GV-show mot V75-millionene


Support Justice, og Geir Vegard Gundersen, er store favoritter i årets NM. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Support Justice, og Geir Vegard Gundersen, er store favoritter i årets NM. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

13 milioner i V75-potten! To bankere, hvor en er av det frekke slaget! Sylvass info på et herlig objekt i stallmannsløpet! Vi er veldig klar for en V75-opptur!

Sportspills meny:

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en praktfull lørdag i vente på Biri. Her skal nemlig V75-løpene arrangeres på banen som ligger idyllisk til ved Mjøsas bredd. V75-omgangen byr på nok av utfordringer, og vi trenger faktisk to bankere for å komme i mål! 

* Support Justice (V75-3) blir tungt betrodd i årets NM, og det med all rett. Møter her på en gjeng som den skal runde, og dette er nok dagens sikreste vinner.

* 1 Thai Cashflow (V75-6) er en hest vi liker skarpt, og dette er for oss banker nummer to. Vi tror bestemt at den leder årets Märtha Louises pokalløp rundt om!

Vi går altså for to bankere da flere av de øvrige løpene er krevende. Det vrimler nemlig med aktuelle kandidater/undervurderte objekter som vi gleder oss å servere! Vi blir faktisk langt fra overrasket om det blir millionutbetaling denne lørdagen, og vi skal være med i kampen om store kroner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens tekst til V75-løpene på Biri:

V75-1 : 3 Briskeby Rauen – Tynt løp, men med fine hester på farten. Ideen vår blir latterlig lite spilt her, og den vil nok få under 10% av innsatsen på seg. Det mener vi er feil. Erlend Rennesvik er kanskje det største kusketalentet som vi har i Norge i dag, og han har fått denne på bedre tanker. Nest sist så kjører Vidar Hop den rett ned, og galoppen var da ikke til å unngå. Nå sist i Sverige så blir den sittende bom fast i det første løpet, mens den på sprinten følger nesten Månprinsen AM nedover oppløpet, og vi har helt ville 17,7 s 700m på klokken. Er ikke alltid like villig, men vi synes den virker mer villig for Erlend. At den fikk smake pisken sist, ja, det husker den til dette løpet, og den er verdt et forsøk til flott odds! 4 Elmer – Virker igjen å ha stigende form. Så meget bra ut sist, og den kom til mål som helt ubrukt da. Er steintøff når den først har funnet formen, og den er selvskreven i a-gruppen. 5 Tekno Jerken – Gikk helt strålende i NM, og det er en hest i full form. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og den er jevngod med Elmer. 7 Tin Tveiten – Er 20m tøffere ute enn sist, men i dette lille feltet betyr ikke det noe. Vil dårligst sitte i tredje par utvendig, og på ren speed så er den helt RÅ! Kan fort felle denne gjengen tilslutt med en stigende form i kroppen! At distansen nå er 500m kortere er også kun et pluss. OBS!

Vår rangering : A : 3-4-5-7 B : - C : 2-6-1

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V75-2 : 3 Flirtin Beach – Er ordentlig bra, og den er under utvikling. Blir uansett en kunstig stor favoritt her, for på lørdag så møter den flere MEGET GODE hester. Det nytter ikke å bakke seg sist, og jogge rundt denne gjengen. Da er den nemlig i trøbbel. Var igjen solid sist, og den så fin ut. Møtte dog ikke noe i forhold til hva den gjør på lørdag. Vi spekulerer, og den første vi vil advare for er 7 Reveleer – Gikk enormt etter galopp på Jarlsberg nest sist, men vi undervurderte den likevel i Sverige sist da vi var usikker på viljen til den. Da var den imidlertid kolossalt bra fra dødens, og den vant utrolig enkelt. Kom helt ubrukt til mål, og på klokken vår stod det 12,5 s 1000m / 10,7 s 500m. Kan fakta vinne dette fra dødens, og den MÅ passes! 9 Semper Fi – Kommer ut etter pause, og den blir meldt rett i V75. Det forteller oss at den har trent sterkt. Legg også merke til at den står nydelig inne på pengene, og det er tydelig at man har ventet på denne oppgaven. Fra et perfekt smygspor så kan den få det sydd opp, og dette er løpets klare outsider! 6 Hawking – Er en ordentlig bra 5-åring som er bra for klassen. Ble sittende bom fast sist, og den kom ubrukt til mål. Lars Anvar Kolle opp nå er spennende, og vi tar den med som en frekkis på lørdag!

Vår rangering : A : 3-7 B : 9-6-5-1 C : 4-12-8-10-2-11

V75-3 : 9 Support Justice – Vinner normalt årets NM som han vil. Har riktignok ikke utviklet seg som ønsket i år, og vi føler faktisk at den er hakket under der den var i fjor. Vant NM i fjor, men ikke uten kamp, og det ble faktisk noe jevnere enn hva vi trodde på forhånd. Neppe noen ønsker å svare den på lørdag om den kommer tidlig, og Support Justice må rett og slett ha en dårlig dag for å tape. Sist i Sverige så leverer den en bunnsolid sisterunde, og vi har 11,0 s 1000m i tredjespor. Dette er dagens tryggeste banker. Velger man å spekulere, og banke et annet sted, ja, da skal man se opp for 3 ReadyEddie. TAM TAM TROMMENE gikk på denne før løpet sist, og den var også mye forbedret. Nå har den fått det løpet i kroppen sin, og skulle den være enda bedre her så kan den kanskje by den store favoritten på en aldri så liten match. 6 Thai Broadway – Er ikke veldig hard i skallen sin, og utviklingen har gått feil vei på den i år. Den nedadgående kurven begynte allerede i fjor, og det skal bli spennende å se om Bjørn Goop greier å løfte den igjen. Det så imidlertid ikke ut slik sist hvor den igjen trakk seg de siste 100m. Kan vinne på en maks dag, og om viljen er der.

Vår rangering : A : 9 B : 3-6-7 C : 1-12-2-8-4-5-11-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 1 Brandy – Imponerer stadig mer, og den var knallgod i forsøket hvor den vant lett etter å ha gjort jobben selv. La inn 14,5 s 1000m, og den var ikke tom på det. Er meget kvikk i vei, og er den som tidligere så burde sjansene for tet være gode. Bra sjanse til å lede rundt om. 2 Valla D’Estino – Eirik Høitomt kommer garantert å klemme til fra start, og selv om han ikke skulle komme seg foran så vil nok han holde farten oppe i dødens. Er under en såpass kraftig utvikling at den fakta kan vinne, selv i fra dødens. I forsøket vant den lett etter å gjort jobben selv, og vi har da 15,1 s 1000m på klokken med krefter igjen. MÅ MED! 9 Thai Goodwill – Denne vil vi dog ikke ryke på. GV Gundersen har bygget den perfekt opp til denne finalen, og på lørdag så kan den dessuten få løpet. Den ble sittende bom fast med krefter igjen bak Valla D’Estino nest sist, mens den i forsøket nå sist fullførte fint uten at den virket spesielt plaget i målgangen. GV er en mester på å sette hester opp, og vi tør ikke å sage «kjendis-hesten».

Vår rangering : A : 1 B : 2-9 C : 3-4-10-5-7-6-11-12-8

V75-5 : 8 Mjølner Oda – Vi prøver oss med en ordentlig frekkis i dette stallmannsløpet. Mjølner Oda står helt perfekt inne i dette løpet, og man har altså ventet på denne oppgaven. I sitt siste løp ble den sittende bom fast med MASSE KREFTER igjen på tanken. Den så rett og slett helt rå ut i målgangen. Blir lørdag kraftig kuskeplusset med Dag-Sveinung Dalen, og løser det seg bare litt på veien så kan den sitte der nå! STOR OBS! 2 Valle Mattis – Avsluttet meget sterkt etter en dårlig start sist, og vi hadde under 23 siste 500m på klokken. Er i sitt livs form, og den har helt riktige betingelser foran seg. Opplagt en hest som skal i A-gruppen! 6 Kolnes Tom – Fyker normalt sett til tet, og blir det bare ikke et altfor hardt trykk underveis, ja, da kan den taue dette løpet rundt om. Var strålende opplagt sist på Sørlandet, og den har funnet en flott form! 7 Ramsjerven – Er en ordentlig tøffing, og den har vært meget god de siste gangene. Tåler å bli brukt tøft i sisterunden, og det at det nå er bilstart er også kun et pluss. Kvasnes opp er interessant, og den kan overraske! 10 Kodran – Føler vi kan bli noe overspilt på lørdag. Har altså vært på to ekstremt krevende reiser, og dette må ha satt sine spor. For oss er Kodran kun en liten outsider.

Vår rangering : A : 8-2-6 B : 7-10-9-5 C : 12-3-4-11-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 Thai Cashflow – Dette er en kanon, og det blir vår banker nummer to for dagen. Nest sist så blir det feil for den, og GV Gundersen kjørte den lovlig passivt i et løp hvor det dessuten ikke ble tempo. Leverer en siste 700m i 11-fart, og det må være bra. Nå sist i forsøket så blåste den til tet, la inn 10,9 s 500m, og den så hellekker ut nedover oppløpet med alle kreftene sine igjen. Vi fikk i hvert fall en WOW følelse når vi fikk se den da, og vi blir fakta overrasket om noen kan plukke denne ned fra en utvendig posisjon. Tet og slutt! BANKER! 3 El Toro BR – Avslørte stor kapasitet nest sist, og den fulgte opp nå sist med å gjøre et knallsterkt forsøk. Vant veldig enkelt fra dødens, og den viste 13,6 s 1000m uten at det virket som om Bjørn Goop kjørte noe spesielt. Vi tror ikke den er god nok til å ta ned Thai Cashflow fra dødens, men skulle vår banker ha en litt under pari dag, ja, da er dette den vi frykter mest. 2 Divided By Zero – Hadde stått hos Eirik Høitomt i et par uker før forsøket nå sist, og den var nesten sensasjonelt mye forbedret. Hesten gikk 12,9/1700m etter galopp i forsøket, og den vinner lett uten at proppene ble trukket. Var rett og slett mektig! Minuset i våre øyne er at et slikt løp ofte koster litt, noe annet ville være mer enn rart, og vi er fakta litt spent på den nå. Skulle den levere et tilsvarende løp som sist så er den blant de tre. 9 Cash Okay – Har Wolden uttalt seg veldig varmt om, og det er ingen tvil om at den er god. Gikk dog i kjelleren så det smalt sist, og vi vet ikke hva det har gjort med hesten. Tilbake på sitt beste så trenger den ikke å være ueffen, og et løp bakfra tror vi vil passe den bra.

Vår rangering : A : 1 B : 3-2-9 C : 7-5-4-10-11-6-12-8

V75-7 : 11 Claudia BR – Har slitt med litt sykdom i år, og den har derfor ikke kommet skikkelig i gang. Etter pause nå sist så blir den kjørt med ambisjoner i tøffe omgivelser, og den fullfører meget sterkt. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen sin, og den kan ventes forbedret. Vi har vært inne på at dette kan være noe for Stoeliten i Sverige, og da sier det seg selv at den har en flott sjanse i årets NM! Vi spiller frekt, og iler til med førstevalget. 9 Nelson Nora – Ble nok felt av banen sist. Nest sist på Solvalla så var den helt strålende! Dette er ungdommen i feltet, og det er aldri feil å ha litt ungdommens mot i seg når man skal ut mot flere som kanskje har hatt sine beste år. Står nydelig til for å smyge med, den blir KRAFTIG KUSKEPLUSSET med Eirik Høitomt, og den må tas på alvor! Se opp! 7 My Happiness EP – Var overlegen i NM 2013. Har siden vært sparsomt startet, men kom altså ut sist etter et lengre avbrekk. Fungerte ikke som best da, og den mistet aksjonen tilslutt. Kommer ut etter en ny liten pause, og er den som best, ja, da er den fryktelig god. MÅ MED! 3 Gigant Queen – Er blitt perfekt satt opp av Frode Hamre til årets NM, og den var et lekkert skue sist i Drammen hvor den vant lekende lett med draskylappene oppe. Skal sitte foran på lørdag, og på en kjapp bane så trenger den ikke å bli enkel å fange. PASSES! 2 Golden Feline – Var strålende etter en grov galopp sist, og den blir nok et aldri så lite skrik på lørdag. Dette er dog en hest med svak innstilling, og den er ikke veldig glad i å stikke hodet sitt først. Kan vinne med et optimalt opplegg, men en hest som omtrent aldri vinner løp er ikke het for oss.

Vår rangering : A : 11-9-7 B : 3-2-6-4-10 C : 12-8-5-1

Biri med en ny herlig V75-omgang på lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V5-1 : 1 Lass Labero – Gjør en spennende montedebut denne lørdagen, og dette er en stilgren som vi tror vil passe den ypperlig. Med Jag De Bellouet som pappa så er styrken i orden, og det er aldri feil når det skal dreie seg om monte. Distansen på lørdag er den riktige, og viser den bare noe av det den kan i trav, ja, da skal sjansene være fine. 10 Lord Aristo – Har alltid vært bra i monte, og etter at man begynte med solide ryttere så har også fremgangene kommet. Har vært strålende den siste tiden, og med Siv Emilie Løvvold opp så er i hvertfall hesten i de beste hender. Motivert, og tidlig. 5 Blue On Line – Er i bunn, og grunn en bra hest for klassen. Gjorde flere fine løp i Harstad i fjor, og nå er den også så vidt kommet i gang på sitt nye sted. Vi likte denne godt i monte sist, og den avsluttet radig nedover oppløpet etter en passiv variant. Skal normalt sett bare bli bedre, og bedre fremover, og den kan skrelle i helt riktige omgivelser. 7 Todays Shotgun – Er feltes beste hest, men den var svak sist, og det gjør oss usikker. Outsideren!

Vår rangering : A : 1-10 B : 5-9-6-2 C : 3-8-4-7

V5-2 : 10 Lustra Loke – Er helt overlegen i grunnlaget sitt for tiden, og skjer det ikke noe spesielt på veien så vinner den lett. Jogget en 26-tid sist med ALLE KREFTENE sine igjen, og den kunne ha gått mye fortere. Har stor fart i kroppen sin, og vi får faktisk ikke sjokk om den går ned mot 24,0 på en bra bane. Da er den overlegen disse, og vi må bare tro hardt. Skulle det skje noe uforutsett så er det 1 Stensvik Martin, 7 MH Fantomet, og 4 Kvikk Tojo vi frykter mest.

Vår rangering : A : 10 B : 1-7-4-3 C : 11-2-5-8-9-6