Eye Of The Tiger er like sikker som Rocky


Erlend Rennesvik og Eye Of The Tiger imponerte sist. Duoen har gode muligheter på ny seier i dag. Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Erlend Rennesvik og Eye Of The Tiger imponerte sist. Duoen har gode muligheter på ny seier i dag. Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Hesten med det herlige navnet, Eye Of The Tiger, blir storfavoritt i V75-spillet. Det er riktig, men vi gir oss ikke med en banker for dagen!

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V5 Odense galopp: All-inn på Rafael
Tippetips
: Molde skal være klink på midtukekupongen
Oddssingel Eliteserien: Odd får sin revansje på Stabæk
Målscorerspill Eliteserien: Børven jakter tosifret
Oddssingel Champions League: Rosenborg er i ferd med å finne seg selv
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Det vrimler av galopp denne uken og det soleklare høydepunktet er naturligvis Derbysøndagen på Jägersro. Her er det V75 med stor jackpot og hele 3 508 928 SEK ekstra i sjuerpotten. Men i tillegg er det flott V65-omgang på Øvrevoll torsdag og på Bro Park er det lunsjgalopp onsdag med både V4 og V5. Onsdag er det også eettermiddagsgalopp med V5 i Odense, og i tillegg danske Klampenborg opp med både V4 og V5 førstkommende lørdag. Etter at Kongsvinger var gjestearrangør av V75 Bonus forrige onsdag, er Bjerke tilbake som vertskap denne onsdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er en utfordrende meny som venter fra hovedstadsbanen. Vi liker jo det! Skal vi komme til må, så tror vi at to bankere er nødvendig. Dagens aller beste banker tror vi er 6 Eye Of The Tiger i V75-5. Vi går også all in på 3 Ilena Bonanza i V75-7. Denne var strålende god sist, og vi tror det kan være snakk om tet og slutt. 

V75-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.

4 Kaptein Kuling. Fungerer du i dag Kaptein, da er vinnersjansene gode. Hesten er nemlig i våres øyne den med aller størst kapasitet. Men, Stiv Kuling-sønnen er vrien. Nå sist ble det for tøft kjør for han. Kusk Gaustad klinket til på gode Ask Major med runden i mål og satt opp et ambisiøst tempo. I tillegg til at hesten travet dårlig for dagen, så ble det ingen suksess. Vi tror dog ikke dette var noe tegn på formsvikt. Han har vært god veldig lenge, og sist glemmer vi bare. I dag møter han på helt riktig motstand. 6-åringen står også helt ypperlig inne i løpet når vi snakker pengemessig. Han er rask ut, tåler å brukes på en god dag og vi tror på en god sjanse. Han var veldig fin på Sørlandet nest sist til overlegen seier. Motivert tipsener fra oss! 

5 Drivjerven piler vel kanskje til tet? Derfra skal hesten regnes. Det er mulig Høitomt velger ryggen til Kaptein Kuling. Han burde vunnet sist Drivjerven. Nå var Vesle Moi god for dagen, men det løpet synes vi ikke Jerven skulle tapt. Med klaff kan han slå Kaptein Kuling, og vi tar han med. 

Tredjehesten er 7 Skei Trym. Det ligger an til at hesten må gjøre en del jobb i dag, men han er god nok. Får det tøft med å slå Kaptein Kuling og Drivjerven fra dødens, men hesten er i form nå!

Disse tre hestene skiller seg ut, og det er mulig å satse på 4 og 5 som en lås!
Rangering V75-1: A: 4 B: 5-7 C: 9-8-3-6-2-1-10

V75-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.

6 Spikfaks. På ren kapasitet så mener vi Steinseth-traveren er best. Nå har han fått fire løp i kroppen i år, og vi synes dagens oppgave er spennende på forhånd. Når dette tipset skrives er hesten spilt på 11 prosent bare. Spikfaks galopperte bort seieren både nest sist og sist. Nest sist inn mot den siste svingen, og sist ut av den siste svingen. Formen er med andre ord veldig fin, selv om raden er så der. Vi husker jo i fjor da hesten var dønn overlegen i en V75-finale på dagens Bjerke-bane. Når vi snakker om Bjerke, så liker hesten seg her. Fem starter har resultert i to seire. Vi tror dette kan bli helt riktig for Spikfaks. Prøves som et objekt!

4 Edens Odin er i ferd med å finne en veldig fin formtopp. Hesten er rask ut og tåler å gjøre en hel del på gode dager. Må regnes veldig tidlig herfra. 5 Silkespika har mer enn nok av fart til å vinne dette løpet. Det er bare det at hesten galopperer hver eneste gang nå. Vi gir dog hoppa enda en sjanse til her. Fartsressursene er nemlig enorme. 7 Fløya blir favoritt. Hesten er nok ikke i formen hun hadde for en stund siden, men god er den! Grei favoritt, men ingen banker. Vant sist da Solva galopperte som vinner.  8 Solstad Stjernen er den siste hesten vi betaler for. Var god bak Reime Kongen senest og viste form. 
Rangering V75-2: A: 6 B: 4-7-5-8 C: 2-1-3-9

V75-3 - Kaldblodshester. Monteløp. 2140 meter voltestart.

Monteløp venter oss her folkens. Vi i Nettavisen synes dette alltid er ekle løp - om det ikke kommer ut en hest som Fabian B.R. Som beviselig har vært veldig god i grenen og sjansene for tet og slutt er store. I dagens løp debuterer 4 av 11 hester i monte. Hva kan egentlig disse? Vi får bare stole på rapportene fra treneren. Vi tar ingen sjanser, og garderer i dette uoversiktlig monteløpet. 

1 Lesja Titan er en montedebutant. Og denne kan fint vinne. Vi vet egentlig ingen verdens ting om hvordan hesten vil fungere under sal. Det vi dog vet er at hesten har høy nok kapasitet til å holde unna. I et løp der mange egentlig står ganske dårlig inne i løpet, så har Lesja Titan et fint løp foran seg. Dagsformen virker fin for tiden, og treneren melder om en hest som trener fint med sal hjemme på gården. Husk at dette var en hest som innledet karrieren med seks seire på de første syv startene. Fungerer 7-åringen i monte tror vi Maja Kanstad kan lede hele veien rundt med han. Prøves som et uttak i et åpent løp.  
Rangering V75-3: A: 1 B: 2-5-7-11-9-6 C: 8-10-4-3

V75-4/ V5-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.

8 Etna B.R var en vi var lenge inne på å bankerspille. Hun er nemlig i helt enorm form for tiden. Det vi bekymrer oss litt over, det er at hun er avhengig av å få det litt servert. I tillegg har hun vært strøket en gang etter det fine løpet på Momarken sist. Da ble hun nemlig tredje bak Fossens Bonus og Lionel. En sterk innsats det. Etna B.R har vært i toppform lenge, og var veldig god både femte sist og fjerde sist i sulkyløp. Satt fast begge gangene. Vi tror hesten vinner med rett reise, men legg merke til at hesten er avhengig av å få det litt servert. 

10 Mr. XF Royal. Denne kan vi kalle en hedershest. For over fire år siden vant han altså Steinlagers Æresløp på Momarken, og slo en hest som B.B.S Sugarlight. Etter at resultatene sakte men sikkert ble dårligere, så ble hesten borte fra løpsbanen. Etter over to år så startet hesten i prøveløp 10. mars tidligere i år. Innsatsen sist på Bjerke, som toer bak stallkamerat, Hickothepooh, var veldig sterk. Angrep fra køen og tok seg opp på andreplass på en imponerende måte. 12-åringen kan med samme form vinne kveldens løp. Må med på alt. 

Det samme må strekhesten 3 S.M.K Shocking og 7 Nolessthanperfect
Rangering V75-4: A: 8-10 B: 3-7 C: 9-5-6-4-1-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/ V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.

6 Eye Of The Tiger blir dagens beste banker fra oss. Hvilket inntrykk det var på Zola Boko-sønnen etter åtte måneders pause på Biri sist. Glem at motstanden ikke var voldsomt sterk - inntrykket på hesten var enormt over mållinjen. Det så ut som hesten kunne sprunget slik en runde til. Denne hesten har rett og slett kapasitet som rekker langt over dagens grunnlag. I tillegg tror vi 1.15,0, som er hesten sin rekord, vil forbedres i dag. Bare hesten holder seg til trav. Det så hvertfall veldig stabilt ut på lillebroren til Born In The U.S.A nå sist. Dette har jo hele tiden vært et stort talent, men noen skjær i sjøen har det vært. Er hesten som senest tror vi ikke denne taper. Da tror vi han kan vinne på en høy 13-tid. All in!
Rangering V75-5: A: 6 B: 4-11-8-2-9-1-7-12-5 C: 10-3

V75-6/ V5-3/ DD-1 - Varmlodshester. 2100 meter autostart.

Et fint spilleløp venter oss, der favoritten har en dårlig utgagsposisjon. 12 Larry Joe ble ingen banker for oss fra dette sporet. Hesten er sterk, har fin form og en god kusk. Men, dette er ingen enkel traver å kjøre. De to siste gangene har hesten slitt med aksjonen oppunder mål, og vi har vært noe skeptiske til måten hesten har sett ut. Når han da kommer ut fra tolvtespor, så vil vi ikke anbefale et bankerspill her. En av flere for oss. 

Hva med 9 Patrimoney da? Denne finner vi veldig spennende. Fjorårets Widding-vinner virker til å være tilbake i fin form nå. Vallaken kom tilbake etter en lang pause nest sist i Drammen. Det ble tidlig galopp. Det var så dags for start på Kongsvinger nå sist. Her sitter Revenue-sønne bom fast og ser svært fin ut. Det var et forminntrykk som vi må ta på største alvor. Vårt uttak i løpet. 

10 Hold Me Quick har fått to meget tøffe opplegg, og er unnskyldt. Kommer han mer inn i dagens løp, så har han kapasitet nok til å vinne. 3 Exploitmyday har en viss kapasitet, og så lenge den står på stall Hamre så vil vi advare dere litt for han. Med maks klaff kan han dukke opp. 11 Logical Mystic var meget god sist og har finfin form. Vi skal og ha med 1 Millers Well på forslagene. Hesten har ikke helt fått det til hos den nye treneren, Kristine Kvasnes, men hesten har sett veldig fin ut. Kommer snart til å gjøre et bra løp, tror vi. 
Rangering V75-6: A: 9 B: 12-10-11-1-3 C: 2-7-8-6-5-4

V75-7/ V5-4/ DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.

3 Ilena Bonanza blir dagens nest beste banker for oss. Vi tror Midtfjeld-traveren har en finfin vinnersjanse her. Det er en god hoppe dette, og det er ingen tvil om at hun er en av de som orker å gjøre mest jobb i dette løpet. Innsatsen i Bergen for litt over fem uker siden var meget solid. Ble spurtet ned av Wanda Classic etter å ha travet store deler av løpet i dødens. Ilena Bonanza sto på strålende og viste form. Hoppa var og meget god nest sist og tredje sist. På Bjerke tredje sist slo hun faktisk Jackson Avery og var overraskende god. Vi tror hun kan være tidlig å finne i tet her. Både 1 Bianca Sisa og 2 Vivienne er vel best med ryggløp? Særlig sistnevnte er helt avhengig av det. Bianca Sisa har en tendens til å falle ut av travet til slutt - om hun blir brukt en hel del. Bianca var fin sist, men vi tror kusken velger ryggen til Ilena Bonanza. 

Midtfjeld-hoppa er på ingen måte avhengig av å få tet for å vinne dette løpet, men det vil jo hjelpe på. Motstanden ser veldig fin ut i dag, og sjansene er store. Vi prøver et litt modig bankerspill her! 
Rangering V75-7: A: 3 B: 1-2-5 C: 9-8-7-12-11-4-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.