*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Enorm V75-omgang på Biri

Gunnar Austevoll, og Tangen Jerkila blir en av dagens tyngste V75-favoritter. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Hele 13-millioner i V75-potten! Banker som ikke lar seg stoppe! 50-oddser i stayerløpet! Rått drag mot Ingbest! Vi er klar for en fantastisk V75-omgang på Biri!

14.11.15 19:18

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Zlatan sender Sverige mot EM
Oddstips 2: Frykten for å tape lamslår svenskene og danskene
Tippekupongen
: Hamrén har ikke råd til tap

TV-kampene: Slik ser du skjebnekampene på TV
Stjernekamp: Holder du med Adelén eller Staysman?

Luketømming på fredag den trettende!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-omgangen som venter på Biri lørdag er en av de beste for året! Her er det ekstremt bra kvalitet på løpene, og flere av de beste i grunnlaget/årgangen braker i sammen. Spesielt V75-finalen, som er årets Vintilla-Travet, er noe helt spesielt. Dette er et av de beste kaldblodsløpene som noen gang er blitt kjørt i Norge. Hvilket fantastisk løp!

* 9 Tangen Jerkila (V75-2) er for oss dagens banker, og vi tror ingen stopper årgangseneren denne gangen heller!

* 8 Tina Blessen (V75-5) er for oss dagens beste objekt. Strålende rapporter, og senker en sliten gjeng!

* 2 Thunder Lins (V75-1) / 1 CC Queen (V75-4) er dagens beste skrellbud, og begge tas med i jakten på millionene!

Her er dagens tekst til løpene på Biri:
V75-1 : 2 Thunder Lins (2,2%) –
Småskummel innledning, og vi prøver oss med et sjokk direkte denne lørdagen! Thunder Lins er en veldig undervurdert traver, men denne er klart bedre enn grunnlaget sitt, og den skal tas på alvor. Nå sist gikk den pigg i mål etter sene luker, mens den nest sist var veldig tapper etter å ha fått unødvendig hard trykk på seg. Tredje sist gikk den med punktert hjul, mens den fjerde siste passerte mål med krefter igjen. Er sterk, distansen takler den, og blir den bare ikke fast her, ja, da kan det smelle direkte! 7 Valokaja Hindø – Har funnet storform, og den er tidlig. Tapte på foto sist, mens den ble sittende bom fast nest sist. Er 20m billigere ute kontra Trust Boom Bay fra løpet sist, og den må selvfølgelig tidlig på! 9 Lass Labero – Så ut som ren dynamitt i hendene på Sørvik sist. Fikk sene luker, og den gikk helpigg inn i mål da. Vi hadde da 14,3 s 800m på klokken. Distansen på lørdag er kun et pluss, og den er ikke ueffen for Stensen! 3 Coyote Roadrunner – Har vist form i sine siste løp i Sverige, og denne er ikke så verst. Har dog aldri vist noen utpreget vinnervilje, og vi er usikker på hvordan den vil være uten pisk. En gardering, men ikke mer.

Vår rangering : A : 2-7-9-3 B : 13-6-11-10 C : 1-8-4-15-12-5-14

V75-2 : 9 Tangen Jerkila (83,5%) – Årgangseneren har en meget bra sjanse til også å ta seg av Biri Oppdretningsløp for hopper. Vant sikkert sist på Momarken, og da satt Gunnar kun og passet på Solvik Faksa i rygg leder. Har vist seg at den tåler å bli brukt underveis i løpene, og vi kan nesten ikke se hvem som skulle være modig nok her til å stå i mot Tangen Jerkila helt hjem. Rapportene på den er dessuten meget bra, og vi tror hardt på favoritten! 7 Solvik Faksa – Satt altså bom fast sist, og den så lekker ut for dagen. Dog er vi veldig usikker på stridsmoralen til denne hesten når den skal sitte i tet, og svare favoritten her. Gav seg nemlig enkelt fra tet nest sist, og den er ikke veldig tøff. Dog er dette motbudet. Bak disse så er det i første rekke 8 Jega Bottega vi frykter. Har noe uforløst over seg, og på en maks dag så trenger den ikke å være helt sjanseløs.

Vår rangering : A : 9 B : 7 C : 8-3-5-4-6-2-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 14 Teddy Gutten Støen (54,9%) – Er en motivert favoritt i et spennende løp. Nå sist leverte den en solid sisterunde i 22-fart, og da la den også inn 20,4 s 500m. Møter lørdag på en noe billigere motstand, og den har en bra sjanse. Det er dog noen ting vi ikke liker helt i forbindelse med denne starten, og det er også grunnen til at det ikke blir noen hovedbanker for oss. Man må være klar over at Teddy Gutten Støen skal på kåring bare noen timer før dette løpet, og kretsen reiser opp med den allerede om torsdagen. Dette er ikke en helt heldig opplading. Dessuten er Biri en av de verste banene i Norge å runde fra lange tillegg på, og vi tør derfor ikke å gå all in på den. 6 Torpa Nicklas – Var feil-skodd sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Var knallgod nest sist da den vant på en meget god tid. Har tidligere stått likt med Teddy Gutten Støen, og den har et veldig fint løp foran seg nå. Er dessuten kjapp i vei, og den kan «parkere» den store favoritten ytterligere fra start. Må tas på alvor om det skulle klaffe. 9 Valle Mattis – Står med fire smultringer i raden, og den trenger ikke å bli veldig mye spilt. Vi velger imidlertid å varsle litt, for dette er nemlig en passende oppgave for storoutsideren. Nå sist feiler den i angrep på siste bortre, men kommer helt strålende tilbake nedover oppløpet, og den varslet form. Går 24,3 s 500m, og oppløpet gikk i 22-fart! Er kjapp ut, og fra andre omvendt i volten så burde den komme seg flott avgårde. STOR OBS!

Vår rangering : A : 14 B : 6-9-11-12 C : 2-5-3-4-13-1-10-7

V75-4 : 1 CC Queen (3,1%) – Var ute i steintøffe omgivelser etter pause sist, og den viste en strålende første 500m på sisterunden. Der kjørte rett og slett Bjørn Goop melkesyre på den, og det er ikke noe å si at den trakk seg litt på oppløpet etter 11/500 i sisterunden. På lørdag så den interessant til for et spareløp, og skulle den få lukene siste 300-400m her, ja, da kan den felle alt på speed. Prøves som en frekkis! 2 Tooltime – Har utviklet seg ekstremt sterkt hos Bo Westergaard, og spesielt når den vant på en 11-tid femte sist var den helt kolossalt bra. Strålte også nå sist i V75, og dette er en formtoppet traver. Sporet er helt perfekt, og den er motivert på bongen. 11 Princess Of Love – Er en annen hest fra Bo Westergaard som har utviklet seg helt enormt i år, og den har radet opp med knallsterke innsatser. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er gode rapporter på den. Kan komme på lette bein om det skulle bli overpace. 5 Crystal BR – Har funnet en helt strålende form på tampen av sesongen, og den vant meget lett sist. Er brennkvikk fra start, og løser den, ja, da kommer den til å lede dette løpet lenge. Trenger ikke å være ueffen på en bane som Biri

Vår rangering : A : 1-2 B : 11-5 C : 10-6-7-12-3-9-4-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5 : 8 Tina Blessen (9,9%) – Var ikke helt på topp i sitt siste løp, og den fikk en pause etter det. Har ifølge Arne Nilsen trent strålende inn mot denne oppgaven, og dette er et løp man har siktet på. Er kanskje den hesten vi har mest tro på som 4-åring av disse, og dette er en av de i årgangen som er hardest i skallen sin. Møter nå en del slitne 3-åringer, og vi er inne på at den kan krone et bra år med en stor triumf. 3 Ingbest – Er vi usikker på. Den var ikke som best sist, og den falt helt sammen tilslutt da. Nå skylder man på noe muskulært, men den er uansett ikke i en like bra skikk som rundt kriterie tider. Kan lede lenge om den er tilbake på sitt beste. 4 Gallileo – Skal ut i kåring kun noen få timer før dette løpet, og slikt trenger altså ikke å være helt heldig. Formen er dessuten usikker, og den var dårlig sist. Er en outsider på ren kapasitet, men heller ikke noe mer. 5 Tangen Piril – Er ikke i toppform, og den skuffet i Sverige sist. Har hatt et flott år, og den har hentet mye penger. Må ha kjørt dette løpet opp i halsen om den skal vinne, og den vinner ikke om den må gjøre grovjobben selv. Duger på fart, og den er selvfølgelig aktuell med klaff.

Vår rangering : A : 8-3 B : 4-5 C : 11-2-7-6-1-10-12-9

V75-6 : 4 Bruno Di Quattro (13,2%) – Er best på kapasitet, og den settes først i et fint løp. Var solid i nederlaget mot en formtoppet Arc Va Tout sist. Gangen før var den helt rå når den lager hakkemat av feltet på en kruttsterk tid. Virker mer stabil enn tidligere, og det er tydelig at den siste halsopperasjonen har vært vellykket. Tåler å bli brukt hele veien, og den kan vinne dette fra dødens. VÅR IDE! 6 Novel Broline – Har blitt kjørt i dødens i to av de siste tre løpene, og det er mulig at det har satt sine spor. Trakk seg nemlig en del tilslutt sist. Skulle den bli sluppet til tet er det snakk om en flott mulighet, men den risikerer svar. Skal uansett med i a-gruppen! 3 The Last Ticket - Er MYE forbedret i ny regi, og den har levert noen helt svette innsatser på slutten. Har de siste to gangene tapt for Glen Ord Superb, og en slik hest finnes ikke med i dette feltet. Sporet er dessuten bra, og kusken topp! Skal ikke undervurderes! 12 Aqua Challenger – Er på riktig vei, og nå er den også helt riktig ute. Gikk 09,9 s 800m som maks i løpet som Support Justice vant sist. Gangen før er den helt strålende i nederlaget etter en ganske tøff førsterunde. Biri sine svinger passer denne hesten perfekt, og med tempo er den ikke ueffen. Er dog mer trippel enn seiers-aktuell fra dette sporet. 1 Rocketeer – Fikk maks etter pause sist, og den hadde godt av det løpet i kroppen. Gangen før fullførte den solid etter en hard åpning i 09-fart. Fra dette sporet så er den sikret et bra opplegg, og det er en av dem som må med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 4-6-3 B : 12-1 C : 5-8-10-9-7-11-2

V75-7 : 8 Kleppe Slauren (9,6%) – Vintilla-Travet er blitt en perle av et løp, og her skal vi jobbe bort den trolige favoritten 6 Lome Brage. Vel vitende at Kleppe Slauren skal på kåring så gir vi den tipsnikken. Har utviklet seg noe kolossalt, og nå er den moden for å møte de beste. Andre omvendt på tillegget betyr at her klemmer GV Gundersen til direkte, og han er garantert en flott posisjon direkte. Vi ser ikke helt bort i fra at den kan bli sluppet til tet, og da skal de andre være god for å knekke den ned. Vant lett sist på Sørlandet, og den holder sin flotte form. På lørdag blir det skorykk på alle fire, og dette gir den nok et ytterligere kikk i steget. SPILLES! 7 Fjord Jerven – Hadde nok slått Lome Brage i Sverige sist om det bare hadde klaffet litt bedre. Gjorde uansett et sterkt løp, og dette blir en hest som det ikke skal bli lett å ha med å gjøre på distanser som begynner med et totall. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er behandlet siden sist. Rapportene på den er fine, og distansen er altså bare et pluss. Helaktuell om den går feilfritt! 15 Tekno Odin – Vant dette løpet i fjor, og den var knallgod da. Kommer til Biri med en flott form i kroppen sin, og får den bare gå med i de riktige ryggene underveis, ja, da er den som alle vet vass! I V75’en nå sist var den lekker, og den jogget en 21-tid der. Er helt avhengig av godt feste, og det er bingo om det blir på en bane som Biri. 14 Norheim Jærv – Gikk 18,8 s 700m, og den snappet altså seieren sist. Var strålende uten at det klaffet på veien nest sist. Hadde da vært veldig nærme Tekno Odin, med bedre klaff. Var også bra bak Tekno Odin etter pause tredje sist. Blir normalt sett bare bedre og bedre fremover, og på lørdag er den 20m billigere ute kontra Tekno Odin. Tas med som en mulig skrell! 6 Lome Brage – Blir muligens favoritten i finalen, men det kjøper ikke vi. Distansen har aldri vært noe pluss tidligere, og det man også skal tenke på er at på lørdag så må den høyst trolig gå i en vanlig vogn igjen. De tør neppe å ta på den en yankervogn fra spor fire i volten. Denne favoritten må det være mulig å få bort, og vi spekulerer!

Vår rangering : A: 8-7 B : 15-14-6 C : 11-3-1-4-2-9-5-12-10-13

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:
V5-1 : 1 Mr. Enough –
Passer ikke på en bane som Momarken, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Nå har den uansett fått den blåseren i kroppen etter en liten pause, og på lørdag har den et BETYDELIG finere løp foran seg. Er brennkvikk ut, og med Tom Erik Solberg opp så ser ikke vi bort i fra at dem prøver å taue dette løpet rundt om. Glem ikke at den tidligere i år slo Ready Ribb på Bjerke, og en slik hest finnes ikke med her. KAN VINNE PÅ EN GOD DAG! 6 Audere Est Facere – Er en overvurdert hest. Blir ofte altfor hardt spilt, og den får nok også tungt spill på seg nå. Hesten er OK, og den var positiv bak Arn nå sist. Er en gardering, men heller ikke noe mer. 10 Possibility – Vant på feil distanse sist, og dette er en hest i flott form. Nå passer distansen bedre, og med tempo er den het. OBS! 11 Tarndon – Var veldig svak sist, men på sitt beste duger den. 12 Handsome Gent – Fungerte ikke som best sist, men var bra nest sist. Kan skrelle med fart!

Vår rangering: A : 1-6 B : 10-11-12-5 C : 2-7-3-9-4-8

V5-2 : 9 Animali – Dette er et veldig dårlig løp som ikke så altfor mange kan vinne. Draget vårt har det blitt veldig feil for, og denne er MYE bedre enn raden. Nå sist ble den sittende bom fast over mål med krefter igjen, og den så bra ut for dagen. Nest sist var det dødens, og 15 den første runden. Det kunne selvfølgelig ikke gå, men den fullførte uansett godkjent. Tredje sist fullfører den fint, og var treer i et løp som svært gode Hickothepooh vant. Står nydelig til for å smyge med, og med flyt feller den fort alt! SPILLES! 1 Royaldoodle – Er bra for klassen, og den MÅ tidlig på. Sist på Biri etter et lengre avbrekk avsluttet den flott nedover oppløpet etter en passiv styring. Inntrykket var meget bra direkte! Blir den bare ikke fast på lørdag så dukker den opp på foto! Disse to hestene skiller seg en god del ut i det vi mener er et dårlig løp.

Vår rangering : A : 9-1 B : 5-3-7 C : 2-10-4-8-11-12-6

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.