Gå til sidens hovedinnhold

Gnistrende V75-søndag på Bjerke

Kaldblodsdronninga Ulsrud Tea blir den ene av Nettavisens to bankere i en strålende V75-omgang på Bjerke søndag ettermiddag.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Charlottenlund (kl 18.15): Verdensstjerne i comeback
Tippetips
: Oppturen fortsetter for Solskjær og United
Oddssingel PL: Martial har vært et lyspunkt
Oddssingel PL:
Sterling senker Southampton
Oddssingel PL
: Palace jakter ny storskalp

Bjerke travbane byr opp til en strålende V75-omgang søndag ettermiddag. Det er neste siste omgang av V75 Julebonanza som altså kulminerer med en gedigen multijackpot på Axevalla nyttårsaften. Det er svenske frister som gjelder på Bjerke søndag og det betyr V75-innlevering senest kl 16.20. Merk også at det er stor internasjonal V65-omgang på danske Charlottenlund søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leirvåg med stjerneklaff i V5 på Jarlsberg 28. desember
Det ble kanontreff for Leirvåg under V5-løpene på Jarlsberg fredag. V5-forslaget på Nettavisen med innl.pris på kr 972 satt klokkerent. Superskrellen 10 Carmen Division i V5-3 (6. valg og markert på 4,5 prosent) var med kun på tre hester. I V5-5 hadde Leirvåg markert for samtlige ti hester. Der vant 2,1 prosenteren 11 Sagen Sol. V5-utbetalingen landet på voldsomme 46 859 kr. På Eksperten ble det klaff for fire andelslag (fire andeler a kr 250, fem andeler a kr 200 og to andelslag med fire andeler a kr 300). Totalt omsatte Nettavisen for ca 7 000 kr i V5 på Eksperten, og spilte inn formidable 187 436 kr.

Da får vi håpe at den tipsformen sitte i når vi nå retter fokuser mot V75-løpeene på Bjerke søndag. Jeg velger å spille med to bankere, der kaldblodsdronniga Ulsrud Tea er den ene i V75-4, mens en meget formsterk treåring fra stall Hamre blir min andre banker i V75-3.

Eventyrlig sesong for kaldblodsdronning
Man kunne kanskje tro at Ulsrud Tea nådde sin topp i 2017 da hun vant ni av 18 starter og løp inn 800 000 kr, men i en alder av 11 år har hoppa tatt enda et steg i år. Tolvb seire på 18 starter er det blitt og i pengvei er det blitt formidable 1 175 803 kr før årets siste start på Bjerke søndag. 75 000 kr er førstepremien i V75-4/V5-2 og selv om Tea som vanlig står på lengste tillegg i disse hoppeløpene, har hun stort sett gjort kort prosess hver eneste gang. 14 Ulsrud Tea vinner nok igjen og blir min hovedbanker i V75-spillet og bankerspilles naturligvis også i V5-spillet.
V75-4/V5-2: A: 14 B: 13-10 C: 8-3-11-12-6-2-4-5-9-7-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Treåringen er bare best
Til tross for åttendespor bak bilen, tror jeg 8 Royce Rolls bare er en vinner i V75-3. Frode Hamre holder denne hesten meget høyt og mener det er en av hans beste treåringer. Han kom sent i gang med sesongen, men utviklingen har vært strålende på slutten. Ble sittende bom fast bak lederen i et sterkt V75-felt på Forus sist og holdt strålende fra dødens nest sist. Motbudet 2 Bear Man kommer til å få tidlig besøk av Royce Rolls søndag og hest mot hest, er jeg helt sikker på at Frode Hamre har den beste hesten. Feilfritt må dette være topp sjanse og 8 Royce Rolls blir min andre V75-banker på Bjerke søndag.
Rangering V75-3/V5-1: A: 8 B: 2-6-11-10 C: 1-5-4-9-12-7

V75-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er flere av V75-løpene søndag som kommer til å handle om stall Hamre og stall Anderssen/Malmin og i V75-1 tror jeg på ett oppgjør mellom landets to ledende trenerstaller.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

3 Credicone blir min knepne favoritt. Treåringen så rålekker ut da han gikk i mål med flust av krefter spart på Bjerke nest sist, og selv om han var mer på det jevne i Sverige sist, tror jeg på en solid innsats søndag. Har trukket et nydelig spor bak bilen og kommer garantert fint på det underveis. 7 Bad Nite Call Saul har hatt en fantastisk høst og tok sin fjerde seier på de fem siste startene på Bjerke for tre uker siden etter en gnistrende sisterunde. Står litt langt ute bak startbilen her, men hesten har vist at han tåler å gjøre grovjobben selv.

1 Gretzky Boko kan ikke forsvare sitt innerspor, men hesten har kanonform og løser det seg noenlunde er han en klar vinnerkandidat. Jeg synes disse tre hestene skiller seg litt ut i V75-1, men merker meg at Frode Hamre også er optimist på vegne av Hamre-stallens tredje hest i løpet, 9 Humble Hill. Således tar jeg denne med på det aller største V75-forslaget. Bak disse er det også gode hester og både 2 Fairyman (kanongod nest sist), 8 Teddy Boy O.K. (har kapasitet, men vrient spor) og dypvannsfisken 10 Soros Kronos (har form og kan skrelle med maks klaff) er hester som kan blande seg inn i seiersstriden dersom noen av forgrunnsfigurene roter seg bort.
Rangering V75-1: A: 3 B: 7-1-9 C: 2-8-10-4-5-12-6

V75-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et flott kaldblodsløp venter i V75-2 og jeg synes fire hester skiller seg noe ut. 3 Emil Mollyn hadde en tøff oppgave foran seg sist på Sørlandets travpark og maktet ikke å hente 20 meter på gode Langlands Odin. Søndag er det bilstart, startsporet er bra og Emil Mollyn kan ta sesongens niende seier.

7 Remix blir stor spillefavoritt, men Jomar Blekkan advarer med rette om et krevende startspor. Imponerte voldsomt i seiersløpet sist og har toppform, men møter også kvalifisert motstand. Disse to får plass på de to minste V75-forslagene.

På de to største V75-forslagene finner jeg også plass til 4 Vetle Petter. Han var med i seiersløpet til Remix sist, men galopperte da ut i oppløpet uten seierssjanse. Trener og kusk Arnt-Sverre Røren venter sin adept klart forbedret til dette løpet og maksnivået til Vetle Petter er som kjent høyt. 9 Alsaker Blest så ut som en klar vinner 100 meter fra mål i seiersløpet til Remix sist, men bremset bort seieren. Nå blir det ryggløp og det er trolig den beste melodien for formsterke Alsaker Blest.
Rangering V75-2: A: 3 B: 7-4-9 C: 1-6-2-11-12-5-10-8

V75-5/V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Hoppeløp.
Et strålende spilleløp venter i den femte V75-avdelingen og bortsett fra 7 Exciting Chip tror jeg alle kan vinne dette løpet.

Det lukter tempo av dette løpet og dermed prøver jeg på et helfrekt førstevalg i 12 Viva Celavie. Denne dama har hatt en eventyrlig utvikling i år og gjorde karrierebeste sist da hun etter en strålende sisterunde tok seg frem til andreplass bak stortalentet Gogo Hall.

4 Mira Hørsta blir heller ikke blant de mest betrodde, men også her er det toppform. Står interessant til spormessig og kan få sin etterlengtede seier søndag. 1 Aicha Ravina blir spillefavoritt, men innersporet kan bli en felle og det er også et lite spørsmålstegn ved full vei kontra sprint. Mitt tredjevalg. 5 Angel Of Mine har levert bra i regi Bo Westergaard og skal også vurderes tidlig. 3 Riva Renn er den trolige tethesten, ble for stri i tet sist, holder hun seg litt mer rolig kan det gå.
Rangering V75-5/V5-3: A: 12 B: 4-1-5-3-9 C: 2-6-11-8-7

V75-6/V5-4/DD-1 - Varmblods. Bjerkepokalen. 2100 meter auto.
Mitt klare objekt i dette tradisjonsrike løpet heter 10 Deep Sea Dream. Kunne aldri gå i nærkamp med en usedvanlig opplagt Donatomite sist som stor favoritt, men gikk med sko den dagen. Søndag er det trolig skoløs og det er 2100 meter. Det tror jeg favoriserer hesten og 10 Deep Sea Dream blir min frekke DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

7 Montdore er en av to hester fra Robert Berghs stall i løpet, men sjefen sjøl velger 1 Explosive Merlot. Jeg tror uansett mest på 7 Montdore av disse to og setter denne inn som andrevalg. 1 Explosive Merlot kan ikke forsvare sitt innerspor, men er herdet i tøffe lag i Sverige og bør kunne duge bra her, dersom det løser seg underveis. 9 Donatomite var meget opplagt sist og ledet hele veien og vant meget enkelt. Det var fra tet på sprint, nå er det bakspor og full vei og jeg synes ikke at Donatomite skal være noen favoritt i dette løpet og ranker den ned som fjerdevalg.

Jeg tror klart mest på de fire, men på det største V75-forslaget tar jeg med ytterligere to hester. Anders Lundstrøm Wolden tror at 4 Zelov kan lede rundt om dersom han kommer seg foran. Jeg er ikke sikker på at jeg er enig med ham i den vurderingen, men tar den med. 2 Love Voice går noen kanonløp fra tid til annen og mot en sliten elitegjeng, har han i det minste trukket et bra spor.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 10 B: 7-1-9-4-2 C: 3-6-8-5

V75-7/V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
I likhet med i V75-1 ser V75-7 ut til å bli et oppgjør mellom Hamre-stallen og Anderssen/Malmin-stallen i kampen om seieren.

9 Floris Baldwin blir min knepne favoritt. Vallaken har fot n'te gang hatt utur i sportrekningen, men når det først ble bakspor var niendespor det beste han kunne fått. Klaffer det ørlite underveis, tror jeg Kristian Malmin sitter bak vinneren. Om da ikke 5 Rapide Frecel bare leder hele veien. Han har hevet seg mye i år denne hesten og sprint er som kjent yndlingsdistansen.

Jeg tror klart mest på de to, men tar med meg 2 Kick Off Classic (nydelig spor og holder uforandret fin form) og 3 Avery (fin i seiersløpet sist og kanskje enda litt forbedret til dette løpet) på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-7/V5-5/DD-2: A: 9 B: 5-2-3 C: 11-1-8-6-10-12-4-7
Kommentarer til denne saken