Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V5/V5 Øvrevoll: Superkveld på Øvrevoll
V5 Århus galopp:
Banker allerede i V5-1
Tippetips
: Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen
Oddssingel Eliteserien: Kristiansund er langtfra sjanseløse på Lerkendal
Oddssingel fotball-VM: Italia skal sende europamesteren ut av EM
Oddssingel fotball-VM: Sverige skal gi Tyskland kamp
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Det er herlig sport fra Momarken i dag. Det er både sportslig og spillemessig en fin omgang. Tre fine minneløp kjøres i V75-spillet! Du kan vinne hele 13 millioner lørdag. Da må du huske å spille før 15:00. Det er ikke bare Momarken som presenterer fine løp denne lørdagen, men også Øvrevoll skal i ilden. Her skal det kjøres kveldsløp og omsetningen vil bli fin! Vi kommer naturligvis med tips til omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før V75-omgangen tar til så starter det opp et V5-spill. Her var vi aldri i tvil. I den andre avdelingen går vi all in på 2 Reime Kongen. Vi blir skuffet om ikke Mjølnerød-traveren slår dagens motstand. Reime Kongen er i godt slag for dagen, og dette er en solid vinnersjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V75-omgangen på Momarken har vi tatt noen klare valg. På våres V75-bonger blir det to bankere! Det dreier seg om 6 Osen Expressa i V75-4 og 10 Kick Off Classic i V75-7.

Sjekk ut våres V75-vurderinger:

V75-1/ V5-3 - Holm Holmsens Minneløp. 2140 meter autostart.

Et veldig fint spilleløp dette. Favoritten blir 2 Jackson Avery og på kapasitet forstår vi dette. 4-åringen skal i dag ha et ryggløp, og klaffer det så er Rennesvik-traveren mer enn god nok. Han har ikke startet på over to måneder nå. Da ble han tatt ned av Ilena Bonanza. Vi forstår salen, men for oss er dette ingen banker.

Vår favoritt blir 4 Thai Knight. Skulle denne komme seg til tet så er vinnersjansene svært gode. Vi var faktisk en stund inne på å bankerspille Fredrik Solberg sin springer, men om 3 Pallaton åpner som på Bjerke sist, og vil sitte i tet, så er Thai Knight en sårbar hest. Uansett posisjoner så er hesten tidlig aktuell. Dette er en meget flott 4-åring vi har fulgt hele karrieren så langt. Mannen bak B.B.S Sugarlight, Fredrik Solberg, kan faktisk ha en derbyvinner her. Det som gjør denne hesten så interessant, er at vi har ikke sett kjelleren i han enda. Det har vært et noe seigt inntrykk på hesten i samtlig starter, men det gjøres ikke mer enn det må. Dette kjennetegner gode hester. Vidar Hop kjører hesten med bravur, og vil gjøre alt for å ta seg til tet her. Da er sjansene gode. Motivert førstevalg.

5 Callum har en helt sykt utstråling. Han ser rett og slett voldsomt fin ut. I dag debuterer hesten for Ole Johan Østre. Flere av løpene i raden var meget sterke, og hesten er god nok her. Det samme gjelder 6 Such A Night. Denne så undertegnede live på Bjerke sist. Galopperte da i den siste svingen, men inntrykket ned oppløpet var voldsomt. Var god til seier to ganger før det. Blir ikke veldig hardt betrodd, og denne må dere passe på. 3 Pallaton og 8 Lastmanstanding er de neste garderingene i løpet.
Rangering V75-1: A: 4 B: 2-5-6 B/C: 3-8 C: 9-11-12-7-1-10

V75-2/ V5-4- Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.

Her kommer vi til å spille to hester på alle forslag! Det dreier seg om hestene 1 Kjennesgodtut og 2 Per B. Vi var meget nære på å bankerspille førstnevtne, men vi ville gjerne ha med 2 Per B. Vi har nemlig veldig sansen for denne.

1 Kjennesgodtut har virkelig imponert så langt. På fire starter har det blitt fire seire. Det er klart at dagens oppgave er den tøffeste 4-åringen har hatt hittils, men så har han også vunnet nærmest ukjørt alle gangene. Så man kan spørre seg hvor god denne egentlig er? Det svaret kan gå begge veier. Han har ikke gjort noe feil til nå. Inntrykket på Jarlsberg nå sist var like fint som de tre første. Holdt sprettlett unna for Hesby Vilter. Det så egentlig ut som Kjennesgodtut kunne ha vunnet med tyve meter! Dette er det klare førstevalget.

2 Per B. Skulle Tengsareid få kjøre hesten i rygg leder hele veien her - for så å spurte ned oppløpet - så tror vi hesten kan ta seg forbi favoritten. Per B har voldsom fart i kroppen. På Biri nå sist galopperte i den siste svingen - i tet. Han tapte en hel del, men tror du ikke hingsten kom tilbake og vant da! Et ellevilt oppløp. Per B har fem seire på ni starter og har både fart og styrke. Får han det løpet vi tror herfra, så mener vi hesten kan slå favoritten.

Vi har full kontroll på løpet 5 Idu Bork leverte på Forus på tirsdag. Men her vil jo hesten tape i volten, og han er svært usikker. Vi frykter galoppen. Skulle hesten trave kan vi være ille ute med å droppe Erga-traveren. Tredjevalg er det!
Rangering V75-2: A: 1-2 B: 5-4-6-7-8-10 C: 14-13-3-11-9-12

V75-3/ V5-5- Varmblodshester. 2640 meter autostart.

Et meget fint spilleløp. Lang distanse og mange jevngode travere.

1 In Håleryd blir en A-hest for oss. Nå som 6 Pleasetellmewhatodo er strøket, som var en A-hest for oss, så blir In Håleryd den eneste A-hesten vår. Denne er sikret et fint opplegg fra dagens spor. Hoppa til Oddmund Wallevik har ikke helt fått det til å stemme på slutten, men vi er helt sikre på at formen er bedre enn hva raden viser på slutten. Nå sist kommer hun i mål med krefter spart. Løpet ble vunnet av Unar Bi. In Håleryd må kjøres på sjanse, for hun har vist gang på gang at hun er klart farligst med et ryggløp i det lengste. Skulle hun få åpning i den siste svingen, har distansen ingenting å si. Med ryggløp i det lengste står hun den. Fra førstespor med skjult form må hesten regnes tidlig.

3 Bravivicimo, 7 Lullaby S.I.R og 11 Royal Baby skal alle med på forslagene. 11 Royal Baby blir vel muligens brukt underveis i dette løpet. Kusk Solberg sender kanskje frem til dødens underveis. Hesten er god nok til å vinne dette, og må regnes uansett opplegg. Vi er spente på 7 Lullaby S.I.R. Hoppa skrellvant nest sist og var meget fin for dagen. I et forsøk til diamantstoet ble det galopp nå sist.
Rangering V75-3: A: 1 B: 11-7-3-10-8-4 C: 9-2

V75-4/ V4-1 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.

6 Osen Expressa blir en av to bankere for oss i dag. Hvilken stil det var på Mjølnerød-traveren sist på Biri. Hoppa så enorm ut da det gjenstod en runde. Da Mjølnerød gikk ut av ryggen eksploderte hun. Bråtnesfaks hadde ingen mulighet til å hente in tillegget. Osen Expressa har vist form den siste tiden, men inntrykket sist var uten tvil det beste vi har sett av henne. Så kommer vi over til dagens oppgave da. Vi må ærlig innrømme at motstanden var billig for Mjølner og Osen Expressa. Om hun bare er i nærheten av toppformen så taper hun ikke dette løpet. Uten tull og galopp så vinner hun dette. God vinnersjanse. All in!
Rangering V76-4: A: 6 B: 2-5-3-9 C: 1-8-10-11-4-7-12

Merk: Her er det V4-oppstart. I V75-spillet har vi to bankere i V4-spillet. Vi mener Osen Expressa er dagens beste banker, og bruker denne på samtlige forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/ V4-2 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.

11 Graceland E.P har et veldig fint løp på papiret her. Står helt ypperlig inne i dette løpet, og motstanden er litt svakere enn hva den var nå sist på Bjerke. Innsatsen sist på Bjerke var veldig god. Nå er det over seks uker siden. Vi håper hesten presterer på samme måte. Ble da med i tredjespor på siste bortre og sto på mesterlig til femteplassen. Vi klokket hesten til 1.13,1 den siste runden. Når dette tipset skrives er hesten spilt på fem prosent, og det mener vi er spillbart! Vårt uttak i løpet.

3 Denali skal vist gå uten sko i det her løpet. Mikkelborg, som kusker og trener, er klart positiv til hesten sin. Hoppa fikk dødens på Biri sist, og sto på helt greit. Hun hadde ikke vært nummer to i mål om innerfilen hadde fått åpning. Denali er en av flere for oss. Det samme er 2 Norma B, 5 Impressive Choice og 9 Vivienne. 10 Circe des Emois hadde fort tapt for Chere sist, om ikke den hadde galoppert. Circe des Emois er dog på gang og kan vinne et løp som dette.
Rangering V75-5: A: 11 B: 3-2-9-5-10 C: 12-7-4-1-6-8

V75-6/ V4-3/ DD-1 - Kaldlodshester. 2140 meter autostart.

9 Bråtnesfaks blir vårt uttak i Ole Uttisruds Minneløp. Heidi Moen sin springer er mer enn god nok til å slå dagens motstand. Hesten har startet på dagens bane en gang tidligere, og da ble han nummer to bak 3 Vetle Petter. Det var i fjor på samme tid. Da var det ganske lik motstand som dagens, og Bråtnesfaks var den beste hesten i det løpet. Vi vet at Heidi Moen har endret litt på treningsopplegget til hesten. Nå er det ikke sikkert det har noe å si, men det er spennende. Formen tror vi også er veldig fin for tiden. Var svært god på Biri nest sist, da han hentet inn Smedpål. Nå sist var det umulig å gjøre noe med Ose Expressa. Sistnevnte la jo inn en siste 500-meter på 21,0. Da henter du ikke mye altså! Bråtnesfaks er i fin orden og skulle han fungere i aksjonen må dette være en god sjanse. Når dette tipset skrives er det bare en fem prosenter. Det er for lite på feltets mest kapable.

8 Kleppe Fanden har fått veldig fine løp i år, og skal således være klar for å gjøre et toppløp nå. Formen har gradvis blitt bedre. Vi tror Fanden er såpass i orden at han kan vinne dette løpet, men han trenger tur fra fra et nitrist spor. 3 Vetle Petter står ypperlig til og vil bli kjørt offensivt med. Var ikke noe særlig imponerende sist, men vi vet at denne hester varierer. 7 Sjø Kongen er i god form. Kommer han inn i løpet herfra er ha god nok.
Rangering V75-6: A: 9 B: 8-3-7 C: 10-12-11-4-1-2-6

V75-7/ V4-4/ DD-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.

10 Kick Off Classic. Per Rakkestads Minneløp. Vi tror førstepremien på 60.000 kroner går til Gunnar Austevoll og stall Anderssen. De har nemlig en voldsom fin traver til start her. Det store spørsmålet er faktisk hvem som er bedre enn Kick Off Classic i Norge nå? Det kan være åpent for diskusjon - men det er nemlig ikke mange! Kick Off Classic er i helt spinnvill orden for tiden, og har, til tross for bakspor, en grei oppgave foran seg her. Man er alltid litt avhengig av hvordan løpet kjøres, men her blir det jo tredje utvendig og hvem skal da stå i mot vår vinner da? Kick Off Classic så helt rå ut i Bergen tredje sist og fulgte opp med en like fin innsats på Bjerke nest sist. Nå sist var han igjen dønn overlegen på Forus. Det er ikke bare det at hesten vinner disse løpene, men det virker som det er masse spart. Han blir jo ikke sliten for tiden. Motstanden er ikke veldig skremmende i dag, og vi tror Kick Off Classic vinner igjen. All in!

I tillegg er det ingen tethest jeg frykter noe voldsomt. Kanksje blir det 4 Red Bar i tet. Denne er meldt kraftig opp og skal normalt sett få det blytungt med å holde unna for vår banker. 2 Cash Okay er verst i mot på kapasitet.
Rangering V75-7: A: 10 B: 2-11-6 C: 4-1-5-3-7-12 D: 8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.