Det er en ellevill travuke vi har foran oss med V75 hver eneste dag fra og med tirsdag til og med søndag.

Hver eneste dag fra og med tirsdag til og med søndag, kan du se V75-løpene gratis på Nettavisen. Kveldens sending fra Biri starter kl 17.45.

Onsdag : V75 Sommerbonanza starter opp på Jägersro onsdag med svenske derbykvalifiseringer. Internasjonal V75 med 19 millioner i premiepotten. Du kan vinne 8 millioner. V75 innlevering 19:30.

Torsdag : er det topp sport og internasjonal V75 på Bjerke. 11 millioner i premiepotten. 10 millioner ekstra til norsk alenevinner gjør at du kan vinne 15 millioner! Spill V75 før 19:30.

Fredag : fortsetter V75 Sommerbonanza med internasjonal V75 på Bergsåker. 14 millioner i den totale premiepotten. Du kan vinne 6 millioner! V75 innlevering 19:30.

Lørdag: Grand Finale av V75 Sommerbonanza på Bergsåker lørdag med Sundsvall Open Trot. Internasjonal V75 med utrolige 148 millioner i premiepotten. Omgangen er krydret med MULTIJACKPOT. SEK 63 886 596 ekstra i sjuerpotten. Du kan vinne 95 millioner! Eventuelle Jackpot i V75 onsdag-fredag kommer i tillegg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tirsdagen byr på V75 Bonus fra Biri, og denne er ikke en del av V75 Sommerbonanza, men det kommer uansett til å bli bra omsetning og det er fine penger å spille om. Det er ingen enkel omgang som venter og bankerkandidatene er få. Jeg spiller kun med en banker og den starter allerede i V75-1.

Kanongod sist
Det handler om 9 Valle Grom og Dag-Sveinung Dalen. Hesten var strålende toer bak Ask Major nest sist på Bjerke og gikk et kanonløp til seier i V75 i Drammen for ti dager siden. Fikk et tungt løp den dagen, overtok teten på siste bortre og vant enkelt. Med unntak av kapable 11 Tana Faxen er det enklere imot i kveld. Svært velkjørende Dag-Sveiung Dalen skal ha en ypperlig sjanse med 9 Valle Grim i V75-1 og denne blir tirsdagens V75-banker
Rangering V75-1: A: 9 B: 11-3-10 C: 5-1-8-4-7-6-12-2

V75-2 - Kaldblodshester - 1609 meter autostart
Kun ni hester stiller opp i dette kaldblodsløpet, men det er likevel et åpent løp. Jeg står på fire hester på de to største V75-forslagene

Dag-Sveinung Dalen sitter opp bak min favoritt igjen, nå med 6 Nattens Fyrste. Sprint er vallakens klart beste distanse og fra sjettespor, er det ikke utenkelig at Dalen tester hesten i tet i kveld. Det er dog ikke en hest som rader opp dette, men det er en motivert favoritt. 2 Mailund Jerva er i kanonform, og fortjener virkelig en seier nå. Sprint er kanskje et lite minus, men hoppa har som regel svært gode avslutninger og motstanden skremmer ikke

Kapasitetshesten 3 Smedpål er tilbake etter behandling. Normalt er sprint i korteste laget for denne, men mostanden er overkkommelig og feilfritt henter Smedsrud-traveren de fleste tilslutt. Variable 4 Tekno Teddy er i likhet med Nattens Fyrste en tetkandidat. Per Oleg Midtfjeld varsler at han er sugen på å teste foran dersom han kommer dit. Årets første seier kan komme i kveld.

Jeg stenger løpet på disse fire, men får ikke sjokk om 1 Sol Faksa eller 7 Jillborka skulle vinne løpet.
Rangering V75-2: A: 6 B: 2-3-4 C: 1-7-9-5-8

V75-3 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Kaldblodsløp som er stengt ved kun 16 000 kr, betyr normalt utfordringer for spillerne. Jeg spiller tre hester på de tre minste V75-forslagene og ytterligere en hest på det største.

For tredje gang i kveld setter jeg Dag-Sveinung Dalen først på min rangering, nå med 1 Lome Diva. Hun har vært flink i årets to første starter og som en av to strekhester, kommer Lome Diva til å lede dette løpet lenge.

På kapasitet er trolig både 3 Halmrast Balder og 6 Arverud'n trolig bedre. Men begge disse står på 20 meter tillegg og de er også begge litt usikre. Uansett hører begge disse to hjemme på samtlige V75-forslag. På det aller største forslaget betaler jeg også for 11 Tun Odin. Vallaken er fortsatt seiersløs i karrieren, men har vist veldig fine tendenser i det siste. Skulle det løse seg fra bakspor på tillegg, er det ikke helt umulig.
Rangering V75-3: A: 1 B: 3-6-11 C: 7-4-5-10-8-2

V75-4/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Dette løpet er stengt på 600 startpoeng og i travsporten betyr det at det ikke er de store formhestene med i løpet. Slike løp har skrellpotensial, men jeg spiller fire hester på de fleste forslagene.

3 Loutanic er nok den beste hesten i løpet. Thai Tanic-sønnen har faktisk ikke mer enn 74 000 kr på konto, men det burde vært langt mer. I kveld er det auto og full vei og det skal være en solid vinnersjanse om han går feilfritt.

8 Betty har heller ikke fått godt betalt i år i forhold til kapasiteten. Skal hanskes med et utfordrende åttendespor bak bilen i kveld, men jeg setter henne inn som andrevalg. 6 Remana er den trolige tethesten i løpet. Ga seg fra tet sist, men da var mostanden tøffere. I kveld kan hun lede hele veien. 9 Camusso har vist flott form i det siste og tas også med på samtlige V75-forslag.

Helt ute på kanten og på det største V75-forslaget, betaler jeg også for svært lite spilte 1 Wunder's Caviar og 4 Tommycin. Førstnevnte står forlokkende til i innerspor med taktisk smarte Dag-Sveinung Dalen som kusk, mens sistnevnteer en sparsom startet hest med kun 16 starter til tross for at han er ni år. I kveld varsles det skoløs og amerikanervogn og med ett løp i kroppen etter lang pause, kan vallaken kanskje detonere en bombe i kveld.
Rangering V75-4/V5-1: A: 3 B: 8-6-9--4 C: 1-2-10-5-12-11-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Nytt krevende løp å rangere venter i V75-5. Jeg står på fem hester på de tre mellomstore forslagene og seks hester på det største.

9 Malala var kanongod i seiersløpet tredje sist. Har vært innom galoppen i sine to siste løp, men feilfritt er Malala garantert blant de beste i feltet. 1 Nord Sjur er blitt behandlet siden den siste starten. Nord Sjur har kun levert gode løp på slutten. Tredjevalget.

3 Grude Kalle gjør sin første start i regi Heidi Moen. Var god i to strake seiersløp fjerde sist og tredje sist, men fungerte ikke i sine to siste løp. Moen tror på en bra innsats direkte. 10 Stian er kapabel og gjorde en kruttsterk opphenting til femte etter grov startgalopp sist. Flåten-traveren kan vinne dette. 6 Horgen Gaupa er tilbake etter noen måneders sommerpause. Bjerring er fornøyd med henne i trening og tror hun kan vinne på direkten. Horgen Gaupa blir min femte og siste hest på V75-forslagene.
Rangering V75-5/V5-2: A: 9 B: 1-3-10-6 C: 4-8-5-7-11

V75-6/V5-3/DD - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Dag-Sveinung Dalen kan få en fantastisk fin kveld på Biri. Han kusker mine tre favoritter i de tre første V75-løpene og i dette langløpet i grunndivisjonen kusker han også min klare favoritt.

2 Callum er i mine øyne den beste hesten i V75-6/V5-3/DD-1 og 2600 meter er garantert ikke noe minus. Gjorde noen knallsterke seiersløp i vår og avsluttet strålende til fjerde nest sist. Matches mot Derbykval og blir min klare favoritt i dette løpet. Både i DD og V5 bruker jeg 2 Callum som banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V75 tar jeg kun med en hest på gardering. 6 Pique knakk ledende Thai Knight på Bjerke i sin siste start, men galopperte bort det som så ut som en sikker seier. Det er ikke første gangen Pique har galoppert i sin karriere. På kapasitet står han nærmest Callum og jeg dobler opp V75-forslagene med Antonsen-traveren.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 2 B: 6 C: 3-1-5-9-7-8-10

V75-7/V5-4/DD-2 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Et herlig oppgjør i bronsedivisjonen avrunder tirsdagens V75-omgang. Meget formsterke 10 Graceland E.P. blir min knepne favoritt. Hoppa var meget tapper i nederlaget mot storfavoritten Princess Corner på Bjerke forrige torsdag. Bakspor skal ikke ha så mye å si over kveldens distanse.

Vidar Hop og 7 Lady Lara er ganske klare favoritter på på markeringsoversikten tirsdag formiddag. Selv fra sjuendespor er det tetsjanse for den formsterke hoppa som trenes av Lars Magne Søvik. 2600 meter er dog et spørsmålstegn og det skal ikke bli mye feil på veien for at favoritten er i trøbbel. 6 Mikkel H.R. gjorde et bra løp til tredje over 2600 meter nest sist og vallaken skal være med i kampen om seieren også i kveld.

8 Magic Tile vant som storfavoritt i V65-1 på Biri sist. Da var motstanden enklere enn den er i kveld. I tillegg trekker åttendesporet ned. Men løser det seg noenlunde underveis, kan vallaken vinne igjen. Jeg synes disse fire skiller seg litt ut i V75-7 og velger å stå på fire hester i V75-avslutningen.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 10 B: 7-6-8 C: 2-4-5-9-3-1