist. 7 Netherlee’s Dream - Er tilbake hos eier/trener, og det skal bli spennende å se om den er like bra første gang ut etter en liten pause. Sporet er ikke noe pluss, men den takler det normalt sett. Duger, men er kun en liten outsider nå.

Vår rangering : A : 1 B : 13-14-7-11-6 C : 15-12-2-4-8-9-10-3-5

V75-5 : 4 Odins Høvding – Kan lede dette løpet hele veien, og her må man være litt på vakt. Var riktignok ikke på topp sist, men nå er den skjerpet i jobbene, og den kan ventes klart forbedret til lørdagens oppgave. Har møtt betydelig bedre hester enn dette, og her støter den ikke på årgangstoppene. Tom Erga er opp på sin springer, og vi roper et varsko for denne frekkisen! 7 Linnstjernen – Har radet opp med fine innsatser, og seieren sist var meget fortjent. Tapte for Lustra Loke nest sist, mens det var Ask Eld som hentet den igjen på streken tredje sist. Her skremmer ikke motstanden, og Linnstjernen må inn i a-gruppen! 6 Trø Kato – Endret man utstyret på sist, men det slo ikke heldig ut. Duger i bøtter og spann på kapasitet, men den er utrolig spesiell, og noe annet enn en outsider blir den ikke. 15 Voje Per – Ser veldig tung ut, og disse to løpene som den har fått etter pause har garantert gjort godt. Burde bli bedre og bedre for hver start, og den kan vinne dette med flyt. 13 Horgen Lina – Er helt sikkert en av de med best kapasitet i feltet, og Jomar Blekkan opp må være spennende! Kan overraske om den henger sammen i aksjonen! SE OPP!

Vår rangering : A : 4-7 B : 6-15-13 C : 12-10-1-3-11-14-2-5-9-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 8 Restless Cash – Er kjapp ut bak bilen, og innvendig her så vil alle de som kan åpne søke denne kapasitet-hesten sin rygg. Både Deweyscamper/Lady Vegas/Speedy Gon Sali vil neppe svare en såpass god hest som Restless Cash. Interessant er det også at den nå kommer ut i en nybehandlet utgave, og den vil vise seg frem fra sin beste side. På Leangen nest sist stod den 20m bak Gio Follo, og den har i det hele tatt en fin oppgave foran seg. Hvem er egentlig god nok til å knuse denne fra dødens!? Frekk banker om den kommer seg foran! 10 Jaccaroo – Er det opplagte motbudet, og vi spiller kun disse to. Jaccaroo har nå fått seg en ordentlig blåser i kroppen etter pause, og den var meget god da. Skal normalt sett løfte seg ytterligere fremover, distansen er ikke noe problem, og dette er den som kan senke vår deilige ide. 9 Coktail Fortuna – Tror vi passer klart bedre i Sverige med pisk, og den har slitt med å tømme seg helt i Norge. Står i helt iskalde rygger fra start her, og det kan bli langt frem. Mer trippel enn seiersaktuell. 11 Gio Follo – Har utviklet seg fint hos Morten Almeland Pedersen, og dette er en fin hest i grunnlaget. Er dog tøffere ute nå, og også denne føler vi er mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 8-10 B : 9-11-4-12-2 C : 5-7-6-1-3

V75-7 : 6 Kleppe Slauren – Kommer trolig ut med racerbalanse på lørdag, og da pleier den å være som best. Her kommer garantert GV å sørge for at ikke Fjord Jerven skal komme seg ut på startsiden, deretter er det full fart fremover som gjelder, og det burde bety relativt tidlig tet. Da taper den normalt sett ikke dette om den er der den skal være for dagen. Nå ligger GV noe lavere, og han er litt inne på at Kleppe Slauren kanskje ikke er i en like rå form som tidligere. Sist feilet den som skummel i en trang situasjon på siste bortre, og den gikk glipp av en plass helt der foran. SPILLES NÅ! 5 Fjord Jerven – Ble merkelig disponert sist, men hesten gjør uansett et OK løp. Sporet denne lørdagen er vi usikker på da den fort kan bli sittende fast innvendig. Løser det seg så er den normalt sett med og kjemper om det. 9 Tin Balder – Gjorde et slikt løp sist at vi nesten ikke trodde det vi fikk se. Taper altså noe så enormt på galoppen, og i den første svingen så er den 40-50m bak Tekno Odin! I mål var den 10m bak… Kommer lørdag ut skoløs, og det skal gjøre den enda bedre. Overrasker!? 14 Tekno Odin – Er vi veldig usikker på. Var ikke til sin fordel sist, og den virker allment sliten. Runder normalt sett en slik gjeng på normal form, men med tvilsom form så blir den kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 6 B : 5-9-14 C : 15-10-7-13-8-11-2-12-3-1

Litt om V5-1 + V5-2:
V5-1 : 11 Nesvik Spik’n –
Har bra kapasitet i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og feilfritt så dukker den opp helt der fremme. Var uheldig sist når den feilet mot oppløpet, og dette er en traver med vinnerform i kroppen. PASSES MED FLYT! 10 Torijerka – Er en hoppe som er kraftig forbedret, og selv om den ikke har vunnet de siste to så har den vært klart bra i nederlagene. Er kjapp i vei, og den får seg fort en posisjon langt der fremme. Motivert, og tidlig. 2 Karmeland Bambi – Var klart forbedret etter pause sist, og den ble kun slått av kapable Ask Viking da. På lørdag er det opp med Svein Ove Wassberg, den møter riktig motstand, og dette er løpets store outsider. Ellers vrimler det av aktuelle kandidater, og her er det bare å gardere så langt lommeboken rekker. PS. For dem som leter etter en stjernesmell, ja, de skal ta med 3 Bjøre Lydia. Kom til mål med mye krefter i et løp tidligere i uken, og den virket rett og slett til å være kolossalt forbedret. OBS.

Vår rangering : A : 11-10 B : 2-3-7-6-12 C : 8-1-9-14-13-15-4-5

V5-2 : 3 The Trooper – Ligger veldig i skorpen nå, og den er verdt et forsøk. Avsluttet meget sterkt sist, og den varslet full form da. På lørdag er det opp med Eirik Høitomt, sporet er perfekt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. PASSES! 6 Urakas Gilbak – Er veldig bra, men den sliter med helsen, og det er ikke alltid den fungerer som den skal. Er blitt behandlet siden sist, og feilfritt så dukker den opp på foto. 5 Jet Coral – Har gradvis blitt bedre, og den tok en fortjent seier sist. På lørdag blir det noe mer sjansebetont da den ikke kan svare 7 Vici Sun. Er uansett såpass bra for klassen at den må tidlig på.

Vår rangering : A : 3 B : 6-5-11 C : 7-9-12-4-10-1-2-8

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.