Herlig V75-omgang med to bankere fra Norge


Erlend Rennesvik og Thai Explosive. Søndag kommer de ut i V75-4. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erlend Rennesvik og Thai Explosive. Søndag kommer de ut i V75-4. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankerne er bare best - heia Norge! Beste hesten, men likevel helt uspilt! Gå ikke glipp av vår info! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene?

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Jägersro: Supersøndag på Jägersro
Tippetips: Rosenborg er ikke til å kjenne igjen
Oddstips 1: Nå løsner det for Sarpsborg
Oddstips 2: Atalanta må ha poeng mot Juventus

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av  ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Årjäng står for dagens V75-omgang, og nesten som vanlig om søndagen er det EN KRONE rekken som gjelder. Når det gjelder dagens V75-omgang så er den spennende, og vi knaller likegodt til med to bankere fra Norge. 8 Thai Explosive har et gaveløp foran seg i V75-4, og den kan vi ikke spekulere mot. Den andre bankeren som vi går for er helt overlegen på kapasitet, og også 14 Egon (V75-5) står alene på våre bonger. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 4 Kantens Rose (ble strøket søndag) – Denne er VELDIG bra, og vi prøver den direkte etter at vintertreningen er gjort unna. Den debuterte altså tredje sist med å vinne enkelt på 16,2/2080m. Det er en knallgod tid på en bane som Åmål. Fulgte opp nest sist med å vinne fra dødens (tung bane), mens det ble galopp i sitt siste løp før den fikk pause. Burde duge svært godt i grunnlaget, og vi setter den frekt først.

V75-2 : 12 Royce Rolls – Spurtet knallsterkt nest sist, og den kom til mål med krefter igjen da. Var helt OK mot ganske tøff motstand i V75’en sist, og er fort ytterligere forbedret til denne starten. På ren kapasitet er neppe noen bedre, og distansen er normalt et pluss. Blir det bare litt tempo her så er vår ide TUNG tilslutt, og den må passes. SKAL MED PÅ ALLE SERIØSE BONGER!

V75-3 : 2 Enjoy’s Top Gun – Dukker opp etter pause, og den kommer dessuten ut i ny regi. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og den er alt annet enn ueffen om den leverer som den skal direkte etter oppholdet. Det blir amerikansk yankervogn for første gang i karrieren, og det blir også uten sko bak. Kan overraske, og vi roper et stort varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 8 Thai Explosive – Er en KANON i grunnlaget, og denne burde hatt MYE mer penger på konto. Vant veldig enkelt etter en sisterunde i 11-fart sist, mens den i årsdebuten nest sist var helt ukjørt på 13,5. Ingen innvendig burde være interessert i å svare denne, og feelingen vår sier tidlig tet og slutt. Går ikke å spekulere i omgivelser som dette, og vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale et solid bankerspill!

V75-5 : 14 Egon – Innledet særdeles lovende som 3-åring, og det var en enorm snakkhest før den i det hele tatt skulle starte første gang. Ble trykket ned til 1,6 i debuten mot superhesten Rappstjernen, men kunne ikke slå den selv om det ble avsluttet i 21-fart… Gikk flere fine løp mot MYE tøffere hester enn dette, men så ble den syk, og Geir Vegard Gundersen tok den ut av løpene. Har nå fått to løp i kroppen etter det lange oppholdet, og den så helt strålende ut sist når den jogget 26,4/1600m som helt ubrukt og draskylappene ble aldri nappet ned. Det er aldri enkelt fra 40m tillegg, men denne er såpass god at den fakta bør runde en gjeng som dette ganske enkelt. At den får ha pisken med seg er dessuten et stort pluss. Dette er vår andre banker i omgangen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 5 B.T.’s Viclando – Er ingen dum traver, og den ble altså sittende bom fast etter en lengre pause sist. Har normalt gått en god del frem med det løpet i kroppen, den er veldig kjapp fra start, og skulle den komme seg foran, ja, da trenger den ikke å være helt ueffen. PASSES!

V75-7 : 12 Vikens High Yield – Er best, men etter at den var veldig svak sist går den helt i glemmeboken fra et dårlig spor. Sist må den rett og slett ha vært syk, for det er ikke slik denne er. I årsdebuten nest sist satt den bom fast med krefter igjen. 27. april i fjor spurtet den storstilet, gikk 12,9/2140ma, og tapte kun med hals for Perfect Spirit. Hadde man plassert sistnevnte inn i dette løpet så hadde den hatt 95% av innsatsene på seg. Vikens High Yield hadde 1,7% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, men leverer denne på sitt beste, ja, da er den mer enn god nok til å storskrelle. PASSES!