Herlig V75-omgang med Nuncio på revansjejakt


Stefan Melander er sentral når det skal kjøres Breeders' Crown finale søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Stefan Melander er sentral når det skal kjøres Breeders' Crown finale søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren er en av de beste som finnes! Flere sjokkobjekter som du bør sjekke infoen på! Du vil like den! Vi kvesser klørne til dagens ekstra V75-omgang!

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet:
Vi jakter ny spillfest
V5 Harstad:
Meget spennende V5-omgang
Oddstips 1: Godset innfrir med stil
Oddstips 2: Roma best i den evige stad
Oddstips 3:
Benteke sender Liverpool til himmels
Oddslangskudd:
- Kan ikke motstå fristelsen
Tippetips: Mjøndalen må vinne i Stavanger
TV-fotball/streaming: Sjekk søndagens oversikt

På søndag er det duket for en kanonfin ekstra V75-omgang fra Eskilstuna med Breeders' Crown-finaler som det sportslige høydepunktet. I V75-potten ligger det hele 18-millioner å venter på en alenevinner! Ellers er det også V5 fra Harstad, før søndagen avsluttes på Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt strålende V75-omgang skal kjøres i Eskilstuna denne søndagen. Mye snadder er jobbet frem, og her er det bare å lese gjennom den infoen som vi byr på. Bankeren dukker opp i finalen, og her tror vi på revansje for 5 Nuncio! Få med deg følgende:

V75-1 : 4 Heavy Sound – To kanoner støter på hverandre i V75-innledningen, og vi spiller kun disse to på våre bonger. Vi plasserer Heavy Sound knepent først da denne har imponert oss noe kolossalt på sin barfotbalanse. Vant sitt forsøk overlegent, og den kom alene til mål med krefter igjen. Blir bare ikke Readly Express sluppet gratis til tet her, ja, da tror vi faktisk på en bra sjanse for det som trolig blir et 2-valg i løpet. 3 Readly Express – Rader opp med kanonløp, og dette kan være Sverige sin neste store stjerne. Imponerte i sitt forsøk, og den kom ubrukt til mål der. Vinner om den blir sluppet til tet, men får den svar, ja, da tror vi mer på Heavy Sound. DUELL I VENTE, og vi låser på kun to.

V75-2 : 4 Peaceful Face – Her prøver vi oss med et sjokk. Dette er nemlig en 3-åring som stallen har hatt god tro på, men som dessverre ikke har innfridd helt. Nå har den fått seg et par blåsere i kroppen etter en pause, og nå er det form pågang! Nå sist fullfører den sterkt, og vi likte det vi fikk se da. Havner den bare litt heldig på det her så kan skrellen være et faktum. MÅ TAS PÅ ALVOR! 10 Bianca AM – Ser fryktinngytende ut for tiden, og den var helt RÅ sist via en avslutning i 10-fart. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet på en sprint, men den må uansett med på alt! 2 Yrsa Brick – Er i storform, og den tok en fortjent seier nå sist. Feilet nest sist, mens den viste 12,5 s 700m tredje sist. Står nydelig til her, og den må med tidlig! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 10 Corinne Af Solnäs – Er på vei mot storformen, og den skal ikke undervurderes i finalen. Har nå fått seg et par løp i kroppen etter pause, og den fullførte sterkt sist etter en upassende innledning på løpet. Med tempo, og den får gå med i de riktige ryggene, ja, da skal ingen føle seg trygg. SKRELLER!? 6 Trinity Zet – Var vi etter tidlig dette året, da dette var en hest som Daniel Reden snakket varmt om da. Har nok ikke innfridd helt, men etter et par mnd pause nå sist likte vi den godt! Gjør nemlig en strålende sisterunde, og på klokken vår står det 10,9 s 1000m / 08,2 s 500m uten at den var helt tom på det. Er nå strøket inn et spor, og med flyt er den langt ifra ueffen! SE OPP! 9 Evin Boko – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var bunnsolid i nederlaget sist. Kan ventes enda et hakk opp til dette løpet, sporet er perfekt, og den er selvfølgelig tidlig!

V75-4 : 3 Ochongo Face – Er et helt herlig forvandlingsnummer, og den er motivert her. I fjor så dro ikke Ochongo Face skinnet av pølsen, men i år er den altså ikke til å kjenne igjen. Har levert det ene sterke løpet etter det andre de siste gangene, og selv om den nå skal opp til bevis mot en hest vi holder høyt, ja, så står den først på vår rank. Vi dobler dog bongen med stayerkanonen 14 Candor Hall - Dette er en traver som har støtt på bedre motstand enn dette tidligere, og den er herdet mot en litt annen klasse enn dette. Nå sist vant den sprettlett på et langløp over fire kilometer, og styrken har det aldri vært noen feil på. Gikk med sko sist, og den er best skoløs. Vi håper/tror på skorykk søndag, og denne tøffingen får plass på vår bong.

V75-5 : 2 Pasithea Face – Hadde fått det rolig før forsøket sist, men den svarte uansett med en flott prestasjon. I Oaks nest sist ble den sittende fast på en 11-tid… Er en av de beste i årgangen, og på søndag rykkes trolig skoene! Må selvfølgelig med på absolutt alt! 3 Donatella Center – Er satt opp for denne oppgaven, og den var helt strålende i forsøket som den vant enkelt. Ligger inn 11,8 s 800m da, og den kom tilnærmet ubrukt til mål. På søndag blir den kraftig kuskeplusset med Bjørn Goop, den står endelig i et godt spor, og den er tidlig på vår bong. OBS! 6 Galactica – Leverte et solid forsøk, og den fullførte angrepet sitt på en meget bra måte. Gikk 11,9 s 800m. På søndag så skal man rykke skoene bak for første gang i karrieren, og det kan fort gi et ytterligere kikk i steget. Sporet er noe sjansebetont, men klaffer det bare litt på startsiden så dukker den fort opp der foran. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 7 New Kiss – Her er det åpent! Ideen vår blir ikke av de mest spilte, og da må vi varsle. Har fått to løp i kroppen etter pause, den har møtt flere av de beste i årgangen, og dette er en traver som er herdet. Ble sittende bom fast sist i tøffe omgivelser, og den så bra ut for dagen. Jörgen Westholm er veldig opp på sin traver, og forteller at dette er stallens beste sjanse under hele dagen. Blir garantert sluppet av fra start, den er kjapp i vei, og den kan overraske. OBS! 10 Velvet Girl – Har vi sett i Finland, og dette er en meget bra hoppe. Vant lett fra tet sist, mens den blåste inn til seier etter smyg nest sist. Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover. Tidlig! 12 Pledge Allegiance – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var ordentlig god etter galopp sist. Avsluttet sterkt, og da skal man huske på at det gikk kjapt i front den siste biten. Duger på kapasitet, og med ferskt forminntrykk friskt i minnet, ja, så heiser vi den godt opp på vår rank.

V75-7 : 5 Nuncio – Var ikke i nærheten av på topp i forsøket, men det blir likevel vår banker på søndag. I forsøket var den ikke rigget til i det hele tatt, men det blir den nå. Nå blir det nok et mer stengt hodelag for å få den til å søke bedre fremover, og det blir også skoløs frem. Er i en egen klasse når den er som best, og vi tror aldri at Stefan Melander hadde tatt denne ut i finalen om det hadde vært noen feil på den. På søndag så velger nok flere å spekulere mot en av verdens beste hester, men det gjør ikke vi. Vi banker! Garderer man vår banker så er det selvfølgelig Melander sin andre hest, 3 Volstead, som skal tas med først.

Litt om V4-omgangen:

V4-1 : 11 El Toro Boko – Blir spennende å følge i innledningen. Var knallgod etter et lengre avbrekk sist, og var virkelig tapper etter en hard innledning på løpet da. Nå har den fått dette løpet under vesten, den er fort hakket forbedret søndag, og den må tas på alvor! Vi stormvarsler!

V4-2 : 2 My Gliding Angel – Er bedre enn raden, og den er ikke ueffen i et dårlig løp. Feilet sist, men den fullførte fint gangen før. Tredje sist var den ute mot tøffe hester, men ble da hindret. Står her nydelig til, den er kjapp i vei, og vrakhesten til Goop trenger ikke å være helt borte. OBS!

V4-3 : 2 TP Axl – Fikk vinne sist etter at den hadde varslet form i lengre tid. På søndag har den en klart passende oppgave foran seg, og motstanden er langt ifra tøff. Prøves som et frekt objekt i et vidåpent løp!

V4-4 : 2 Sudbury – Var tapper i nederlaget nest sist, mens den ble sittende fast sist med krefter igjen sist. Har vinnerform i kroppen, og dette ser veldig riktig ut på søndag. Tar en etterlengtet, og fortjent seier!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.