Enorme penger å spille om i V75


B.B.S. Sugarlight og Vidar Hop ble nummer to i fjorårets utgave av Steinlagers æresløp. Lørdag er de på plass igjen i Steinlagers æresløp i V75-6 på Momarken.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
B.B.S. Sugarlight og Vidar Hop ble nummer to i fjorårets utgave av Steinlagers æresløp. Lørdag er de på plass igjen i Steinlagers æresløp i V75-6 på Momarken. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Det er internasjonal V75 med jackpot på Momarken lørdag og hele 17,5 mill kr ekstra i sjuerpotten.

Vi har en helt eventyrlig travuke foran oss og uten tvil er det lørdagens  internasjonale V75-omgang på Momarken som er det store spillemessige og sportslige høydepunktet. Det er jackpot og over 90 mill kr i samlet premiepott. Hele 17 539 688 SEK ligger ekstra i sjuerpotten.

Det er en strålende meny som venter på Momarken lørdag og som vanlig i denne årvisse mars-omgangen, så er det Steinlagers æresløp som er den største sportslige godbiten. Hele 250 000 kr venter vinneren og det har igjen samlet et flott felt, der fjorårstoer B.B.S- Sugarlight på forhånd er det største norske håpet. Det er voldsomt omsetningstrøkk rundt denne V75-omgangen og fjorårets omgang omsatte for formidable 109 millioner kroner.

Kurt Leirvåg og Petter Kristiansen er tipsansvarlige for Nettavisen i lørdagens omgang og allerede nå, kan du kjøpe andeler på våre andelslag på Eksperten. Der vil du finne andeler fra kr 50 og helt opp til 4 995 kr per stykk.  Disse finner du i spillboksen under.