Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Bergsåker: Superlunsj fra Sverige
Tippetips: Midtukekupong med Bayern München - Liverpool
Oddssingel CL: Tallene som gir Liverpool håp
Oddssingel CL: Lyon byr opp til dans
VM skiskyting: Her er programmet

Onsdagen er en av våre store favorittdager i uken, for da skal vi igjen til Bjerke Travbane, og det betyr en herlig V75-omgang med start kl.19.00. Glem heller ikke at det nå går å spille V5 til Bjerke, og V5-omgangen begynner kl.20.25. Bergsåker er imidlertid den banen som sparker i gang onsdagen med sin lunsj kl.12.20.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med topptips på Bjerke!
Nettavisens V75-bong på Kr.960 satt som støpt denne kvelden, og betalte ut meget fine Kr.7 615,-. Dream Builder i finalen var en banker av stål, og den lekte altså hjem seieren fra dødens. Roi Du Monde (3-valg) ble i tillegg servert som en spennende tipsener mot en tungt betrodd favorittduo. Dette skjedde sist undertegnede var ansvarlig for tipsene på Bjerke, og i kveld skal vi følge opp suksessen! Flere mildt sagt spennende objekter er jobbet frem, og du vil garantert like infoen som blir servert. Bankeren føler vi er av stål, og vi kan ikke gå i mot 7 Troll Svenn (V75-3).

Her er kveldens tekst til løpene på Bjerke:

V75-1 : 10 Dayenne Lane – Har virkelig funnet superformen nå, og den er spillbar i innledningsløpet. Feilet som PIGG ned mot den siste svingen sist, den tapte mye, men kom forrykende tilbake nedover oppløpet. Hadde med garanti vært toer uten den galoppen da. Her støter den på en relativt overkommelig gjeng, og med litt tempo på forestillingen blir den ikke enkel å stå i mot. SPILLES!

5 Kemas Starlight – Kan ikke få noen spesielt bedre oppgave enn dette, og skulle for eksempel «MESTER» Høitomt finne ryggen til 4 Skytten Lisl (trolig tethest), ja, da kan dette bli meget interessant med luker tilslutt. Formen er dessuten veldig bra, og den fullførte fint på en upassende distanse sist. OBS! 4 Skytten Lisl – Var brenngod når den lekte hjem seieren fra tet fjerde sist, og den har en topp mulighet om den leverer noe slikt fra eventuelt tidlig tet nå. Løpets klare outsider som selvfølgelig skal med på bongen. 3 Amarone Classic – Dukker opp etter en lengre pause, og den blir hardt betrodd direkte, men er det riktig på en oppjaget sprint? Er nemlig kun middels fra start, og selv med bra rapporter i ryggen ranker vi den litt ut.

Vår rangering : A : 10 B : 5-4-3 C : 7-1-8-6-9-2

V75-2 : 3 Mega Classic – Tror vi egentlig ikke står noe tilbake for favorittene til Wolden, og med litt tette starter forventer vi dessuten at draget vårt vil løfte seg mye i kveld. Kunne ikke gjøre noe med en smygkjørt 1 Sappho Wiking sist, men vi er altså veldig inne på at det løpet kun har gjort den veldig godt, og at den vil vise seg frem i en mye forbedret utgave. Fra et OK spor bak bilen skal man være på vakt. MÅ MED PÅ ALT!

2 Glazier’s Vici –
Ønsker Wolden å se i tet denne onsdagen, og den kan naturligvis lede dette rundt om. Har dog til gode å imponere noe veldig, og den har ikke imponert oss i år. Må uansett regnes med fine rapporter i ryggen før denne oppgaven. 1 Sappho Wiking – Fikk løpet kjørt opp i halsen sist, og den spant inn til seier da. Har virket noe «bløt» hittil, og den er nok best om den får gå med i rygger. Kan vinne fra stallkompisen sin rygg. Disse tre skiller seg ganske klart ut i et løp hvor ingen er helt sjanseløse.

Vår rangering : A : 3 B : 2-1 C : 5-10-8-4-6-9-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 7 Troll Svenn – Har vært i en helt egen klasse i disse monteløpene, og den rader altså opp i stor stil. Var bedre enn noen gang etter en liten pause sist, og da jogget den altså 25,8/2180mv med krefter igjen. Er normalt veldig stabil under sal, og den pleier ikke å galoppere i den stilarten. Møter de samme som den pleier, og det må nesten et uhell til om den ikke vinner dette. Vi går naturligvis for et bankerspill, og dette er dagens i særklasse sikreste vinner! ALL IN! Velger man likevel å spekulere så føler vi at 3 Strikkeprinsen er på riktig vei igjen, og det er den som skal først med om man velger å banke et annet sted.

Vår rangering : A : 7 B : - C : 3-5-2-8-6-9-1-4

V75-4 : 4 Chardonnay W. – Vi er fullt klar over at dette er et «spinnvilt» langskudd, men vi velger likevel å prøve oss med den. Debuterte for Haavel O. Stastad sist, den kom ut etter en lengre pause, og den ble sittende bom fast i kulissene som helpigg. Kvikstad kjørte ikke en meter, og det virket til å være rikelig med krefter igjen i tømmene. Har tidligere vært en veldig humørbetont hoppe, men det var i hvertfall en tydelig forbedret utgave vi fikk se sist. Kan supersjokke om den ser slik ut i kveld også, for her er det ikke veldig hardt i mot…

2 Gianluca B.R. – Var tapper i nederlaget sist, og den falt med flagget til topps da. Kan muligens få gratis tet nå, og fra den posisjonen blir den ikke enkel å slå. 10 Barbarian Division – Er Høitomt sitt valg i løpet, og den har vært god x to for han. Vær dog OBS på at det har vært i særdeles billige omgivelser, og det vil bli tøffere i kveld. Er uansett tidlig aktuell. 9 Rocky Rich – Skuffet oss litt sist, men var bra i løpene før det. Er god nok på sitt beste, og tilbake i en normal utgave så kan den vinne.

7 Roberto Brazz – Var fin etter pause sist, og den kom til mål med litt krefter igjen på en svært upassende bane. Rapportene fra stallen går i dur, og den er en av flere som kan vinne dette. 3 Luck Kentucky – Strålte i debuten for Halle sist, og det er liten tvil om at denne har litt inne. Skal med om man bruker noen hester. 5 Maestro – Fullførte helt OK sist, men har hatt en pause etter det løpet. Er normalt hakket under Hamre sin andre stallhest i dette løpet, men Maestro er likevel en som skal tas på alvor om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 4-2-10 B : 9-7-3-5 C : 1-6-8

V75-5 : 8 Solva – VIDÅPENT LØP hvor det ikke finnes mange sjanseløse hester. Vår ide har trukket det dårligste sporet, men den kan helt klart vinne dette i en feilfri utgave. Den har fått to løp i kroppen etter pause, og den er i sitt livs form. Gikk et helt ekstremt løp mellom galoppene sist, og den hadde faktisk vunnet løpet uten den siste galoppen. Er ikke stabil, men feilfritt har den neppe mange foran seg i mål. 2 Kringlers Balder – Er en av mange svært spesielle hester her, men den har stor fart i kroppen sin, og vi er litt inne på at den kan vinne dette løpet fra rygg leder. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den så skikkelig spenstig/fin ut i målgangen etter sene luker sist. Gikk da med et punktert hjul. OBS!

6 Harald – Holder formen, og tilbake på sin beste distanse er den helaktuell. Risikerer dog innvendig svar her, og det er grunnen til at vi kun plasserer den på outsiderplassen. 4 Hønn Spik – Er utrolig spesiell, og den var altså helt elendig sist. Gangen før var den klink overlegen fra tet og meget god. Er best når den får gå unna i tet, og den blir nok kjørt der i kveld. Er en naturlig gardering som kan vinne om den er som best.

1 Åls Faksen – Vil få smygløpet sitt i kveld, og med luker kan den vinne igjen. Trenger dog litt flaks fra et sjansebetont spor. 5 Bleke Gnisten – Gikk et solid løp etter tidlig galopp sist, og den virker å være på vei mot storformen. Gjør seg ikke bort om den får løpet sitt. 3 Komnes Omer – Gikk bra i Sverige sist, og formen er slett ikke verst. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og den skal med på gardering. Disse syv hestene får plass på vår bong.

Vår rangering : A : 8-2-6 B : 4-1-5-3 C : 10-9-11-12-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 7 No Limit L.A. – Lekte hjem seieren fra tet tredje sist (09,7 s 300m), så var den elendig fra tet nest sist, mens den sist var OK som toer bak gode Jet Voice. Er brennkvikk fra start, og fra tet er dette hesten å slå. Spørsmålet er jo hvem som vil ofre seg i dødens her? Neppe veldig mange, og dermed kan Oleg gjør litt som han vil. 1 Let’s Take A Selfie – Var bra etter pause sist, og den vant da enkelt fra tet. Er kjapp i vei, men vi tviler likevel litt på om den greier å svare No Limit L.A. Blir den bare ikke fast så duger den uansett godt, og den er selvskreven på bongen.

10 Elite B.R. – Gikk bra etter galopp, og hinder på veien i tåkehavet på Bjerke sist. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og den virker å være på riktig vei. Er i bunn og grunn mer enn god nok om den leverer som den skal, og den får stå som en outsider. 5 Baritron – Kom ut etter skade sist, og det var et positivt gjensyn. Ble tilslutt sittende bom fast over mål, og det var krefter igjen på tanken. Er garantert MYE forbedret med det løpet i kroppen, og den er aktuell om det bare løser seg litt bedre nå. 4 Malkin – Gjør et mildt sagt spennende comeback onsdag, men man ligger lavt fra trenerhold, og den trenger vel løp i kroppen etter dette oppholdet før det blir en seier? Vi tviler dessuten på om man vil kjøre offensivt med den første gang ut etter et så langt opphold. Skal dog med om man velger å gardere bredt.

6 American Cheque – Er en hest som vi ikke har blitt veldig imponert av i Norge. Er nyttig, gjør stortsett OK løp, men heller ikke noe mer. Er kun en liten gardering ute på kanten.

Vår rangering : A : 7-1 B : 10-5 C : 4-6-2-8-3-9

V75-7 : 12 Sprett Odin – Ut fra raden kan det kanskje virke litt rart å sette denne først i finalen. Vær dog OBS på at dette er en hest som pleier å finne storformen på denne tiden av året, og det viktigste: Den har skiftet trener, og kommet inn på stallen til Heidi Moen. Hun har forbedret flere kaldinger med MYE tidligere, og det skal bli spennende å følge denne første gangen ut for henne. Avslørte dessuten litt form før den skiftet trener, og det er NÅ denne skal spilles! Skreller med Høitomt? 3 Hvalstad Odin – Solgte seg meget dyrt mot Best Ruggen sist, og da var den heller ikke helt frisk for dagen. Det at den var så solid mot det som blir favoritten her, og uten å være helt frisk, ja, det gjør at vi bare må plassere den foran favoritten på ranken. Er best med et ryggopplegg, og sylvass med luker. Må passes fra et nydelig spor. 8 Best Ruggen – Er veldig bra, men må kanskje vinne dette løpet fra dødens, og det trenger ikke å bli veldig enkelt. Blåste rundt en overkommelig gjeng sist, og var bedre enn noen gang. Vi stoler dog ikke helt på denne, og plasserer den derfor på outsiderplassen. 11 Brenne Banker – Er nybehandlet før oppgaven på onsdag, og den er god nok om den leverer som den skal. Disse fire hestene skiller seg klart ut i en ellers flott finale.

Vår rangering : A : 12-3 B : 8-11 C : 2-5-4-1-6-9-10