Herlig V75-omgang med dobbel-syverpott


Geir Vegard Gundersen, og Kleppe Slauren har en riktig oppgave foran seg i V75-1. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen, og Kleppe Slauren har en riktig oppgave foran seg i V75-1. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker på vei mot eliten! Hjemmehest kan supersjokke! Skrell i 3-årscupen! På lørdag skal vi forsyne oss grovt av den doble-syverpotten!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1:
Blackburn vinner derbyet
Oddstips 2:
Blir ikke kvitt marerittstatistikken
Oddstips 3: Stoke er endelig i flytsonen
Langskudd:
West Ham slår Chelsea
Tippekuppongen:
Fem millioner i tippepotten!

TV-kampene: Slik ser helgen din ut
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League: Disse mister helgens runde

Nye solide tips ble servert på Solvalla 23. oktober!
Kr.1296 ble til hele Kr.39 111!

* Vår store bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 suste inn på Solvalla fredag 23. oktober! Den betalte ut fantastisk fine Kr.39 111,-. Vi gratulerer de som tok rygg på den.

* I V4-spillet på Solvalla samme dag så satt også Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.120 som et skudd! Den bongen betalte ut fine Kr.1 448,-

En fantastisk helg venter, og det er ekstra penger å spille om både lørdag, og søndag! Merk deg følgende:

Lørdag: V75 på Sørlandet - Dobbel-syverpott!
Lørdag: V65 i Harstad - Jackpot med 390 665 ekstra!
Søndag: V75 på Solvalla - Internasjonal V75 med 18 millioner i potten!
Søndag: V65 på Biri - Jackpot med 469 148 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt strålende V75-omgang er i vente på Sørlandet lørdag! Det er altså DOBBEL-SYVERPOTT, og enorme kroner å spille om! Vi velger å gå offensivt ut denne lørdagen, og vår banker er 3 Kleppe Slauren. Om du skal være med å kjempe om millionene fra min hjemmebane, ja, da bør du sjekke ut følgende:

V75-1 : 3 Kleppe Slauren (69,3%) – Vi går tøft ut denne lørdagen, og anbefaler et bankerspill på GV Gundersen sin elitehest. Var riktignok lovlig pigg sist, men etter to galopper så avgjør den likevel på et imponerende sett. Har stor fart i kroppen sin, og her kjører nok GV seg tidlig til tet med Kleppe Slauren. Da skal dette løpet være kjørt. BANKER! 12 Føynland Kongen – Blir kjørt av Eirik Høitomt denne lørdagen, og det MÅ være interessant. Den solgte seg dyrt sist, og det er en traver i flott form som kommer på besøk. Er brennkvikk i uttaket, og den har kontakt med streken direkte. Dette er motbudet om man velger å gardere vår banker. 9 Bokli Vind – Er en rå vinnermaskin, og det er Geir Flåten sitt valg i løpet. Etter at den feilet nest sist så var den tilbake som en vinner igjen sist, og den vant enkelt. Er ikke ueffen om Kleppe Slauren skulle under prestere. 13 Tin Tveiten – Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og er denne bare på hugget for dagen så feller den mange tilslutt. Skuffet ørlite sist, og den var klart bedre på Forus gangen før. Tilbake på sitt beste, og med klaff på veien så er den en HET trippelkandidat.

Vår rangering : A : 3 B : 12-9-13-5-8 C : 4-1-7-14-6-10-2-11

V75-2 : 10 Hickothepooh (6,0%) – Er under utvikling, og den skal passes på lørdag. Varslet form nest sist, mens den sist på Åby solgte seg dyrt mot bedre hester enn dette. Utstyret skal justeres litt til denne starten, og fortsetter den sin fine fremgang så er den helaktuell! 6 Hez So Perfect – Er lynkjapp i vei om den blir laddet med, og det kan bli tet. Vant lett fra tet på Bjerke sist, og det var krefter igjen på tanken da. Rapportene på den før dette løpet er oppløftende, og den skal tidlig på. 8 Graceful GT – Er en hoppe som vi bare får mer og mer respekt for. Solgte seg fantastisk dyrt sist mot en kanon som Viking Arrow, og en såpass bra hest er ikke med i dette feltet. Trenger flyt fra et dårlig spor, men får den det, ja, da kjemper den om gullet! Vi tar også med 9 Super Joe som er under utvikling, og som er nybehandlet før denne oppgaven. 1 Malkin – Er kanskje den beste hesten på ren kapasitet, men sporet er litt sjansebetont, og den kan fort bli sittende fast. Kan selvfølgelig vinne om det løser seg, for denne er virkelig bra!

Vår rangering : A : 10-6 B : 8-9-1 C : 4-7-3-2-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 9 Finnskog Fokus (1,6%) – Dette er kanskje dagens mest åpne løp, og her prøver vi oss med et sjokk! Finnskog Fokus har nemlig funnet en fantastisk bra form, og den feilet muligens vekk seieren sist, og da skal man huske på at den fikk et blytungt opplegg underveis. Er den på samme humør lørdag, ja, da kan fakta skrellen være et faktum. 2 Egge Odin – Følger bilen fra start, og tar fort teten. Er ikke av de tøffeste i klassen, og skulle det bli hard kjøring så er den sårbar. Gikk en bra sisterunde sist, og da viser den 23,5 s 800m. Motivert, og tidlig. 10 Rinde Turbo – Gjør nok sine beste løp i Sverige, men det kan uansett være noe for dem som skal fiske på litt dypt vann. Varslet nemlig form etter pause sist hvor den ble sjenert til galopp som godtgående. 4 Viktor K. – Har et veldig riktig løp foran seg her, og feilfritt så duger den alle dager i uken. 3 Bidden – Holder jevn/fin form, og legg merke til at den er kraftig kuskeplusset med Eirik Høitomt denne lørdagen. Trenger ikke å være ueffen fra helt optimale betingelser.

Vår rangering : A : 9-2 B : 10-4-3-1-12-6 C : 7-5-8-11

V75-4 : 1 Patricia Hastrup (16,2%) – Er SYLVASS på en kortspeed, og på lørdag er den garantert å få drømmeopplegget. Kommer lukene tilslutt, ja, da tror vi den feller alt. Formen til hesten er helt strålende, og den bare blåste inn til en enkel seier nå sist. Vinner om lukene kommer!? 4 Denise F. Boko – Spurtet strålende sist, og kom til mål med krefter igjen på en knallsterk tid. Kommer nå ut etter en liten pause, og det er solide rapporter på den. Det blir også skorykk for første gang på en stund, og dette er i det hele tatt en riktig oppgave for Denise F. Boko. 2 She’s My Dream – Rader opp med toppløp, og den er i en helt fantastisk form. Har avgjort sikkert de siste gangene, mens den var overlegen fjerde sist. Skal regnes tidlig! 9 Kijafa – Står ypperlig til for å smyge med, og dette er en meget spurtsterk dame. Eirik Høitomt opp er aldri feil, og vi tar med denne frekkisen tidlig.

Vår rangering : A : 1-4 B : 2-9-5-6-7 C : 11-10-3-8-12

V75-5 : 13 Moi Jerka (1,8%) – Er et av dagens beste spill, og vi snakker altså her om en hest som er ute som et 10/14-valg i «Fagbladene». Det mener vi er helt fullstendig feil. Dette er en hest vi har jaktet litt, og vi lanserte den som et sjokk sist det var V75 på Sørlandet (29.08.2015). Da feilet den som vinner, og den kom voldsomt tilbake etter feiltrinnet. Har trent fint inn mot denne oppgaven, og den er KRAFTIG kuskeplusset med Øystein Tjomsland! Var smellgod på samme tid i fjor, og den vant blant annet et V75-løp på Forus 25.10.2014. Da var den trykket ned til 1,7 i vinnerspillet! På lørdag møter den en billig gjeng, og her setter vi på alt av varsellamper! 4 Rødmyrsfakså – Er 20m billigere ute enn en rekke hester denne lørdagen, og den skal helt klart ikke undervurderes. Vant lett sist når den hardeste opponenten feilet, og det var en bra stil på den. Kan ikke få et finere løp enn dette, og den står tidlig på vår rank. 6 Motveit Mai – Hadde vi skrelltro på sist, og det gikk nesten. Gikk en helt strålende sisterunde, og den hentet meter helt hjem. Er vrien, men på ren kapasitet er neppe noen bedre. Outsideren! 2 Ida VA – Var svak tidligere i uken, og det gjør oss usikker før dette løpet. Er en bitteliten outsider på sitt beste, men ikke noe mer. 8 Tyri Mai – Står veldig tøft inne i dette løpet, og her har den ikke råd til noen dårlig start. Klaffer det på veien så er den uansett god nok, og den er verdt en gardering.

Vår rangering : A : 13 B : 4-6-2-8 C : 14-11-12-10-3-1-9-5-7-15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 8 Glen Ord Superb (70,8%) – Var helt på topp i forbindelse med Derby, og den strålte da. Har nå hatt en pause, og den har også vært litt forkjølet. Er nok ikke like bra nå som i Derby, men det burde uansett rekke langt. Det vi ikke liker her er at den trolig må vinne løpet fra dødens, og slikt er aldri enkelt. Den som da kan få løpet her er 10 Thai Navigator. Med tanke på at den ikke fungerte som best i Derby så var hesten knallgod da. Nå er den fikset på, og fungerer den bare som den skal, ja, da står den ikke mye tilbake for Glen Ord Superb. Tas med som en mulig godbit i jakten på flotte kroner. Bak disse to så finnes det flere aktuelle som banker på døren, men her stenger vi butikken på kun to hester!

Vår rangering : A : 8 B : 10 C : 2-3-1-7-9-4-5-6

V75-7 : 3 Global Republic (39,8%) – Har ikke vært stabil på slutten, og det har liksom vært en litt sånn annenhver gang hest. Nå sist på Bjerke var den imidlertid fin, og den danset unna fra tet da. På lørdag er det imidlertid ikke snakk om noe straffespark som sist, for her er det et par motbud med kapasitet til å ta opp kampen. Feelingen er at 11 Love Voice kan få løpet på lørdag. Vi tror nemlig at Steinseth trykker opp farten med Heartbreaker VS, og da trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. Love Voice er dessuten i en flott form, og den rader opp med gode innsatser. MÅ PASSES HER! 5 Heartbreaker VS – Er siste hesten vi tar med. Fikk maks sist, men den går en sterk tid, og den gjør et bra løp. Taper rett og slett for en bedre hest. Er veldig hard i skallen sin, og den tåler å bli brukt underveis. Outsideren!

Vår rangering : A : 3-11-5 B : - C : 12-6-8-4-10-2-7-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 Tinn Jerker – Er en kanon i grunnlaget, og den har et veldig billig løp foran seg denne lørdagen. Vi tror at Ole Johan Østre kjører seg tidlig til tet, og da er dette løpet over. Jogget 23,7 s 500m sist, og den vant utrolig lett med masse krefter igjen. Skal bare bli bedre og bedre fremover, og den taper ikke dette løpet uten uhell på veien. Dagens sikreste vinner, og banker! 10 Bacchus ØK – Er i bra form, men kanskje ikke like vass som i sommer. Er veldig fra for klassen, og den er trippelaktuell påny. 5 Mjølner Lykke – Kommer ut etter pause, og det er fine rapporter på den. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den er opplagt en av de som kan blande seg inn på trippelen. 11 Solør Svarten – Vant med Eirik Høitomt sist, og den var bra. Vi tror ikke at den vinner igjen, men feilfritt så er den selvfølgelig med blant de fremste.

Vår rangering : A : 2 B : 10-5-11 C : 3-4-6-9-7-8-1

V5-2 : 4 Wilma Rudolph – Er en meget spesiell hoppe, som kan svinge fra det knallbra til det helt elendige. Kommer nå ut etter en pause, og Alexander Heisholt velger å ta den med seg til Sørlandet. Da regner vi med at formen er bra, og han uttaler jo også at den har trent fint. Er brennkvikk i uttaket, og skulle den komme seg foran, ja, da leder den fort dette løpet lenge! 3 Touch My Shadow – Kan ikke få godkjent for innsatsen på tirsdag, men det er mulig at det løpet gjorde den godt. Har et veldig fint løp foran seg nå, og den er kjapp i vei. På sitt beste så duger den, men vi er litt usikker på hvor bra formen egentlig er. 1 Bjaa Land – Har gjort fine løp den siste tiden, og den står litt småspennende til på lørdag. Blir den bare ikke fast så duger den mot disse. 7 La Paloma – Er i en helt strålende form, og den ble sittende bom fast sist med mye krefter igjen. Er ordentlig kjapp i vei, og klaffer det på startsiden så kjemper den nok i fremste rekke.

Vår rangering : A : 4-3 B : 1-7-9 C : 11-6-5-2-8-10-12

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!