Hamre fikser V75-suksess

Frode Hamre med Bjerkespesialisten med Sejr Gammelsbæk.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Frode Hamre med Bjerkespesialisten med Sejr Gammelsbæk.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75 og ca 4 mill ekstra i sjuerpotten. Frode Hamres stallhester er i form og Nettavisen bankerspiller to Hamre-hester i en herlig omgang.

Sportspills meny lørdag:
V75 Boden: V75-fest med Kihlström
V5 Bjerke lørdag: Vi starter Bjerkefesten med en Brandy
Oddstips: Danmark skal til EM
Tippetips: EM-kvalik og bonuspotten stiger
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en vidunderlig helg foran oss på hestefronten. Da er det Oslo Grand Prix og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det altså Oslo Grand Prix med Oslo Grand Prix. Utover dette er det også spill til svensk V75 lørdag kveld, der storløpet Norrbottens Grand Prix er hovedattraksjonen og byr på 1 mill SEK i førstepris.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lørdag er det altså dobbel sjuerpott i V75, og det innebærer ca 4 mill kroner ekstra i sekserpotten. Det er alt annet enn enkelt å være V75-spiller lørdag og vi velger derfor å spille med to bankere, begge fra Frode Hamres formsterke stall. 

Vi starter med 4 Sejr Gammelsbæk i V75-6. 18 ganger har seiersgrossisten til stall Hamre starter på Bjerke og han har vunnet 12 av disse løpene. Det er ikke mange hester som har bedre statistikk på Bjerke og nå er hesten atter en gang funnet en formtopp. Svek riktignok litt fra tet tredje sist på Bjerke, men gjorde et helsvett seiersløp på Momarken i starten etter og fullførte mer enn godkjent i blytunge V75-omgivelser i Sverige i siste starten.

Lørdag er det spor fire bak bilen, det er svært sannsynlig med tetkjenning tidlig og det er ikke mange hester til å trykke opp farten underveis. I tillegg viser Hamre-stallen form om dagen og da spiller vi 4 Sejr Gammelsbæk i V76-6 som den ene av våre to V75-bankere lørdag.
Rangering V75-6/DD-1/V4-3: A: 4 B: 7-10-3-1 C: 9-8-2-6-5-11-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vant sportrekningen
I V75-2 tror vi også knallhardt på Frode Hamre. Nå med 3 Royal Ice som har vært monstergod i sine tre siste løp. Tredje sist ble det helenkelt fra tet på Sørlandet, mens hesten etter hardkjør hele veien har måtte nøye seg med andreplass i de to siste løpene. I begge disse startene har Frode måttet bruke hesten hardt underveis, men lørdag har hesten endelig fått et bra startspor. Spor tre kan bety tidlig tet, og derfra skal det være en strålende vinnersjanse.

5 Dave Briggs slo nevnte Royal Ice sist onsdag på Bjerke, men kunne da lifte med i ryggen til en stri Royal Ice underveis da og kunne ta denne ned. Imponerte da, men vi tror ikke han slår Royal Ice hvis denne får tet tidlig lørdag. 3 Royal Ice bankerspilles i V75-2.
Rangering V75-2/V5-4: A: 3 B: 5-1-8-7 C: 2-10-4-9-6

Goop versus Hop
I V75-5 har vi svært god tro på at seieren kommer til å stå mellom 2 Say That Again og 4 Something Fishy. Førstnevnte har levert svært så solid på slutten og vunnet tre av de fire siste løpene for Bjørn Goop. Har vel ikke imponert voldsomt, men møter heller ikke veldig skarp motstand her og startsporet er perfekt. Blir fryktelig stor favoritt.

Utfordres dog av Arnold Mollema-trente 4 Something Fishy som kommer med bra rapporter fra Nederland og rapporteres å være kvikk i vei. Trolig er det slik at den som sitter i tet av 2 Say That Again og 4 Something Fishy også er vinneren av løpet og to hester ser ut som et meget godt lås i V75-5.
Rangering V75-5/V4-2: A: 2-4 B: 9-10-1 C: 5-7-8-3-12-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hamre-hopper mot Goop
I V75-3 spiller vi også tynt og står på tre hester på samtlige forslag. Vi gir et sjanseartet vinnertips til 3 Indoor Voices som virkelig fortjener en seier nå. Meget god treer bak gode Love Voice og Global Oracle sist onsdag på Bjerke og holdt meget tappert til andre fra dødens i Bergen nest sist.

2 Denise F. Boko har sine offdager, men du verden  hvor bra denne dama er når hun er som  best. 18/4 gjorde hoppa et monsterløp i finalen av Hoppecupen på Bjerke og sist var hoppa urlekker vinner fra dødens på Momarken. 1 My Gliding Angel var blant anner toer i finalen av Stochampionatet på Halmstad i fjor og gjorde mange fine løp. Har ikke vært som best i årets to første starter, men også stått vrient til. Bjørn Goop fra førstespor med en dugandes hest betyr at vi krysser også for denne i V75-3.

Det er mange fine hopper ellers i dette løpet, men vi har tre andre V75-løp som krever mange kryss og tror at vinneren er blant våre tre utvalgte.
Rangering V75-3/V5-5: A: 3 B: 2-1-4 C: 11-10-9-5-12-8-7-6

V75-1/V5-3 - Varmblodshester. 3140 meter voltestart.
Det begynner ihvertfall vrient i V75-spillet på Bjerke lørdag og i V75-1 krysser vi for 6, 7 og 9 hester på de ulike forslagene.

Først på ranken setter vi en dyping i form av Øystein Tjomslands nyervelvelse 15 Coktail Fortuna. Hesten har sett dunderfin ut i seiersløpene på nederlandske Wolvega og er stor og fin hest som garantert setter pris på den lange distansen. Blir lite spilt, men vi setter hesten frekt inn som vårt førstevalg.

11 Paleo Pride og Jonas Moberg blir trolig spillefavoritt og det med rette. Vi bankerspilte hesten i et V76-løp på Bjerke i fjor, men da ble det galopp. Det har det blitt mye av siden også, men i de to siste startene har hesten skjøttet seg fint og begge har endt med seire. Jonas Moberg fra 40 meter tillegg på et langløp, er ikke den letteste å sveive inn og for oss er dette kun en av mange garderingshester.

3 Prince Lyon må være årets mest overbevisende og samtidig største skrellvinner av at V75-løp. Denne lørdagen har hesten 20 meter tillegg og veien til tet er ikke like opplagt, men hesten er naturligvis en het seierskandidat igjen. 6 Manley har gjort seg helt om i regi Sofia Aronsson og returnerer til sitt gamle hjemland med tre strak seire i bagasjen, men her er det opp til bevis.

9 Black November fullførte solid til andre bak nevnte Prince Lyon sist, og er på vei mot storformen igjen. 13 Restless Cash har sett mer stabil ut på slutten, og tester voltestart igjen. 10 Yes Man Hoos har levert bra løp i Finland, og bak der er både 14 Moondancer og 8 The Special One U.S. aktuelle garderingshester.
Rank V75-1/V5-3: A: 15 B: 11-3-6-9-13-10 C: 14-8-12-1-2-4-7-5

V75-4/V4-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Åtte hester settes på i dette åpne varmblodsoppgjøret i V75-4. 6 Sidsel får tipset i et fantastisk fint spilleløp. Hoppa så helt fantastisk fin ut i seiersløpet på Bjerke sist, og selv om det klart skjerpet motstand her, er det garantert mer å gå på.

9 Divided Love gikk gjennom lydmuren for Tom Erik Solberg tredje sist på Jarlsberg og landet på råsterke 14.4/2100 meter etter tet fra start til mål. Sist galopperte hesten med noe som lignet vinnersjanse i et løp Thai Freedom vant. Lurt smygspor her og tåler å brukes underveis. 7 Deweyscamper har sett fantastisk fin ut på slutten og imponert hver gang. Spor sju mot gode hester nå og da blir det litt mer sjanseartet, men selvsagt seierskatuell.

12 Dame Alki kommer fra Hugo Langewegs kvalitetsstall og da er det grunn til å være på vakt, selv fra spor tolv. 5 Torneros Gardenia har vært god i år, men møter tøff motstand nå og settes litt ned på ranken. Det gjør vi også med "svårbedømte" 4 Gematria (hopper i debuten for Hamre), 11 Thai Freedom (som holdt unna på trøtte bein sist og står tungt til spormessig nå) og finske 10 Club Nord Royal som viste at hun tåler å gjøre jobben selv i seiersløpet på Vermo i sin siste start.
Rangering V75-4/V4-3: A: 6 B: 9-7-12-5-4-11

V75-7/V4-4/DD-2 - Kaldblodshester. 3120 meter voltestart.
Kanskje er det så enkelt at nytente 14 Tekno Jerken bare blåser konkurrentene mot mål i V75-7. Åtteåringen har vært monstegod i sine to siste løp og den lange distansen er neppe noe minus. Men møter mange gode konkurrenter og vi tyr til garderinger.

Først med 8 Fjord Jerven som smalt til med banerekord på Leangen mandag. Nå er ikke Fjord Jerven den enkleste å bli klok på, det er ikke hver da han vil så mye, men fartsmessig er det futt i Dombås-hesten. 15 Moe Svarten har åpenbart ni liv og atter en gang har Jan Martin Bjerring ristet liv i stayeren. 3100 meter er et klart pluss og Bjerring-traveren kan selvsagt vinne dette.

12 Bokli Vind er også i kanonform og har ingen problemer med den lange distansen nå som formen er på topp. Så får vi se om Geir Flåten disponerer hesten riktig underveis. 6 Tao Elda står 20 og 40 meter foran de mest spilte hesten og merk at hoppa lekte med gode hester på Leangen nest sist. 7 Mino må ha det på sin måte, men spurtet nesten forbi Moe Svarten sist i Norge (tapte på foto da). 10 Kleppe Slauren gjorde et så mektig inntrykk i seiersløpet sist at vi betaler også for denne på det største V75-forslaget.
V75-7/DD-2/V4-4: A: 14 B: 8-15-12-6-7-10 C: 4-9-3-1-2-5-11-13