*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gedigen V75-fest med Malmin i hovedrollen

Orlando Classic og kusk Kristian Malmin. Onsdag kommer de ut i V75-5. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

V75-fest fra Kongsvinger! Bankeren er betydelig bedre enn grunnlaget sitt! Frekke objekter fra Sørlandet! Skrell i stayerløpet? Du blir vel med på moroa?

03.07.19 18:52

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4/V5 Øvrevoll: Øvrevoll byr på internasjonal lunsj
Oddssingel fotball-VM: Sverige og Nederland byr på ny VM-fest
Oddssingel fotball-VM: Sverige skal til VM-finale
Oddssingel Copa America: Chile jakter historisk triumf
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Onsdag er det dags for den årlige totokjøringen fra Kongsvinger travbane i Hedmark når V75-sirkuset gjester banen. V75-moroa begynner som vanlig kl.19.00. Glem heller ikke at det venter et V5-spill med start kl. 20.05. Før vi kommer så langt skal vi først av alt til Øvrevoll, og i lunsjen som begynner kl.12.20 blir det både V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kongsvinger byr på en ÅPEN, og svært spennende V75-omgang denne kvelden. Flere av løpene er veldig utfordrende, og det skal lite til før utbetalingen skyter i været. Dyktige Kristian Malmin er veldig sentral da han kjører vår soleklare banker i V75-5, 12 Orlando Classic. Han er også mannen bak en hest vi tror mye på i finalen, 4 Åsrud Vilja. Ellers er det bare å sjekke ut vår tekst nøye, og ta rygg på følgende snadder:

V75-1 : 2 Bandit AP – Småskummelt innledningsløp hvor det kan skrelle til. Vår ide var positiv etter pause sist, og den feilet da med krefter igjen på oppløpet. Hadde gått en lav 14-tid uten galoppen. Er grunnkapabel, den står spennende til på strek, og den gjør seg ikke bort med flyt her. KAN OVERRASKE!

4 Guy Fanatic – Er stadig bedre enn raden, og den spurtet fint sist. Med en innvendig smyger, og luker nedover det lange oppløpet har den form til å spurte inn til seier. 9 American Sheque – Fullførte klart godkjent i steintøffe omgivelser sist. Er stadig noe bedre enn raden, den er billigere ute nå, og er selvskreven på bongen.

8 Uni Lest – Kommer ut fra formstallen til Anderssen/Malmin, og henger den bare sammen i aksjonen sin er den HET. Gikk 12,7 s 800m sist, og det uten å fungere som best. Løpets outsider! 11 Millroyce – Kommer ut fra samme stall som vant med Sam The Man etter et lengre avbrekk sist onsdag. Er god nok i massevis, og kommer den seg bare ut fra volten (er dum på volte), ja, da skal ingen føle seg trygge.

Vår rangering : A : 2 B : 4-9-8-11 C : 12-1-7-5-10-3

V75-2 : 7 Kolbu Jonatan – Har et «gaveløp» foran seg denne onsdagen, og den skal helt klart tas på alvor. Vant et tilsvarende løp sprettlett fra tet tredje sist, mens den har prestert langt under pari i betydelig tøffere omgivelser de siste gangene. Kan muligens renne til tet her, og da blir den ikke enkel å fange i et billig løp som dette.

4 Kolbu Kæsj – Var bunnsolid fra dødens mot 11 Hilton Molander sist, og var løpets moralske vinner. Er i en ordentlig bra form, og dessuten nybehandlet før denne oppgaven. PASSES! 3 Valle Grim – Var ikke på topp sist, men trengte muligens det løpet etter en liten pause. Har et veldig riktig løp foran seg nå, og den skal naturligvis med på gardering.

1 Il Sokken – Er fryktelig bra på ren kapasitet, og med spennende betingelser foran seg etter pause er den absolutt ikke ueffen. Kusk i mot, men feilfritt dukker den normalt opp på foto… 11 Hilton Molander – Fikk vinne sist, men har langt verre betingelser nå, og skal ha flyt for å vinne i kveld.

Vår rangering : A : 7 B : 4-3-1 C : 11-9-10-2-8-5-6

V75-3 : 6 Brødsjø Brisa – Har ikke gjort mange feil, og den blir KNALLHARDT betrodd her. Var bra sist, og tilbake på sitt beste igjen. Dog er vi usikker på hvordan den takler en oppjaget sprint, og passer egentlig bilstart? Motivert favoritt, men nå tør vi ikke å banke.

7 Ruskeli Svarta – Går veldig under radaren, men på kapasitet/fart er denne god nok i et løp som dette. Gikk PIGG i mål etter sene luker sist, og virket veldig forbedret etter pause. Nå er den ordentlig kuskeplusset med Dalen, og vi kan ikke gjøre annet enn å rope et stort varsko! 9 Tuxi Temi – Er i veldig bra form, og har radet opp med klart bra løp på slutten. Onsdag blir den SOLID kuskeplusset med «MESTER» Høitomt, motstanden er den riktige, og den er selvskreven om man garderer dette løpet.

5 Furderud Prinsen – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og dette er en 4-åring med FLOTT fart i kroppen sin. Solgte seg dyrt mot Admiral B. sist, mens den i årsdebuten viste 24,9/500m, og var god i nederlaget. Senker trolig rekorden sin en god del her, og som veldig lite spilt er den spennende! 10 Iris – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den har full form i kroppen sin. Hadde gått ca 28,7/2140ma uten galoppen på oppløpet sist, og hadde da ikke vært langt bak en såpass god hest som Frøyu Birk over mål. Er en naturlig gardering om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 6 B : 7-9-5-10 C : 11-2-3-1-8-4-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 4 Nesvik Balder – Veldig skummelt løp hvor ikke veldig mange er 100% sjanseløs. Draget vårt kan fort være helt KLINK om Dalen holder den i trav nedover startsiden. Etter pause sist feilet den etter 70-80m, og den tapte en god del. Viser dog 29,7/1500m – 27,1/500m bak feltet, og leverer den noe slikt her i en feilfri utgave så taper den ikke. Fungerte dessuten veldig fint, og vi setter varsellampene på full styrke!

2 Bovis Maia – Er ingen dum hoppe, og nest sist satt den altså fast med krefter igjen. Varsles ytterligere forbedret i trening, den får opp Høitomt, og skal med om man bruker noen hester. 14 Hilton Skott – Får nok en god del spill på seg etter at den travet en 30-tid sist. Vær dog litt OBS på at den er veldig tråkk, og at en oppjaget sprint ikke trenger å være noe pluss. Er uansett en liten outsider i billige omgivelser.

15 Reiremo Ruggen – Er mer enn god nok på ren kapasitet, men den er ustabil, og galoppen er aldri langt unna. Er nå nybehandlet, og motstandsmessig kan den neppe få en bedre oppgave. 10 Arverud B.E.T. – Har skuffet i Norge, og muligens er den best med pisk. Har dog en såpass fin fart i kroppen sin at den ikke skal undervurderes om man velger å gardere dette løpet.

Vår rangering : A : 4 B : 2-14-15-10 C : 8-11-12-9-5-6-1-7-13-3

V75-5 : 12 Orlando Classic – Virker å være noe LANGT UTOVER det vanlige, og det lyser stor klasse av denne i banen. Gjør det sprettlett hver gang, og den har altså kammet med seg ÅTTE STRAKE seire nå. Betingelsene denne onsdagen er naturligvis ikke bra, men det lange oppløpet på 400m vil den dra stor nytte av. Blåser denne gjengen enkelt om den leverer som den skal, og dette er dagens i særklasse beste banker.

Velger man å spekulere så skal man se litt opp for 7 Emmet Bonanza som varslet form etter pause sist samt 8 Gianluca BR som det er gode rapporter på etter pause.

Vår rangering : A : 12 B : 7-8-10 B : 9-11-6-5-2-4-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 6 Kemas Starlight – Kommer ut etter pause, og er behandlet i oppholdet. Gikk flere bra løp på vårparten, og den er GIFTIG når den får smyge med i rygger. Her er vi veldig inne på at det kan bli tet/rygg leder. Lukene kommer da normalt nedover det lange oppløpet, og vips så kan denne være veldig skrellaktuell mot helt riktig motstand. SE OPP! 3 S.M.K. Spirit – Laddes mot tet, og kan være den som sitter tidlig i tet. Aarlie er offensiv på forhånd nå, og melder om at det skal kjøres i kveld. Formen skal være bra, og fra et nydelig spor er den tidlig aktuell.

11 Seven Cru – Storskrellet på Bjerke i fjor, og den har fart til å skrelle i et billig løp som dette. Hadde gått en lav 13-tid/2100ma uten galoppen sist, og har dessuten vært oppløftende i et prøveløp i etterkant. Med tempo kan den komme på lette bein, og Østre bak skrellhester liker vi. OBS!

10 Goldstile (denne ble strøket onsdag ettermiddag) – Spillerne elsker denne hesten, men så kan jo man spørre : Hvor mye penger har dere tjent på denne? Neppe veldig mye… Er nesten konstant overspilt, og i kveld er den igjen knallhardt betrodd. Disse galoppene er ikke tilfeldig, og den er altså blitt DISKET i fem av de siste seks løpene. Det er helt greit at den er billig ute nå, men vi kan bare ikke skjønne hvorfor denne blir så beinhardt betrodd når den rører det slik til for seg. Plukkes med på kapasitet, men bli ikke overrasket om det igjen kommer en galopp… 7 Marchetti – Blir det nok laddet med, og skulle den greie å komme seg foran så har den en god sjanse. Skal med om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 6-3 B : 11-7-12-2 C : 4-5-9-8-1

V75-7 : 4 Åsrud Vilja – Så rett og slett litt tung ut etter sitt lange avbrekk sist, men funksjonelt var den kanskje bedre enn vi har sett fra den kanten etter opphold tidligere. Har motstandmessig et gaveløp foran seg i finalen, og den varsles også å være en god del forbedret. Veldig motivert favoritt, og en banker om man ønsker å spille tynt. Vi tar dog med

3 Hellin Faxen på den store bongen. Har kommet inn på stallen til Kvasnes, og vi liker spesielt godt når grunnkapable hingster skifter miljø. Et nytt opplegg kan fort gjøre susen, og dette er trossalt en riktig oppgave for Hellin Faxen. Motbudet!

2 Finnskog Sjefen – Får nok MYE spill på seg etter at den sprintet 21 sist, men et oppløp på 400m skal ikke være noe pluss, og i våre øyne er den mer trippel enn seiersaktuell. 1 Kuven Storm (denne ble strøket onsdag ettermiddag) – Ble kjørt ned i kjelleren nest sist, og var ikke som best sist. Tilbake på sitt beste er den aktuell for trippel. 5 Solør Stegg – Er den nest beste hesten på kapasitet i feltet, men kommer ut etter et lengre avbrekk, og trenger vel et løp eller to i kroppen før formen er der?

Vår rangering : A : 4 B : 3-2-5-10 C : 11-7-6-12

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.