Gnistrende V75-millionomgang på Jarlsberg


Vidar Hop og Hickothepooh blir lørdagens aller største V75-favoritt på Jarlsberg.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Vidar Hop og Hickothepooh blir lørdagens aller største V75-favoritt på Jarlsberg. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

13 millioner til en alenebong! Bankeren gjør kort prosess? Superfrekt objekt overrasker blant hoppene? Vi går virkelig for gull på lørdag!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Skive: Internasjonal V65-kveld fra Danmark
Oddstips 1: Alt går galt for Bordeaux
Oddstips 2:
Luften har gått ut av Burnley
Oddstips 3:
Atlético er ikke uovervinnerlige
Tippetips: Tottenham tilbake på vinnersporet
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Jarlsberg står for lørdagens V75-omgang, og dette er en helt praktftull omgang med mange vinnerkandidater i de fleste av løpene. Vi blir alt annet enn overrasket om det blir milliondryss blant spillerne i dagens omgang, og vi skal til lukene med en banker vi tror HARDT på. 4 Hickothepooh har nemlig et skreddersydd løp foran seg denne lørdagen, og normalt snakker vi om tidlig tet og slutt. Ellers vrimler det med mulige godbiter, og her er det bare å sjekke ut alt vi har å by på. V75 + V5-teksten finner du litt lengre ned i denne artikkelen.   

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

Her er dagens V75-tekst:

V75-1 : 8 Arvesølv – Har en utrolig fin oppgave foran seg i innledningen, og den er 20m billigere ute kontra en drøss med hester som den har møtt før. Gikk et fullt godkjent løp sist, og da hadde den kun Lykkje Borka/Ulsrud Tea foran seg i mål. Hadde nok uansett godt av den blåseren i kroppen etter en mnd pause, og vi forventer den enda bedre nå. SKAL MED PÅ ALT!

11 Rødmyrsfakså – Her har nok Geir Gudmestad ventet på denne oppgaven med sin springer, og den står helt riktig inne i løpet. Var ENORM i løpene før den fikk en pause, og i følge treneren skal formen være på samme nivå nå. Første omvendt på tillegget passer ypperlig, og vi dobler opp a-gruppen. 1 Alessandra – Hvor lenge varer dette eventyret? Nå sist hadde den en feil oppgave, men innsatsen var uansett klart bra. Fungerte dessuten bedre aksjonsmessig kontra løpet på Bjerke nest sist. Fra tet kan den lede rundt om, men den er stadig tøffere ute, og vi nøyer oss med å plassere den på outsiderplassen.

9 Trø Hera – Er bedre enn raden, og den spurtet riktig så fint sist. Pleier å hevde seg i disse hoppeløpene, og fra tredje omvendt burde den komme seg OK avgårde. Kan vinne med flyt på veien. 3 Nordlys Rosa – Har vi fulgt i Harstad, og det er ingen tvil om at det er en bra hoppe dette. Kommer nå ut i ny regi, man har ventet på løpet, og rapportene går i dur. Løpets klare outsider.

5 Bork Odina – Er en utrolig vrien hest å regne på, men vi liker Malmin på disse kaldingene, og glem ikke at denne storskrellet i et tøft hoppeløp (finalen) på Bjerke 9. september 2017. Er aldri ufarlig om den får ryggløpet, og er på G for dagen. Tas derfor med ute på kanten.
Vår rangering : A : 8-11 B : 1-9-3-5 C : 12-2-13-10-6-7-4

V75-2 : 9 Gringo Boko – Er knallgod, og feelingen er at den er betydelig bedre enn grunnlaget sitt. Fikk en beintøff førsterunde på Forus sist, men stakk likevel bare fra på lette bein tilslutt. Inntrykket var meget bra etter den lange pausen, og vi likte hesten. Står i et perfekt smygspor, og den går nok en lav 14-tid på en god bane. Akkurat det tror vi ingen straffer, og for oss er Gringo Boko en soleklar favoritt.

3 Normandie Royal – Har vi ikke blitt veldig imponert over etter at den forlot stallen til Langeweeg. Har vært helt OK, men ikke fryktelig god. Vi tviler på om den store favoritten får bløffe dette hjem fra tet, og da er den sårbar. Er naturligvis motbudet, men vi tror altså langt mer på hesten til Tjomsland. Bak disse er det mer åpent.

1 Circe Des Emois – Varsler Aarlie et defensivt opplegg med, men det er en bra hest, og den blir skummel med luker. 4 Hazil Boko – Er veldig bra om den leverer på sitt beste, og den vant enkelt etter 16,1 s 300 sist. Er en av flere som kan vinne om man spekulerer. 5 Fanny BR – Er MYE forbedret i regi Jens Kristian Brenne, og nå sist kom den til mål som ubrukt med krefter igjen. Kan være løpets skrell om de beste skuffer.

12 Tassen H. – Har utviklet seg mye, men sist likte vi den ikke så godt. Slet på svingene, men den så heller ikke helt optimal ut tilslutt. Har startet veldig tett nå, og etter løpet sist ble vi usikker. Er kun en i mengden fra dette sporet.
Vår rangering : A : 9 B : 3-1-4-5-12 C : 8-10-6-2-7-11

V75-3 : 1 Mietor – Vant veldig enkelt fra tet sist, og den kom til mål med krefter igjen. Er egentlig en veldig bra hest i klassen dette, og den har sjeldent fine betingelser foran seg nå. Vi tviler på at den greier å svare 3 Hauglid Storm på startsiden, og da kan det straks bli mer sjansebetont. Skulle det likevel bli tidlig tet, ja, da kan fort dette være over.

3 Hauglid Storm – Går 27 på distansen, og med tre løp i kroppen burde storformen ikke være langt unna. Fikk press hele veien sist, og åpnet 26 f 500m på sluttrunden. Vant det løpet meget lett. Er lynrask fra start, og feelingen vår sier tet. Kan komme til å lede dette løpet svært lenge da, og den skal passes.

14 Sprett Odin – Er Høitomt sitt valg i løpet, og da må man være på vakt. Sprett Odin er nemlig en vinnerhest, og den har full form i kroppen nå. Nest sist tapte den kun for Bråtnesfaks, og en slik hest finnes ikke med her. Står helt riktig inne i grunnlaget, og den blir alt annet enn enkel å stå i mot tilslutt. Disse tre hestene skiller seg litt ut. Garderer man videre så er det meget jevnt, og ikke helt enkelt.
Vår rangering : A : 1-3 B : 14-5-8-11 C : 2-7-13-4-15-9-10-12-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V75-4 : 4 Hickothepooh – Tet, og slutt? Ja, vi er veldig inne på akkurat det, og for oss er dette dagens beste banker. Nå varsler Kenneth Handeland at han skal svare med Bolt Action, men gjør han det, ja, da kommer ikke Bolt Action til mål, så vi tror den godeste Kenneth slipper teten uten å blunke. Det er trossalt 25K i andrepremie… Hickothepooh gjør nesten bare fine løp, og den har også vært positiv de to siste gangene, men da har den stått feil til. Var monstergod når den vant på Åby tredje sist. Er en topphest i grunnlaget, den har trukket et ypperlig spor, og vi kan ikke spekulere. Bak vår banker er dette vidåpent!

11 Wizard Of Ousse er det klare spillet om favoritten ikke skulle få tet. Har gjort tre gode løp etter pause, den har en sylvass speed tilslutt, og selv om den er noe tøffere ute i grunnlaget skal den opplagt passes. 5 Gukko Raw – Har gjort to gode løp etter pause, og det er snakk om en hest i toppform. Unngår den bare dødens så er sjansene for en plass på trippelen meget gode.

6 Whatsoflying S.S. – Kom til mål med krefter igjen i kulissene sist, og den har virkelig vært oppløftende de siste gangene. Dessverre har den vært litt småsyk etter det siste løpet, men er den på sitt beste på lørdag, ja, da duger den godt om det skulle bli feil for vår banker.
Vår rangering : A : 4 B : 11-5-6-7 C : 3-9-1-8-10-12

V75-5 : 9 Anica Fine – Er en hoppe vi alltid har holdt veldig høyt på kapasitet, og det er en hoppe med et for lavt grunnlag på konto. Debuterte for Hamre sist, og den var smellfin på direkten. Bare jogget rundt feltet, og la inn skarpe 11,7 s 300m som helt ubrukt. Har normalt gått ytterligere frem med den blåseren i kroppen, den står i et spennende smygspor, og er veldig spillbar. En banker for de frekke!

12 Wakanda – Er det naturlige motbudet. Er ikke helt stabil, men på ren kapasitet duger den svært godt. Feilet sist, men var god i startene før det. Trenger tempo, men får den det, ja, da kan den plukke alt tilslutt. 4 Heyhohereshegoes – Denne vet vi at man holder ganske høyt, men den har så langt ikke imponert oss. Vi føler dog at det er litt å gå på, og fra et nydelig spor bak bilen plasserer vi den på outsiderplassen.

1 In Håleryd – Var veldig bra før pausen, og den radet opp med flotte innsatser. Kommer nå ut etter en liten pause, men det er fine rapporter på den, og blir den bare ikke fast så burde den duge godt. Bak disse er dette hoppeløpet VIDÅPENT, og det trenger ikke være feil å ta med de fleste på bongen.
Vår rangering : A : 9 B : 12-4-1 C : 2-10-7-3-5-8-6-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

V75-6 : 1 Red Team Rex – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det skal ha gjort godt. Nå sist kjørte Oleg ordentlig til på siste bortre, og du verden hvor det gikk unna da. Fikk rett og slett syre litt inn på oppløpet, men den holdt uansett aksjonen meget fint sammen. Til denne starten blir det på med en yankervogn, og hesten blir rigget til. Kan åpne, og blir den bare ikke fast så må den være spennende nå.

4 Pebbe Simoni – Vinner trolig dette løpet om det for en gangs skyld skulle klaffe litt på veien. Har havnet opp i alt mulig slags tull de siste gangene, og det er helt utrolig at den ikke har fått vinne. Spurtet som en virvelvind sist, men igjen klaffet det ikke på veien. Skal naturligvis i a-gruppen. 6 Deep Sea Dream – Har vokst inn i eliten, og den gjør nesten bare gode løp. Leverte igjen et bunnsolid løp sist, og formen virker til å være på topp. Debuterer for Tom Erik Solberg denne lørdagen, og den er tidlig på vår bong.

2 Global Money – Er herdet i litt andre omgivelser enn dette, og det er nok ikke uten grunn at de kommer til Norge med den. Er nemlig best skoløs… Står i drømmesporet, og den er en av flere som kan vinne. 9 Love Voice – Vant lett på Klosterskogen sist, og den så bra ut etter pausen. Har trukket et nydelig smygspor i en startrask rygg, og den kan vinne påny om det bare klaffer litt på veien.

12 Pingus Vang - Har våknet til liv igjen hos Sigbjørn Kolnes, og den rader opp med sterke innsatser. Sporet nå er nitrist, men med tempo kan det komme en ny seier. 10 Rafolo – Gikk helpigg i mål sist, og den hadde vunnet det løpet med luker. Er noe bedre enn raden, og den kan overraske med litt flyt på veien. 3 Valley Ivan – Fikk kjørt seg ordentlig på Leangen mandag, og vi vet ikke hvor klokt et slikt opplegg var, kun noen få dager før det som venter her. Er i våre øyne mer trippel, enn seiersaktuell. 5 Thai Navigator – Er bedre enn raden, og den satt litt fast etter en tidlig galopp sist. Kan fyke til tet om den løser, og på sitt beste trenger den ikke å være borte.
Vår rangering : A : 1-4 B : 6-2-9-12-10-3-5 C : 11-8

V75-7 : 11 Troll Solen – Ble det feil for sist, men den holdt uansett meget tappert. Var solid når den vant lett etter 24,1 s 300m nest sist. Blåser fort ned dette feltet om det bare klaffer litt på veien. Motivert.

12 Vill Solen – Er det spennende objektet, og en hest som fort går veldig under raderen. På ren kapasitet er nok ikke Vill Solen en veldig mye dårligere hest enn den store favoritten, og dette er et løp som Kjetil Djøseland har ventet inn. Han sitter også opp Tengsareid, og akkurat det må være meget spennende. Rapportene er fine, og på vår bong er Vill Solen tidlig. SE OPP!

2 Kaksen – Gikk et strålende løp etter tidlig galopp sist, og da skal man huske på at den ikke var helt kjørbar. Var veldig skakk/skjev. Er behandlet før denne oppgaven, og Tom Erik Solberg er opp på sin springer. Passes fra et nydelig spor. 10 G. Jerken – Lanserte vi sist, og den holdt da lekestue fra tet. Er MYE bedre når den får gå med i rygger, spare speeden, og komme tilslutt. Et slikt opplegg blir det på lørdag, og den er alt annet enn ueffen med klaff.

7 Eikmann – Sager nok mange etter at den bremset bort seieren sist. Vær litt forsiktig med det, for dette er tross alt en veldig bra hest, den ser ordentlig fin ut, og den har fått et par løp i kroppen etter et lengre avbrekk. Har fart/kapasitet til å overraske med klaff, og vi tar den med som en siste hest på bongen.
Vår rangering : A : 11 B : 12-2-10-7 C : 8-1-9-4-6-5-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen under

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 1 Osen Expressa – Er en utrolig flott hoppe, og dette er en traver som vil mangedoble grunnlaget sitt om den bare får holde seg hel gjennom 2018. Vi advarte mot å banke den sist da den skulle ut på en trang bane for første gang, og det ble ikke helt uventet galopper da. Nå blir det tet, baneprofilen passer langt bedre, og den er moden for en solid rekordforbedring. Vinner normalt dette løpet om den leverer på sitt beste.

6 Tangen Elvira – Gir vi oss dog ikke helt på. Vi har jaktet denne en stund nå, og det er en hoppe som er MILEVIS bedre enn raden. Har gått gnistrende mellom galoppene, og også sist gikk den et svett løp i kulissene etter galopp. Går 28 alle dager i uken, og feilfritt kan den utfordre. 4 Ros Lilja – Er en traver som Sagholen tror litt på. Nå sist ble den sittende bom fast over mål, og den kunne ha vunnet med luker. Gjør seg ikke bort om den får smyge med i rygger. Outsideren.
Vår rangering : A : 1 B : 6-4 C : 2-7-8-3

V5-2 : 1 Teddy Boy O.K. – Var klart bra sist, men fikk altså syre siste 150 metrene. Gangen før vant den veldig enkelt fra tet, og dette er en hest i bra form. Står spennende til nå, og blir den bare ikke for hissig så kan den lede dette løpet rundt om. Skal stå først. 2 Promo Kemp – Er normalt best på sprint, men den takler også full vei fint. Ble spurtet ned etter en tøff åpning sist, mens den nest sist var bunnsolid etter et tøft opplegg. Risikerer svar nå, og vi tror IKKE den vinner dette fra dødens. Motbudet.

9 Threetimesalady – Var litt tung etter pause sist, og den gikk kun helt greit i kulissene etter galopp. Hadde uansett godt av den blåseren, og vi forventer den forbedret nå. Har en ordentlig fin grunnkapasitet, den står i et interessant spor, og dette kan fort bli aldeles riktig. OBS! 8 Ultimo Tango – Er på vei mot formen, og den vant enkelt etter et optimalt opplegg sist. Det trenger ikke å bli feil å komme bakfra i dette løpet om favorittene kjører mot hverandre, og med flyt kan Ultimo Tango blande seg inn i kampen.
Vår rangering : A : 1-2 B : 9-8 C : 10-4-6-7-3-5