*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gedigen V75-tirsdag med 17-millioner i potten

Örjan Kihlström kjører vår banker på Jägersro. Foto: hesteguiden.com

Bankeren får det billig!? 30-oddser blir rigget til, og vi roper et varsko! Vi har en enorm V75-omgang foran oss på tirsdag, og du kan bli millionær!

25.08.15 12:11

Sportspillsmeny tirsdag:

V4 Färjestad: Et solid holdepunkt mot V4-cashen
V5 Momarken:
En perfekt banker
V65 Forus:
Frekk banker i en herlig V65-omgang

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mye står på spill tirsdag når Jägersro inviterer til en meget spennende V75-omgang! Det skal nemlig kjøres forsøk til årets Derby i vårt naboland, og nåløyet for å kvalifisere seg til finalen er meget trangt. Det er nemlig ikke veldig stor forskjell på de beste målt opp mot de nest beste i flere av løpene, og klaff med posisjonene vil være helt avgjørende i disse forsøkene.

Menyen er spekket med godbiter, og her er det bare å sjekke ut alt snadderet som vi byr på litt lengre ned i denne artikkelen. Bankeren røper vi dog her, og vi går for 5 Al Dente (V75-1) denne tirsdagen. Tidlig tet, dempe, og da skal dette være kjørt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk tirsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Färjestad (V4)

Kl.13.40 - Momarken (V5)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.30 - Jägersro (V75 + V5) 17 millioner i V75-potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens V75-objekter på Jägersro:

V75-1 : 5 Al Dente – Selv om distansen ikke er noen fordel så er vi likevel klart inne på at 5 Al Dente er dagens beste V75-banker. Vi tror nemlig på gratis tet, deretter får Örjan Kihlström gjøre som han vil med 5 Al Dente, og da skal det normalt sett ikke være snakk om det. I sitt siste løp så blåste 5 Al Dente til tet, slapp etter hvert til Cash Gamble, og den ble siden sittende bom fast med krefter igjen. Vi hadde da 10,7 s 900m på klokken. Møter ingen Cash Gamble her, og vi anbefaler et bankerspill på 5 Al Dente. 8 Eldrick Boko – Står med seks strake, og dette er en ordentlig bra hest. Går nå opp mange klasser når det gjelder motstand, men den er likevel den vi frykter mest. Sist på Solvalla vant den enkelt, men det var altså i svært billige omgivelser. 11 From Dust To Dawn – Er i toppform, og med tempo så blir den skummel. Nå sist så knep den seieren etter lynraske 09 s 800m. Gangen før så passerte den mål med litt krefter igjen. Er ikke ueffen heller her, men da må noen svare 5 Al Dente.

V75-2 : 7 Titan Lavec – Liker vi skarpt, og dette er en steintøff traver. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og man har siktet mot årets Derby med den. Nest sist så var den syk, mens den gikk et knallsterkt løp sist etter tidlig galopp. Nå blir det på med yankervogn, det blir skorykk, og distansen takler den normalt sett bedre enn de fleste her. Prøves som et mulig supersjokk! 10 Sorbet – Er bra, og distansen er også et pluss for den. Nå sist ble den felt av banen, og det løpet kan man bare se bort fra. Gikk uansett en sisterunde i 10-fart. Nå er Erik Adielsson tilbake i vognen, og med flyt så kan det opplagt være duket. 2 Orakel Face – Blir muligens testet skoløs tirsdag, og med stigende form så kan den lede dette svært lenge. 4 Bullyoung – Er ordentlig bra på sitt beste, og den har fått en nødvendig blåser i kroppen sin. Må heve seg, men vi regner med at Robert Bergh presenterer en klart forbedret hest på tirsdag. Er ikke ueffen om den viser sitt beste.

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V75-3 : 10 Västerbo Eclair – Var ikke langt bak årgangens beste 3-åringer i fjor, og vi gleder oss til å følge den i dette forsøket. Har nemlig funnet en helt strålende form, og den må tas på alvor. Nest sist er den helt overlegen etter 10 s 800m. Nå sist så ble den ekstremt passivt kjørt, men den avgjorde på to steg når den fikk sjansen via sporene mot oppløpet. Ser rett og slett skikkelig bra ut for tiden, og den er verdt et forsøk! 9 Emmett Brown – Hadde utur i forsøket til Kriteriet i fjor, og den feilet da som mulig vinner i den siste svingen. Fikk rett og slett dårlig betalt i de store løpene i fjor. Virker mer voksen i år, og den har gjort sterke løp den siste tiden. Avsluttet bra sist bak knallgode Volstead, og den fungerte fint på sin barfotbalanse. Står perfekt til her, og den dukker normalt sett opp på foto. 8 Digital Collection – Utvikler seg strålende for tiden, og den var solid i nederlaget nå sist bak gode Daley Lovin. Distansen tirsdag skal bare være et pluss, og det kan være en joker i leken med flyt.

V75-4 : 12 Orion Tilly – Sporet er selvfølgelig ikke det beste, men inntrykket første gangen ut for Peter Untersteiner sist, ja, det var meget bra. Viser 08,8 s 600m, og den har full spenst over mål. Med tempo på forestillingen tirsdag, ja, da kan denne frekkisen fort sitte der som en mulig godbit. PASSES! 4 Flex Lane – Feilet sist (Felt av banen), men før det har den vært fin, og den har radet opp. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er bra rapporter på den før dette forsøket. Motivert, og tidlig! 9 Errol Boko – Feilet fra start sist, men det var en rørete start, og hesten var unnskyldt. Nest sist så var den lysende fin, og den var da klin overlegen. På klokken vår stod det 12,5 s 1000m / 10,5 s 500m som ubrukt. Er skikkelig tøff, og den må tidlig med! 2 Furious Francis – Gikk med sko sist, og den fikk ikke med utfallet å gjøre da. Var OK nest sist, mens den var veldig god tredje sist. På tirsdag blir skoløs, yankervogn, og et helstengt hodelag. Skulle den komme seg foran så trenger den ikke å bli enkel å ha med å gjøre.

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V75-5 : 7 Corinne Af Solnäs – Denne lanserte vi som en godbit til forsøket av Stochampionatet tredje sist, og du verden hvilket løp som den gjorde da. Var helt fantastisk tapper, og vi gav den to pluss i kanten. I selve Stochampionatet nest sist så ble det feil, og den havnet opp i elendige rygger da. Nå sist ble den kun kjørt prepare med, og den passerte mål med alle kreftene sine igjen. Oi, Oi, Oi, hvor lekker den så ut for dagen. MÅ PASSES NÅ OM DEN SKULLE FÅ FLYT! 10 Nancy America – Rader opp, men man skal være klar over at den nå er MYE tøffere ute. Kan selvfølgelig legge på til seks strake, for denne er bra, men mot en langt tøffere motstand på tirsdag så er det verdi i å spekulere. 9 Olympia Gold – Ble firer i Stochampionatet sist, og den vant også et forsøk nest sist. Er herdet mot tøff motstand, og den er selvfølgelig tidlig aktuell nå. Løpets outsider!

V75-6 : 9 Cash Gamble – Er årets Derby-favoritt. Den har også vært smellbra, og den har radet opp i en imponerende stil. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er neppe en hest på sitt aller beste allerede i forsøket. Er uansett såpass bra at den igjen kan felle alt, og det er en motivert favoritt. 4 Gross Weight – Blir omtrent ikke spilt her, og det mener vi er feil. Vant et forsøk til Kriteriet i fjor, og den var en av outsiderne i finalen da. Der feilet den seg dog bort. Har rotet mye i år, men på ren kapasitet, ja, da skal ingen tvile på at den ikke duger. Nå sist etter pause får den maks, men ble da bare kjørt snilt med, og den gikk med sko på alle fire. Blir garantert rigget til på en helt annen måte nå, og det lyder optimistisk fra stallen. KAN OVERRASKE! 11 Carabinieri – Er ordentlig bra, og den var veldig tapper i nederlaget nå sist. Går da 08,8 s 800m i dødens, og den taper knepent. Er skikkelig giftig på speed, og skulle den få ryggløpet sitt, ja, da skal ingen føle seg for trygge. OBS!

Du kan bli 17 millioner rikere på tirsdag!

Her kan du kjøpe deg inn i en av våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene på tirsdag!

V75-7 : 10 Conlight Ås – Dagens mest åpne løp venter i V75-finalen. Vår STORE IDE har sett enormt bra ut på slutten, og den må prøves nå. Den var ikke tom i mål nest sist, og den varslet form etter pause da. Nå sist så fungerte den helt rått på ny balanse, den ble sittende bom fast med alt igjen, og du verden hvor lekker den så ut for dagen. Det er sjelden man ser at hester passerer mål med såpass mye krefter igjen. Her peker formkurven rett til værs, og vi setter på alt av varsellamper! 12 Staro Italy – Var Uhrberg uheldig med nest sist når han kjørte oppi med en pigg hest på oppløpet. Nå sist så avvæpnet Staro Italy en meget bra gjeng, og da kammet den med seg 300K. Sporet er ikke det beste, men dette er en tøffing, og den går til mål. Tas tidlig med som en mulig godbit! 5 Eclipse Boko – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var solid til seier nå sist. Har vært smellfin i jobb inn mot denne oppgaven, og det er stor optimisme å spore fra Team Nurmos sin stall. Outsideren! 2 Onceforall Face – Er på vei mot formen, og Lutfi er veldig opp på sin springer. På tirsdag blir det yankervogn, og full pepper fra start. Kan lede rundt om. 1 King Sir Kir – Smyger med innvendig, men skulle lukene komme, ja, da skal ingen føle seg for trygge. Avsluttet noe så helsvett sist at vi knapt nok trodde det vi fikk se da. Selv med et magert grunnlag så tas den med på de litt større bongene. DENNE ER NEMLIG BRA!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag