Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke: Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke
V65 Harstad: V65-jackpot med godbiter på menyen
Tippetips: Kan Rosenborg spilles alene på lørdagskupongen?
Oddssingel Norge: Eks-Brann-spiller skal hjelpe Fyllingsdalen
Oddssingel Eliteserien: Nå kommer Rosenborg
Oddssingel England: Lampard på vei mot comeback i Premier League
Oddsingel England: Villa tar første skrittet mot Premier League

En fantastisk dag på Bjerke venter oss. Det er V75-finaler! Ikke bare er det spennende spillmessig, men det er svært fine hester på farten. Disse finaleløpene er ofte vriene å vurdere, og det ligger store penger i luften.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

At disse omgangene ofte gir penger er fakta. Sjekk ut statistikken fra de siste fem tilsvarende omgangene:

2018:
Utbetaling: 13 629,-.
Omsetining: 13 880 690,-.

2017:
Utbetaling: Jackpot (Ingen klarte å få syv rette)
Omsetning: 15 408 183,-.

2016:
Utbetaling: Jackpot (Ingen klarte å få syv rette)
Omsetning: 16 509 541,-.

2015:
Utbetaling: 153 451,-.
Omsetning: 15 345 137,-.

2014:
Utbetaling: 3547,-.
Omsetning: 14 526 301,-.

Men før alt V75-morro tar til, så har vi et V5-spill å kaste oss over. Dagen innleder nemlig med to V5-løp. Det er lavere klasse, men vi har fortsatt funnet oss en banker. Det dreier seg om 7 Torpa Pi i V5-2. Hesten har møtt på klart bedre motstand tidligere. I dag kommer hoppa tilbake etter en lang pause, og rapportene er gode. Hun møter helt riktig selskap i dag. Vi mener at hesten har en god vinnersjanse. Dette blir ingen stor favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så skal alt fokus rettet mot V75. Det er en herlig omgang, og vi spiller med en banker. I tillegg har vi funnet to løp der vi anbefaler for to hester.

Sjekk ut følgende:

V75-7: 11 Emil Mollyn blir dagens beste banker fra oss. Vi synes hesten til Truls Glittum har et fint løp foran seg i dag. I tillegg virker formen til å være bedre enn noen gang. Tredje sist spurter han svært sterkt til andreplassen bak Tante Ragnhild. Sistnevnte gikk rett og slett for fort ned oppløpet, og det var ingen skam å bli toer. Emil Mollyn viste der at han kan avslutte i overlydsfart om han får de rette ryggene underveis. Nå er formen såpass god at vi tror han kan gå en solid langspurt den siste 500-meteren. Det virker som hesten tåler å bli brukt mer i løp enn tidligere. Før var han mer avhengig av optimal klaff.

Nest sist var hesten ute på Färjestad. Det var sprint og 6-åringen sto på tillegg. Det ble ikke riktig underveis, og Järvsöfaks-sønnen fikk for langt frem. Spurten til tredjeplassen var uansett svært sterk. Rundt 1.20 gikk Emil Mollyn den siste runden. På Åby nå sist var hesten nok en gang meget god. Kusk Ole Johan Østre satt inn støtet litt for tidlig. Han var selvkritisk etterpå, og med litt mer ro hadde fort Emil Mollyn vunnet. Dagens motstand synes vi ikke skremmer veldig. Emil Mollyn er hesten med best form i feltet, og på ren kapasitet mener vi det er feltets beste hest. Klart det er en risiko, med banker fra dette sporet, men vi tror hardt på denne formhesten. Vi tror han runder alle. 11 Emil Mollyn går vi all in på i V75, V4 og DD-spillet.

5 Horgen Lynet blir ikke hardt betrodd, men det er denne jeg setter nærmest min banker. På ren kapasitet er Horgen Lynet meget god, men det blir galopper hele veien. Jeg kunne ikke doble forslagene med denne, da det har vist seg å være et minusprosjekt med Heidi Moen sin traver. Han er dog såpass god at det skal være andrevalget i løpet.
Rangering V75-7: A: 11 B: 5-10-3-12 C: 8-4-9-2-7-1-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1/ V5-3 - Kaldblodshester. 2120 meter voltestart.
Startside:
Fem hyggelig hester, men vi tror mest på at 3 Sirikit er tidlig å finne i tet.

15 Brenne Blissi liker vi, som veldig mange andre, meget godt. For en superhoppe. Men fredag så er dette altså en 70-prosenter. Hun blir gigafavoritt i V75-innledningen. Vi finner dette litt for stort. Ja, ofte så blir disse løpene vunnet av de på lengst tillegg. De er på et høyere kapasitetsmessig, men det begynner gradvis å jevne seg litt ut. Vi har hester, tyve meter foran Brenne Blissi i dagens løp, som kan trave ned mot 25,0. Da må Brenne Blissi trave ned mot rekorden sin for å vinne. På strek, 40 meter foran, er det hester som snuser på underkant av 26-tallet. I tillegg var 12 Trø Hera, kun en nese unna favoritten på Leangen sist. Klart at Blissi vant kontrollert, men det skiller ikke så mye mellom Trø Hera og gigafavoritten for dagen. Brenne Blissi er i bedre forfatning enn på lenge, men som 70-prosenter så synes vi det er verdt å prøve i mot. Prosentene blir rett og slett litt for store for oss i dag.

12 Trø Hera er en hest vi liker godt. Simen Jessen sin traver er i bedre form enn på veldig lang tid. Innsatsen på Leangen nå sist, den vitner om at hoppa ikke er langt unna Brenne Blissi på kapasitet. Har hun litt mer klaff enn favoritten tror vi hun kan vinne. Prosentene de to imellom er store, og Trø Hera blir derfor en A-hest sammen med favoritten for oss.

På tyve meter tillegg står det to gode hester i 7 Lykkje May og 10 Osen Prinsessa. Begge disse har form og kapasitet for å holde unna for hestene på lengst tillegg. Lykkje May travet en 25-tid og hadde full fart i mål sist på Forus. Det var uten tvil et forminntrykk som vi må ta på største alvor. Osen Prinsessa var sterk på Färjestad senest og viste toppform. Hoppa galopperte i den siste svingen mot Trø Hera og Brenne Blissi på Leangen nest sist. Var muligens slått da, men vi er ikke helt sikre. Vi skal ha med begge disse på alle forslag.

På det aller største forslaget tar vi og med 2 Thale, 3 Sirikit og 8 Prinsesse Sølv.
Rangering V75-1: A: 15-12 B: 7-10 B/C: 3-8-2 C: 1-5-11-6-14-9-13-4

V75-2/ V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside: 2 Electron
viste fjerde sist og tredje sist at hun virkelig kan flytte beina fra start. 1 My Name Is Prince vil uansett ha ryggløp og jeg har problemer med å se noen hente en lengde på Electron. Gode tetmuligheter.

2 Electron vurderte vi lenge som en banker. Til slutt falt vi ned på å prøve i mot. Electron har foreløpig kun gått på Leangen. Hestene hun møter i dag er ikke veldig annerledes fra løpet nest sist, da hun fullførte sterkt til andreplassen. For å fått fullt godkjent burde Garberg-traveren vunnet det løpet. Vi har tittet nøye på denne traveren, og vi ble ikke spesielt imponert av hesten tredje sist. Holdt da, under driving, unna for Folsom Force. Vi undrer oss også om hun hadde tapt for Giggs B.R fjerde sist, om denne hadde fått åpning. Nå sist var jo hesten god, men er det en målestokk da? Det gikk i 21-tempo underveis, og som favoritt i dagens løp skulle det bare mangle at Electron orket en rask siste 500-meter. Vi er rett og slett litt usikre på om hesten er så tøff som folk rundt hesten skal ha det til. En A-hest på sporene og det siste løpet.

9 Siberian Justice liker vi godt. Dette er en hest i full form. Innsatsene hesten leverte, mot hyggelig hester i Sverige nest sist og tredje sist, var imponerende. Nå sist ble det dødens i et løp Jackson Avery lå på noe voldsomt. Det var en utakknemlig oppgave, men Siberian Justice gikk tross alt til mål med fin fart og fikk med seg bronse. Imponerende synes vi. Eirik Høitomt er god kusk. Vi er helt sikre på at Siberian Justice vil komme fort ute i banen, og denne må regnes som en A-hest i løpet.

3 Hendrix B.R kontret ut favoritten i dette løpet (Electron) sist på Leangen. Dette er en fin traver, og i dag er det Lars Anvar Kolle som kusker. Det er et pluss. Regnes. 7 Broad Vision og 10 Muito Obrigada får og plass på alle forslag. Førstnevnte gjorde det sterkt og vant på en fin måte mandag. Sistnevnte spurter som oftest sterkt. Var dårlig sist, men vi ser bort i fra dette. Vi tror det rekker veldig langt med disse fem hestene.
Rangering V75-2: A: 9-2 B: 3-10-7 C: 11-6-1-8-4-12-5

V75-3/ V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
Går 3 Princess Corner feilfritt så er tetsjansene hyggelige. I tillegg varsler trener Helgestad om at de trolig vil sitte foran. Problemet til hesten er jo at den nå har surret seg bort, enten bak bilen eller i den første svingen, i tre av de fire siste løpene. 5 Katie Mae blir kanskje ikke bukket til tet av 3 Princess Corner, om den går feilfritt, men jeg sitter med følelsen av at kusk Høitomt (Kjører Katie Mae) klinker til uansett. Da skal det være gode muligheter for tet.

5 Katie Mae trenger ikke tet for å vinne dette løpet, men det vil hjelpe på. Dette er en hest vi har stor sansen for. Zola Boko-datteren har ikke den flotteste aksjonen, men psyken er hoppa sin største styrke. Hun kriger som veldig få i dette grunnlaget. Undertegnede har vært i kontakt med trener Kløven, og han kan melde om en traver på vei opp i form. To starter har hun fått etter en to måneders pause, og det har vært av beste merke. Eirik Høitomt, som kusker hesten, måtte minne henne på stundens alvor sist. Kløven, i likhet med meg, mente at dette var slik hesten er. Hoppa gjør ikke mer enn det som trengs. Hun har 16 trippelplasseringer på 17 starter. 6-åringen er veldig sterk, og utifra hvordan sporene er fordelt i dette løpet mener jeg dette skal være løpets klare favoritt.

Frode Hamre bankertipper seg selv med 11 Rebella Matters i fagbladene. Uggent. Fra bakspor, med Katie Mae i fremspor, så behøver ikke det å være et godt uttak av Hamre. Rebella Matters er i strålende orden for tiden, og kapasiteten er stor. Spurten til andreplass bak Royal Baby var femstjerners senest. Vår klare mening er dog at Rebella Matters skal få det tøft med å slå Katie Mae - særlig om sistnevnte får tet på et tidlig tidspunkt.

Jeg var en stund inne på å bankerspille 5 Katie Mae, men skulle det bli dødens, med Frode Hamre og 10 Rebella Matters i tredje utvendig, funker det fint å ha begge på bongen også. Og det er et scenario som fort kan inntreffe. Vi spiller to hester her også. 5 Katie Mae og 10 Rebella Matters.
Rangering V75-3: A: 5-10 B: 11-3 C: 7-6-2-9-8-1-12-4

V75-4/ V4-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
Vårt klare scenarioet her blir at 2 Mikkel H.R tar hånd om teten, men når favoritten 5 Master De Pan kommer dundrende etter 200 meter så får denne overta. Utenfra finnes det flere raske travere, og sterke 8 Outstanding O vil naturligvis bli sendt fremover direkte. Vi tror det blir 5 Master De Pan i tet, 2 Mikkel H.R i rygg leder og 8 Outstanding O i dødens.

8 Outstanding O. Kan denne tukte favoritten fra dødens? Ja, vi tror det. Dette er feltets utvilsomt beste traver. Det er vi helt sikre på. Husk at hesten sto til 2,2 i vinnerodds i kvaliken til kriterie i 2017. Goldstile, Black Talisman, A Brave Heart og Red Shankly R.S var noen av konkurrentene. Outstanding O ble tredje i kvaliken, og var ikke i nærheten i finalen. Hesten virket ikke helt ferdigutviklet på den tiden, og har trengt tid. Nå virker det som hesten er i ferd med å bli klart mer komplett.

Morten Haugland i Stavanger har hatt ansvaret for hesten en stund, og her har 5-åringen levert varene. I det siste løpet, kall det gjerne et oppbygningsløp til dagens løp, ble hesten kjørt svært passivt. Han var en 1-oddser, men ble kjørt rett ned i rygg leder. Åpningen kom 50 meter fra mål. Vi rakk å få se at hesten så lysende ut og hadde masse krefter spart. Normalt sett er hesten klar for å gjøre er kanonløp i dag. Mitt førstevalg.

5 Master De Pan er og en A-hest i løpet. Hesten var uheldig og galopperte i et V75-løp på Bergsåker sist. Det var den ene skylappen som falt ned. Glem det, hesten er i veldig fin orden og skal være mye spilt her. Innsatsen på Bjerke nest sist var meget fin, etter en første 500-meter 09,8. Han sto på strålende, og var kun en halv lengde unna seieren. Master De Pan har stor kapasitet, og sammen med Outstanding O er han bedre enn dagens konkurrenter.

Vi tror disse to hestene gjør opp om seieren i V75-4, og anbefaler et lås.
Rangering V75-4: A: 8-5 B: 2-4-12-6 C: 7-11-1-3-9-10

Merk: V4-spillet starter opp her (V75-4/ V4-1) og vi går naturligvis all in på 11 Emil Mollyn i V4-avslutningen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/ V4-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Startside:
En åpen startside venter. Både 1 Mo Harjar, 2 Ros Son og 3 Mjølner Marius er hyggelig bak bilen. Hesten utenfra er det samme. Ingen skiller seg spesielt ut, men jeg holder en knapp på 1 Mo Harjar fra innerspor. Mjølner Marius kan utfordre, men må passes litt de første metrene.

11 Moe Tyr blir klar favoritt. Vi forstår at salen gjør denne til favoritt, men vi er noe skeptisk til Tekno Odin-sønnen. Vi så det nest sist på Bjerke, med full kontroll på løpet, så bare kaster han seg over i galopp i den siste svingen. Nå sist kjørte kusk Solberg seg til tet, men han maktet ikke å holde unna for Stumne Fyr. Sistnevnte var god, men her burde Moe Tyr vunnet for å fått fullt godkjent. En grei favoritt er det, for på en god dag er hesten fartsmessig best. En banker, fra ellevtesporet, synes jeg ikke det er.

3 Mjølner Marius er i stadig utvikling. Horgen Tore-sønnen har vært veldig positiv i sine to siste løp. To enkle seire, og nest sist legger Mjølnerød-traveren inn en siste 500-meter på 25-tallet. Det er noe med inntrykket på hesten for tiden. Det flyter veldig fint for 5-åringen, og vi tror han helt klart kan vinne dette løpet. 1 Mo Harjar har og utviklet seg mye i løpet av vinteren. Til tross for at hesten står hardt inne på pengene her, må han med på alt av seriøse bonger.

På to av fire bonger spiller vi de tre nevnte ovenfor, men på de to største tar vi med 2 Ros Son, 5 Ard og 7 Dag Jo. Spesielt spent er vi på 2 Ros Son. Dette vet vi er en hest Kjetil Djøseland liker godt. Nå sist gjorde hesten det veldig sterkt til andreplassen bak gode Kleppe Varden. Det var løp to etter en pause på drøye to måneder. Med maks klaff kan hesten skrelle her.
Rangering V75-5: A: 3-11 B: 1 B/C: 2-5-7 C: 8-10-12-4-6-9

V75-6/ V4-3/ DD-1 - Varmlodshester. 2100 meter autostart.
Startside: 1 Lady Lane
er rask og kan fort være tethesten etter 100 meter. Hoppa vil garantert ha et ryggløp her. 7 Peder Mykla er lynrask og kan faktisk hente en lengde på hestene innenfor.

8 Tip Esterel. Vi tror Pål Buer er med bak bilen her, og satser fremover direkte. Tip Esterel er nemlig i kjempeform nå. Bakkes den ned bakerst fra start, så er mer eller mindre sjansene for seier borte. Hingsten gikk et monsterløp på Forus sist helg. Fra dødens, utvendig på Super Strong, kriget han seg først på linjen og vant på sterke 1.11,7. Vi husker da 9-åringen var i lignende form som nå, tilbake i 2016. Da vant han Thor Tholfsene Minneløp på en 11-tid på Jarlsberg. Vi tror dette er feltets aller beste hest, og skulle det klaffe litt på startsiden er dette en fin vinnersjanse. Innsatsen sist vitner om en traver i topp orden. Vår førstehest.

3 Umaticaya møter i dag på hingster og vallaker. Men hoppa er svært god og kan vinne for det. Hun sto med en fæl rad da hun ankom stall Hamre etter et svakt Frankrike-opphold. Fire starter hos Hamre har endt i to andreplasser og to seire. Og det virker som hun blir mer stabil for hvert løp. Hun sto til 1,7 i vinnerodds på Vincennes i vinter. De to siste seirene har vært veldig sterke. Ikke rask nok til å krige om teten, men med klaff skal hun regnes tidlig.

Det samme gjelder topphesten 10 Madelen L.T.C. Hoppa fikk sen åpning på Solvalla sist, men akselererte ikke noe særlig heller. Det løpet gjorde nok godt. Skulle hun ha en toppdag er det ingen tvil om at Berdalen-hoppa er god nok til å vinne.

Vi prøver oss med disse tre hestene i den sjette avdelingen.
Rangering V75-6: A: 8 B: 3-10 C: 6-7-5-4-12-11-2-9-1