Gå til sidens hovedinnhold

Gedigen V75-omgang på Bjerke

Utfordringene står i kø i kveldens V75-omgang på Bjerke.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Bergsåker: Stortalent i årsdebut
Tippetips
: Midtukekupong med PSG - Manchester United
Oddssingel CL: En umulig oppgave for Solskjær
Oddssingel CL: Kylian Mbappè lar seg ikke stoppe
Oddssingel CL: Marega kan senke Roma
Håndball:
Oddsdobbel til nesten fem ganger innsatsen
VM skiskyting
: Her er programmet
Vikinglotto onsdag: 199 millioner grunnert til å spille Vikinglotto

Det er onsdag og det betyr at det er V75 Bonus på Bjerke i kveld. Omgangen er spillemessig strålende og det er garantert flotte penger i luften på sju rette i kveld. Som vanlig er det spillestopp kl 19.00. I tillegg er det V4-lunsj fra Sverige, denne onsdagen er det Bergsåker som er vertskap.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen har hatt flere fulltreffere i V75-spillet i 2019, og vi gjør vårt ytterste for at dette skal være det spillet vi får flest oppturer i gjennom året. Du har vel ikke glemt følgende:

* 20. januar: Lerum med kanontips i V75-spillet på Ørebro! Bongen på kr 960 betalte ut herlige 14 736 kr.

* 23. januar: Leirvåg med kjempeklaff i V75-spillet på Bjerke! Bongen på kr 945 satt som spikret, og betalte ut meget fine 10 204 kr.

* 20. februar: Lerum med nye topptips i V75-spillet på Bjerke! Bongen på kr 960 satt igjen som den skulle, og nå kunne man hente ut 7 615 kr

Nå retter vi fokuset mot kveldens V75 Bonus på Bjerke. Det er en meget vrien omgang og bankerkandidatene står definitivt ikke i kø. Kl 09.30 onsdag formiddag ser det ut til at 7 Cokstile i V75-1 blir kveldens største favoritt. I det løpet har jeg for sikkerhets skyld, et av kveldens mest interessante objekter. Jeg landet til slutt på banker i V75-3 og det handler om nestfavoritten 9 Amazing Case.

Hamre er optimist
Frode Hamre har tre betrodde hester innenfor V75-spillet i kveld. Han blir klar favoritt med 7 Tiffany Fellow i V75-5, han blir også hardt betrodd med nevnte 9 Amazing Case i V75-3. I tillegg har en han vinnersjanse med 4 M.S. Triple J. i V75-6. Frode selv er størst optimist med Amazing Case.

Jeg er normalt ikke tilhenger av å bankerspille hester fra bakspor på sprint, men gjør et unntak i kveld. Amazing Case har vært matchet i tøffe omgivelser i alle de fem siste startene. Var kanskje ikke som aller best på Forus nest sist, i seiersløpet til Outstanding O., men det var et spesielt løp. Holdt farten meget bra til tredje sist og møter helt klart lettere motstand i kveld. Trolig velger Åsbjørn Tengsareid å sitte foran med 1 That's Good Chip og denne er ikke blant de tøffeste mot mål. Fra niendespor bak bilen, vil nok Amazing Case få et fint utvendig par. Da skal hesten ha en solid spurt på lager. I en meget vanskelig V75-omgang på Bjerke i kveld, blir 9 Amazing Case i V75-3 min banker.
Rangering V75-3: A: 9 B: 2-1-3-10 C: 5-7-8-6-4

V75-1 - Varmblodshester. Eliteløp. 1609 meter autostart.
Vi innleder kveldens V75-omgang med et eliteløp for varmblodshester. For n'te gang i karrieren synes jeg 7 Cokstile blir overstreket og mitt soleklare objekt og førstevalg heter 3 Clemenza Am. Vallaken debuterer i regi Geir Vegard Gundersen i kveld og han er optimist på forhånd. GV varsler at de vil kjøre foran dersom de når tet, og normalt er det ingen som henter en lengde på eks-Kolgjini-traveren. Da er det gode muligheter for tet rundt om, og for meg er 3 Clemenza Am er helfrekt bankeralternativ.

7 Cokstile ble stor favoritt i V75-6 på Bjerke i sin siste start, men Waaler-hesten var sjanseløs på å hente sitt tillegg på Floris Baldwin og Monfalcone da. Avslutter uansett solid til tredje og kveldens løp er en helt annen oppgave. Står dog i sjuendespor bak bilen og mye tyder på at Cokstile må gjøre grovjobben selv i kveld. Så gjenstår det å se om hesten er tøff nok til det. 4 Gigant Invalley henter normalt ikke en lengde på 3 Clemenza Am og det litt uvisst hvor Desserud-traveren havner underveis. Skal uansett regnes med vinnersjanse og blir min tredje og siste hest på V75-forslagene i V75-1.
Rangering V75-1: A: 3 B: 7-4 C: 2-1-5-8-6

V75-2 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 1609 meter autostart.
Vidåpent sprintløp for kaldblodshopper venter i V75-2. Jeg står på fem hester på de tre minste forslagene og seks hester på det største.

12 Lille Olga blir min knepne favoritt. Etter å ha radet opp med seire i vinter, har det blitt tredje og fjerdeplass i de to siste løpene for Ottersen-hoppa, begge gangene har det vært maks. Magefølelsen sier likevel at Lille Olga har en flott oppgave på papiret i kveld, bortsett fra tolvtesporet da. 4 Dag Tora er ei dame det ikke er lett å bli klok på, men fartsressursene er gode. Hun står fint til spormessig og sprint er yndlingsdistansen. Det er det ikke for spillefavoritten 10 Perle Vilja som står med to strake seire. Nå er det bakspor i tillegg og for meg er Bjerring-hoppa kun et garderingskryss i kveld.

1 Ulvendina fikk et tøft løp sist og var i tillegg ute av taktene flere ganger i sisterunden. Holdt tappert til femteplass da. Skulle Bjørn Steinseth lykkes med å forsvare innersporet, stiger sjansene. 9 Komnes Molla vant til 94 ganger pengene på Klosterskogen forrige torsdag. Det var overodds. Komnes Molla gir ikke samme vinnerodds i kveld og får Gaustad-hoppa ryggene sine underveis, kan det bli ny seier.

På det største forslaget betaler jeg også for 7 Rokne Bliss. Hun var flink sist og galopperte fra seg en mulig andreplass ut av siste sving. Sjuendespor på sprint er sjanseartet, men kommer Rokne Bliss noenlunde på det underveis, kan hun overraske.
Rangering V75-2: A: 12 B: 4-10-1-9-7 C: 3-6-11-8-2-5

V75-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Nok er halvskummelt løp, jeg tar sjansen og står på to hester på de tre minste V75-forslagene.

7 Glans Tider har tatt to fine tetseire på slutten og blir min knepne favoritt. Står i et sjanseartet sjuendespor bak bilen i kveld og det øker nok galopprisikoen. Feilfritt skal det være bra sjanse. 2 Solmyr Arvid blir spillefavoritt. Kihle-traveren er jevn og flink og den sannsynlige tethesten. Så får vi se om vinnerviljen er bedre enn den var i siste løpet før pausen. Fireårsvallaken scorer uansett på at han er travsikker.

På det største V75-forslaget betaler jeg også for kapasitetshesten 3 Eddie. Det er en type vinn eller forsvinn-hest dette. Har vært behandlet i pausen og er løpets klare outsider. Jeg tar med denne på det største forslaget. Hester som 1 Valle Grom (maks første gang ut etter pause) og 4 Fjellvang Frøkna (galopperte seg bort sist) er også hester jeg gjerne skulle hatt med.
Rangering V75-4: A: 7 B: 2-3 C: 11-4-8-5-12-9-6-10-11

V75-5/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Nytt fint spilleløp venter i V75-5 som også er starten på V5-spillet. Frode Hamre blir klar spillefavoritt med nyervervelsen 7 Tiffany Yellow. Fireårshoppa gjør årsdebut i kveld og gjorde flere fine løp for Pål Buer i treårssesongen. Frode melder om ok treningsjobb, men er usikker på hoppa første gang ut. Jeg setter hene under tvil først på min rangering.

Første motbud er 3 Coktail Gun M.E. og Gøran Antonsen. Denne gjorde et fint løp til femte i Johan Widdings minneløp i årsdebuten på Bjerke for halvannen uke siden. I fjorårets siste start tok hesten en råsterk seier fra dødens i et løp i DNT's unghestserie. Toer i det løpet var Royce Rolls. I kveld blir det amerikanervogn og fireåringen skal tidlig på her.

På de litt større V75-forslagene betaler jeg også for 1 Hendrix B.R. (galopperte seg bort i Widding-løpet, men gjorde flotte løp før det og står fint til spormessig i kveld), samt 9 S.K.'s Iron Lady (turbetont seier sist, men er under utvikling og kusken er som kjent blant de beste).
Rangering V75-5/V5-1: A: 7 B: 3-1-9 C: 4-6-10-2-5-11-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kveldens kanskje aller beste spilleløp kommer i V75-6/DD-1. Mitt soleklare objekt heter 9 Dayenne Lane. I titiden onsdag er Malmin-traveren streket på drøye fire prosent og det er mildt sagt overraskende. Hesten er i knallform og står meget spennende til i niendespor. For meg er hesten et bankeralternativ og på Eksperten kommer jeg til å bruke hesten banker på noen av de alternative andelslagene. I tillegg spiller jeg 9 Dayenne Lane som min herlig frekke DD-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Fairyman innfridde som storfavoritt i V75 forrige onsdag, men det var såvidt båten bar mot Make Me. Hultmann-traveren møter skjerpet motstad i kveld, og må da være en favoritt i fare. 6 Red Bar er tilbake etter pause. Gjorde noen gedigne seiersløp i fjor, og er løpets klare outsider.

Med på gardering blir også 4 M.S. Triple J. (bom fast sist og holder flott form) og 5 Place Your Bet (sykt bra form og kan vinne igjen). Tross et meget utfordrende tolvtespor bak bilen, finner jeg også plass til 12 Fabian B.R. på det aller største V75-forslaget.
Rangering V75-6/V5-2/DD-1:; A: 9 B: 2-6-4-5-12 C: 10-11-8-7-11-3

V75-7/V5-3/DD-2 - Kaldblods. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Kveldens V75-omgang avsluttes med et hoppeløp for kaldblods og her går jeg tynt med tre hester på de tre største V75-forslagene.

6 Miramill var mitt deilige objekt på Bjerke 13. februar og som et 6. valg ledet Miramill hele veien sammen med Gunnar Austevoll. Satt bom ast sist, men er neppe noen tidlig tetkandidat i kveld. Holder uansett kanonform og blir mitt førstevalg. Knepent foran spillefavoritten 12 Trø Hera som har en fin oppgave på papiret i kveld, tross 20 meter tillegg. Får denne opp farten i tide, kan det bli en velfortjent seier.

Tredje og siste hest på V75-forslagene, blir kapable 5 Smedtulla. Holder hun seg unna galoppen, er hun mer enn god nok til å vinne.
V75-7/V5-3/DD-2: A: 6 B: 12-5 C: 3-8-14-13-11-15-9-4-10-2-1-7


Kommentarer til denne saken